Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ "ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ" UFO.

H παρακάτω πληροφορία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες μέρες...Μια ομάδα ανθρώπων (πιθανό είναι να είναι και ένας) σκέφτηκε να εξαπατήσει όλο τον πλανήτη με τον εξής τρόπο:


Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ UFO
Στις 22 Μαϊου και συγκεκριμένα ώρα 20:00 (Eastern Time), θα αρχίσουν να γίνονται πλαστές αναφορές θεάσεων ενός μεγάλου τριγωνικού αντικειμένου με 8 κίτρινα φώτα.
Προτρέπει αυτούς που θα βοηθήσουν στην εξάπλωση της φήμης, να δημιουργήσουν αγρογλυφικά ή άλλης μορφής αποδεικτικών στοιχείων που θα προσδίδουν σε προσγείωση UFO...
Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν αναταραχή και να πείσουν τον κόσμο πως τα UFO είναι

ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ Α.Τ.Ι.Α. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO, ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΝ 17ο ΑΙΩΝΑ

Ένα ακόμα περιστατικό Α.Τ.Ι.Α., στη Γαλλία του 17ο αιώνα, καταγράφηκε σε αρκετά νομίσματα jetons. Τα νομίσματα κόπηκαν από το 1648 έως το 1680 σε διάφορες περιοχές, αποκαλύπτοντας ότι το περιστατικό απασχόλησε αρκετά χρόνια τους κατοίκους της χώρας.

Ο Kenneth Bressett, στο Colorado Springs, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Νομισματικής Ένωσης, κατέληξε στο ότι το σχέδιο, όντως, δείχνει ένα "Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο"!"Το νόμισμα που έχω στη κατοχή μου κατασκευάστηκε στο 1680 στην Γαλλία και η μία πλευρά φαίνεται να παρουσιάζει έναν ιπτάμενο δίσκο που πετάει μέσα στα σύννεφα, πάνω από το έδαφος,
ή μια συμβολική αναπαράσταση του Βιβλικού Τροχού του Ιεζεκιήλ που δεν μοιάζει όμως με κανένα άλλο παρόμοιο σχέδιο του." λέει ο Kenneth E. Bressett, του οποίου η

Η....ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ 1857 !!! [ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ??? ]

Ο Μάιος του 1832 δεν έχει μεγάλη διαφορά με την εποχή μας. Η Ελλάδα είχε πάρει και τότε δάνειο για να επιβιώσει. Και το 1857 η «τρόικα» της εποχής εκείνης είχε εγκατασταθεί στη χώρα μας για να ρυθμίσει τον τρόπο αποπληρωμής.
Του Γιάννη Λυβιάκη, από την Ελευθεροτυπία της 15/5/2011
Η κατάσταση που επικρατούσε την περίοδο εκείνη στη χώρα μας περιγράφεται σε βιβλίο

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!


ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Σ'ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

Οι κάτοικοι του χωριού Lesopilniy έζησαν μια εξαιρετικά συνταρακτική εμπειρία.  Δεκάδες άνθρωποι πάγωσαν στην κυριολεξία όταν
είδαν λίγο πιο πάνω απο τις στέγες των σπιτιών τους να ύπταται ένα τεράστιο άγνωστο "αντικείμενο" μεγέθους 200 μέτρων!  Το αντικείμενο ήταν λαμπερό και είχε 2 φώτα επάνω του.Στρατιωτικές αρχές το εντόπισαν και έστειλαν φωτοβολίδες και πυρά (;;;) προς το μέρος του, ενώ αυτό απλά τα απέφυγε αναπτύσοντας ταχύτητα προς τον ουρανό!Το περιστατικό κράτησε 2 ώρες, ενώ οποιαδήποτε προσπάθεια καταγραφής του είτε απο κάμερες είτε απο κινητά τηλέφωνα απέτυχε παταγωδώς, ενώ θεωρούν βέβαιο πως οφείλεται σε κάποιο είδος παρεμβολής που εξέπεμπε το άγνωστο αντικείμενο.

Το περιστατικό πήρε έντονες διαστάσεις στην Ρωσία και αμέσως πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν για ρεπορτάζ.  Στο βίντεο που ακολουθεί από κάτω θα δείτε κάποιους κάτοικους να μιλάνε με φόβο για την πρωτοφανή αυτή εμπειρία.  Οι περισσότεροι πολίτες αρνούνται να μιλήσουν On camera  και δικαιολογημένα.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η επιθετική αντίδραση της Ρωσίας. Πολλά ερωτήματα  προκύπτουν από αυτήν την κίνηση.  Ήταν μια αντίδραση επιπόλαιη και επιζήμια για το μέλλον;  Ή μήπως οι κυβερνήσεις γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν και για λόγους ασφάλειας δεν εξηγούν στον κόσμο την αλήθεια για να μην υπάρχει αναστάτωση;   Απορίας άξιο είναι πως το συνταρακτικό γεγονός δεν έπεσε "θύμα"  λογοκρισίας και συγκάληψης, ενώ αντιθέτως αναπαράγεται από πολλούς Ρώσικους σταθμούς!

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011..

TΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011..

- Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων.

1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...

- Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε -
Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα
είναι 111 για όλους!
Για παράδειγμα, ο Γιάννης γεννήθηκε το 1957 και 57 + 54 = 111 καλό, ε !!!
Αυτό είναι το έτος των χρημάτων! -Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5

«Άνθρακες ο θησαυρός» – «Ακροδεξιούς» έψαχναν Ιρανούς βρήκαν…


ImageΈληξε ο συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας μετά από μαρτυρία για ληστεία που σημειώθηκε σε βάρος αλλοδαπού επί των οδών Φυλής και Σμύρνης.
Πληροφορίες ήθελαν "ακροδεξιούς με βαρύ μάλιστα οπλισμό" να διαφεύγουν της σύλληψης ενώ οι ίδιοι -εν είδη φαντασμάτων- ακροδεξιοί υποτίθεται ότι λυμαίνονταν στην περιοχή ληστεύοντας τους αλλοδαπούς.
Τελικά από τις έρευνες στο κτίριο, που υποτίθεται είχαν καταφύγει "οι ακροδεξιοί με τον βαρύ οπλισμό" τα ΕΚΑΜ εντόπισαν και έβγαλαν έξω δύο άνδρες ιρανικής καταγωγής και μία γυναίκα, ελληνικής καταγωγής. Οι τρεις τους δεν εμπλέκονται στην υπόθεση της ληστείας, αλλά διέμεναν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.
Μάλιστα η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να μην υπήρχε καν ληστεία και το αποδίδει σε προσωπικές διαφορές μεταξύ των αλλοδαπών.
ΠΗΓΗ:  http://www.defencenet.gr

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

500 NEKPOI ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤ ΓΟΥΟΡΘ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ UFO.!!(VIDEO)

Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργο Πούτιν αυτην εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και....

ακρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επιθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ωρα , που προφανως είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana , δηλαδή ενος εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.

Ο ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ 11 UFO! (VIDEO)

To 2004 οι ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού Fox μεταδίδουν βίντεο που δείχνει 11 αντικείμενα να πετάνε!  Το βίντεο το κατέγραψε ο Μεξικανικός στρατός με κάμερες παρακολούθησης και άφησε ιστορία μια και είναι η 1ή φορά που μεταδίδονται τέτοιες εικόνες επισήμως  από στρατιωτικές αρχές.