Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10-10-11 (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

swallow-the-sun-345909Σε όλο τον κόσμο γίνονται διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, των ήπια αγανακτισμένων με κορύφωση την "αγανάκτιση" της 15ης του Οκτωβρίου.
Όλα είναι έτοιμα και για τα δύο ενδεχόμενα.
Αν αποφασιστεί μέχρι την 10η Οκτωβρίου, ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας θα κατασκευάσει την "εικόνα" του θηρίου , δηλαδή τον κλώνο του Αντιχρίστου, που θα συγκυβερνήσει μαζί με τον Αντίχριστο για λογαριασμό της Μαύρης Αδελφότητας, τότε οι "αγανακτισμένοι" με τα πανώ θα κάνουν την γιαλαντζί επανάστασή τους, για να ρίξουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, που θα πάρουν εντολή από τα αφεντικά τους να πέσουν.
Αν αποφασιστεί ότι δεν επήλθε συμφωνία για το ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας θα βγάλει τον κλώνο (την εικόνα του θηρίου της Αποκαλύψεως), τότε θα έλθει μία ηρεμία σε όλο τον πλανήτη για

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Οι έφεδροι κομάντος στο σύνταγμα

Ολόκληρο το Βίντεο

Εχθές οι έφεδροι των ειδικών δυνάμεων συναντήθηκαν στην πλατεία συντάγματος δίνοντας το παρόν και το στίγμα για το μέλλον, ένα μέλλον που θα πρέπει να πάρει ο καθένας από εμάς στα χέρια του.
Σε καμία περίπτωση δεν δέχονται και δεν θα δεχθούν ποτέ, την απαξίωση του ελληνικού στρατεύματος και τις εγκληματικές ενέργειες από πλευράς πολιτείας στους τομείς της Άμυνας.
Ο όρκος που δώσαμε δεν έχει λήξη και κρατά μέχρι να πεθάνεις, και θα είμαστε παρόν όταν θα χρειαστεί ακόμη και αν είμαστε εξαντλημένοι νηστικοί άυπνοι απαξιωμένοι για την στάση μας, ποτέ δεν θα πουλήσουμε την Ελλάδα μας μέχρι την....

TA ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ..

Είναι συγκλονιστικό....... Δώστε μεγάλη προσοχή ! ! !

«Είχαμε χθες μια συνάντηση με την παιδοψυχολόγο στον παιδικό σταθμό με θέμα την κακοποίηση των παιδιών και μας είπε φοβερά πράγματα, που μας άφησαν όλους άφωνους. Ένα από αυτά είναι ότι οι παιδόφιλοι έχουν σύμβολα για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει και σε κοσμήματα και tatoo.

ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ!!! Ήμασταν 15 γονείς και κανένας μας δεν ήξερε ούτε είχε ακούσει κάτι για το θέμα.
Σήμερα λοιπόν μπήκα σε ένα site για κακοποιημένα παιδιά και τα βρήκα για να σας τα στείλω. Δώστε προσοχή και στείλτε το σε όλους τους γνωστούς σας, έχουν δεν έχουν παιδιά οι ίδιοι. Εκείνοι μπορεί να τα προωθήσουν σε άλλους και η αλυσίδα να σώσει ένα παιδί, και.....

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

Κομμάντος, αλεξιπτωτιστές ,πεζοναύτες, καταδρομείς. Ολοι εσείς που ποτέ δεν υπήρξατε πρώην, σας καλωσορίζουμε.

Όλοι θέλετε να μάθετε τους λόγους που κληθήκαμε σήμερα να συγκεντρωθούμε μέσα από μια άδολη, ευγενική προσπάθεια η....
οποία φαίνεται να στέφεται από επιτυχία.

Το άδικο είναι ότι η Πατρίδα την οποία είτε κληθήκαμε, είτε εθελοντικά οι περισσότεροι ,υπηρετήσαμε αποδεχόμενοι αγόγγυστα ,όλα τα βάσανα και τους κόπους που μας έκαναν αυτό που ΕΙΜΑΣΤΕ ,δεν μας έχει ίσως την ίδια εκτίμηση ,για αυτό κι έχει καταργήσει τις μετεκπαιδεύσεις που όφειλε να έχει σε πρώτη προτεραιότητα.

Αλλά εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι το χρέος μας προς αυτήν, φθάνει μέχρι την υπέρτατη θυσία την οποία δεν θα διστάσουμε να αντικρύσουμε όποτε κι αν μας ζητηθεί.

Προσπαθούσαμε καιρό να καταγράψουμε τους λόγους που μας ώθησαν σε αυτή μας την κίνηση αλλά η λίστα μεγάλωνε τόσο πολύ που θα ήταν αδύνατο να αναπτυχθεί επαρκώς σε λίγες γραμμές.

Προτού ξεκινήσουμε όμως να αναπτύσσουμε τους λόγους για τους οποίους μαζευτήκαμε εδώ σήμερα είναι αναγκαίο να κάνουμε μια επισήμανση. Να ξέρετε ότι τα 2 βασικά εργαλεία κάθε απολυταρχικού

Αστεροειδής στις 8 Νοεμβρίου θα περάσει σε απόσταση αναπνοής από την Γη

Αστεροειδής με πλάτος 400 μέτρα και βάρος 55 εκ τόνων που φέρει την κωδική ονομασία YU55 στις 8 Νοεμβρίου θα περάσει σε πραγματική απόσταση αναπνοής από την Γη.
Η πλήρη περιφορά του αστεροειδούς γύρω από τον ήλιο κρατάει 14 χρόνια. Η απόσταση που θα βρεθεί από την γη αυτή την φορά ο YU55 είναι 329.115 χιλιόμετρα κατά τις εκτιμήσεις, δηλαδή ανάμεσα από την Γη και την Σελήνη. Η απόσταση αυτή είναι
η κοντινότερη που έχει βρεθεί αστεροειδής τέτοιου μεγέθους τον τελευταίο αιώνα.

Λίγες μέρες πριν την 8η Νοεμβρίου, στις 17 Οκτωβρίου σε απόσταση 34 εκ