Σάββατο 9 Απριλίου 2011

O κορυφαίος των κορυφαίων πιλότων του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας!

ImageΜία ακόμα μεγάλη διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία και την Ελλάδα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου της, του επισμηναγού (Ι) Xαράλαμπου Εσκίογλου: Είναι ο μοναδικός πιλότος Αεροπορίας μέλους του ΝΑΤΟ που συμμετέχει στην ΤLP ως εκπαιδευτής, όπου εκλέχθηκε από τους συναδέλφους τους όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, ως ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές αέρος-αέρος (αερομαχίες) και ταυτοχρόνως, ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους!
Αλλά το πραγματικά εξαιρετικό (έστω και  αν είναι σπανιότατο να εκλέγεται κορυφαίος εκπαιδευτής και στις αποστολές air-to-air και air-to-ground) είναι ότι ο Έλληνας πιλότος κερδίζει αυτή την διάκριση για tρίτη σειρά εκπαιδευόμενων στην TLP. Αυτό, απλώς δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία

Μια ακόμα παράξενη πτυχή του σεισμού στην Ιαπωνία που ενδεχομένως να έβαλε φρένο στα σχέδια των επικυρίαρχων

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 
Μια εντυπωσιακή μαρτυρία έφτασε στη σελίδα Votegreece.gr λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία.
Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του. Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας σόκαρε. Του είπε ο Πατέρας… Παιδί μου ο σεισμός στη Ιαπωνία δεν έγινε τυχαία. Στην Ιαπωνία βρίσκεται το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη. Μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που προκλήθηκε το εργοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημίες και σταμάτησε η λειτουργία του αυτή τη στιγμή. Του είπε ακόμη πως το θέμα με την Κάρτα του Πολίτη προς το παρόν θα ανασταλεί λόγο των ζημιών που

Mε πόλεμο απειλεί ο Ελ Μπαραντέϊ το Ισραήλ

ImageO μετριοπαθής Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέϊ μας βγήκε σκληροπυρηνικός και απειλεί το Ισραήλ με πόλεμο: «ElBaradei: We'll fight back if Israel attacks Gaza». Με αυτόν τον τίτλο η αραβόφωνη εφημερίδα Al-Watan φιλοξενεί συνέντευξη του πρώην προέδρου της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) Μοχάμεντ ελ Μπαραντέι, του ανθρώπου που κατά τη διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης στην Αίγυπτο προβλήθηκε ως ο προτεινόμενος από τη Δύση «διάδοχος» του Προέδρου Μουμπάρακ.
Ο μέχρι πρότινος θεωρούμενος μετριοπαθής Ελ Μπαραντέι «προειδοποιεί» ανοικτά το Ισραήλ για τις προθέσεις του και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει εκφράσεις και όρους ακραίους όπως «σιωνιστικό Βασίλειο» και απειλεί με κήρυξη πολέμου στην περίπτωση που ο ισραηλινός στρατός συνεχίσει να

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αεροπορική άσκηση τού ΝΑΤΟ: Τους "έλιωσαν" όλους τα ελληνικά μαχητικά!

Οι "αντιπαραγωγικοί" του Πάγκαλου
τρελαίνουν τους "συμμάχους"

"Αυτούς έπρεπε να είχαμε στην Λιβύη για να τελειώνουμε γρήγορα".

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε ανώτερο αξιωματικό της Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF), ο οποίος έμεινε άφωνος από τις επιτυχίες της 340 Μοίρας που συμμετείχε 2η/2011 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας. Το αποτέλεσμα των Ελλήνων πιλότων και των αεροσκαφών τους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό απέναντι στην "αφρόκρεμα" των δυτικών πιλότων και .....

