Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Μια ιστορία με σεξ, γάμους, θανάτους και αγωγούς

Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran


η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν). Το άρθρο βρίσκεται εδώ
Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη zeyno!)

Ο κύριος που βλέπετε παρακάτω, είναι ο Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών, Matthew Bryza
Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ. Μπράιζα, ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: “μην προχωράς με τον αγωγό”
Το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος είναι αυτό:
ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno)!
Έτσι, στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς (εδώ)
Πόνος, δάκρυ, θάνατος, καταστροφή και ….για όλα φταίει ο Καραμανλής (φυσικά).
Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end, την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή,
παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza!
Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!
Ηθικό δίδαγμα: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

Οι προειδοποιήσεις και οι απειλές των Αμερικανών…Κάψανε την Ελλάδα γιατί ανοίγαμε κανάλια συνεργασίας με τον V. Putin

Διαβάστε τον βασικό τίτλο και κάτω δεξιά τις ΑΠΕΙΛΕΣ του ΒΗΜΑΤΟΣ-USA κατά του Καραμανλή για το θέμα του αγωγού.
“Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας. Διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις…”

Το παραπάνω πρωτοσέλιδο έχει εξαφανιστεί σχεδόν από το διαδίκτυο ενώ για την πρόσβαση στο αρχείο του “εθνικού ευεργέτη” ΔΟΛιου Λαμπράκη απαιτούνται ΜΟΝΟΝ 30 ευρώ μηνιαίως!

ΠΗΓΗ:  http://greeknation.blogspot.com/2010/10/zeyno-baran.html
              http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/10/blog-post_11.html  


Στη Γεωγραφία Γ’ Λυκείου των Αλβανικών σχολείων διδάσκονται ότι οκτώ νομοί της Ελλάδος είναι Αλβανικοί!!!

Στη «Γεωγραφία της Αλβανίας» που διδάσκεται στην Γ’ Λυκείου των σχολείων της χώρας, οι μαθητές δε μαθαίνουν μόνο για τα σημερινά όρια του Αλβανικού κράτους αλλά, και για τις περιοχές που «αδίκως» - όπως λέει αρκετές φορές στο βιβλίο – το Συμβούλιο των Πρεσβευτών του 1913 άφησε εκτός των ορίων του κράτους Αλβανικές περιοχές (Treva Shqiptare). Στις περιοχές αυτές περιλαμβάνονται 3 νομοί του Μαυροβουνίου, όλο το Κόσσοβο και άλλες τρεις περιοχές της Σερβίας, το μεγαλύτερο μέρος του κράτους των Σκοπίων και 8 νομοί της Ελλάδος. Το βιβλίο αυτό που διδάσκονται και τα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου, έχει εξώφυλλο το χάρτη της Αλβανίας να πλαισιώνεται από τις «Αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) εκτός συνόρων. Στο ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο «Οι Αλβανικές Περιοχές στην Ελλάδα», σελ. 198 στην εισαγωγή με τίτλο «Σύνθεση και θέση των Αλβανικών περιοχών» αναφέρει: Είναι Αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο Ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων, δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των προσδιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων αυτών των περιοχών.

Βουλγαρική Άσκηση «Θρακικό Άστρο 2010»

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ επισκέπτεται σήμερα την αεροπορική βάση Γκραφ Ιγντατίεβο, όπου θα παρακολουθήσει την κοινή βουλγαρο-αμερικανική πτητική εκπαιδευτική άσκηση «Θρακικό Άστρο 2010», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της βουλγαρικής κυβέρνησης. Στην άσκηση συμμετέχουν στρατεύματα της 22ης Μοίρας της Αεροπορίας με τη συνεργασία της 52ης πτέρυγας της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, που σταθμεύει στην Ευρώπη. Η άσκηση θα διενεργηθεί με την υποστήριξη των υλικοτεχνικών μέσων και δυνατοτήτων των μονάδων της βουλγαρικής πολεμικής αεροπορίας.

