Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Αποκάλυψη ΚΟΝΤΡΑ Channel: Τι πραγματικά έγινε στην Μόσχα . ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη, 28/10, στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, από το βραδινό δελτίο του Τέρενς Κουΐκ, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης ΓΑΠ στην Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος για τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσσου ηγέτη Πούτιν:

1ον. Οι Ρώσσοι τον έψεξαν για την στάση του εναντίον των αγωγών και τον δεκαετή πόλεμο που είχε κάνει κατά του σχεδίου.

2ον. Ο Πούτιν ζήτησε άμεσα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου για τα ρωσσικά πολεμικά και επιβατηγά πλοία, με μεγάλα οφέλη για την Ελλάδα.

3ον. Οι Ρώσσοι προσφέρθηκαν για μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα. Και,

4ον. Ο Πούτιν του είπε ξεκάθαρα ότι, αν η χώρα μας χρειάζεται ρευστό, ήταν έτοιμος να μας δανείσει με επιτόκια ύψους 2-3%!!!

Ο ΓΑΠ, βέβαια, απάντησε σε όλα αρνητικά, υπακούοντας στα αφεντικά του της Νέας Τάξης και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Τότε ο Πούτιν εκνευρισμένος, γύρισε και του είπε: Ε, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου μένει άλλος δρόμος από το να πας στο ΔΝΤ…

Στην συνέχεια, μέσα από μια τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης - που έστησαν οι ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής και τα λοιπά λαμόγια-παπαγαλάκια των ΜΜΕ - αυτό που έμαθαν όλοι στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο μέρος του διαλόγου: «Ε, τότε να πάτε στο ΔΝΤ»!
Αν ισχύουν όλα αυτά που αποκάλυψε το ΚΟΝΤΡΑ, τότε ο ΓΑΠ πρέπει να κατηγορηθεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Εδώ και τώρα!

Ακούει η Ελληνική Δικαιοσύνη;
ΠΗΓΗ:  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/channel.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου