Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια περιορισμένης έκτασης βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ομάδα 250 αντεξουσιαστών, οι οποίοι πραγματοποιούν πορεία, άρχισαν να σπάνε βιτρίνες καταστημάτων και να εκτοξεύουν βόμβες μολότωφ. Οι αστυνομικοί απαντούν με δακρυγόνα και χρήση χημικών.
 
ΠΗΓΗ:  http://www.newsbomb.gr

Απίστευτο! Χαρίσαμε Ελλάδα στην Τουρκία

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του newsbomb.gr για τον «πόλεμο του πετρελαίου» στην Ελλάδα, συνεχίζεται σήμερα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κώστα Χαρδαβέλλα από σουηδικές πηγές με έδρα την Στοκχόλμη. Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο (η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική – οικονομική – πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας).
Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝ - Οι κόνδορες του ισλαμοφασισμού και οι προβλέψεις εν ενεργεία διπλωμάτη.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
Οι παρακάτω πληροφορίες που σας δίνω είναι για ενημερωσή σας και μπορείτε να τις δημοσιεύεστε, αλλά χωρίς το ονομά μου.
1) Η εκτίμηση μου είναι ότι αναμένεται προβοκάτσια εντός του χειμώνα 2010-2011, που θα προκαλέσει στην Αθήνα αντιπαράθεση μεταξύ πολιτών και λαθρομεταναστών-Μουσουλμάνων ώστε στις επερχόμενες πρόωρες εκλογές να επικρατήσει το δόγμα “Μετά το ΠΑΣΟΚ το χάος” κα να σχηματιστεί η “περιπόθητη” κυβέρνηση συνεργασίας ΓΑΠ-Μπακογιάννη-ΛΑΟΣ-Κουβέλη και μερικών “προσωπικοτήτων”.
2) Είχα κάνει παρόμοια εκτίμηση την οποία είχα αποστείλει στο

Ε, όχι και μαθήματα ...ανεξιθρησκείας από τη Τουρκία!


Το να κάνει μας κάνει μαθήματα περί «δημοκρατίας και ανεξιθρησκείας» ο υπουργός επί Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ε.Μπαγίς,είναι τουλάχιστον αστείο. Και ευτυχώς στην Ελλάδα έχουμε ακόμη χιούμορ για να αντιμετωπίσουμε όσα είπε ο κ.Μπαγίς με μία...ελαφρά διάθεση.
Δήλωσε λοιπόν,ότι δεν έμεινε στην Αθήνα –όπου κάποιοι νέοι επιχειρηματίες τον είχαν καλέσει σε συνέδριό τους- «γιατί δεν έχετε τζαμί για να προσευχηθώ»!
Δεν γνωρίζαμε ότι ο κ.Μπαγίς ήταν τόσο

Ο δήμιος του Ισλάμ και η αλυσοδεμένη γυναίκα έξω από τα προπύλαια

Προσέξτε και τις φωτογραφίες των απαγχονισμένων. Η ισλαμική αγάπη στο μεγαλείο της. Και όλοι σιωπούν, κανείς δεν πρόσεξε το πανώ. Κόμματα, πνευματική ηγεσία, επαγγελματίες υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ουδείς. Δεν πειράζει, όπως λένε και στον Πύργο, θέλουτε πόλεμο; Θα τον έχουτε. Θα γελάσουμε τις επόμενες ημέρες…Δείτε το πανώ σε μεγέθυνση.----->

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ: Αποκαλυπτικές οι επόμενες εβδομάδες


Του Μιχάλη Ιγνατίου  
Σ’ αυτή την πόλη η οποία κυριαρχείται από ένα άνευ προηγουμένου κουτσομπολιό τα πάντα ξεκινούν με υπόγειες φήμες. Εντελώς ξαφνικά μπορεί να δεχθεί κάποιος ένα τηλεφώνημα, και να ακούσει την πλέον απίθανη πληροφορία, η οποία συνήθως επιβεβαιώνεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι φήμες και οι πληροφορίες για το Αιγαίο, την Κύπρο και το Σκοπιανό έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Αν δεν με απατά η μνήμη μου για πρώτη φορά έπεσαν έξω σε ό,τι αφορά τον χρόνο. Ομως, το γεγονός ότι επανέρχονται με τρόπο ασυνήθιστα έντονο προβληματίζει την διπλωματική κοινότητα, η οποία ομολογεί ότι οι συζητήσεις γίνονται με τη συμμετοχή τόσο μικρού κύκλου κυβερνητικών

''ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΙΜ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις εννιά το βράδυ όταν δύο Μπαγκλαντεσιανοί επιτέθηκαν κρατώντας ρόπαλα και μία σιδερένια πινακίδα σε παρέα ανηλίκων υπο την παρουσία του προέδρου της Μουσουλμανικής κοινότητας Ναίμ Ελγαντούρ έξω από το κατάστημά τους επί της οδού Παρασίου το οποίο λειτουργεί και ως παράνομο τζαμί. Οι Μπαγκλαντεσιανοί πρόλαβαν να τραυματίσουν ελαφρά έναν ανήλικο στο χέρι κι ενώ τα παιδιά καλούσαν σε βοήθεια και αμύνθηκαν της επίθεσης.  

Εκεί ο Ναίμ Ελγαντούρ απείλησε ότι ''θα κάνουμε αντίποινα στους Έλληνες για τα χτεσινά'', δηλαδή τη παρεμπόδιση όπως θεωρούν της προσευχής τους που έγινε παράνομα στη πλατεία Αττικής. Αλλά για ποιους Νόμους και ποιο Σύνταγμα μιλάμε όταν ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια και τους Νόμους και το Σύνταγμα...

.Στο σημείο κατέφτασαν περιπολικά που συνέλαβαν επ αυτοφώρο τους δύο άνδρες να κυνηγούν τους ανήλικους με τα ρόπαλα στα χέρια αλλά και τον Ελγαντούρ. Παράλληλα μαζεύτηκαν κάτοικοι της περιοχής που τους ακολούθησαν στο τοπικό Α.Τ του Αγίου Παντελεήμονα όπου εκτιλίχθηκαν σκηνές έντασης με τους πραιτωριανούς της κατοχικής κυβέρνησης. Ο προκλητικός Ελγαντούρ είχε το θράσος να κάνει μύνηση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν επ αυτοφόρο γιατί δήθεν δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.
ΠΗΓΗ: http://egersis2.blogspot.com

Επίθεση μουσουλμάνων κατά Ελλήνων αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας!!! - Μετά το μπαιράμι πήραν αέρα οι λαθρομετανάστες...

Ένταση επικρατεί το μεσημέρι στην πλατεία Κοτζιά από συγκέντρωση περίπου 350 μουσουλμάνων οι οποίοι διαμαρτύρονται, γιατί όπως καταγγέλλουν, δημοτικοί αστυνομικοί κατάσχεσαν παπύρους που είχαν αποσπάσματα από το Κοράνι. Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ η οποία τους απώθησε, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητο ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού. Επίσης επιτέθηκαν και σε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία και προκάλεσαν φθορές στην μοτοσικλέτα του. Τελικά οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Για το τζαμί του Βοτανικού δεν υπάρχουν περικοπές λόγω οικονομικής κρίσης...κάθε άλλο επιτάχυνση διαδικασιών

    Ελλάδα: Επιτάχυνση των διαδικασιών, για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό - Η έκταση παραχωρείται από το Πολεμικό Ναυτικό
Επιταχύνονται οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό.
    Εντός των επομένων ημερών παραδίδεται στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου από το Πολεμικό Ναυτικό, η έκταση των 16 στρεμμάτων που έχει προβλεφθεί για να κτισθεί το τέμενος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, εντός των επόμενων εβδομάδων ολοκληρώνονται και οι υπόλοιπες νομικές διευθετήσεις ώστε στις αρχές του νέου χρόνου να προκηρυχθεί ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και να αρχίσει η ανέγερση του τεμένους εντός του 2011.
    Τη γρηγορότερη ανέγερση έχει ζητήσει κατα την προεκλογική περίοδο και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ αντιρρήσεις είχε εκφράσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης. Επισήμως το κόμμα του κ. Γ. Καρατζαφέρη έχει ταχθεί υπέρ της δημιουργίας αρκετών διάσπαρτων τόπων λατρείας στην Αττική, ώστε να μην υπάρξει συσσώρευση μουσουλμάνων στην περιοχή του Βοτανικού.
 
 
ΠΗΓΗ: http://greeknation.blogspot.com

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

''Βράζει'' από οργή η Ευρώπη για την Α.Μέρκελ...

Πολλαπλασιάζονται οι ευρωπαικές αντιδράσεις κατά του γερμανικού μοντέλου διάσωσης-στραγγαλισμού χωρών με δημοσιονομικά προβλήματα.

Σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Financial Times γράφει ουσιαστικά πως όσα δημοσίως καταλόγισε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κατά της Γερμανίας,δηλαδή ότι ωθεί την Ευρωζώνη στο χείλος μία νέας κρίσης χρέους,συζητούσαν μυστικά ευρωπαίοι αξιωματούχοι και διπλωμάτες.
 
Ο Ντάνιελ Γκρος, Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ευρωπαϊκής Πολιτικής αναφερόμενος στα οργισμένα σχόλια που άκουσε εναντίον του Βερολίνου,είπε χαρακτηριστικά : "Δεν μπορούν να δημοσιευθούν τώρα".

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΜΑΙΑ!!! Απίστευτες αποκαλύψεις τoυ newsbomb.gr


του Κώστα Χαρδαβέλλα
Δραματικές εξελίξεις παίρνει το θέμα του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας μετά τις αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα χθες βράδυ στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Alter, στην οποία μετέφερε την εξής δήλωση της υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Τίνας Μπιρμπίλη: «Θα συσταθεί διυπουργική επιτροπή και θα περιμένει τις εισηγήσεις του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Άμυνας για να αποφασίσει πότε θα συσταθεί Φορέας Διαχείρισης του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας».
Νωρίς το μεσημέρι έφτασαν στα χέρια του Κώστα Χαρδαβέλλα τρεις απόρρητες εκθέσεις – μελέτες που έκανε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (με έδρα το Χιούστον του Τέξας) μέσα στο 2010 (η πρώτη έγινε τον Απρίλιο και η δεύτερη στις αρχές Οκτωβρίου 2010), όπου αναφέρονται τα εξής σημαντικά στοιχεία:

Τι θέλει να πεί το πανό στην προσευχή των μουσουλμάνων στην Αθήνα;

Φωτογραφίες από τη χθεσινή προσευχή των μουσουλμάνων της Αθήνας, στην Ακαδημία. Αυτό το πανό με τον τύπο που κρατάει το τσεκούρι, τι συμβολίζει, μέσα στον κόσμο που προσεύχεται; Μπορεί να βοηθήσει κανείς από Αθήνα;


Φάτε Καμίνη και Μπουτάρη τώρα!


Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι μουσουλμάνοι πέρασαν στην επίθεση και απειλούν ανοικτά πλέον τον τρόπο ζωής μας και τη φυσιογνωμία των πόλεών μας. Και χρησιμοποιώ εδώ πληθυντικό, γιατί σε λίγο σειρά έχουν και άλλες ελληνικές πόλεις. Η Ευραβία, πρώην Ευρώπη, καταπίνει και την Ελλάδα μας...Αυτό που συνέβη στην Αθήνα, αποτελεί απλά την απαρχή των δεινών μας. Με τη συνδρομή όλων όσων αποκαλούν σε τακτά χρονικά διαστήματα «Ταλιμπάν» και «Αγιατολάχ» τους Έλληνες αρχιερείς, όταν τοποθετούνται δημόσια, για θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΕΠΕΙΔΗ...ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ;

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΗΜΕΔΑΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ;

Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ";ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:ΕΙΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ),ΕΙΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΛΠ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!

ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (!!!) ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ,"ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

ΠΗΓΗ: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Αφιερωμένο σε όλους όσοι μίλησαν για "σκληρή διαπραγμάτευση" του Μνημονίου

ΠΗΓΗ: http://greeknation.blogspot.com

«Τρομοφοβικός» Νοέμβρης στη Γερμανία



Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, ανακοίνωσε σήμερα ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γερμανία, τοποθετώντας ως πιο πιθανό χρονικό πλαίσιο το προσεχές δεκαπενθήμερο.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες από έναν ξένο εταίρο, μια επίθεση πιθανόν να πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου» δήλωσε ο υπουργός σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο.

Ακροδεξιοί Τούρκοι στην Αγία Σοφία

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010
Σήμερα το πρωί, 150 άτομα της τουρκικής ακροδεξιάς οργάνωσης «Alperen Ocaklari» συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, για να προσευχηθούν. Με αφορμή την θρησκευτική εορτή «Κουρμπάν Μπαϊράμ», οι ακροδεξιοί επιχείρησαν να επαναθέσουν με την παρουσία τους το αίτημα επαναλειτουργίας της Αγίας Σοφίας ως τζαμί.