Σκοπός της κοινής άσκησης είναι η κατάρτιση και η αύξηση της λειτουργικότητας, μεταξύ των πολεμικών αεροποριών των δύο χωρών, καθώς και την προετοιμασία τους για συνεργασία στο διεθνές περιβάλλον, με κοινή χρήση των εγκαταστάσεων της βουλγαρικής επικράτειας, όπως αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Στάνταρτ’.
Η άσκηση συμπεριλαμβάνει τακτικές που εφαρμόζονται στις αερομαχίες, ελιγμοί που πραγματοποιούνται σε περίπτωση μάχης για την αντιμετώπιση των αντιαεροπορικών όπλων καθώς αναχαιτίσεις αεροσκαφών και τακτικές στις επιθετικές αεροπορικές δραστηριότητες. Για την εξοικείωση των πιλότων των δύο χωρών τα μαχητικά αεροσκάφη θα επανδρωθούν με βουλγαρο-αμερικανικό πλήρωμα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα εκμάθησης των δύο τύπων αεροσκαφών, F-16 και MIG-29. Στη διάρκεια της εκπαίδευσης θα χρησιμοποιηθούν από κοινού αεροσκάφη των τύπων Su-25, PC-9M "Pilatus, C-27J" Spartan "ελικόπτερο AS 532" Cougar "και Mi-17, καθώς και αντιαεροπορικοί πύραυλοι τους οποίους διαθέτει η βουλγαρική πολεμική αεροπορία.


ΠΗΓΗ: http://greeknation.blogspot.com/2010/10/2010.html

Μπλοκάρανε τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και τώρα φλέρτ αγώγων μεταξύ Ελλάδας - Ισραήλ...ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Στο οικονομικό ένθετο Asakim της εφημερίδας Maariv δημοσιεύθηκε σήμερα δισέλιδο άρθρο των Eli Bardenstein – Ronit Morgenstern με τίτλο «Ελλάδα προς το Ισραήλ: Μεταφέρετε μέσω ημών το φυσικό αέριο στην Ευρώπη». Το κράτος του Ισραήλ εξετάζει την πιθανότητα να αρχίσει να εξάγει φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω αγωγού που θα περνάει από την Μεσόγειο και θα καταλήγει στην Ελλάδα. Τις τελευταίες ημέρες ενισχύθηκε η συνεργασία μέσω συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Ισραηλινών και Ελλήνων εκπροσώπων. Βάσει του σχεδίου, το αέριο που θα μεταφερθεί στην Ευρώπη θα προέρχεται από το κοίτασμα Λεβιάθαν στο οποίο πρόκειται να διεξαχθούν αυτές τις ημέρες νέες σεισμικές έρευνες για την επαλήθευση των αρχικών ευρημάτων. Το Υπουργείο Εθνικών Υποδομών αντιτίθεται στην ιδέα, γιατί θεωρεί βέβαιο, ότι θα πρέπει να παραμείνει το φυσικό αέριο για κάλυψη εγχώριων αναγκών, φαίνεται όμως, ότι ο Πρωθυπουργός και το Υπουργείο Εξωτερικών δεν θα παραιτηθούν της ευκαιρίας.

Αν το έργο πραγματοποιηθεί, θα αποτελεί ένα είδος απειλής προς τη ρωσική κυριαρχία στην παροχή φυσικού αερίου, κυρίως προς την ανατολική και την κεντρική Ευρώπη και θα μειώσει την εξάρτηση της ηπείρου από το ρωσικό αέριο. Επίσημοι Ισραηλινοί αξιωματούχοι αναφέρθηκαν στο θέμα κατά την διάρκεια συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν με τα μέλη αποστολής υψηλόβαθμων Ελλήνων αξιωματούχων, που επισκέφτηκαν το Ισραήλ αυτή την εβδομάδα, σε συνέχεια της πρότασης του Πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Έλληνα ομόλογό του, Γιώργο Παπανδρέου, κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο. Η Ελλάδα όχι μόνο δέχεται την πρόταση, αλλά ζητά από το Ισραήλ να εξάγει προς αυτήν το φυσικό αέριο.

