Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Kαι μέσα σε όλα ... άρχισε να τρέχει ο Βόρειος Μαγνητικός Πόλος προς την Ρωσία!

ImageΠερίεργα φαινόμενα έχουν αρχίσει να καταγράφονται στη Γη τους τελευταίους μήνες. Όπως αναφέρουν μελέτες Καναδών επιστημόνων ο βόρειος µαγνητικός πόλος της Γης άρχισε να κινείται προς τη Ρωσία µε ταχύτητα 60 χλµ. τον χρόνο! Το γεγονός αυτό, µόνο συνηθισµένο δεν µπορεί να χαρακτηριστεί, τουλάχιστον τα τελευταία 200 χρόνια. Και οι επιστήµονες ανησυχούν για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυµονεί, όχι µόνο για την ασφάλεια των µεταφορών αλλά και για τις µεταναστευτικές οδούς που ακολουθούν εκατοµµύρια αποδηµητικά πουλιά.

Ο βόρειος µαγνητικός πόλος είναι διαφορετικός από τον πραγµατικό Βόρειο Πόλο του πλανήτη µας,

“Κλείδωσε” η ελληνική εμπλοκή στην “Επιχείρηση Λιβύη”

Ειρηνική επίλυση της κρίσης στη Λιβύη και σεβασμό της διεθνούς νομιμότητας με βάση τις αποφάσεις του Σ.Α του ΟΗΕ, επιθυμεί η ελληνική κυβέρνηση όπως αναφέρθηκε στην έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ πτέραρχου Ιωάννη Γιάγκου.
Σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ μέχρι αύριο το μεσημέρι, οπότε και θα αποφασιστεί, εάν η βορειοατλαντική συμμαχία θα επέμβει ή όχι στη Λιβύη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, Γάλλοι και Άγγλοι είναι υπέρ της επίθεσης, οι Γερμανοί αντιστέκονται ενώ οι Αμερικανοί δεν έχουν εκφραστεί μέχρι στιγμής.
Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι, η Ελλάδα δεν πρόκειται να εμπλακεί στο επιχειρησιακό κομμάτι

Ποιό είναι το μυστικό της επίσκεψης Νταβούτογλου στην Καβάλα;

ImageΠίσω από τα φώτα της δημοσιότητας αρκετές φορές κρύβονται ειδήσεις με τεράστια σημασία ιδιαίτερα δε όταν οι ειδήσεις αυτές προέρχονται από γειτονικές χώρες και αφορούν τη χώρα μας. Πιο αναλυτικά πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε την Ελλάδα ο Τούρκος ΥΠΕΞ ο οποίος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Θράκη και την Μακεδονία σταμάτησε στην πόλη της Καβάλας. Αρκετοί απόρησαν για τον λόγο για τον οποίο ο Τούρκος ΥΠΕΞ σταμάτησε στην συγκεκριμένη πόλη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο Νταβούτογλου επισκέφτηκε το Ινστιτούτο Μεχμέτ Αλή Πασά.

Η υπερπανσέληνος το Σαβ/κο δεν θα είναι τόσο θεαματική

Το βράδυ του Σαββάτου, το φεγγάρι θα περάσει στη φάση της πανσέληνου ενώ ταυτόχρονα θα βρίσκεται στη μικρότερη απόστασή του από τη Γη εδώ και 18 χρόνια. Το φαινόμενο μέγεθος και η φωτεινότητα της Σελήνης θα αυξηθούν, όχι όμως στο γυμνό ανθρώπινο μάτι.

Το σπάνιο φαινόμενο οφείλεται στο γεγονός ότι η τροχιά της Σελήνης γύρω από τη Γη δεν είναι ένας τέλειος κύκλος, αλλά μια έλλειψη. Στις 10 το βράδυ του Σαββάτου (ώρα η Ελλάδας) το φεγγάρι θα βρεθεί στο λεγόμενο περίγειο, δηλαδή στην ελάχιστη απόσταση από τον μητρικό του πλανήτη, που είναι 356.575 χιλιόμετρα.

Αυτό είναι περίπου 50.000 χιλιόμετρα πιο κοντά από ό,τι στο λεγόμενο απόγειο, δηλαδή την μέγιστη

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Πράσινο φως για στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη

Αντίστροφα μετρά η Δύση για πιθανή στρατιωτική επέμβαση κατά του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι.

Η προφανής νίκη του Λίβυου ηγέτη κατά της κίνησης των αντιστασιακών να τον ρίξουν από την εξουσία έπειτα από 42 χρόνια, αλλά και των πιθανολογούμενων εγκλημάτων του καθεστώτος εις βάρος του λαού της Λιβύης έχει προκαλέσει την αντίδραση της Δύσης «που οπλίζει» έτοιμη να βάλει κατά του Καντάφι.

Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να θέσει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη θεωρείται το πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση της στρατιωτικής

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Εκτός ελέγχου ο πυρηνικός εφιάλτης-Πρόβλημα και στους 6 αντιδραστήρες... "η κατάσταση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Θεού"

Παγκόσμια ανησυχία προκαλούν οι εξελίξεις στην Ιαπωνία όπου οι αρχές δείχνουν ότι, δεν μπορούν να ελέγξουν τον πυρηνικό εφιάλτη.
«Πολύ σοβαρή» χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ιαπωνία ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας Γιουκίγια Αμάνο προσθέτοντας, ότι έχει επιβεβαιωθεί η βλάβη στον πυρήνα τριών αντιδραστήρων στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νταϊίτσι.

Ο κ. Αμάνο, που σκοπεύει να μεταβεί αύριο στην Ιαπωνία, δήλωσε ότι, χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες από τις αρχές της χώρας.
Οι Iάπωνες αξιωματούχοι ανησυχούν για την κατάσταση της δεξαμενής αποθήκευσης του αναλωθέντος πυρηνικού καυσίμου σε δύο αντιδραστήρες του σταθμού της Φουκουσίμα.
Ο υπουργός άμυνας της Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι, ελικόπτερα πρόκειται να ρίξουν νερό στον

Σοβαρή επίθεση κατά του Πάγκαλου - Κάτοικοι της Κερατέας γιαούρτωσαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης (BINTEO)


Τελευταία ενημέρωση: 17.03.2011  01:40                    - Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης
- Διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε στο σημείο και απώθησε τους κατοίκους έξω από την ταβέρνα
- Κάτοικοι της Κερατέας φώναζαν στον κ. Πάγκαλο "Δεν τα φάγαμε μαζί"
- Παρά την προτροπή του κ. Πάγκαλο να συζητήσουν εκείνοι συνέχιζαν με υβριστικά μηνύματα


Άγρια επίθεση δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μία ταβέρνα στα

Φουντώνει η κόντρα στην Παιδεία

Ηχηρή είναι η απάντηση εκπαιδευτικών, γονέων, μαθητών και τοπικών φορέων στο νέο σχολικό χάρτη της χώρας...
 
Φουντώνει η κόντρα στην Παιδεία
που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και μειώνει κατά πολύ τον αριθμό των σχολικών μονάδων.
Ήδη υπό κατάληψη τελούν αρκετά σχολεία, ενώ σε πολλά άλλα οι μαθητές απέχουν από τα μαθήματά τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι διαμαρτυρίες λαμβάνουν και άλλες μορφές, όπως αποκλεισμούς δρόμων και καταλήψεις διοδίων.

Οι ομοσπονδίες καθηγητών και δασκάλων συντονίζονται για κοινές κινητοποιήσεις, με την ΟΛΜΕ να εξαγγέλλει τρίωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή 18 Μαρτίου αλλά και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Δύο δίωρες στάσεις εργασίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή και η ΔΟΕ.

ΑΛΛΟΣ...ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ..

Δηλώσεις Βενιζέλου στο Αλτερ, ρεσιτάλ κοινωνικής αναλγησίας!
“ Το πετρέλαιο αυξάνεται και για τον φτωχό και για τον πλούσιο”!!!!
“ Ο φτωχός είναι συνηθισμένος στην φτώχεια του, ο εύπορος που χάνει εισοδήματα χάνει τον κόσμο κάτω απ’τα πόδια του”!!!!
Ωραίος ο δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, σοσιαληστής με τα όλα του, προαλείφεται για άξιος διάδοχος του ΓΑΠ στην ηγεσία του κόμματός του.
Δηλαδή κύριε Βενιζέλο ίδιο είναι να πληρώνει πετρέλαιο ο εργαζόμενος των 700 ευρώ στην Φλώρινα και στην Νάουσα και ίδιο ο εύπορος του Κολωνακίου; Μήπως μας λέτε κι εσείς ιστορίες του Κολω..νακίου;
Και ο φτωχός που εξαθλιώνεται; που κυριολεκτικά δεν...
έχει να φάει και ψάχνει στα σκουπίδια μήπως βρει κάτι μισοσάπιο; Ας γίνει κι αυτός ρακοσυλλέκτης να γίνεται ανακύκλωση ε;
Η συνέντευξη συνεχίζεται τί άλλο μπορεί να ακουστεί…
Η χρόνια εξουσία τελικά σε κάνει τελείως παχύδερμο κοινωνικά!