μαχητικών και γι'αυτό τον λόγο επανερχόμαστε (το θέμα καλύφθηκε από το defencenet.gr αρχικά στις 04/04): Πρώτοι σε όλα οι Έλληνες! Σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους, σε αποστολές αέρος-αέρος και σε επιβιωσιμότητα! Τους νίκησαν, επικρατώντας σε όλες τις αερομαχίες, καταστρέφορναςόλους

Όταν η Έλλη Στάη και το βαθύ ΠΑΣΟΚ κολυμπούσαν στα ρηχά. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Η Ελλη Στάη, βρίσκεται εδώ και χρόνια στην αγκαλιά του βαθέως ΠΑΣΟΚ.
Στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας 
Κάρολου Παπούλια, αγκαλιά με τον Γιώργο Λιάνη, τη θρυλική Μιμή και τον Διονύσιο Λιβανό, πρώην συζυγό της.
Η φωτογραφία -ντοκουμέντο από τη "Sirinanews"-τη Παρασκευή στα περίπτερα.
Elli_Pasok.jpg

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Διέγραψε από το λεξιλόγιό του τη λέξη «μακεδονικός/ή»

Μας ‘ξελάσπωσε’ η Βουλγαρία…

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο άρχισε από χθες τη διαγραφή της λέξης «μακεδονικός/ή» από τα έγγραφα των Βρυξελλών, κάτι που αναγνωρίζεται δημόσια, αν και επί μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε καταχωρηθεί στα.... έγγραφα της Ένωσης», γράφει σήμερα το απόγευμα η σκοπιανή εφημερίδα Ούτρινσκι Βέσνικ στην διαδικτυακή της έκδοση.

«Έπειτα από σχετική έκθεση που κατατέθηκε από τον Κρίστιαν Βιγκένιν- που από πίσω του είναι οι Έλληνες

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;

Φόβος και τρόμος των  Ελλήνων διπλωματών για εισβολή λόγω ΑΟΖ.


Τον φόβο και τον τρόμο  Ελλήνων διπλωματών για πιθανή τουρκική εισβολή στην.... περίπτωση που η χώρα μας προχωρήσει τα ζητήματα που σχετίζονται με την οροθέτηση ΑΟΖ (Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης) στο Καστελλόριζο, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο κ. Ηλίας Τσεκερίδης, ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της ομογένειας στη Νέα Υόρκη.
Η αποκάλυψη έγινε από τον  Τσεκερίδη, όταν ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, μίλησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Το περιεχόμενο της ομιλίας του  Τσεκερίδη έγινε γνωστό στην ομογένεια από το GreekAmericanNewsAgency.com και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκαλέσει ένταση σε αρκετούς ομογενειακούς φορείς.

Τι φοβούνται οι διπλωμάτες μήν χάσουν τα προνόμια τους όπως οι Κοτσαμπάσηδες ; Xέστηδες του κερατά  !

«Κατοχική Τουρκία άι... στον διάολο»



Σε κλίμα μαζικής εξέγερσης κατά της Άγκυρας εξελίσσεται το κύμα διαμαρτυρίας στα Κατεχόμενα της Κύπρου, με πρωταγωνιστές τα τουρκοκυπριακά συνδικάτα.

Οι διαμαρτυρίες αυτές κορυφώθηκαν την Πέμπτη, όταν οι διαδηλωτές Τουρκοκύπριοι επιχείρησαν να αναρτήσουν στην πρεσβεία της Άγκυρας, στον κατεχόμενο τομέα της Λευκωσίας, τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Αυτήν τη φορά το παράκαναν» τιτλοφορούνται οι τουρκικές εφημερίδες την Παρασκευή, προβάλλοντας τη φωτογραφία του τεράστιου πανό όπου αναγράφεται το σύνθημα « Κατοχική Τουρκία άι… στον διάολο».

Ανάγκασαν τον Παπακωνσταντίνου να πάρει πίσω νομοσχέδιο - Βουλευτής: "Αν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση"

Το έλα να δεις έγινε στην ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των βουλευτών και του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου. Την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια σύσσωμοι οι βουλευτές του κόμματός του ζήτησαν να το πάρει πίσω.
Αυτό αιφνιδίασε τον κ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος ενημέρωσε για ....όλα όσα έγιναν τον πρωθυπουργό. Η Βάσω Παπανδρέου απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε σε έντονο ύφος: «Δεν το ψηφίζω». Το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος». Ο Γιάννης Αμοιρίδης είπε ότι: «Δεν είναι ηθικό»,ενώ ο Γιώργος Φλωρίδης είπε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;». Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απάντησε: «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!


