Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνησαν επιχειρήσεις- Ηλεκτρονικός πόλεμος παντού στην Α.Μεσόγειο...


ImageΔυστυχώς έχουμε ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο από την περιοχή της Ρόδου μέχρι σχεδόν τις ακτές του Ισραήλ με επίκεντρο το σημείο εγκατάστασης της πλατφόρμας «Ηomer Ferrington» της Noble Energy στο "Οικόπεδο 12" της κυπριακής ΑΟΖ, όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες του defencenet.gr από Ελλάδα-Κύπρο-Ισραήλ.
Στην περιοχή που ορίζεται από το τρίγωνο Ρόδου - Μεγίστης, του σημείου που έχει "δέσει" η πλατφόρμα του γεωτρύπανου (με άνδρες των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων με πολιτική ενδυμασία επάνω) και της Αττάλειας στην Τουρκία εξελίσσεται εδώ και λίγες ώρες η πρώτη αναμέτρηση των τριών χωρών με εφαρμογή

Η Τουρκία βάζει φωτιά στη Μεσόγειο - Βγάζει ερευνητικό στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και φρεγάτες κοντά στο Καστελόριζο

Τελευταία ενημέρωση: 15.09.2011 | 22:57

- Η Άγκυρα επιχειρεί να μεταφέρει την ένταση στα ελληνοτουρκικά αφού με το Ισραήλ τα έχει βρει σκούρα
- Έφθασε το γεωτρύπανο στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ - Φόβοι για επέμβαση των Τούρκων
- Το Ισραήλ παρακολουθεί τις κινήσεις των Τούρκων μέσω δορυφόρου
- Όλες οι καταγιστικές εξελίξεις από το Οnalert.gr

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας δήλωσε σχετικά με την τουρκική ανακοίνωση ερευνών από νορβηγικό πλοίο “Bergen Surveyor”:
«Νωρίτερα σήμερα, εξεδόθη τουρκική αγγελία προς ναυτιλλομένους (NAVTEX) για τη διεξαγωγή ερευνών, το διάστημα μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Νοεμβρίου, από νορβηγικό ερευνητικό πλοίο “Bergen Surveyor” και συνοδευτικά σκάφη σε περιοχή που σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες του Δικαίου της Θάλασσας, επικαλύπτει και ελληνική υφαλοκρηπίδα νοτίως του Καστελόριζου.

 



Δόθηκαν οδηγίες στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα να πραγματοποιήσει διάβημα στο τουρκικό

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Το στρατιωτικό σχέδιο που συμφώνησαν Παπανδρέου-Νετανιάχου.


Ελλάδα και Ισραήλ θα αντιμετωπίσουν από κοινού τη κρίση με τη Τουρκία.Και αυτό ισχύει και για το στρατιωτικό σκέλος της κρίσης .Αυτό ουσιαστικά συμφωνήθηκε μεταξύ Νετανιάχου-Παπανδρέου στη χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική τους συνομιλία.

Όπως αναφέρει από το Ισραήλ το Debkafiles οι δύο χώρες υπέγραψαν στρατιωτική-επιχειρησιακή συμφωνία,μόλις δύο εβδομάδες πριν. Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να συγκληθεί οκταμελής υπουργική ομάδα Ελλάδας-Ισραήλ που θα αναλάβει να διαχειριστεί τη κρίση.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ανέφερε τις μέχρι σήμερα κινήσεις του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο και τη

Η Προφητική συνέντευξη του Γέροντα Ιωσήφ

Anti-ntp:Οποιος θέλει να αναρτιχιάσει ας ακουσει το ηχητικο στο τελος της ανάρτησης... αλλο να το διαβάζεις και αλλο να το ακους.
"Και σε κάθε περίπτωση οι Εβραίοι θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση"

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενεργοποιήθηκε το σύμφωνο στρατιωτικής συμμαχίας με Ισραήλ!

15-09-2011 13:25:59
ImageΆκρως ανησυχητικές πληροφορίες για «περικύκλωση» της Μεγίστης (Καστελόριζο) από τουρκικά φωτο-αναγνωριστικά και μαχητικά αεροσκάφη τις τελευταίες 48 ώρες μετέδωσε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ. Νετανιάχου ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική τους επικοινωνία, αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές στο defencenet.gr.
Αποτέλεσμα αυτών των πληροφοριών ήταν να συμφωνήσουν άμεσα στην ενεργοποίηση της μυστικής στρατιωτικής συμφωνίας που υπεγράφη πριν από 12 ημέρες από τον Π. Μπεγλίτη στο Ισραήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες "Ο Γ.Παπανδρέου

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Επίδειξη ισχύος από το Ισραήλ στους τσαμπουκάδες του Ερντογάν!

Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη ισχύος προχώρησαν οι ισραηλινοί μετά τις απειλές τις Άγκυρας περί εξόδου του Τουρκικού στόλου στην ανατολική Μεσόγειο. Όπως αναφέρει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 14 Ισραηλινά μαχητικά f-16, πέταξαν οπλισμένα
μέχρι τα όρια του FIR της Αιγύπτου, στην οποία βρισκόταν ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν. Στη συνέχεια τα αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR της Κύπρου έχοντας καταθέσει σχέδιο πτήσης και διαθέτοντας άδεια διέλευσης. Στη συνέχεια έκαναν στροφή και έφτασαν στα όρια του FIR Τουρκίας.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Ερντογάν κλιμάκωνε από την Αίγυπτο τις φραστικές του επιθέσεις κατά του Ισραήλ και έλεγε : “Ας υψώσουμε μαζί την Παλαιστινιακή σημαία στον ΟΗΕ και ας είναι σύμβολο της ειρήνης στη Μέση Ανατολή. Οι Παλαιστίνιοι αδερφοί μας έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν το δικό τους κράτος”.

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...
..χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα

Nigel Farage: "Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες, που λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει"



Μέχρι τώρα αυτό που έχουμε είναι η Οικονομική Διακυβέρνηση και όλοι εδώ στην πρώτη σειρά υποστηρίζετε περισσότερη ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Τι είναι η ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση; Θα σας πω τι είναι.


Πρόκειται για την προσγείωση ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Αθήνας, από το οποίο βγαίνουν έξω ένας υπάλληλος από την Επιτροπή, ένας υπάλληλος από την ΕΚΤ και ένας υπάλληλος από το φρικτό ΔΝΤ.
Τα τρία αυτά άτομα, η τρόικα, πηγαίνουν και συναντούν την ελληνική κυβέρνηση και της λένε, τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει.
Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα.
Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες του εξωτερικού που, λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.
Είναι εντελώς απαράδεκτο.
Υπάρχει κανείς που να απορεί γιατί οι Έλληνες πολίτες καίνε σημαίες της ΕΕ και ζωγραφίζουν σβάστικες
Αν δεν επιτραπεί στην Ελλάδα να βγει από αυτή την οικονομική και πολιτική φυλακή, μπορεί να προκαλέσετε μια επανάσταση στη χώρα αυτή.

Mεγάλη τουρκική ναυτική δύναμη μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης, τώρα



14-09-2011 13:41:49
Image


Mεγάλος αριθμός τουρκικών σκαφών επιφανείας (φρεγάτες O.H.Perry, ΜΕΚΟ-200ΤΝ και πυραυλάκατοι Kilic) και υποβρυχίων Τype 209/1400 απέπλευσαν πριν λίγες ώρες από τον ναύσταθμο της Μαρμαρίδας (Ακσάζ) και βρίσκονται αυτή την στιγμή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, όπου πραγματοποιούν ασκήσεις θαλάσσιας απαγόρευσης και ανθυποβρυχιακού πολέμου με χρήση πραγματικών πυρών. Στην περιοχή υπάρχει μια ελληνική κανονιοφόρος.
Η περιοχή που ασκούνται είναι η ίδια περιοχή στην οποία πρόκειται να ξεκινήσουν έρευνες για
πετρέλαιο οι τουρκικές πετρελαϊκές εταιρείες στις αρχές του 2012. Αυτή την στιγμή το Καστελόριζο έχει αποκοπεί σε στρατηγικό επίπεδο από την Ελλάδα, καθώς η Άγκυρα έχει βγάλει δυσανάλογα μεγάλος αριθμό σκαφών για απλή τακτική άσκηση.
Οπωσδήποτε η χρονική συγκυρία που επέλεξαν οι Τούρκοι για να βγάλουν τόσο μεγάλες δυνάμεις