Μαρτίου 2011 Aπίστευτο:ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥ "ΚΙΝΕΖΟΥ" - 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ EXTRA3!


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!
Πέρασε τελικά του Σημίτη που έκανε προσωπική παρέμβαση στο ΕΣΡ και στον πρόεδρό τουΛασκαρίδη και όπως αναμενόταν ο διορισμένος πρόεδρος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου επέβαλαν πρόστιμο 80.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό «Extra 3» για την εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ», που...

προβλήθηκε στις 24 και 25/2/2011.
Σύμφωνα με τον διορισμένο πρόεδρο του ΕΣΡ και εντολοδόχο του πρώην πρωην πρωθυπουργού, Ιωάννη Λασκαρίδη, εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού κάλεσε τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στις 3/3/2011, με τον παρουσιαστή να λέει χαρακτηριστικά «θα γίνει της Αιγύπτου».
Όπως σημείωσε ο Λασκαρίδης, «δεν πρόκειται περί ενημέρωσης, αλλά περί προτροπής» και ο ρόλος

Έρευνες για το e-mail περί δήθεν επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τα 21.260 αρνητικά δημοσιεύματα από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι το Νοέμβριο του 2010!!! ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ



ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ - Καταγράφηκαν 21.260 αρνητικά δημοσιεύματα από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι το Νοέμβριο του 2010!!! -Καταθέσεις από τουλάχιστον 40 άτομα, για το θέμα της αποστολής και ανάρτησης στο Διαδίκτυο ανώνυμου e-mail, το οποίο περιέγραφε, δήθεν, σενάριο κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας την 25η Μαρτίου, αναμένεται να πάρουν τη Δευτέρα αστυνομικοί. Οι καταθέσεις, οι οποίες είναι ανωμοτί, θα ....συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
Image
"Ίμια νο2" και άρνηση υπεράσπισης από την κυβέρνηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην ΑΟΖ, αλλά και ακόμα και στην υφαλοκρηπίδα (!) συνιστούν τα νεότερα στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα το defencenet.gr για την τουρκική πειρατεία στο ιταλικό σκάφος το περασμένο Σάββατο. Η άρνηση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης επιτρέπει στην Τουρκία να να δημιουργήσει de facto καταστάση με την χρήση όπλων και βίας στο επεισόδιο που διήρκεσε από την περιοχή νότια της Καρπάθου και διήρκεσε μέχρι το Καστελόριζο και να έχει προκαλέσει κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη με τις "γκρίζες ζώνες" στα Ίμια.
Ταυτοχρόνως επέτρεψε στην Άγκυρα να δηλώσει ότι "Δεν θα επιτρέψει το καθορισμό της ΑΟΖ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Λίγο πριν την καταστροφή



Με μία δραματική δήλωση ο αρμόδιος επίτροπος της Κομισιόν για θέματα Ενέργειας προειδοποιεί για επερχόμενη καταστροφή μέσα στις επόμενες ώρες στην περιοχή του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα στην Βορειοανατολική Ιαπωνία.

«Αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο μιας καταστροφής… ακόμη και μιας μεγάλης καταστροφής», επισήμανε ο Guenther Oetinger, προσθέτοντας πώς οι συνθήκες επιδεινώνονται στους αντιδραστήρες του πυρηνικού σταθμού.








