Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το αντικείμενο που αναστάτωσε τη βόρεια Ελλάδα ίσως διαλύθηκε πάνω από τη Σερβία ...

ImageΤο μετέωρο –κατά τα φαινόμενα- που έγινε αντιληπτό εχθές το βράδυ πάνω από τη Θεσσαλία μέχρι και τη Βόρειο Ελλάδα, - όπως αναφέρουμε και σχετικά σε άλλη είδηση στο defencenet.gr-  διαλύθηκε πάνω από τη Σερβία ή συγκρούστηκε με το έδαφος εάν επρόκειτο για μετεωρίτη.
Αυτό επιβεβαίωσε και ο Σέρβος αστροφυσικός Milan Jeličić του ινστιτούτου αστροφυσικής της Σερβίας Ruđer Bošković Astronomical Society σημειώνοντας πως το έντονα αυτό φωτεινό αντικείμενο θεάθηκε και στο νυκτερινό ουρανό της χώρας. Επιπρόσθετα το πρακτορείο ειδήσεων Tanjug ανακοίνωσε πως στην πόλη Vranje μια φωτεινή μπάλα έγινε αντιληπτή από πολλούς κατοίκους της πόλης στο ουρανό στις 19:32 τοπική ώρα αλλά και σε αρκετές ακόμη

Αναστάτωση από φλεγόμενο αντικείμενο στον ουρανό!!!!

ImageΜία πύρινη μπάλα, που έσκισε την Παρασκευή τον νυχτερινό ουρανό του Νομού Λάρισας και έγινε ορατή στα παράλια, από τη Χαλκίδα μέχρι και τη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με μαρτυρίες, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Η πύρινη σφαίρα, που εικάζεται ότι μπορεί να ήταν και μετεωρίτης, φαινόταν να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα τη γη και να μεγαλώνει, ερχόμενη από την πλευρά της θάλασσας με κατεύθυνση τον Κίσσαβο, κάπου στο τμήμα μεταξύ Μελιβοίας και Καρίτσας, όσον αφορά στα παράλια της Λάρισας.

Το γεγονός έγινε έντονα αντιληπτό από πολλούς, οι οποίοι και κατέθεσαν αντικρουόμενες μαρτυρίες, σχετικά με το «που» κατευθυνόταν ή μπορεί να έπεσε.

Μάλιστα, στην προσπάθεια αποσαφήνισης του θέματος -γιατί εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να επρόκειτο και για φωτοβολίδα S.O.S- έγιναν και θαλάσσιες έρευνες από σκάφη του λιμενικού προς τα βόρεια του νομού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μέχρις στιγμής πάντως δεν έχει εξακριβωθεί για «τι» ακριβώς επρόκειτο.
ΠΗΓΗ: http://www.skai.gr

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΛΑΘΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ

   

Συνέχεια από εδώ:

AYTA TA ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

"Αυτούς που μας βοηθάνε, τους βοηθάμε και εμείς στις 14 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή. Ψηφίζουμε Γιώργο Καμίνη".

(από σχόλιο αναγνώστη μας και τον ευχαριστούμε που μας βοήθησε στη μετάφραση)
TO ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ



  ΠΗΓΗ: http://hellenicrevenge.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ : Aποκαλύψη ΣΟΚ από τον Τέρενς Κουϊκ σε Παγκόσμια πρώτη [video]


Eνα θέμα που θα ταράξει τα ήδη θολά νερά της Ελληνικής οικονομίας

Το ΚΟΝΤΡΑ Channel παρουσίασε χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με συντονιστή τον Τέρενς Κουϊκ και βασικό σχολιαστή τον Τάσο Παπαδόπουλο την πλήρη επιστολή που έστειλε στο BLOOMBERG ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισε,με την οποία λέει ΟΧΙ στην αποκάλυψη δύο εγγράφων, σχετικά με το κουκούλωμα των χρεών της Ελλάδας όταν ο Κώστας Σημίτης βιαζόταν να βάλει την χώρα στο ευρώ.
Επικαλέσθηκε τον λόγο ότι αν βγουν τα έγγραφα θα τινάξει

Έπιασαν ομάδα αλλοδαπών ληστών “τραμπούκων” στον Άγιο Παντελεήμονα...Έλα Κούλογλου τρέχα στο τμήμα να δεις μήπως τους στραβοκοίταξε κανένας αστυνομικός των 699 ευρώ.