Επέστρεψα πριν λίγο από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλύμνου, όπου συντελείται ακόμα το σημείο της εμφάνισης του Χριστού στην εικόνα της Παναγίας του τέμπλου.Καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία:


Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω πώς είμαι άνθρωπος όχι άπιστος, αλλά δύσπιστος και η πρώτη μου αγωνία ήταν να μην εκτεθεί η Εκκλησία, ειδικά τις ημέρες πού ζούμε, κατά τις οποίες όλοι οι αμφισβητίες για αγαθούς ή πονηρούς σκοπούς νιώθουν επιτακτικά υποχρεωμένοι να αμφισβητήσουν κάτι πριν ακόμα το δούν. Σχεδόν βιάζονται να αποκρύψουν τα φανερά ή να αποδυναμώσουν τα γεγονότα και επ'ευκαιρία να λασπολογήσουν την Εκκλησία. Επίσης γνωρίζω την διαφορά μεταξύ αληθινής αγνής πίστης και θρησκευτικού παραληρήματος και σαν ποιμένας είμαι υποχρεωμένος να την τονίζω κάθε

Τα μηνύματα των καιρών

xristosΟ Καιρός γαρ εγγύς. Όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοικτά και η εξέλιξη των όποιων πραγμάτων βρίσκεται στα χέρια του Θεού. Εμείς πρέπει να είμαστε καθαροί απέναντι του Ιησού Χριστού.

Να προσευχόμαστε με καθαρή καρδιά, να κάνουμε καθαρή εξομολόγηση και να νηστεύουμε. Όλη τη Μ. Εβδομάδα θα πρέπει να παρακολουθούμε ανελλιπώς όλες τις ακολουθίες και τη Μ. Πέμπτη, μετά την ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου θα πρέπει να μείνουμε στην εκκλησία και να ξενυχτίσουμε όσο γίνεται περισσότεροι, διότι οι μέρες είναι πονηρές.

Ήδη σε εκκλησία της Καλύμνου και μάλιστα στον ιερό Ναό της Αγιας Τριάδος παρουσιάστηκε μέσα στην εικόνα της Παναγίας, που υπάρχει στο τέμπλο, η μορφή του Νυμφίου Χριστού και το καντήλι άρχισε να κουνιέται.
Όλο αυτό είναι προειδοποίηση του Θεού και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θα ακολουθήσουν και άλλα θαύματα για να μας προετοιμάσουν για αυτά που έρχονται. Καλή Ανάσταση σε όλους…


Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η εκτοξευση του μεγαλυτερου κατασκοπευτικου δορυφορου και τα συμβολα των Illuminati


Ένας τεράστιος τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος που μεταφέρει ένα νέο μυστικό κατασκοπευτικό δορυφόρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες πέταξε στο διάστημα την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τον «μεγαλύτερο δορυφόρο του κόσμου» σε τροχιά, ο οποίος είναι σχεδιασμένο να υποκλέπτει εχθρικές επικοινωνίες.
Ο δορυφόρος της Εθνικής Υπηρεσίας Αναγνωρίσεων (NRO, μια από τις 16 υπηρεσίες πληροφοριών στις ΗΠΑ) εκτοξεύτηκε από το ακρωτήριο Κανάβεραλ.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ"
Η Ελληνική Σημαία, είναι σύμβολο τιμής και υπεράσπισης.
Η ΚΕΡΑΤΕΑ, είναι η δική μας ΣΗΜΑΙΑ!