Η αστυνομία πήρε αυστηρά μέτρα, περιφράσσοντας τον χώρο μέχρι και με σιδερένια κάγκελα. Ο πρόεδρος του παραρτήματος της

Aπόφαση ΓΕΣ: "Δεν έχουμε αρκετά πυροβόλα - Ενεργοποιείστε και τα 223 Α/Κ Μ109Α3GE A2"!

 ImageΗ έλλειψη αυτοκινούμενων πυροβόλων και οι εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες αναγκάζούν το ΓΕΣ και την Διεύθυνση του Όπλου να διατηρήσει σε υπηρεσία το σύνολο των 223 Α/Κ πυροβόλων M109A3GE A2, καθώς και να παραμείνουν με τα υπάρχοντα 51 M109A3GE A1 –όλα με κάννη μήκους 39 διαμετρημάτων και μέγιστο βεληνεκές 30km– στον ηπειρωτικό ελλαδικό χώρο, εξοπλίζοντας τις Μοίρες Άμεσης Υποστήριξης των Μηχανοκίνητων και Τεθωρακισμένων Ταξιαρχιών με 18 και σε ορισμένες περιπτώσεις 24 σωλήνες. Τα πυροβόλα παραλαμβάνονται από τα γερμανικά αποθέματα έναντι συμβολικού τιμήματος και θα δώσουν λύση στο πρόβλημα έλλειψης Α/Κ πυροβόλων του Ε.Σ. Τα υπάρχοντα M109A1B/A2/Α5 θα μεταφερθούν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι στα κύρια νησιά, αντικαθιστώντας αντίστοιχα ρυμουλκούμενα έτσι ώστε το 2011 το σύνολο σχεδόν του ελληνικού πυροβολικού θα είναι πλήρως αυτοκινούμενο πλην της αερομεταφερόμενης Μοίρας της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας που είναι εφοδιασμένη με τα M56 PACK των 105mm.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

«Έχουμε δεσμευθεί για τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους»


«Είναι επιβεβλημένο, στις εποχές που ζούμε και στον πολιτισμό που διακηρύσσουμε και μας διέπει σαν ελληνική κοινωνία και είναι χρέος και της πολιτείας, να διευκολύνουμε όποιον θέλει να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα». Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναφορικά με τη δημόσια προσευχή που πραγματοποίησαν μουσουλμάνοι σήμερα στα Προπύλαια.

Ερωτηθείς αν τέτοιες κινήσεις, όπως η σημερινή, μπορούν να επισπεύσουν τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα, για την οποία ανέφερε ότι «υπάρχει μια καθυστέρηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια», ο

Αναβρασμός στο Αλβανικό ΥΠΕΞ για την νέα συμφωνία χάραξης των θαλλάσιων συνόρων με την Ελλάδα

Αλβανική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών Gazmend Turdiu, θα διαπραγματευτεί με την ελληνική πλευρά την συμφωνία για τα θαλάσσια ύδατα, καθώς και μερικά άλλα ζητήματα που έχουν σχέση με τα συνοριακά προβλήματα μεταξύ των δυο χωρών. Διπλωμάτες και ειδικοί, που έχουν ασχοληθεί με τα διασυνοριακά προβλήματα μεταξύ των δυο χωρών, δηλώνουν πως αυτή τη φορά οι διαπραγματεύσεις θα είναι πολύ δύσκολες, ιδίως μετά την απόρριψη από το αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο της θαλάσσιας συμφωνίας μεταξύ των δύο κρατών, μια συμφωνία που ανακυκλώθηκε τόσο πολύ και θορύβησε τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης και όλους τους εθνικιστές.

Οι Κροάτες μας «βούτηξαν» την Επίδαυρο


Ένας – ένας οι γείτονες μας αρπάζουν κομμάτια της Ελλάδας – χωρίς κανείς να αντιδρά από την ελληνική κυβέρνηση. Μετά τους Τούρκους, που βήμα – βήμα μπλοκάρουν κομμάτια του ελληνικού Αιγαίου και τους Σκοπιανούς που έκαναν δικό τους τον Μέγα Αλέξανδρο και το όνομα Μακεδονία, έρχονται τώρα οι Κροάτες να ΄΄βουτήξουν΄΄ την Επίδαυρο.
Στην Κροατία υπάρχει μια πόλη, που λέγεται CAVTAT (Τσαβτάτ, είναι η νοτιότερη πόλη της Κροατίας, πάνω στις δαλματικές ακτές, 20 χιλιόμετρα νότια του Dubrovnik, πιο κάτω αρχίζει το Μαυροβούνιο), η οποία εδώ και 4 χρόνια οργανώνει ένα επιτυχημένο φεστιβάλ κλασσικής κυρίως, μουσικής, που ονομάζεται ΄΄EPIDAURUS FESTIVAL!!!! (www.epidaurusfestival.com).
Στο portal της πόλης (www.cavtatportal.com) αναφέρεται ότι η πόλη ιδρύθηκε τον 6ο Π.Χ. αιώνα,