Ημέρες τώρα οι αστυνομικοί έκαναν περιπολίες για να εντοπίσουν την ομάδα 30 αλλοδαπών που επιτίθεται με λοστούς, καδρόνια και πέτρες σε ανυποψίαστους πολίτες
Γύρω στις οκτώ το βράδυ σήμανε συναγερμός. Στη συμβολή των οδών Περγάμου και Αριστομένους άνδρες της ασφάλειας είδαν κάποιους από τους Ασιάτες να συγκεντρώνονται. Προφανώς είχαν σκοπό να κάνουν νέα επίθεση.
Οι αστυνομικοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Κύκλωσαν την περιοχή. Δεκάδες μηχανές και περιπολικά έκλεισαν τα στενά και τελικά κατάφεραν να συλλάβουν εννέα άτομα.
Πρόκειται για την ομάδα που έχει επιτεθεί κατά καιρούς σε άλλους αλλοδαπούς, έχει δώσει “μάχες”

Δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου

Κυβερνητική σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού πραγματοποιείται σήμερα στο Μαξίμου, με κεντρικό θέμα την κατάθεση του προϋπολογισμού για το 2011. Τα στελέχη της κυβέρνησης καλούνται να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στη λήψη μέτρων και πόσο σκληρά θα είναι αυτά!
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Λούκα Κατσέλη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Δημήτρης Ρέππας, Χάρης Παμπούκης και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.
Το πρακτορείο Dow Jones -επικαλούμενο κυβερνητική πηγή- αναφέρει ότι

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοσέλιδες παγίδες

“H σειρά σου Γιώργο” ήταν ο τίτλος στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδα Milliyet που ζητά τη στήριξη της Ελλάδος για την άρση της βίζας που χρειάζονται οι Τούρκοι πολίτες όταν επισκέπτονται κράτη-μέλη της ΕΕ. Όπως αναφέρει το προπαγανδιστικό δημοσίευμα, για να εφαρμόσει η Άγκυρα τη συμφωνία επαναπροώθησης λαθρομεταναστών “την οποία έχει στείλει προς έγκριση σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.” απαιτείται χειρονομία της Αθήνας, η οποία αντιδρά σε αυτή! Η γνωστή τακτική πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και εξίσωσης του θύτη με το θύμα.

ΠΗΓΗ:  http://www.strategyreport.gr

Θεοποίηση του ΣΦΑΓΕΑ Κεμάλ στην «ευρωπαϊκή» Τουρκία - ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

 Ακινητοποιήθηκε και χθες για ένα λεπτό ολόκληρη η Τουρκία στις 9.05΄ ακριβώς. Ήταν η ώρα του θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, ήρωα και δημιουργού του σύγχρονου τουρκικού κράτους για τους Τούρκους, σφαγέα για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντου που γνώρισαν την σκληρότητα και τους τσέτες του.

Κανένας ηγέτης στον κόσμο δεν δοξάστηκε όσο ο Κεμάλ από τον λαό του. Πέρασαν 72 χρόνια από

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΘΗΣΗ ΕΝΩ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ

Είναι κρίμα για την Ελλάδα να μην τιμάει την ιστορία της. Πριν λίγο καιρό βρέθηκα στη Σαλαμίνα και πήγα να επισκευτώ τον "αρχαιολογικό χώρο".

Αυτό που είδα είναι πολλά ναυπηγεία, πολλά σάπια καράβια και άπειρα σκουπίδια (καναπέδες, μπάζα κλπ). Υπάρχει μόνο ένα άγαλμα γύρω από λίγους τάφους σε περιφραγμένο χώρο!!!
Επίσης δε φαίνεται να έχει γίνει πουθενά καμία ανασκαφή.
Τέλος η μισή και παραπάνω χερσόνησος είναι επίσης περιφραγμένη από ιδιωτική εταιρία.
Και να σκεφτεί κανείς πως όπως λέγεται η νίκη των Ελλήνων τότε έφραξε το δρόμο για κατάκτηση όλης της Ευρώπης από τους Πέρσες.
Προσωπικά υπέγραψα στην ιστοσελίδα που αναφέρει ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας (http://sites.google.com/site/perivos/sylloge-ypographon-giaten-kynosoura) και θεωρώ ότι πρέπει να το κάνουν όλοι οι Έλληνες. 
 

Δίνουμε λεφτά στα Σκόπια για έργα δικά τους!

Εδώ δεν υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις και συνεχώς γίνονται περικοπές μισθών η Ελλάδα εμφανίζεται ως «δωρητής» με το ποσό των 2.000.000 ευρώ σε μεγάλο έργο που θα γίνει στον Αξιό ποταμό στα Σκόπια
Αυτό αποκαλύπτεται μέσα από δημοσιεύματα στον τύπο της γειτονικής Χώρας που αναφέρουν ότι η Ελλάδα και η Ελβετία θα είναι οι «δωρητές» στον μεγάλο σταθμό καθαρισμού του Αξιού ποταμού στην περιοχή της Γεύγελης.
Όπως γράφουν οι σκοπιανές εφημερίδες η Ελλάδα θα συνδράμει με το ποσό των 2.000.000 ευρώ και η Ελβετία με 6.800.000 ευρώ.
Ευχαριστούμε τους….δωρητές
Ο δήμαρχος της Γεύγελης Ιβάν Φράγκοφ εκτός από τις ευχαριστίες του τόνισε με έμφαση ότι πρέπει να δεχτούμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα λεφτά γιατί αν τα παραμελήσουμε θα αναγκασθούμε στο μέλλον να τα βάλουμε με δικά μας κεφάλαια.
Για το θέμα αυτό ήδη υπάρχει πολιτική αντίδραση καθώς ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος έκανε ερώτηση στην Βουλή για το εάν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα αυτά και εάν η κυβέρνηση έχει εγκρίνει τα κονδύλια αυτά και γιατί οι Σκοπιανοί μας χαρακτηρίζουν ως δωρητές
Το newsbomb.gr θα παρακολουθεί το θέμα και για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 ΠΗΓΗ:  http://www.newsbomb.gr

Επίθεση προπαγάνδας από το Bloomberg κατά της Ελλάδας

Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει πιστεύει το 71% των 1.030 επενδυτών και αναλυτών, που έλαβαν μέρος στην παγκόσμια ψηφοφορία του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg για τις χώρες που διατρέχουν κίνδυνο για το χρέος τους. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον Σεπτέμβριο ήταν 67%. Επιπλέον, το 51% των επενδυτών θεωρεί πιθανή τη χρεοκοπία της Ιρλανδίας - ποσοστό τριπλάσιο σε σχέση με την ψηφοφορία που έγινε τον περασμένο Ιούνιο - έναντι 42% που τη θεωρούν απίθανη. Έπεται η Πορτογαλία με ποσοστό 38% να θεωρεί πιθανή τη χρεοκοπία έναντι 36% τον Σεπτέμβριο. Πιο αισιόδοξοι είναι οι επενδυτές για την Ισπανία, καθώς το 71% θεωρεί απίθανη τη χρεοκοπία της από 65% τον Σεπτέμβριο.


Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, ενόψει επαφών με την τρόικα
Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη έχει συγκαλέσει για αύριο, Σάββατο, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, εν όψει της επίσκεψης του κλιμακίου της τρόικας των δανειστών. Οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ξεκινούν τη Δευτέρα.
Στη σύσκεψη θα μετάσχουν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και οι υπουργοί στους οποίους πέφτει το βάρος της περιστολής των κρατικών δαπανών. Στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Βήματος, είναι να συμφωνηθούν οι δράσεις με τις οποίες θα εξοικονομηθούν επιπλέον 5 δισ. ευρώ, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει το υπουργείο Οικονομικών σε νέα μέτρα.
Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει επίσης κληθεί ο σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες των συναρμόδιων υπουργείων προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τους στόχους και τα κονδύλια του νέου προϋπολογισμού.
Κυβερνητικά στελέχη που επικαλείται η εφημερίδα σημειώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ θα είναι ιδιαίτερα σκληρές και με περιορισμένα περιθώρια διαπραγμάτευσης από την ελληνική κυβέρνηση μετά την αναθεώρηση του ελλείμματος από την Εurostat που θα ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αλλά και τις διαρροές που έχουν υπάρξει το έλλειμμα θα κινηθεί κοντά στο 15,5%, αντί του 13,6% του ΑΕΠ που προβλεπόταν όταν καταρτίστηκε το Μνημόνιο.
Σε τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters σημειώνεται ότι συνεχίζεται η αβεβαιότητα για την ικανότητα της Ελλάδας να εκπληρώσει τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν τεθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, εν αναμονή της αναθεώρησης της Eurostat για το έλλειμμα και το χρέος της χώρας για την περίοδο 2006-2009 την επόμενη εβδομάδα. Οι απεσταλμένοι της τρόικας των δανειστών της ελληνικής κυβέρνησης έχουν ήδη επισημάνει στην κυβέρνηση ότι εφόσον η μείωση του ελλείμματος δεν είναι στο επίπεδο που είχε προβλεφθεί στο Μνημόνιο Συνεργασίας, θα πρέπει να μειωθεί ακόμη περισσότερο το 2011 προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για το τέλος του επόμενου χρόνου.


Περικοπές δαπανών 3,5 δισ. ευρώ
Το υπουργείο Οικονομικών εισηγείται στον πρωθυπουργό σειρά μέτρων που θα μειώσουν τις κρατικές δαπάνες κατά 3,5 δισ. ευρώ εντός του 2011, ενώ, παράλληλα, μεγάλο τμήμα των κρατικών δαπανών που θα επιχειρηθεί να εξοικονομηθούν θα προκύψει από την κατάργηση θέσεων προσωπικού σε οργανισμούς του ευρύτερου δημοσίου τομέα και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Όπως σημειώνει Το Βήμα σε σχετικό δημοσίευμα, έχει ήδη αποφασιστεί να καταργηθεί το Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας, ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών (ΟΔΙΕ), η Ικάριος Αθλητική Ακαδημία και πολλοί άλλοι οργανισμοί, ενώ πολλοί ακόμη θα συγχωνευθούν και θα λειτουργούν στο εξής με πολύ λιγότερο προσωπικό. Ταυτόχρονα, δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις υπαλλήλων που προσλήφθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα οι συμβασιούχοι υπάλληλοι της ΑΜΕΛ και του Τραμ, οι οποίοι τριπλασιάστηκαν επί κυβέρνησης Καραμανλή, λίγους μήνες πριν από τις εθνικές εκλογές του 2009.


Οικονομική αστυνομία
Στο μεταξύ, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά της η κυβέρνηση μελετά νέες μεθόδους εντοπισμού και σύλληψης της φοροδιαφυγής, σύμφωνα με σημερινό άρθρο της Ναυτεμπορικής. Χθες, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου και με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη και Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή, εξετάσθηκε το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση της εκδίκασης φορολογικών υποθέσεων, αλλά και το θέμα της συγκρότησης της οικονομικής αστυνομίας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Κυβέρνηση προσανατολίζεται στην σύσταση από το 2011 μιας νέας υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, που έχει τα χαρακτηριστικά «μυστικής» οικονομικής αστυνομίας και θα λειτουργεί ανεξάρτητα από το ΣΔΟΕ. Η συγκεκριμένη οικονομική αστυνομία θα έχει ως στόχο τον εντοπισμό ειδικών περιπτώσεων φοροδιαφυγής που αφενός έχουν σχέση με τις καταθέσεις που βρίσκονται στο εξωτερικό, αφετέρου με το ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος.
Στο πλαίσιο αυτό, η Κυβέρνηση σχεδιάζει τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της επιτροπής για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, τη στελέχωσή της με εξειδικευμένο προσωπικό υψηλών προσόντων και την ενίσχυσή της με επαρκή και κατάλληλα τεχνικά μέσα.
Στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που σχεδιάζονται για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, μελετάται και η συγκρότηση ειδικής ομάδας ελεγκτών, η οποία θα ελέγχει όσους διάγουν βίο πλουσιοπάροχο αν και στην Εφορία εμφανίζονται «φτωχοί». Τέλος, το υπουργείο Οικονομικών προτίθεται να προχωρήσει στην ενεργοποίηση και αναβάθμιση του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων με στόχο τον αυστηρό έλεγχο των εφοριακών και τελωνειακών υπαλλήλων.
ΠΗΓΗ: http://greeknation.blogspot.com