Γιωργάκης{jefrey}Παπανδρέου - ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ- ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ



Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο δημοκρατικός κοινοβουλευτισμός δεν έχει σαν σκοπό την συγκέντρωση μερικών σοφών ανθρώπων,αλλά την σύνοδο ενός κοπαδιού μηδενικών που η καθοδήγησή τους σε μια προκαθορισμένη κατεύθυνση θάναι πολύ πιο εύκολη όσο τα γεγονότα είναι περιορισμένα. 
Έτσι μόνο μπορούν να κάνουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ με την πιο χειρότερη σημασία της λέξης.Αλλά μόνο αυτό το σύστημα είναι ο μοναδικός τρόπος που επιτρέπει σε όποιον κινεί τα νήματα,να μείνει πίσω,χωρίς να είναι υποχρεωμένος να πάρει μια θέση.Και τότε κάθε καταστρεπτική απόφαση θα ξεφύγει από τους ώμους του πανούργου αυτού που την πήρε για να πέσει επάνω σε ολόκληρο το κόμμα που ανήκει.
Η ευθύνη πρακτικώς δεν υπάρχει γιατί μόνο σε ένα ορισμένο πρόσωπο μπορεί να αποδωθεί και όχι σε μία φλύαρη κοινοβουλευτική ομάδα.Και για να φτάσουμε σε ένα συμπέρασμα,το κοινοβουλευτικό σύστημα δεν μπορεί παρά να αρέσει σε καταχθόνια πρόσωπα που φοβούνται να παρουσιαστούν στο δυνατό φως-βλέπε Μασωνία-. 

Κάθε καθαρός άνθρωπος γνώστης των δικαιωμάτων και των ευθυνών του πρέπει να το απορίψει.
Ακόμη αυτό το δημοκρατικό σχήμα έγινε αγαπημένο μόνο σε αυτό το είδος των ανθρώπων που κινούνται με κρυφούς σκοπούς-βλέπε εβραίους έλληνες-και έχουν λόγους να φοβούνται,τώρα και πάντοτε το φώς.
Μόνο οι εβραίοι μπορούν να υποστηρίζουν ένα πολίτευμα τόσο βρώμικο και τόσο δόλιο όσο αυτό.....ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αντίθεση αυτής της παραπάνω επινόησης στάθηκε μόνο η αληθινή Ελληνική Δημοκρατία της οποίας ο πρόεδρος εκλέγεται ελεύθερα και πέρνει επάνω του ολόκληρη την ευθύνη των κινήσεων και των πράξεων του.Μια τέτοια δημοκρατία δεν παραδέχεται ότι τα διάφορα θέματα μπορούν να ανακινηθούν με την ψήφο της πλειοψηφίας,αλλά με μια και ενός ΑΝΔΡΟΣ και μόνη απόφαση που αναφέρεται στο καλό και στην επιβίωση της χώρας.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αν υπάρχει αντίρρηση στο γεγονός ότι,κάτω από παρόμοιες συνθήκες είναι δύσκολο να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα δεχθεί να θυσιαστεί για έν τοσο βαρύ έργο,η απάντηση είναι μία..
Ο Θεός θα τον προμηθεύσει!Γιατί αυτή είναι η αληθινή έννοια της Ελληνικής Δημοκρατίας:Δεν επιτρέπει στον πρώτο τυχόντα αρριβίστα που θα φανεί,όσο και να τον βοηθήσουν οι συνθήκες,να κυβερνήσει τους συμπολίτες του.Ο φόβος της ευθύνης είναι τόσο μεγάλος ώστε να απομακρύνει τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και τους ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.
Α.Χ 1925
fonriche

Σχόλιο: Το συγκεκριμένο βίντεο το είχαμε αναρτήσει τον Μάρτιο και το κατέβασαν. Ευτυχώς ο φασισμός και η ψευτιά έχουν κοντά ποδάρια και το βίντεο ξαναανέβηκε. Δείτε εδώ:
Η Ελλάδα του Όργουελ. Κατέβασαν από το Youtube βίντεο με την πασχαλινή πρόκληση του ΓΑΠ!
Εμείς θα το βάζουμε ξανά και ξανά για να ΥΠΕΜΘΥΜΙΖΟΥΜΕ οτι ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ που τους ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ.

ΠΗΓΗ: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/jefrey.html

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Στην Επιτροπή Άμυνας ο ΥΠΕΞ Δ.Δρούτσας



12-10-2010 10:02:17
ImageΟ υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει σήμερα το μεσημέρι τη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με τις εργασίες της Υπουργικής Εβδομάδας της 65ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.


ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Άγκυρα: Συνέδριο εσείς; Υπέρπτηση εμείς!

