Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

« Άγιος» ο Πάπας Ιωάννης Παύλος o B από την 1η Μαρτίου... Εκπλήρωση Αποκάλυψης;; VIDEO!!!

Με αφορμή την παρακάτω είδηση σας παραθέτουμε δύο συγκλονιστικά Video που πρέπει να δείτε μέχρι τέλους....

Ο εκλιπών Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β θα αγιοποιηθεί την 1η Μαΐου του 2011, μετά την έγκριση σήμερα από τον Πάπα Βενέδικτο τον ΙΣΤ επίσημου διατάγματος, με το οποίο επικυρώνεται θαύμα που αποδίδεται στον προκάτοχό του, ανακοίνωσε σήμερα το Βατικανό.

Η ταχύτητα με την οποία προχωράει η αγιοποίηση του εξηγείται από την «επιβλητική φήμη αγιοσύνης που είχε ο Πάπας Ιωάννης Παύλος κατά τη διάρκεια της ζωής του, το θάνατό του και μετά το θάνατό του», διευκρινίζει το Βατικανό σε ανακοίνωσή του.
Το θαύμα που αποδίδεται στον Πάπα Βενέδικτο αφορά μια 44χρονη γαλλίδα καλόγρια, τη Μαρί

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο Πάγκαλος, ο Αλ Καπόνε και ο. Χαρίδημος



Όσοι δεν είδαν την εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά προχθές το βράδυ έχασαν μια σπάνια ευκαιρία να δουν τον κ. Πάγκαλο να δηλώνει. αφελής (σε ό,τι αφορά το αν ήξερε το μέγεθος της διαφθοράς των κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε), να αποκαλεί τους ψηφοφόρους. «πελάτες» του, δηλώνοντας όμως ταυτόχρονα ότι δεν έχει κάνει ποτέ. ρουσφέτι, και γενικώς να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Εμείς, με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε πράκτορες σκοτεινών συμφερόντων, ή το λιγότερο. μπιτσικόμηδες του Αντώνη Σαμαρά (κατά τον κ. Πάγκαλο από εκεί εκπορεύεται η εναντίον του κατακραυγή), δεν μπορούμε να μη σας επισημάνουμε το -πραγματικά απολαυστικό, μέσα από την εξαιρετικά εύστοχη, απόλυτα καυστική αλλά και λόγια κριτική του- κείμενο του καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Χαρίδημου Τσούκα, για το σύγχρονο «φαινόμενο» της πολιτικής μας σκηνής, που ονομάζεται Πάγκαλος.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή της Κυριακής» με τίτλο «Οι κοπρίτες χρειάζονται κοπρίτες» και εμείς δημοσιεύουμε ορισμένα απολύτως χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

TO BΡΕΤΑΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ UFO

 greenwichΠροειδοποίηση προς την παγκόσμια ανθρώπινη κοινότητα έστειλαν μερικοί από τους πιο έγκριτους επιστήμονες της Βρετανίας, που μόνο τυχαίοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Marek Kukula, αστρονόμος στο Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Greenwich, δήλωσε: "Οι επιστήμονες που αναζητούν εξωγήινη ζωή στο σύμπαν, καλά θα έκαναν να εμπλέξουν τις κυβερνήσεις τους αλλά και τον ΟΗΕ στις έρευνές τους, γιατί κανείς δεν μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα πέσουμε κάποια στιγμή πάνω σε εξωγήινους με εχθρικές διαθέσεις!".

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τι συμβαίνει στον ‘Εβρο και ανεβάζουν στρατό;

Προβοκάτσια από το τουρκικό στρατιωτικό παρακράτος (παραφυάδες του σχεδίου «Βαριοπούλα») φοβούνται στο ΓΕΕΘΑ, όσο πλησιάζουμε προς τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Ιιουνίου – που θα δώσουν νέα ώθηση στον Ταγίπ Ερντογάν.
Οι πασάδες της ‘Αγκυρας (Τούρκοι στρατηγοί) θέλοντας να αποτρέψουν μία νέα νίκη του Ερντογάν στις εκλογές, δεν αποκλείεται καθόλου να σχεδιάζουν μία τεχνητή ένταση στον Έβρο- μέχρι τα όρια τοπικού θερμού επεισοδίου. Στην ΕΥΠ έχουν από καιρό την πληροφορία αυτή και το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο σε πολύωρη συνεδρίασή του αρχές Ιανουαρίου κατήρτισε σχέδιο αντιμετώπισης πιθανής ξαφνικής κρίσης.
Ήδη μονάδες βαρέων αρμάτων μάχης και πυροβόλων μεγάλου βεληνεκούς έχουν προωθηθεί από όλη τη Μακεδονία στον ‘Εβρο.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κάρολος Παπούλιας: "Βάρβαροι οι Τούρκοι"