Η πρώτη "αόρατη" τουρκική κορβέτα ξεκινά περιπολίες


Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι η πρώτη τουρκική κορβέτα , Ηeybeliada (F-511) ξεκίνησε τις δοκιμαστικές περιπολίες της.
Η τούρκικη κορβέτα έχει αποκλειστικά σχεδιαστεί και ναυπηγηθεί απο τουρκικές εταιρείες και είναι μέρος του προγράμματος “Εθνικό Σκάφος¨(MILGEM).
Η κορβέτα Heybeliada έχει ιδιότητες Stealth και ο εντοπισμός της από τα ραντάρ είναι αρκετά δύσκολος. Το σκάφος ναυπηγήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2008. Οι Τούρκοι δηλώνουν περήφανοι για το επίτευγμα τους καθώς τα περισσότερα οπλικά συστήματα της τουρκικης κορβέτας είναι εγχώριας παραγωγής.

Πολύ δουλειά για τη ΠΑ σήμερα στο Αιγαίο


Ιδιαίτερα έντονη ήταν η τουρκική αεροπορική δραστηριότητα στο Αιγαίο σήμερα 20 παραβιάσεις από 16 μαχητικά κι ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου CN-235,τα οποία όλο και περισσότερο εμφανίζονται στο Αιγαίο:

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ    : 5
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 (1 CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ  Α/Φ    : 17
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     : 4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    : 20
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : -
ΠΕΡΙΟΧΗ:  Β & Κ & N ΑΙΓΑΙΟ.


ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr

Η ΚΙΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ;


chinesemissileΗ Κίνα φέρεται να έχει εκτοξεύσει τον πύραλο, ο οποίος πέρασε από τη Δυτική Καλιφόρνια, χωρίς το Πεντάγωνο να μπορεί να εξηγήσει, τί ακριβώς έγινε.
Ένα κινεζικό πολεμικό-πυρηνικό υποβρύχιο Jin, που έφερε βαλλιστικούς πυραύλους ανέπτυξε -κρυφά- δραστηριότητα από υπόγεια βάση στη νότια ακτή της νήσου Χαϊνάν, ξεκινώντας διηπειρωτικές εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων, από τα διεθνή ύδατα, στα ανοικτά των νότιων ακτών της Καλιφόρνια.
Πηγές πληροφοριών της WMR, στην Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι οι στρατιωτικές αρχές και οι υπηρεσίες πληροφοριών της Κίνας Κινέζοι αποφάσισαν να αποδείξουν στις Ηνωμένες Πολιτείες τις δυνατότητές τους, λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνόδου των G-20, στη Σεούλ, όπου επρόκειτο να παρεβρεθεί και ο Πρόεδρος Ομπάμα.

Δοκιμάζουν "όπλα" αντιμετώπισης της ηλιακής καταιγίδας του 2013!

http://www.pyles.tv/PylesTV/files/3f/3f988467-6592-4682-9f82-0e6cc561e434.jpgΈντονο είναι το φαινόμενο αύξησης της ηλιακής ακτινοβολίας και ήδη φημολογείται ότι το 2013 ο πλανήτης θα πληγεί από ισχυρή ηλιακή καταιγίδα, σύμφωνα με την NASA.
 Η NASA ανέπτυξε μια ασπίδα προστασίας λόγω αύξησης της ηλιακής δραστηριότητας δημιουργώντας ένα σύστημα προειδοποίησης με τα διαστημόπλοια Soho και Stereo.
 Τα συγκεκριμένα διαστημόπλοια έχουν ως σκοπό να δώσουν μια πρώτη εικόνα της δραστηριότητας στους επιστήμονες και να σημάνουν συναγερμό από την θέση που θα βρίσκονται.
 Με λιγότερα από 30 λεπτά χρόνου στη διάθεσή της, η NASA θα μπορέσει να υπολογίσει τα σημεία του πλανήτη που θα πλήξει η καταιγίδα και να ενημερώσει τις αρχές προκειμένου να

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ένταση και επεισόδια στο Λονδίνο για τα δίδακτρα

Εικόνα από το BBC Εικόνα από το BBC
Σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδήλωσης χιλιάδων φοιτητών, αλλά και πανεπιστημιακών καθηγητών στο κέντρο του Λονδίνου που διαμαρτύρονται για την προαναγγελία της κυβέρνησης ότι το όριο των ετησίων διδάκτρων στα αγγλικά πανεπιστήμια θα τριπλασιαστεί στις 9.000 λίρες.