Στον απόηχο του ελληνοτουρκικού συνεδρίου που διοργάνωσε το ΕΛΙΑΜΕΠ και των όσων καινοφανών ακούστηκαν σε αυτό (πέρα από τα "χαστούκια" περί άρσης του Casus Belli που έριξε ο σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού), οκτώ τουρκικά μαχητικά F-16 εισέβαλαν σήμερα το πρωί στο Αιγαίο και πέταξαν επάνω από ελληνικό νησί!
Τα τουρκικά μαχητικά μπήκαν στις 10.00 το πρωί στο Αιγαίο νοτίως της Χίου και 18 λεπτά αργότερα πέταξαν επάνω από το Φαρμακονήσι, παρακολουθούμενα από ελληνικά μαχητικά. Πέταξαν σε ύψη 7.500 μέχρι και 30.000 ποδών. Από το ύψος του Φαρμακονησίου εξήλθαν του FIR Αθηνών στις 10.20.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ MERCEDES ΑΞΙΑΣ 200.000 ΕΥΡΩ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ!


Μπορεί το ΠΑΣΟΚ στον....επίσημο απολογισμό του για τον έναν χρόνο στη διακυβέρνηση να «επαίρεται» ότι… μείωσε «τα κρατικά αυτοκίνητα από 297 που
ήταν τον Οκτώβριο του ’09 σε… 172 φέτος», μπορεί κάποιοι να θυμούνται τις θεαματικές επικοινωνιακές κινήσεις ο νέος τότε πρωθυπουργός να μετακινείται με ένα υβριδικό 1600αρι, αλλά η πραγματικότητα σήμερα είναι πιο… «κλασσάτη» : Σ’ εστιατόριο της Λεωφόρου Κηφισίας έτρωγε πριν από λίγα βράδια ο πρωθυπουργός με τη σύζυγο του Άντα (σε κοντινό τραπέζι και η προσωπική τους φρουρά - μπράβο στο πρωθυπουργικό ζεύγος γιατί κάποιο άλλοι «επώνυμοι» τους αφήνουν να ξεροσταλιάζουν έξω…-ΣΗΜΕΙΩΣΗ HELLAS-ORTHODOXY:ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ), αλλά έξω από το κέντρο δεν βρισκόταν το υβριδικό «Πρίους» αλλά μια… ολοκαίνουρια, απαστράπτουσα θωρακισμένη Μερσεντές! Υβριδική κι’αυτή, αλλά με κόστος αγοράς που… ξεπερνά τα 200.000 ευρώ! Καλά κάνει και προστατεύεται ο Έλληνας πρωθυπουργός - απορούμε, μόνο : στο στόλο των («καταργημένων») κρατικών αυτοκινήτων κάποιο… «παλιό» τεθωρακισμένο, δεν υπήρχε; Έπρεπε να αγοραστεί καινούριο;


ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"

Ανώτεροι δικαστικοί παραιτήθηκαν στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος και έξι από τα 11 μέλη ενός τουρκικού, κρατικού συμβουλίου διορισμού ανώτερων δικαστών και εισαγγελέων δήλωσαν ότι παραιτήθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στο δικαστικό σύστημα.


Ο Οζμπέκ, γνωστός επικριτής της κυβέρνησης, αναμενόταν να πάρει σύνταξη το Δεκέμβριο.

Απύθμενο Θράσος από το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο. ''Παρενοχλούμε'' τα αεροσκάφη τους σε ασκήσεις.

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο θράσους οι Τούρκοι στρατηγοί, καθώς όπως αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου ότι, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν τους αφήνει να       ασκηθούν σε ''διεθνή'' εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο.
Μάλιστα δημοσιεύουν και πίνακα με τις ημερομηνίες των ''παρενοχλήσεων''. 


Εάν η εικόνα δεν είναι ευκρινής μεταφερθείτε στον παρακάτω κόμβο για την άντληση των στοιχείων.
 

Το τουρκικό σκάφος υποκλοπών "Τσανταρλί" στο Αιγαίο για τον “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ”

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Ο νυν πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου είπε "Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα""! (ανανέωση)






11-10-2010 12:56:08
ImageΑνατροπή στο σκηνικό για τις περίφημες δηλώσεις Γιουνκέρ περί του ποιος Έλληνας πρωθυπουργός είχε δήθεν προειδοποιηθεί και αυτός είχε απαντήσει ότι "Τι να κάνω, κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα":
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της εφημερίδας «Irish Times» στην Ουάσιγκτον, Λάρα Μάρλοου, που μίλησε με τον ο Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ αυτός είπε: «Πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια γνώριζα ότι ένα από τα βασικά ελληνικά χαρακτηριστικά είναι η διαφθορά... Τώρα ο Ελληνας πρωθυπουργός λέει: «Κυβερνάω μια χώρα διαφθοράς". Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν η Ελλάδα είχε συμπεριφερθεί με τελείως διαφορετικό τρόπο, αρχίζοντας πριν από δεκαετίες».

ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΚΑΝΕΙ SHOPPING!

Ὀκτ..10, 2010
Ρεζίλι μας έκανε ο ΥΠΕΞ της χώρας μας Δημήτρης Δρούτσας με τα απίστευτα καμώματά του στη Νέα Υόρκη! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ευρείας κυκλοφορίας αμερικανικής εφημερίδας «New York Post», το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος Andrea Peyser, ο Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος σημειωτέον ταξίδεψε και στο Λος Άντζελες, εθεάθη να μεταβαίνει στην πόλη της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στο Μανχάταν για ψώνια, συνοδεία μαύρων SUV, δύο αστυνομικών με πολιτικά και οχημάτων της τοπικής αστυνομίας (New York Police Department-NYPD).

Βάζει ψηλά το μειονοτικό και «θολώνει τα νερά» στο Αιγαίο


Προβάλλει πλέον ως μείζον το μειονοτικό ζήτημα, όχι μόνο στη Θράκη,
αλλά και στη Ρόδο και στην Κω, μέσα από την ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ
Με τα «θέματα» του Αιγαίου να δρομολογούνται στο ασαφές και προβληματικό πλαίσιο των διερευνητικών επαφών, η τουρκική κυβέρνηση επιδιώκει να θέσει στην κορυφή της ατζέντας των ελληνοτουρκικών μειονοτικό ζήτημα όχι μόνο στη Θράκη αλλά και στη Ρόδο και στην Κω.

Η έγερση μειονοτικού ζητήματος συμπληρώνει ένα ιδιαίτερα δυσμενές πλαίσιο, καθώς στο θέμα του Αιγαίου διατυπώνεται ήδη μια νέα προσέγγιση, που η Ελλάδα καλείται να καταβάλει δυσανάλογο κόστος, με εγκατάλειψη κυριαρχικών δικαιωμάτων, προκειμένου να «αγοράσει» ασφάλεια από την Τουρκία. Και την Αγκυρα με προσβλητικό τρόπο να προβάλλει ως δέλεαρ για το «μοίρασμα» του Αιγαίου το οικονομικό όφελος που υποτίθεται θα προκύψει από τη συνεκμετάλλευση και τις άλλες κοινές δράσεις.

Λίγες ημέρες πριν από την άφιξη στην Αθήνα του κ.Τ. Ερντογάν το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην επίσημη ιστοσελίδα του εμφάνισε ειδικό «μπάνερ» που παραπέμπει σε επίκαιρα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής (υπό μορφή «Συχνά Τιθέμενων Ερωτημάτων» – Frequently Asked Questions).



Κάντε κλίκ για μεγένθυση

Στην ιστοσελίδα αυτή περιλαμβάνονται υπό μορφή απαντήσεων σε ερωτήματα οι επίσημες θέσεις της Τουρκίας για τις σχέσεις με το Ισραήλ, την Αρμενία, την Ε.Ε. και την Ελλάδα.
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι στο ερώτημα «Ποια είναι τα προβλήματα μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας» η απάντηση είναι εκτενής μεν αλλά περιορίζεται μόνο στο θέμα της μειονότητας, αποκαλύπτοντας έτσι τον σταθερό προσανατολισμό της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στην έγερση μειονοτικού ζητήματος.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι «Τουρκική Μειονότητα, που αριθμεί 150.000 μέλη, αντιμετωπίζει παραβιάσεις των μειονοτικών δικαιωμάτων της» και απαριθμεί όλο τον «κατάλογο» που με κάθε ευκαιρία θέτουν τα ακραία στοιχεία της μειονότητας.

Η μη αναγνώριση της εθνικής ταυτότητας, η μη αναγνώριση των εκλεγμένων θρησκευτικών ηγετών, προβλήματα σχετικά με τη διαχείριση των βακουφιών, προβλήματα ιθαγένειας με τον ισχυρισμό ότι δεν έχει επιστραφεί η ιθαγένεια σε 60.000 άτομα.