Γράφει η Πόπη Σουφλή


Παγώνει το αίμα του κάθε εχέφρονα πολίτη αυτής της χώρας, η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
Σύμφωνα με την .......
αναγκοίνωση, κάνουν λόγο για "ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" που προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και καλούν άμεσα τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών και τους Προέδρους των Δικαστικών και Εισαγγελικών Ενώσεων της χώρας, όλα τα ΄πολιτικά κόμματα, όλες τις Οργανώσεις πολιτών και τους πολιτικούς σχηματισμούς, να συμπαρασταθούν άμεσα στην Κερατέα.
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος, ακόμα και για πολιτική εσωτερική ανωμαλία, την οποία θα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEO ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕYΕΤΕ ΣΤΑ UFO.

ΑΤΙΑ: ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEO ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕYΕΤΕ ΣΤΑ UFO
Είσαι ακόμα ένας σκεπτικιστής σχετικά με τον αλλοδαπό φαινόμενο των UFO; Εάν ναι, μήπως μπορούν να σας εξηγήσουν τα video από οργανισμούς διαστήματος της κυβέρνησης;
Θα παρατηρήσετε κάποιες ομοιότητες μεταξύ των UFO στα περισσότερα από τα βίντεο που ακολουθούν. Στρογγυλά, παλλόμενα, κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες και το κύριο πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ότι δεν γίνονται από τους ανθρώπους, και υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες από αυτά.
Αυτό είναι το πρώτο βίντεο είναι από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό 21 Ιανουάριου του 2011.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ !! (VIDEO)

Μια τρομερά ισχυρή έκλαμψη ακτινοβολίας, –τη μεγαλύτερη της τελευταίας τετραετίας-, η οποία μπορεί να επηρεάσει τις επικοινωνίες και τα δίκτυα του ηλεκτρισμού σε ορισμένες περιοχές της γης, καθώς συγκρούεται με το γήινο μαγνητικό πεδίο, έστειλε προς την κατεύθυνση του πλανήτη μας ο ήλιος ξαφνικά σήμερα με ταχύτητα 900 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο. 
 Όσοι ερευνούν γνωρίζουν τις συνέπειες που έχει στην γη όλη αυτή οι ακτινοβολία Η συγκεκριμένη έκρηξη έχει κατεύθυνση την γη και θα μας έρθει σε 48 ώρες. Τώρα ανάλογα με το τι έχουν κατορθώσει τα λαμόγια η επίδραση αυτής της

ΗΠΑ: "Ο Γ.Παπανδρέου συζητά για τα πάντα στο Αιγαίο εκτός από εδάφη"!

ImageΑνατριχιαστικοί ισχυρισμοί περιέχονται σε βάρος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσε στο WikiLeaks και παρουσιάζει η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Σύμφωνα με το τηλεγράφημα ο Έλληνας πρωθυπουργός διαπραγματεύεται τα πάντα στο Αιγαίο πλην ... εδαφών! «Αν θέλετε τα νησιά μας, δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε λύση», είπε ο Γ. Παπανδρέου στον Τ.Ερντογάν, σύμφωνα με το τηλεγράφημα, το οποίο συνεχίζει: «Αλλά, πρόσθεσε ότι εάν το ενδιαφέρον της Τουρκίας είναι να αποκτήσει πρόσβαση στα διεθνή ύδατα, στον εναέριο χώρο, στην υφαλοκρηπίδα και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, αυτά τα θέματα μπορούν να λυθούν"!

Δηλαδή, κατά τον συντάκτη του τηλεγραφήματος, ένας Έλληνας πρωθυπουργός συζητούσε με

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ PARANORMAL ΒΙΝΤΕΟ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...


Στην προσπάθεια του να κάνει έναν απλό έλεγχο σε σταματημένο όχημα ενώ η κάμερα του περιπολικού καταγράφει την διαδικασία….κάτι αφύσικο συμβαίνει αφήνοντας τον στο έδαφος βγάζοντας καπνούς από το σώμα του. Αληθεια η Ψεμα ; Τα συμπεράσματα είναι σίγουρα δικά σας...


ΠΗΓΗ:  http://eglimatikotita.blogspot.com