Casus Belli: Έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από Τουρκί

Image Αυτόν που θεωρεί «αδύναμο κρίκο» της τριμερούς σύμπραξης Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ, αποφάσισε να προκαλέσει η Άγκυρα ανοιχτά, για να αλλάξει τα σε βάρος της στρατηγικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή στην στιγμή στην Α. Μεσόγειο: Έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή ανατολικά της Κρήτης, νότια και νοτιοανατολικά της Μεγίστης (Καστελόριζο) πρόκειται να ξεκινήσει η Τουρκία τους πρώτους μήνες του 2012, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού της Turkiye Petrolleri Anonim Ortakligi/TPAO, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr.
Η θαλάσσια περιοχή που θα γίνουν οι σεισμικές έρευνες (τριών διαστάσεων) είναι 1.100 χλμ,

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η εκτιμώμενη πορεία της… κρουαζιέρας των τουρκικών φρεγατών


Με απόλυτη ψυχραιμία υποδέχθηκαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας την είδηση για τον επικείμενο απόπλου των τριών τουρκικών φρεγατών οι οποίες δημοσιεύματα τις θέλουν να οδεύουν προς την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπου θα ρίξουν λάδι στη φωτιά των σχέσεων της Άγκυρας με το Τελ Αβίβ.
Την ανησυχία προκάλεσε δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Σαμπάχ» με τίτλο «σκυλοκαυγάς στην Ανατολική Μεσόγειο», όπου αναφέρεται η αναχώρηση των φρεγατών από το ναύσταθμο του Ακσάζ.
Ωστόσο, στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκτιμούν ότι η πορεία των φρεγατών θα είναι λίγο διαφορετική. Αρχικά διευκρινίζεται επισήμως ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι αποτέλεσμα περιοδικής – ανά τρίμηνο – εκπαίδευσης των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων.
Η ελληνική εκτίμηση είναι ότι τα τουρκικά πλοία θα κινηθούν ανατολικά της Ρόδου και δυτικά του

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Πατροκοσμάς: “ Θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο, δεν θα προλάβουν όμως…”-Επειδή έρχονται ημέρες δύσκολες: Οδηγίες επιβίωσης.

Σήμερα ο Βενιζέλος και η συμμορία του ΠΑΣΟΚ επέβαλαν έναν δυσβάσταχτο φόρο, έναν εξοντωτικό φόρο που θα γονατίσει οικονομικά τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους ενοικιαστές ακινήτων. Ο Πατροκοσμάς σχεδόν 230 χρόνια πριν το είχε προφητεύσει. Είχε, όμως, προφητεύσει και ότι δεν θα προλάβει το μισελληνικό καθεστώς να εισπράξει τον συγκεκριμένο φόρο. Γιατί όμως; Τι θα γίνει και δεν θα προλάβει η σοσιαληστρική χούντα; Η απάντηση βρίσκεται στην έντονη κινητικότητα των Τούρκων στην ευρύτερη περιοχή. Οδεύουμε, όπως όλα δείχνουν, σε μία πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία η οποία θα έχει και ως συνέπεια την κατάρρευση του σάπιου οικονομικοπολιτικού κατεστημένου.


Έλληνίδες και Έλληνες, μην απελπίζεσθε! Θα περάσουμε από την ίδια την κόλαση

ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ!

Ποιός νομίζετε ότι είπε αυτή την έκφραση; Κάποιος “φαντασιόπληκτος – εχθροπαθής”; Θα πέσετε από τα σύννεφα…
Η φράση αυτή ειπώθηκε από το στόμα Ισραηλινού αξιωματούχου (όχι του στρατού) στο περιθώριο πρόσφατου συνεδρίου για τις εξελίξεις στην περιοχή…

Η θέση του Ισραηλινού (επαναλαμβάνουμε δεν είναι “στρατιωτικός”) του επιτρέπει να έχει συνολική εικόνα των καταστάσεων και όχι συγκριτική της επιχειρησιακής ικανότητας συγκεκριμένων τμημάτων π.χ. ναυτικό, αεροπορία κλπ.

Αφορμή για την συζήτηση ήταν η ερώτηση Έλληνα παρισταμένου, για το “πως το Ισραήλ έρχεται σε ρήξη με έναν παραδοσιακό και ισχυρό του σύμμαχο, όπως η Τουρκία, την ίδια ώρα που οι κίνδυνοι για την χώρα από τους γείτονες εντείνονται λόγω των τελευταίων γεγονότων”.

Μετά από μία σύντομη ανάλυση, ο Ισραηλινός κατέληξε στο ότι “Σε 48 ώρες, η επιχειρησιακή ικανότητα της Ελληνικής ΠΑ αεροπορίας είναι τέτοια, που μπορεί όχι απλώς να κερδίσει την μάχη στον αέρα, αλλά να γονατίσει ολόκληρη την Τουρκική πολεμική μηχανή”!
Γνωρίζουμε όλοι και από τις πρόσφατες κοινές ασκήσεις και διαγωνισμούς την δύναμη και αποφασιστικότητα των Ελλήνων πιλότων. Αυτή η αποκάλυψη όμως που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι αποτέλεσμα ολοκληρωμένης μελέτης σε πιθανά σενάρια πολεμικών συρράξεων, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα…

Δεν θέλουμε να μπούμε σε σενάρια συνωμοσίας για τους λόγους που κάποιες κυβερνητικοί φορείς λίπους έκαναν αυτές τις άθλιες επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στους πιλότους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Η κατακραυγή που ακολούθησε είναι η καλύτερη απάντηση>

Εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε για άλλη μία φορά τα παλικάρια της Π.Α. και να τους αφιερώσουμε από την καρδιά μας.



''Σώστε τους Ισραηλıνούς τώρα αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα". Το τελεσίγραφο Ομπάμα στην Αίγυπτο.

Το τελεσίγραφο του Ομπάμα προς την κυβέρνηση της Αιγύπτου έσωσε τους υπαλλήλους της ισραηλινής πρεσβείας, από το λιντσάρισμα των διαδηλωτών που είχαν εισβάλλει στην πρεσβεία.

Σύμφωνα με δημοσιέυματα του Ισραηλινού τύπου ο Βενιάμιν Νετνανιάχου είχε πληροφορηθεί για τις εξελίξεις της Παρασκευής και πως το εξαγριωμένο πλήθος προσπαθούσε να εισβάλλει στο κτίριο της πρεσβείας στο Κάιρο.
Για δυο ώρες προσπαθούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ηγέτη της Αιγύπτου Ταντάβι. Όμως ο Αιγύπτιος ηγέτης δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Τότε ο Νετανιάχου κάλεσε τον Ομπάμα και ζήτησε την άμεση παρέμβαση των ΗΠΑ, καθώς οι ισραηλινοί είχαν κλειστεί σε δωμάτιο ασφαλείας της πρεσβείας και

Aποπλέουν 3 τουρκικές Φ/Γ για Αν. Μεσόγειο - Στενή επιτήρηση από Π.Ν.

Image

Με τίτλο "Dog fight στη Μεσόγειο", η τουρκική εφημερίδα «Sabah» αναφέρει ότι τρία τουρκικά σκάφη πρόκειται να αποπλεύσουν τις επόμενες ημέρες για την Αν. Μεσόγειο, σε μια επίδειξη ισχύος που θα έχει στόχο "την εξασφάλιση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου".
Οι τρεις φρεγάτες θα αποπλεύσουν από το ναύσταθμο της Μαρμαρίδας, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε στενή και αδιάκοπη παρακολούθηση από το Πολεμικό Ναυτικό. Για την ώρα, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του Π.Ν., κανένα σκάφος δεν έχει εξέλθει από το ναύσταθμο, ενώ η δραστηριότητα της πρώτης κορβέτας Milgem περιορίζεται στο Βόρειο Αιγαίο.  
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "Θα εφαρμοστεί παρόμοια πολιτική με αυτή που εφαρμόζεται έναντι της