Εθνική προδοσία με τα ελληνικά πετρέλαια

Στο ελληνικό υπέδαφος υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα άμεσα εκμεταλλεύσιμα φυσικού αερίου και κοιτάσματα πετρελαίου (κυρίως στο βόρειο Αιγαίο και τη δυτική Ελλάδα) που θα απέδιδαν στα κρατικά ταμεία ετησίως 250 -300 δισ. ευρώ. Δηλαδή η Ελλάδα θα ήταν μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης αντί να είναι αιχμάλωτη του Δ.Ν.Τ.
Όμως η μυστική διπλωματία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και η πορεία προς μια συνδιαχείριση του Αιγαίου απαγορεύουν κάθε προσπάθεια αυτή την στιγμή εκμετάλλευσης του ελληνικού υπόγειου θησαυρού.

Η εισαγγελέας «αθώωσε» το κτήνος που έβγαλε τα μάτια του σκύλου του

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 100 Ζωοφιλικών Σωματείων με επιστολή της προς τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, διαμαρτύρεται για την ανοχή που έδειξε η εισαγγελέας (στην Νεάπολη Λασιθίου), Μαρία Πολιτάκη, απέναντι στον εγκληματία – βοσκό, Κωνσταντίνο Τζανάκη, ο οποίος έβγαλε με αιχμηρό αντικείμενο, τα μάτια του σκύλου του (!), την περασμένη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου προκειμένου να τον τιμωρήσει, επειδή το δύστυχο ζώο έφαγε μια κότα!

Μόλις η καταγγελία έγινε γνωστή, η Νατάσα Μπομπολάκη, δικηγόρος και πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η Προστασία των

Bloomberg: «Δυστυχώς, θα πτωχεύσετε»

 


Μας θεωρούν σίγουρα χρεοκοπημένους. Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δηλώνει συνεχώς ότι δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης του χρέους και ότι με το μηχανισμό στήριξης η χώρα απέφυγε τη χρεοκοπία.

Και όμως οι μεγαλύτεροι οικονομικοί αναλυτές θεωρούν την Ελλάδα «γκανιάν» στο στοίχημα αν τελικά η χώρα θα κηρύξει στάση πληρωμών, δηλαδή αν μετά τον Χαρίλαο Τρικούπη θα βρεθεί ο δεύτερος Έλληνας πρωθυπουργός που θα πει το νέο ιστορικό «δυστυχώς πτωχεύσαμε».

O καθημερινός πόλεμος του Αιγαίου σε αριθμούς



ImageΕικόνα εμπόλεμης περιοχής δείχνει το Αιγαίο μέσα στο 2010, παρά την κατευναστική πολιτική που ασκεί έναντι της Άγκυρας η κυβέρνηση. Για την ακρίβεια, τα στοιχεία δείχνουν ότι ακριβώς αυτή η κατευναστική πολιτική ευθύνεται για το "μπουμ" στις παραβιάσεις του ΕΕΧ και των εθνικών χωρικών υδάτων. Επίσης, ακόμα και στο θέμα των υπερπτήσεων επάνω από νησιά του Αιγαίου στις οποίες από πέρσι υπήρξε μείωση. μέσα σε μία εβδομάδα τα τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν το 50% των υπερπτήσεων που έχουν κάνει από την αρχή του 2010: Είχαν κάνει 8 υπερπτήσεις και προχώρησαν σε άλλες τέσσερις!

Πύραυλος μυστήριο στις ΗΠΑ


Συνεχίζονται οι έρευνες στις ΗΠΑ για τον πύραυλο που εθεάθη στην Καλιφόρνια, χωρίς καμιά στρατιωτική αρχή να μπορεί να πει από πού εκτοξεύθηκε. Τι δηλώνουν ανώτεροι αξιωματικοί. Δείτε το βίντεο με τον πύραυλο (Vid)

Κανένας δεν γνωρίζει τίποτα για τον πύραυλο που διέσχισε τον ουρανό της Καλιφόρνιας. Άγνοια δηλώνουν οι στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Ο μυστηριώδης πύραυλος πάνω από την ακτή Κάλι, κοντά στο Λος Άντζελες, καταγράφτηκε από την κάμερα τοπικού καναλιού.
Όμως καμία στρατιωτική αρχή δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την ταυτότητα και την προέλευση του βλήματος.
Σύμφωνα με τον Thomas Doscher εκπρόσωπο της NORAD (Υπηρεσία Πολεμικής Αεροπορίας Βορείου Αμερικής) υπάρχει πλήρης άγνοια για το ζήτημα.
"Μέχρι τώρα δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε πληροφορίες αλλά