 Image"Bάρβαρους" αποκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους Τούρκους κατά την υποδοχή του, σηκώνοντας τους τόνους έναντι της Άγκυρας, προφανώς σε απάντηση αυτών που τον κατηγορούν ότι είναι "πολύ ανεκτικός" απέναντι στην κυβερνητική υποχωρητικότητα κατά την προσφώνηση της υποδοχής του Αρμένιου προέδρου Σερζ Σαρκισιάν. "Οι σχέσεις των δύο χωρών μας είναι όπως η σημερινή μέρα, λαμπρές και έχουν ιστορικό βάθος.  Περάσαμε μαζί συγκλονιστικές στιγμές στην ιστορία μας.  Κατακρεουργηθήκαμε από τον ίδιο βάρβαρο.Τώρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.  Ο κύριος Πρωθυπουργός και ο  Υπουργός των Εξωτερικών  προσπαθούν να δημιουργήσουν μια καινούργια

Αποκάλυψη: Τουρκικό δουλεμπορικό σκάφος έφτασε μέχρι τον Ναύσταθμο και την 2η ΜΑΛ στον Ασπρόπυργο!

ImageΈνα ολόκληρο δουλεμπορικό καράβι ήρθε από την Τουρκία, φόρτωσε λαθρομετανάστες στον Ασπρόπυργο (!) και σάλπαρε για Ιταλία χωρίς κανένας και ποτέ να το ενοχλήσει ή να ρωτήσει που πάει και ποιο είναι, όπως αναφέρουν στο defencenet.gr ασφαλείς πηγές των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας! Πρόκειται για το τουρκικό δουλεμπορικό που προκάλεσε το τραγικό ναυάγιο που συνέβη 30 μίλια δυτικά της Κέρκυρας το Σάββατο το βράδυ 15 Ιανουαρίου και αναδεικνύει τα προβλήματα του ανύπαρκτου μηχανισμού επιτήρησης του ελληνικού θαλασσίου χώρου.

"Ιστανμπούλ" η Κωνσταντινούπολη! - Δείγμα γραφής από το νέο δήμαρχο της Αθήνας ή ένα απλό λάθος;

ImageΑίσθηση προκάλεσε η σημερινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων της ανακοίνωσης της συνάντησης του νέου Δημάρχου Γιώργου Καμίνη με τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Kadir Topbas. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  το Δελτίο Τύπου του Δήμου ο νέος Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ελλάδας πρόκειται να δεχτεί στις 18 Ιανουαρίου το Δήμαρχο της Ιστανμπούλ!!!.
Για του λόγου το αληθές ακολουθεί το Δελτίο Τύπου όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα τους Δήμου Αθηναίων (http://www.cityofathens.gr/node/12894)
17-01-2011: “Συνάντηση Δημάρχου Γιώργου Καμίνη με τον Δήμαρχο της Istanbul κ. Kadir Topbas”

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ελικόπτερα του ΠΝ κυνηγούσαν επί 7 ώρες "άγνωστο" υποβρύχιο βόρεια της Κέας...

ImageΥποβρύχιο αγνώστου ταυτότητος, το οποίο εικάζεται ότι ήταν ένα από τα δύο τουρκικά που επί τρεις ημέρες "κυκλοφορούν" βόρεια της Άνδρου και νότια της Σκύρου ( το ένα μάλλον είναι το 209/1200 S-352 TCG DOLUNAY) , "αναχαίτισαν" χθες το πρωί με συνδυασμένη επιχείρηση τέσσερα ελικόπτερα S-70, σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr από πηγές του ΓΕΝ, 5 μίλια βόρεια της Άνδρου. Το ΓΕΕΘΑ επιβεβαιώνει την ύπαρξη των τουρκικών υποβρυχίων στην περιοχή βόρεια της Άνδρου, αλλά δεν επιβεβαιώνει το συμβάν στην Κέα. Οι πηγές πάντως που μεταδίδουν την σχετική πληροφορία είναι έγκυρες, αλλά όπως προείπαμε δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Το κυνήγι του άγνωστου υποβρυχίου ξεκίνησε χθες το πρωί και διήρκεσε μέχρι το απόγευμα.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

image012Πριν η Ελλάδα  αναγνωρίσει την ΑΟΖ της,  πρόλαβε και την αναγνώρισε το Ισραήλ. Στους χάρτες που έδωσε στην δημοσιότητα το Τελ Αβίβ αναγνωρίζεται 100% η ελληνική ΑΟΖ, η οποία συνεχίζεται από την ΑΟΖ της Κύπρου.Αναγνωρίζεται δηλαδή από το Ισραήλ, ότι το Καστελόριζο επεκτείνει την ελληνική ΑΟΖ μέχρι το όριο της ΑΟΖ της Κύπρου που καταλήγει στην ΑΟΖ του Ισραήλ. Οι χάρτες παραδόθηκαν  στην ελληνική πολιτική ηγεσία, ορίζοντας την πορεία του  αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου που θα παράγεται στο κοίτασμα Λεβιάθαν από την αμερικανική εταιρεία Νoble Εnergy Ltd στην Ευρώπη με τη βοήθεια  υποθαλάσσιου αγωγού που θα περνάει και  από την Ελλάδα. Εκείνο που θεωρείται σίγουρο είναι η επιθυμία του Ισραήλ να συμμετάσχει και ρωσική εταιρεία, έστω και με