Ειδική αναφορά γίνεται στο κεφάλαιο της εκπαίδευσης, καθώς η Αγκυρα επιμένει στο αίτημα για «εκπαίδευση σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς στη μητρική γλώσσα» (όταν είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα σπουδών στην προσχολική εκπαίδευση).

Το 3%.
Εντονα προβάλλεται και ο ισχυρισμός ότι για τη χαμηλή πολιτική εκπροσώπηση της μειονότητας ευθύνεται το πλαφόν του 3% που προβλέπει ο εκλογικός νόμος, στερώντας έτσι τη δυνατότητα εκλογής «ανεξάρτητων βουλευτών» (σ.σ. καθώς η Τουρκία προφανώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθούν πλήρως τα συμφέροντά της με τους βουλευτές που εκλέγονται με τα ελληνικά πολιτικά κόμματα). Στο κείμενο γίνονται ειδικές αναφορές στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που δίνουν πράσινο φως στη χρήση του όρου «τουρκικός» σε συλλόγους, αλλά και για τις αποφάσεις σχετικά με τους ψευδομουφτήδες.

Η Αγκυρα όμως θέτει πλέον και επίσημα ζήτημα «τουρκικής μειονότητας» σε Ρόδο και Κω:
«Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει μειονοτικά δικαιώματα στην τουρκική κοινότητα στην Ρόδο και στην Κω με το επιχείρημα ότι τα νησιά δεν της ανήκαν όταν υπογράφτηκε η Συνθήκη της Λοζάνης. Η τουρκική κοινότητα στα νησιά αντιμετωπίζει δυσκολίες στο θέμα της διαχείρισης των βακουφιών της, στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων της και στην τουρκική εκπαίδευση» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το «κοινό όραμα» στο Αιγαίο

Ζητούν «μοίρασμά» του, «πουλώντας» ασφάλεια.


Το επόμενο ζήτημα που τίθεται υπό μορφή ερωτήματος είναι «Εάν μπορούμε να μιλήσουμε τελικά για επαναπροσέγγιση».

Το τουρκικό ΥΠΕΞ, κάνοντας εκτενή αναφορά για τη διαδικασία που ξεκίνησε το 1999 και τη νέα ώθηση που υπήρξε μετά την εκλογή του Γ. Παπανδρέου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο Συμβούλιο Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου (High Level Cooperation Council-HLCC), στο οποίο συμμετέχουν υπουργοί και από τις δύο πλευρές. Επισημαίνεται ότι αυτή η «δομημένη και θεσμοθετημένη φάση των διμερών σχέσεων θα επιτρέψει στις δύο χώρες να αναβαθμίσουν τις σχέσεις τους από τη φάση της επαναπροσέγγισης σε συνεταιρισμό», αποκτώντας «κοινό όραμα».

Με την προσέγγιση αυτή δίδεται ουσιαστικά η εντύπωση ότι δεν υφίστανται άλλα προβλήματα που εμποδίζουν την οριστική βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών και αρκεί η υλοποίηση της πρότασης του κ. Ερντογάν για τις κοινές συνεδριάσεις υπουργικών κλιμακίων για να αναβαθμιστούν οι σχέσεις σε «συνεταιρισμό».

Σοβαρά ερωτηματικά για το περιεχόμενο και το «εύρος» των διερευνητικών επαφών αλλά και του πολιτικού περιεχομένου της ελληνοτουρκικής προσέγγισης δημιουργούν οι συνεχείς (αποκαλυπτικές) δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.

Ο κ. Ισμαήλ Καλίν, στενός σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού που συμμετείχε σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ, σε συνεντεύξεις του σε ελληνικά ΜΜΕ πρόβαλε τη θέση της χώρας του ότι το casus belli θα αρθεί όταν και η ελληνική Βουλή αποσύρει την απόφασή της για το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων. Η Αγκυρα ζητά, δηλαδή, ως αντάλλαγμα να καταργήσει η Ελλάδα τον νόμο με τον οποίο έγινε συμβαλλόμενο μέρος της Συνθήκης για το Δίκαιο της Θάλασσας και να αποποιηθεί κυριαρχικών δικαιωμάτων που της αναγνωρίζει το Διεθνές Δίκαιο.

Ο κ. Καλίν, μάλιστα, αναγνωρίζοντας τον «άδικο» χαρακτήρα της ανταλλαγής που προτείνει, παραπέμπει στα «σπουδαία ζητήματα», τα οφέλη όπως λέει που θα αποκομίσουν οι δύο χώρες από το «μοίρασμα του Αιγαίου».

Σε σχέση με τις διερευνητικές επαφές έχει την αξία της και η απάντηση που δίνει το τουρκικό ΥΠΕΞ (στο ίδιο «ερωτηματολόγιο») στο ερώτημα:
«Θα στείλουμε τα θέματα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης;». Η θέση του τουρκικού ΥΠΕΞ είναι η εξής:
«Με σκοπό να επιλύσουμε όλα τα αλληλοσχετιζόμενα θέματα του Αιγαίου, η Τουρκία μέσα στο πλαίσιο της διαδικασίας διαλόγου που είναι σε εξέλιξη, δεν αποκλείει καμία μέθοδο ειρηνικής επίλυσης των διαφορών όπως αναφέρονται στο άρθρο 33 του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ (διαπραγματεύσεις, μεσολάβηση, συμβιβασμό, διαιτησία ή δικαστική επίλυση από το Δ.Δ. της Χάγης) που θα βασίζεται στην αμοιβαία συναίνεση των δύο πλευρών».


ΠΗΓΗ: http://logioshermes.blogspot.com/2010/10/blog-post_8070.html#ixzz125TtdbDj

Νεότερες πληροφορίες για την τουρκοκινεζική άσκηση - Διέρρεαν ότι ήταν ... ρωσικά Su-27!




11-10-2010 13:32:10
ImageΗ πρόσφατη δημοσίευση σε τουρκικό ΜΜΕ της είδησης την κοινή τουρκοκινεζική άσκηση στην αεροπορική βάση του Ικονίου προκάλεσε έκπληξη στην Δύση και πιο πολύ στις ΗΠΑ που ζήτησαν αμέσως λεπτομέρειες από την τουρκική κυβέρνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά οι Τούρκοι διέρρεαν στα δικά τους ΜΜΕ ότι επρόκειτο για "ρωσικά Su-27" κάτι που εν συνεχεία διαψεύστηκε, αλλά ΄μόνο μετά την άφιξη των κινεζικών μαχητικών. Νεότερο δημοσίευμα της τουρκική εφημερίδας Hurriyet αναφέρει ότι τα κινεζικά μαχητικά που συμμετείχαν στην άσκηση ήταν 4 Su-27 τα οποία ανεφοδιάστηκαν στο Ιράν.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ”ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”

         Την 01.10.2010, στο Κέντρο Νεότητας «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποιήθηκε τακτική ιερατική σύναξη, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ, όπου όλοι οι ιερείς συζητήσαμε, μεταξύ άλλων, και το θέμα της  ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, με αφορμή τις σχετικές  ερωτήσεις πολλών πιστών της επαρχίας μας,  καθώς και τα δημοσιεύματα στον θρησκευτικό τύπο λογίων κληρικών, δια των οποίων εκφράζουν την ζωηρά ανησυχία τους και καλούν τον πιστό λαό σε άρνηση παραλαβής της κάρτας αυτής. Κατά την διάρκεια της συνάξεως ενημερωθήκαμε σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα αυτό,καθώς και τις διαστάσεις που έχει λάβει τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Στρατηγική ήττα της κυβέρνησης στην Περιφέρεια Αττικής καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις !!!




09-10-2010 22:32:28
http://www.bites.gr/wp-content/uploads/2010/07/papandreou_1.jpgMεγάλη στρατηγική ήττα προγραιγράφεται για το κυβερνητικό κόμμα στην Αττική στη δημοσκόπηση της Kαπα Research που διενεργήθηκε τέσσερις εβδομάδες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές για λογαριασμό της εφημερίδας ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Ακόμα πιο καταλυτικά είναι τα αποτελέσματα για την κυβέρνηση σε διαδικτυακή δημοσκπόηση του zougla.gr. Συγκεκριμένα βέβαιο νικητή με ευρεία πλειοψηφία καταγράφει η δημοσκόπηση για το ΒΗΜΑ τον Γιάννη Δημαρά βασικό και κύριο εκφραστή από τον χώρο των ανταρτών του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην Αθήνα παρά το γεγονός ότι ο Νικήτας Κακάμάνης αρχικά εμφανιζόταν "κουρασμένος" εν τούτοις πλέον έχει πάρει μεγάλη διαφορά από τον Γ.Καμίνη.

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στον Κορινθιακό κοντά στις Αλκυoνίδες - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρώτη δημοσίευση: 09.10.2010 | 23:34
Τελευταία ενημέρωση: 10.10.2010 | 00:00


- Σεισμική δόνηση  στον Κορινθιακό Κόλπο.
- Κοντά στις Αλκυονίδες το επίκεντρο.
- Αισθητός ο σεισμός σε Αττική και βόρεια Πελοπόννησο.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:04 στο θαλάσσιο χώρο του Κορινθιακού Κόλπου, κοντά στις Αλκυονίδες νήσους.
Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 12 χλμ. βορειοανατολικά του Ξυλόκαστρου, 93 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας και είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρα.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και στο βόρειο τμήμα της Πελοποννήσου και ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν.
Στις 24 Φεβρουαρίου 1981, στις 22.55, ο σεισμός των 6,6 Ρίχτερ που είχε επίκεντρο την ίδια περιοχή συγκλόνισε την Αττική και την Κορινθία, αφήνοντας πίσω του νεκρούς και συντρίμμια.

ΠΗΓΗ: NewsIt.gr


http://www.emsc-csem.org/Images/ALERT/2010/10/09/INFOy3750.zoom.jpg

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ"?

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Συνέχεια από εδώ:

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 38ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ! ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ 

Ρατσισμός στο 38ο Γυμνάσιο Αθηνών από Αλβανό καθηγητή Φυσικής Αγωγής


Ὀκτ..09, 2010
Ρατσιστικό κρούσμα είχαμε στο 38ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην Κυψέλη. Σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών, ο γυμναστής Γιώργος Φακούτσος, Αλβανικής καταγωγής, έβγαλε όλους τους Έλληνες μαθητές που ήταν δικαιωματικά, λόγω των βαθμών τους, παραστάτες για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, κι έβαλε αλλοδαπούς και μόνο.

Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι;Θα επέμβει κανείς;Ο Μάκης μήπως; Ο Πάσχος Μανδραβέλης; Ο Πέτρος Ευθυμίου;Το...Παρατηρητήριο του Κώλου φυσικά, δεν περιμένουμε να παρέμβει. Δεν αφορά διακρίσεις προς αλλοδαπούς το θέμα, αλλά διακρίσεις προς τους Έλληνες. Γιατί να ασχοληθεί;

Περιμένουμε με αγωνία την αντίδραση της...αντιρατσιστικής Ελληνικής Κοινωνίας. Ειδικά δε, των αριστερών αποκομμάτων.
ΠΗΓΗ: http://dexiextrem.blogspot.com/

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ 2011/ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ 2011/ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ/Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΣΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ(ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΑΟΡΙΣΤΙΩΝ/ΚΕΝΩΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΣ. 

Ουγγαρία: «Από Το ΟΧΙ στο ΔΝΤ, στην Οικολογική Καταστροφή. Τυχαίο Άραγε..;»



Αρχές Σεπτεμβρίου 2010: Στις Ελληνικές και Διεθνείς Ιστοσελίδες και μπλογκς, άρχισε να φαίνεται μια ακτίνα Ελπίδας, μια και υπήρχαν κάποιοι που είπαν ένα Όχι σε εκείνους που μονόδρομους μας δείχνουν.. Σ’ εκείνους που προσπαθούν τις Ζωές σε μια γκριζόμαυρη να βάλουν λογική..

Ένα ΟΧΙ, τόσο σημαντικό όσο και κάποιων άλλων, που πρόγονοί μας είναι, όταν στη μαύρη νύχτα του Φασισμού, τότε που το σκοτάδι των Γερμανών πάταγε με τη μπότα όλη σχεδόν την Ευρώπη, είπαν ΟΧΙ στα θεριά..

Κι έδωσαν Ελπίδα, σε όλο τον τότε Ελεύθερο Κόσμο.. Μια και έδειξαν πως μια μικρή χώρα, μπορεί σαν έχει ψυχή, τους αριθμούς να ακυρώσει, τη μάχη να δώσει, και να κερδίσει.. Και θαυμάστηκαν από όλους, που μιλούσαν για του Έλληνες, που ξέρουν να πολεμάνε..