Την περιβαλλοντική μελέτη του Μπουργκάς απορρίπτει η Βουλγαρία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiezgwAUSP7Xz2dic0Rbc1ehO-A2RI7FtJvcE60PL4BQMKPGZ0RZsr8rUU-dgc5vnJBZs6_SRIm-SM2e01u1WWpENhriEUcDyKjk2XWgsCCWarNGKPxs3-_3Uglu8oScZaApWnB5sQXIsY/s1600/___1_%257E1.JPG
Αρνητική είναι η αξιολόγηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης από τη Σόφια. Συγκεκριμένα το βουλγαρικό πρακτορείο Novinite αναφέρει ότι η Βουλγαρία «σκοτώνει» το project του πετρελαιαγωγού, καθώς η αρνητική αξιολόγηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων σηματοδοτεί το τέλος του έργου. Σύμφωνα με το πρακτορείο AFP η βουλγαρική κυβέρνηση δήλωσε ότι θεωρεί πως ο αγωγός δημιουργεί περιβαλλοντική απειλή, σταματώντας επί της ουσίας το project. Σε ανακοίνωση του υπουργείου περιβάλλοντος αναφέρεται ότι δεν θα δοθεί έγκριση στον αγωγό έως ότου τα σχέδια αναθεωρηθούν.

Chemtrails: Η πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς

“Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια!!
Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι .....
επί του θέματος…
Οι υποστηρικτές αλλά και μάρτυρες των αεροψεκασμών,έχουν χαρακτηριστεί,γραφικοί,φαντασιόπληκτοι,συνομωσιολόγοι και πολλά άλλα.
Ήρθε όμως η ώρα των αποκαλύψεων και πληροφοριών, οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να απαξιωθούν.
Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Γιούνκερ: H Ελλάδα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα


Ο πρόεδρος του Eurogroup αφού επισήμανε την ύφεση της ελληνικής οικονομίας για το 2010, τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα.

«Το αυστηρό πρόγραμμα που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση είναι αξιόπιστο» δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναφερόμενος, εκ νέου, στην ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.

Μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», καθώς οι ελληνικές αρχές, όπως είπε, είναι αποφασισμένες να σεβαστούν τους δημοσιονομικούς στόχους που θέτει το πρόγραμμα

Ο ANT1 Αφαίρεσε τον σταυρό από την Ελληνική σημαία!

Μήπως μας προετοιμάζουν για κάτι; Σήμερα σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 έλειπε από την Ελληνική σημαία ο…σταυρός! Η εκπομπή αφορούσε την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων και όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην φωτογραφία, κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται μια Ελληνική σημαία χωρίς…σταυρό! Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό, υπέπεσε στην αντίληψη των τηλεθεατών και το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας. Η απάντηση του σταθμού ήταν

Yunanistan!!!!!!


Αυτός ο -της κοινής παιδείας μετέχων- δεν απείχε από τις εκλογές. Έβαλε τη ρόμπα του, φόρεσε το φέσι του και το 'ριξε δαγκωτό. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Δεν είναι εκλογικό τμήμα στην Καμπούλ, στην πάλαι ποτέ Ελλάδα ψήφισε ο κύριος.
Η φωτογραφία από το http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ 
 

Οκτώ τουρκικά μαχητικά εναντίον τεσσάρων ελληνικών σε αερομαχία πάνω από το Φαρμακονήσι...




Image Κρεσέντο τουρκικής επιιθετικότητας και σήμερα στο Αιγαίο με οκτώ τουρκικά μαχητικά σε πακέτο COMAO να πετούν κοντά ή επάνω από το Φαρμακονήσι, καταδιωκόμενα από ελληνικά μαχητικά. Στις 10.19 το πρωί το "πακέτο" αποτελούμενο από τέσσερα F-16 και τεέσσερα F-4 Terminator μπήκαν στο Αιγαίο από τον γνωστό διάδρομο που χρησιμοποιούν τα τουρκικά μαχητικά νότια της Χίου. Σην περιοχή είχαν σπεύσει ήδη τέσσερα ελληνικά μαχητικά, δύο F-16 και δύο Mirage 2000 από την Σκύρο.