Άρχισε η μουσουλμανική προσευχή - Δακρυγόνα εναντίον "αγανακτισμένων" και ακροδεξιών


Με συνθήματα, ακόμη και... τσιφτετέλια οι κάτοικοι στην πλατεία Αττικής προσπαθούν να διακόψουν την προσευχή των μουσουλμάνων που ξεκίνησε από τα χαράματα.

Η προσευχή των μουσουλμάνων ξεκίνησε το πρωί στα προπύλαια του Πανεπιστημίου, στο σταθμό Λαρίσης, στις πλατείες Αττικής και Κουμουνδούρου και σε 11 ακόμη σημεία της Αττικής, όμως ήδη στην πλατεία Αττικής έχουν συγκεντρωθεί δύο ομάδες περίπου 60-70 κατοίκων και μελών ακροδεξιών ομάδων που προσπαθούν να τους εμποδίσουν.


Αγριεψε ο Πούτιν για τον «Μπουργκάς – Αλεξ/πολη»

Αγριεψε ο Πούτιν για τον «Μπουργκάς – Αλεξ/πολη»«Για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, έχουμε πάγια πολιτική απόφαση. Λαμβάνουμε υπόψη το γεγονός, ότι σ’ αυτήν την περιοχή της Βουλγαρίας ο πληθυσμός έχει εκφράσει την έντονη αντίθεση του προς το σχέδιο αυτό. Ο πετρελαιαγωγός περνάει και από περιοχή NATURA και ταυτόχρονα υπάρχει κίνδυνος για τον τουρισμό σ’ αυτήν την ωραιότατη περιοχή της βουλγαρικής ακτής της Μαύρης Θάλασσας».
Αυτά δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των αντιπροσωπειών των δύο κυβερνήσεων, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας του κ. Πούτιν το Σάββατο στη Σόφια.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συγκεντρώσεις κατά του Μνημονίου στην Αθήνα!

Φθορές σε στάσεις λεωφορείου προκάλεσε ομάδα διαδηλωτών που συμμετείχε στην πορεία των πρωτοβάθμιων σωματείων, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε νωρίτερα από το Πολυτεχνείο.

Ελληνογερμανική σύρραξη: Βόμβα Μέρκελ: Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ!

Αυτό ήρθε σαν απάντηση στις βολές του έλληνα πρωθυπουργού που κατηγόρησε την Μέρκελ ότι οδηγεί τις χώρες σε χρεωκοπία.

"Η στάση της Γερμανίας μπορεί να οδηγήσει ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χρεοκοπία", δήλωσε ο πρωθυπουργός.Μιλώντας στο συνέδριο του ΟΟΣΑ, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έκανε σαφή αναφορά στις πιέσεις που δέχονται χώρες, όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Ο πρωθυπουργός επέκρινε τη Γερμανία σημειώνοντας ότι η ανυποχώρητη στάση της για το χρέος θέτει σε κίνδυνο χρεοκοπίας χώρες της ευρωζώνης.

"Δημιούργησε έναν κύκλο υψηλότερων επιτοκίων για χώρες που φάνηκε ότι ήσαν σε δυσχερή θέση, όπως η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία", ανέφερε ο κ.Παπανδρέου από το Παρίσι.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τη μουσουλμανική προσευχή - Φόβοι για έκτροπα....

Η ανοιχτή προσευχή των μελών της Μουσουλμανικής κοινότητας και ο κίνδυνος επιθέσεων από ακροδεξιές ομάδες έχουν θέσει σε επιφυλακή την Ελληνική Αστυνομία.

Η προσευχή των μουσουλμάνων θα γίνει την Τρίτη στα προπύλαια του Πανεπιστημίου, στο σταθμό Λαρίσης, στις πλατείες Αττικής και Κουμουνδούρου και σε 11 ακόμη σημεία της Αττικής. Η αστυνομία φοβάται ότι ενδεχόμενη αντίδραση από ακροδεξιές ομάδες θα λειτουργήσει ως... ντόμινο για τη δημιουργία εκτεταμένων επεισοδίων ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου και των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο.

Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών ιδρύει ο Μίκης Θεοδωράκης


Την ίδρυση κινήματος ανεξάρτητων πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε πολιτικά θέματα θα ανακοινώσει την 1η Δεκεμβρίου ο Μίκης Θεοδωράκης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η πρωτοβουλία του συνθέτη ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με θέμα τις συναυλίες με έργα Θεοδωράκη , στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Έργα - σύμβολα του Μίκη Θεοδωράκη για την ελευθερία και την δημοκρατία των λαών της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Φυσικα ,οι πρακτορισκοι δημοσιογραφοι,εχουν βγει και πανηγυριζουν,ενιοτε ομιλωντας και για καταδικη της στασης τουΚακλαμανη εναντια στους εποικους,ενω καποιοι απο αυτους,ξαφνικα σοβαρεψαν και κατηγγειλαν και την μη σοβαροτητα Ψινακη......Η πραγματικοτητα που προσπαθουν να σας κρυψουν ειναι εντελως διαφορετικη.

1.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Υπενθυμιζουμε οτι εκκρεμει αποφαση στου ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,για το θεμα της ψηφου των ασιατων και καννιβαλων,που ψηφισαν παρανομα , φυσικα τον προστατη τους Καμινη.

2.Η εννοια της δημοκρατιας εχει βιασθει....απλα και μονο απο το γεγονος οτι αυτην την στιγμη,κυβερνα μια ολιγαρχια ,που τα ΜΜΕτης ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,την παρουσιαζουν σαν πλειοψηφια ,με ποσοστα 50%....,οταν ομως η αποχη φτανει και το 70%,τοτε το 50% σημαινει το πολυ πολυ 15%.....αν αφαιρεσουμε και τους αλλοδαπους....καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο.

Τέλος στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη έβαλε η Βουλγαρία!!!!

ImageΟ πρωθυπουργός της Βουλγαρίας δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης δεν πρόκειται να κατασκευαστεί για περιβαντολογικούς λόγους, ενώ επεσήμανε ότι και από οικονομικής απόψεως το έργο δεν ήταν βιώσιμο.
Την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση της Βουλγαρίας απέρριψε την περιβαντολογική μελέτη για τον αγωγό. Η δικαιολογία για την απόρριψη ήταν ότι η μελέτη δεν παρείχε πλήρη και αναλυτική τεκμιρίωση για τις

Στρος-Καν: Ο ελληνικός λαός κατανόησε το πρόγραμμα του ΔΝΤ. Τρόικα: μειώστε το δημόσιο κατά 30%.

ImageΣε δηλώσεις που έκανε σήμερα ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter επεσήμανε το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών όπως αυτό αποτυπώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όπου σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΔΝΤ η νίκη του κυβερνώντος κόμματος στην Ελλάδα στις αυτοδιοικητικές εκλογές δείχνει ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την κυβέρνηση με την υποστήριξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έγινε κατανοητό.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ντομινίκ Στρος-Καν: “Τα νέα προγράμματα του ΔΝΤ, αναφέρομαι ιδιαίτερα στην Ελλάδα, έχουν συγκροτηθεί κατά

Γιατί η Ντόρα απαίτησε την απομάκρυνση του Γράψα;

Την ξαφνική αποστράτευση τον Ιούλιο του 2009 του τότε αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Γράψα φωτίζει στο βιβλίο του για «Μια νέα εξωτερική πολιτική» που πρόσφατα κυκλοφόρησε, ο καθηγητής Βασίλης Μαρκεζίνης.
Αναφέρεται σε πληροφορίες και περιστατικά που δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά για... υπηρεσιακούς λόγους απομακρύνθηκε ο στρατηγός. Αντίθετα, φέρεται να είχε απαιτήσει την αποστράτευσή του η τότε υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Ενοχλούσε τους Τούρκους!

Η οδική σήμανση της Εγνατίας Οδού...!

Η οδική
                                                          σήμανση της
                                                          Εγνατίας με
                                                          ... φαντασία!Η τεχνολογία στην υπηρεσία του λαού...
Α π ί σ τ ε υ τ ο !!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ότι είμαστε λαός που δεν έχει "ταίρι" είναι γνωστό. 
Αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει...!!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο λαός μίλησε!