Τα δύο επόμενα γραφήματα δείχνουν την πορεία της ραδιενέργειας πάνω από τον Ειρηνικό

"Ηλεκτρονική" σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τη χρεοκοπία

Nέα κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας δημιουργήθηκε σήμερα με "φόντο" το γνωστό πλεόν e-mail της υποτιθέμενης χρεοκοπίας και τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει γύρω από τον αποστολέα του με τα δύο κόμματα να ανταλλάσσουν βολές.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ.Καρχιμάκης με σημερινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, αναφέρθηκε στη ταυτότητα του αποστολέα.
"Δεν θέλω πραγματικά να πιστέψω ότι προέρχεται από πολιτικούς αντιπολιτευτικούς κύκλους. Γιατί αυτό θα ισοδυναμούσε με εθνική προδοσία εάν αυτό αποδειχτεί", ανέφερε χαρακτηριστικά ο, Μιχάλης Καρχιμάκης, αναφορικά με το διαβόητο e-mail που κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα και στο οποίο γινόταν αναφορά περί επικείμενης χρεοκοπίας της χώρας.
Στη συνέχεια, ο κ. Καρχιμάκης παρατήρησε: "Διαπιστώσαμε βέβαια και αυτό το κατάπτυστο

Νίμιτς: Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι!

Ο ειδικός διαμεσολαβητής  των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, αναγνώρισε για πρώτη φορά δημοσίως ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και οτι "έκαναν τεράστιο λάθος στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας τους και χρησιμοποίηση των αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων".
Ο Αμερικανός διπλωμάτης έκανε αυτή την παραδοχή κατά την διάρκεια 40λεπτης συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής στο γραφείο του στο κεντρικό Μανχάταν στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής, Αντώνιος Παπαδόπουλος,ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτατζης και ο γγ Δημήτριος Χατζής.
Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής, Αντώνιος Παπαδόπουλος, κατά την διάρκεια

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

http://www.pestaola.gr/img2/pasok-nd-logos.png               Αν ήταν εταιρείες, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία θα είχαν κηρύξει φαλιμέντο, καθώς από τα ελάχιστα στοιχεία που μπορεί κανείς να διακρίνει από τους ισολογισμούς-μνημεία αδιαφάνειας του 2010, προκύπτει ότι το μεν κυβερνών κόμμα «μπήκε μέσα» πάνω από 42 εκατ. ευρώ, το δε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περίπου κατά 25 εκατ. ευρώ, ενώ τα δύο κόμματα έχουν προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2016. Αμφότερα τα κόμματα χρειάστηκε να πάρουν νέα δάνεια για να κλείσουν τις τρύπες τους, ουσιαστικά δηλαδή να αποπληρώσουν τα υφιστάμενα δάνειά τους που, σύμφωνα με παλαιότερα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, ξεπερνούν συνολικά τα 232 εκατ. ευρώ. Οι τράπεζες, που έχουν κλείσει τις στρόφιγγες των χορηγήσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες, δάνεισαν αφειδώς 40 εκατ. ευρώ στο ΠΑΣΟΚ και άλλα 25 εκατ. ευρώ στη Νέα Δημοκρατία.
Οι ισολογισμοί των κομμάτων είναι κυριολεκτικά γραμμένοι στο χέρι και δεν αναδεικνύουν ούτε κατά

Mοναδικό φαινόμενο λίμνη Gippsland στην πόλη Victoria της Αυστραλίας...

Αντιμέτωπος με ένα πολύ εντυπωσιακό φαινόμενο ήρθε ο φωτογράφος  Phil Hart και οι φίλοι του,
όταν βρέθηκαν στην λίμνη Gippsland στην πόλη Victoria της Αυστραλίας. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν
στα μάτια τους όταν ταράσσοντας τα νερά, η λίμνη φωσφόριζε στο σκοτάδι!

«Ήταν λες και παίζαμε με ραδιενεργό χρώμα» είπε ο κατενθουσιασμένος φωτογράφος που απαθανάτισε
τους φίλους να ξεπροβάλλουν από το νερό «βαμμένοι». μπλε, λες και είχαν βγει από την υπερπαραγωγή
του Hollywood «Avatar».

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το ιδιαίτερα σπάνιο αυτό φαινόμενο, οφείλεται σε μια χημική αντίδραση που

O οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης στις "Αντιθέσεις"

H καλύτερη οικονομοτεχνική ανάλυση που έγινε ποτέ  για την Ελλάδα!!!

Ηλιακή καταιγίδα θα απειλήσει σύντομα τις πλανητικές ισορροπίες;


Στις 10 Μαρτίου 2006, η ΝΑSΑ εξέδωσε ένα ασυνήθιστα... ποιητικό ανακοινωθέν. Αρχιζε με τις λέξεις: «Είναι επίσημο: Το ηλιακό ελάχιστο έχει φτάσει. Οι ηλιακές κηλίδες έχουν εντελώς εξαφανιστεί. Οι ηλιακές φλόγες δεν υπάρχουν. Ο Ηλιος είναι εντελώς ήρεμος. Σαν την ηρεμία πριν μια...
καταιγίδα». (http://science. nasa. gov/headlines/2006/10mar-stor mwarning. htm)
Το τι ακριβώς σήμαιναν αυτά τα λόγια μάς το εξηγεί στη συνέχεια η ερευνήτρια του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών δρ Γ. Τσιροπούλα. Εκείνο πάντως που επακολούθησε της ανακοίνωσης της ΝΑSΑ ήταν μια πρωτοφανής αναστάτωση στον χώρο των «ηλιοεπιστημών», που κατέδειξε το πόσο λίγα γνωρίζουμε για τον γίγαντα που μας φωτίζει.
Η αναστάτωση είχε να κάνει κυρίως με την εμφάνιση των αποτελεσμάτων ενός νέου μοντέλου προσομοίωσης της συμπεριφοράς του Ηλιου που ανέπτυξαν επιστήμονες του Εθνικού Κέντρου Ατμοσφαιρικής Ερευνας των ΗΠΑ

Το σύμφωνο της γελοιοποίησης: Πουλάμε 50 δισ. Ελλάδα για να γλιτώσουμε 6 δισ. άγνωστο χρέος



Σε Σύμφωνο Οικονομικής Εξόντωσης και παράτασης της Ύφεσης και της Ανεργίας προχώρησε η Ευρωζώνη και συναίνεσε η Κυβέρνηση, "επιτυχαίνοντας" την εξασφαλισμένη ήδη - λόγω πίεσης Ομπάμα - επικήκυνση αποπληρωσμής του Ευρωδανείου των 80 δις (Μνημόνιο) και τη μείωση του κερδοσκοπικού επιτοκίου από το 5,2% στο 4,2%, κερδίζοντας όπως είπε ο Πρωθυπουργός 6 δις...

Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ

Σημειώστε πως η Ιρλανδία δεν δέχτηκε οποιαδήποτε τέτοια διευκόλυνση (!!!), για να μην αυξήσει το ποσσοστό φορολογίας των Επειχειρήσεων και χάσει Επενδύσεις και Ανάπτυξη, διαλέγοντας αντί τα ψίχουλα και την εξάρτηση, την Ανάπτυξη... 

Η καλά μεθοδευμένη χρεοκοπία της χώρας μας – Πράξη ΙΙ

The bond holder
Διάβασα το Bloomberg χθες και ένιωσα κρύο ιδρώτα. Όλα έγιναν ξεκάθαρα. Ούτε εγώ με τόσα χρόνια εμπειρία δεν το είδα.
Το άρθρο είχε δυο προτάσεις. Η πρώτη ήταν:
“it won’t be allowed to purchase debt in the open market or to finance debt buybacks”.
«δεν επιτρέπετε ( η Ελλάδα) να αγοράσει τα δικά της ομολόγα στην αγορά  η να χρηματοδοτήσει επαναγορα ομολογων»
Πως είναι δυνατόν να βάζει αυτούς τους όρους: Αυτά τα δυο είναι τα μεγάλα όπλα που έχει ένας

Ποιός τους οργάνωσε πάλι αυτούς;; Συγκέντρωση αλλοδαπών καταστηματαρχών κατά του ρατσισμού - Συκοφαντούν μέχρι και την ΕΛ. ΑΣ - ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Γερανίου έκαναν χτές αλλοδαποί καταστηματάρχες και μη οι οποίοι καταγγέλουν οτι έχουν πέσει θύματα αστυνομικής βίας.

'Οπως κατήγγειλαν στο Newsit, έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα οτι αστυνομικοί μπαίνουν στα καταστήματά τους, παίρνουν προϊόντα χωρίς να πληρώσουν, ή τους παίρνουν ακόμα και τα κινητά τους τηλέφωνα.
ΠΗΓΗ:   http://www.newsit.gr

Μπορεί ο ΓΑΠ να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μας?


Γιατί απολύσανε το Γιωργάκη από το εργοστάσιο με τις μπανάνες στη Σουηδία;
- Γιατί πετούσε τις στραβές!

Τι λέει ο Γιωργάκης πάνω στο ποδήλατο όταν βλέπει μία μπανάνα στον δρόμο;
- Ωχ, πάλι θα πέσω!

- Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από το Γιωργάκη;
- Έχει γραμματόσημο.