Αποφύγαμε τις εκλογές,όχι τα "μαύρα σύννεφα" σε εθνικά και οικονομία



Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δεν θα πάμε σ΄ εκλογές -παρά τη μεγάλη μείωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ- στη Θράκη ο "ανεξάρτητος" συνδυασμός της κ.Σ.Μουσταφάογλου κινήθηκε σε ποσοστά κοντά στο 10% βάζοντας υποθήκη για το μέλλον και οι Τούρκοι την ώρα που η Ελλάδα ψήφιζε προχωρούσαν σε σοβαρές προκλήσεις στο Καστελλόριζο υπό νατοϊκό μανδύα.

Εκτός από την οικονομική θύελλα που καλείται να συνεχίσει να διαχειρίζεται ο κ.Παπανδρέου

MEGA: Μειώθηκε στο 2,5% η διαφορά ΠΑΣΟΚ έναντι Ν.Δ. πανελλαδικά - Προηγείται σε 7 Περιφέρειες η Ν.Δ.



07-11-2010 21:27:11
ImageΣημαντική μείωση της εκλογικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ καταγράφεται στην πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών: Όπως σημειώνει ο εκλογικός αναλυτής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Ηλίας Νικολακόπουλος, το συνολικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται "λίγο πάνω" από το 34% και της Ν.Δ. στο 32%. Αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό στοιχείο αυτών των εκλογών. Στις Περιφέρειες προηγείται το ΠΑΣΟΚ στις 8 από τις 13 και η Ν.Δ. στις υπόλοιπες 5.

Αποκάλυψη για το Μνημόνιο


Ένα αποκαλυπτικό άρθρο για το λάκκο που μας σκάβει η κυβέρνηση, ανεβάζει σήμερα το antinews με σκοπό να μάθετε ότι τα δεινά που ζούμε τώρα είναι ελάχιστα, μπροστά σε όσα μας περιμένουν για άλλα τέσσερα χρόνια.
Η κυβέρνηση υπέγραψε ένα Μνημόνιο που έχει χρονική ισχύ μέχρι και το 2014, με συνεχή μέτρα, φόρους και περικοπές που στόχο έχουν να αποφέρουν έσοδα 30 δισεκατομμύρια ευρώ, ή το 13% του ΑΕΠ. Με τα μέτρα που έλαβε φέτος και όλοι λέμε ότι είναι σκληρά, θα εξοικονομήσει πόρους της τάξης των 5,8 δισ. ευρώ. Οπότε όλοι θα πρέπει να ξέρουμε τι υπέγραψε η κυβέρνηση με την Τρόικα. Ένα μνημόνιο που προβλέπει για τα έτη 2011,2012,2013,2014 εξεύρεση πόρων της τάξης των 24,2 δισ. ευρώ.
Αναλύοντας ορισμένους πίνακες που υπάρχουν στο παράρτημα του ντροπιαστικού νόμου 3845/2010 βλέπουμε ότι στο λαιμό του ελληνικού λαού κρύβεται μια θηλιά που θα σφίγγει χρόνο με το χρόνο. Παράλληλα, αποκαλύπτονται στοιχεία που η κυβέρνηση δεν μας έχει εξηγήσει κι αν ισχύουν τότε κάνουν ακόμη πιο αποικιοκρατική τη συμφωνία.
Σύμφωνα λοιπόν με τους πίνακες:

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Τέσσερα μίλια από το Καστελόριζο πέταξαν τα τουρκικά μαχητικά - Η Φ/Γ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ αποχώρησε



Image«Μαύρα σύννεφα» μαζεύονται πάνω από το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Γι πρώτη φορά από το 1974 τουρκικά μαχητικά ανήμερα των εκλογών στην Ελλάδα προχωρούν σε παραβιάσεις των εναέριων συνόρων και το κυριότερο με ποιοτικά στοιχεία που μόνο ανησυχία προκαλούν: Τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν σε απόσταση μόλις τεσσάρων μιλίων από το Καστελόριζο, δηλαδή δεν σεβάστηκαν ούτε καν τα έξι μίλια τα οποία υποτίθεται ότι αναγνωρίζουν ως Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας.