Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16:29  το απόγευμα στην Κρήτη. Το επίκεντρο, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινσιτούτο, εντοπίζεται 55 χιλιόμετρα δυτικά της Καρπάθου  σε εστιακό βάθος 60χλμ.
Σε επικοινωνία του Νewsbomb.gr με τον περιφερειάρχη της Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο, μας ενημέρωσε ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την Κρήτη, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή σοβαρές υλικές ζημιές.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τζάμπα τα πανηγύρια. Η Standard & Poor΄s μας υποβάθμισε δύο θέσεις

Πριν δυό ημέρες ο πρωθυπουργός μας είχε γυρίσει από τις Βρυξέλλες και πανηγύριζε ότι πέτυχε όλους τους στόχους του και από τη Δευτέρα θα είναι μια νέα ημέρα και όλα θα πηγαιναν καλά.
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις έρχεται η Standard & Poor΄s, και μας ρίχνει μια διπλή σφαλιάρα και μάλιστα λέει ότι η αιτία είναι οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής και τονίζει " Τα αποτελέσματα της τελευταίας Συνόδου Κορυφής επιβεβαιώνουν την εκτίμησή μας ότι.....
είναι πιθανό να τεθεί η αναδιάρθρωση του «παλαιού χρέους» ως προϋπόθεση για την αγορά ελληνικών ομολόγων στην πρωτογενή αγορά από το Ευρωπαϊκό Ταμείο που θα ξεκινήσει να λειτουργεί σε δύο χρόνια."
Δηλαδή με άλλα λόγια μας λένε ότι η αναδιάρθρωση (Διάβαζε χρεοκοπία) είναι αναπόφευκτη
Μας δουλεύουν χοντρά από ότι φαίνεται. Και όπως είπε χθες ο Λοβέρδος ας μας πουν οι κυβερνώντες επιτέλους την αλήθεια.
ΠΗΓΗ:   http://ksipnistere.blogspot.com

Aνακλήθηκε η άδεια του "Explora" - Σωσίβιο σε "ναυάγιο"...


Η Ελλάδα προχώρησε στην ανάκληση της άδειας που είχε αρχικώς δώσει στο ιταλικό ωκεανογραφικό πλοίο «Explora», αφού πλέον έγινε επίσημα παραδεκτό ότι το ιταλικό σκάφος ζήτησε άδεια από την ... Τουρκία για να κάνει έρευνες επί χώρου ελληνικής δικαιοδοσίας.
 ImageΤο υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη Τετάρτη 23/03 δεν είχε παραδεχθεί αυτό που είχε γράψει το defencenet.gr ότι το "Explora" είχε ζητήσει άδεια από την Τουρκία, αλλά πολύ σύντομα ανέτρεψε την αρχική του θέση, παραδέχθηκε ότι οι Ιταλοί ζήτησαν άδεια και από την Τουρκία και κατ'αυτό τον τρόπο προχώρησε στην ανάκληση της άδειας διέλευσης και ερευνών.
Στην αποκάλυψη προέβη σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, βγάζοντας ταυτόχρόνως στη ... σέντρα το υπουργείο Εξωτερικών και τον Δ.Δρούτσα που

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο καταγραφής αγνώστου τριγωνικού αντικειμένου, προέρχεται από την Ισπανία. H ποιότητα είναι 1080p HD και μπορείτε να το παρακολουθήσετε καθαρά, καθώς αλλάζει χρώματα και σχήματα.
Σημαντική είναι η πληροφορία που δίνει ο διαχειριστής του βίντεο, πως στην συγκεκριμένη περιοχή θέασης, οι πτήσεις είναι απαγορευμένες! Οπότε αποκλείεται το γεγονός να είναι κάτι "δικό μας".


Αξίζει να παρακολουθήσετε όλο το βίντεο μια και ο διαχειριστής επεξεργάζεται το βίντεο αλλάζοντας

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

KNOWING: Θεωρίες συνωμoσίας ή ξέρουν αυτό που έρχεται; (βίντεο)


Image«Παροξυσμός» έχει κυριεύσει δεκάδες αναλυτές από το επίπεδο των συνωμοσιολόγων μέχρι και τους λεγόμενους σοβαρούς σχολιαστές τηλεοράσεων ή κόλιουμνιστ, αναφορικά με τα προφητικά μηνύματα της ταινίας Knowing – "σκοτεινός κώδικας" ο ελληνικός τίτλος - που  προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 20 Μαρτίου του 2009 και δείχνει να προηφτεύει σειρά μεγάλων καταστροφών που όντως συνέβησαν μέσα σε αυτό τον χρόνο!
Η υπόθεση της ταινίας στηρίζεται σε ένα εύρημα –μια σελίδα από αριθμούς γραμμένη το 1958- μέσω