Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ισοπεδώθηκε η περιοχή του τερματικού σταθμού LNG !


ImageΝέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της φονικής έκρηξης που ισοπέδωσε την περιοχή Ζύγι -Βασιλικά με ισχύ έκρηξης άνω του 1ΚΤ! Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου ακριβώς στην ίδια περιοχή σχεδιάζεται να κατασκευαστεί ο τερματικός σταθμός υγροποίησης φυσικού αερίου (LNG) που θα τροφοδοτείται με υποθαλάσσιο αγωγό από το ισραηλινό κοίτασμα Leviathan 3 και κυπριακό πεδίο 12.
Η τοποθεσία που πρόκειται να κατασκευαστούν οι τερματικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε ακτίνα λιγότερο των 2 χλμ από το σημείο που έγινε η έκρηξη, η οποία έχει ισοπεδώσει τα πάντα σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρείς εβδομάδες η κυπριακή Δημοκρατία εξουσιοδότησε τον υπουργό Εμπορίου  Αντώνη Πασχαλίδη να ξεκινήσει συζητήσεις με την αμερικάνικη εταιρεία Noble Energy για την παράκαμψη της χρονοβόρας διαδικασίας των προσφορών όσον αφορά την

Δραστηριότητα Σελήνης...
ImageΔραστηριότητα στη Σελήνη κατέγραψε με το φακό του τηλεσκοπίου του ένας ερασιτέχνης αστρονόμος. Τουλάχιστον 7 αντικείμενα φαίνεται να πετούν πάνω από το φυσικό δορυφόρο μας. Αν και πολύ μικρά εντούτοις γίνονται αντιληπτά. Η καταγραφή έγινε στις 9 Ιουλίου.