 Πάει ο Γιωργάκης στον πωλητή κινητών στο Γερμανό:
- Το κινητό μου δεν έχει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο.
- Τι μοντέλο είναι; ρωτάει ο πωλητής.
- Volvo 560…

- Τι μπορεί να περάσει από το μυαλό του Γιωργάκη χωρίς να το καταλάβει;

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη - Τρόμος από την ηλιακή έξαρση (βίντεο) Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη - Τρόμος από την ηλιακή έξαρση (βίντεο)

Image(Aνανέωση 22.09, 13/03): Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη και δεν το ομολογούν δημοσίως. Μετά την Μέρκελ και τον Γάλλο υπουργό ενέργειας  ο υπουργός Περιβάλλοντος της Αυστρίας, Νικόλαους Μπερλάκοβιτς, δήλωσε σήμερα ότι θα ζητήσει να γίνει πανευρωπαϊκή άσκηση προσομοίωσης κατάστασης κρίσης (stress test), για να διαπιστωθεί αν τα πυρηνικά εργοστάσια της Ευρώπης είναι αντισεισμικά και μπορούν να ανταποκριθούν σε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή της Ιαπωνίας. Στην πιο αντισεισμική περιοχή του...
πλανήτη! Ποιος μπορεί να αμφιβάλει ότι η ηλιακή έξαρση δεν τρομάζει, πλέον τους πάντες;
Ο Μπερλάκοβιτς είπε στο αυστριακό ραδιόφωνο ότι θα ζητήσει αύριο, στη σύνοδο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, να γίνει αυτή η άσκηση, ώστε να καταγραφεί πώς συμπεριφέρονται οι πυρηνικές μονάδες σε περίπτωση σεισμού και αν τα συστήματα ψύξης των αντιδραστήρων τους μπορούν να ανταποκριθούν και

Αδύναμη να ελέγξει τον πυρηνικό εφιάλτη η Ιαπωνία – Ζήτησε βοήθεια από την ΙΑΕΑ – Φόβοι για νέα έκρηξη στη Φουκουσίμα

 

- Επίσημη παραδοχή του Τόκιο πως δε μπορεί να ελέγξει την κατάσταση
- Ζητήθηκε και επιπρόσθετος εξοπλισμός από τις ΗΠΑ
- Φόβοι πως θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά οι ράβδοι πυρηνικού καυσίμου
- Σοκάρει ο αριθμός των νεκρών, ξεπέρασαν ήδη τους 4.000

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, η Ιαπωνία παραδέχτηκε πως δε μπορεί να θέσει υπό έλεγχο την πυρηνική κρίση που έχει ξεσπάσει μετά το σεισμό των 9 Ρίχτερ. Και ζήτησε επίσημα τη βοήθεια της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας.

Τουρκική κορβέτα βορειοανατολικά της Αττικής

(Ανανέωση 21.19) Κορυφαία τουρκική πρόκληση, ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Ελλάδα. H τουρκική κορβέτα BARTIN (F504) διέπλευσε πριν λίγο την βορειοανατολική Αττική και κινείται στο στενό του Καφηρέα, τώρα. Απέπλευσε από το λιμάνι της Σμύρνης, κινήθηκε με νότια πορεία μεταξύ Χίου και τουρκικών παραλίων. Στη συνέχεια έπλευσε  νοτίως Χίου και ακολούθησε δυτική πορεία πλέοντας σε διεθνή ύδατα.
Η όλη κίνησή της φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αβλαβή διέλευση, αλλά με επιβλαβή πρόκληση...
Την  20:30   εισήλθε εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων, μεταξύ Σκύρου – Εύβοιας με βόρεια

Εισαγγελέας Ι. Σακκάς: «Δεν δέχομαι να παραγράφονται όλα τα εγκλήματα των πολιτικών» – παραιτούμαi



Παραίτηση με βόμβες από τον εισαγγελέα Ι. Σακκά. Τι λέει για το Μνημόνιο, την καταβύθιση της Δικαιοσύνης και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολιτών.
Γροθιά στο στομάχι της κυβέρνησης του κατοχικού Μνημονίου αλλά και συγκεκριμένων υπουργών της εκτελεστικής εξουσίας, που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και ενδεχομένως να έχουν υποπέσει σε σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες, αποτελούν οι δηλώσεις που έκανε χθες στην...
Ευελπίδων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς, ο οποίος υπέβαλε αιφνίδια παραίτηση από τα καθήκοντα του.

Ο κ. Σακκάς, μιλώντας στη «δημοκρατία», κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα και την ατιμωρησία των βουλευτών κάνοντας λόγο για «κρατικά κακουργήματα» και για ωμή παραβίαση του Συντάγματος με αποτέλεσμα την

Παγκόσμια αγωνία για πυρηνική καταστροφή



Δραματική είναι η κλιμάκωση της ανησυχίας που επικρατεί στην Ιαπωνία αλλά και στην Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας τις τελευταίες ώρες.

Επιστήμονες και εξειδικευμένοι τεχνικοί θεωρούν ως αναπόφευκτη μία έκρηξη και σε τρίτο αντιδραστήρα του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα ο οποίος υπέστη και αυτός βλάβη στο σύστημα ψύξης ενώ στον αντιδραστήρα Νο 3, στον οποίο σημειώθηκε έκρηξη τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι τεχνικοί προσπαθούν να ανακόψουν την ολική τήξη του πυρήνα, εξέλιξη η οποία -κατά ορισμένους επιστήμονες- θεωρείται πολύ πιθανή με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Οι ιαπωνικές Αρχές, οι οποίες επιχειρούν να εμφανίζονται καθησυχαστικές, ενδεχομένως

Σάλος με το αντικείμενο που φαίνεται στο βίντεο από την Ιαπωνία...Συγκρίναμε βίντεο και όντως υπάρχει...(Δείτε Βίντεο)

Το περίεργο αντικείμενο που τρέχει πιο γρήγορα από το τσουνάμι… (Δείτε βίντεο)

Αν δεν το διασταυρώναμε δεν θα το βγάζαμε

Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό τον 8,9 ρίχτερ στην Ιαπωνία και το μετέπειτα ακόμα πιο φονικό Τσουνάμι που άφησε μέχρι τώρα 10000 νεκρούς. Πολλά τα βίντεο που...
βγαίνουν καθημερινά στην δημοσιότητα από τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο πολιτών. Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν έχει ξεκινήσει και μια θεωρία που λέει ότι τον καταστροφικό σεισμό και το ακόμα πιο καταστροφικό τσουνάμι προκλήθηκε από χέρια ανθρώπων που ήθελαν να πλήξουν την Ιαπωνία.

Θεωρίες συνομωσίας και όπλα μαζικής καταστροφής τα οποία για ακόμα μια φορά

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ρωσική αναφορά κάνει λόγο για επικείμενο μεγάλο σεισμό στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ

ImageΜια αναφορά η οποία ετοιμάστηκε για τον Ρώσο πρωθυπουργό Vladimir Putin από το Ινστιτούτο φυσικής της Γης (www.ifz.ru) της ρωσικής ακαδημίας των επιστημών στις 9 Μαρτίου επισημαίνει τον κίνδυνο πως οι ΗΠΑ ενδέχεται να υποστούν το πλήγμα από ένα γιγαντιαίο σεισμό κατά τη διάρκεια των επομένων (από τις 9 Μαρτίου) 14 ημερών.
Η έμφαση στην αναφορά δίνεται στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Κεντρικής Αμερικής και της Νότιας Αμερικής. Η ίδια αναφορά επεσήμανε πως καταστροφικοί σεισμοί στην Ασία, «είναι επίσης δυνατό να συμβούν».
Στο κείμενό της γινόταν λόγος για το σεισμό των 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε

Η Σελήνη και η ηλιακή έξαρση έφεραν τον όλεθρο στην Ιαπωνία; - Μυστηριώδης δήλωση Μέρκελ

ImageΟ σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Ιαπωνία και έφερε σκηνές από την ταινία "Το τέλος του κόσμου" στις οθόνες των τηλεοράσεων μας, ίσως προκλήθηκε από τη θέση της Σελήνης και τις ηλιακές εκρήξεις που συντελούνται αυτό  τον καιρό, δήλωσε ο υποδιευθυντής της Ρωσικής Ακαδημίας των Επιστημών Arcady Tishkov. Μάλιστα κατ'αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να έλθει και ένα πραγματικό "τέλος του κόσμου" όπως τον ξέρουμε, καθώς οι ηλιακές εκρήξεις προβλέπεται να ενταθούν.
Σύμφωνα με τον Ρώσο επιστήμονα η σεισμική δραστηριότητα στη Γη, συνδέεται άμεσα με τις