Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806): Πόλεμος στις 18 Μαρτίου!! Σας θυμίζει κάτι;

ΚΕΦ. Α’ ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.
ΚΕΦ. Β’ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΥΘΕΝΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΙΜΑΤΩΔΗ ΛΟΥΤΡΟΝ.
ΚΕΦ. Γ’ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΛΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.
ΚΕΦ. Δ’ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΚΕΦ. Ε’ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ.
ΚΕΦ.ΣΤ’ ΔΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΦΑΝΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ ΚΟΜΗΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΙ.
ΚΕΦ. Ζ’ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
ΚΕΦ. Η’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ.

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ...ΠΑΤΡΙΩΤΡΕΣ !!!

25η Μαρτίου : Ημέρα Εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Θρίλερ νότια Καρπάθου με "Explora" - Κοντά του η F465

Image24-03-2011 22:13:17 

Σε χώρο ελληνικής δικαιοδοσίας μπήκε πριν από μία ώρα και σαράντα λεπτά, περίπου, το ιταλικό ωκεανογραφικό ερευνητικό σκάφος "Explora" και αυτή την φορά η ελληνική πλευρά έχει λάβει τα μέτρα της αφού το σκάφος παρακολουθείται από την φρεγάτα (F465) ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ τύπου «S», η οποία - επιτέλους - έχει λάβει εντολή να επέμβει σε περίπτωση που τουρκικό σκάφος ενοχλήσει το "Explora". Αν αυτό είχε συμβεί στις 12 Μαρτίου όλα σήμερα θα ήταν διαφορετικά. Στην ευρύτερη περιοχή πλέει μια τουρκική κορβέτα, η οποία δεν έχει πλησιάσει ακόμα το "Explora".   To ιταλικό σκάφος ακολουθεί πορεία από δυτικά προς ανατολικά νότια της Καρπάθου και

Πάμε για θερμό ...Καστελόριζο άμεσα ! Ενημέρωση Τελ Αβιβ και Λευκωσίας

Προετοιμάζεται διπλωματικά και στρατιωτικά η Ελλάδα για «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο
Του Μανώλη Κυπραίου

Ανησυχία επικρατεί τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών, όσο και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, όπου ευθέως αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία σε θαλάσσιες ζώνες τις οποίες έχει δικαίωμα να τις ελέγχει βάσει του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.

Η πρώτη πρόκληση αφορά την περιοχή του Καστελλόριζου, όπου οι Τούρκοι

Η κάρτα των ιλλουμινάτι του 1982: Ιαπωνία 2011;

Κρατηθείτε τώρα .! ! !
Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει(η κάρτα), δηλαδή το big ben στην Αγγλία  ...
Αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται  Ginza
Ταιριάζει απόλυτα μέχρι και τα κολονάκια στη,,,,
κορυφή του.
Οι άνθρωποι στη κάρτα είναι ασιάτες.



Να σημειώσουμε πως η κάρτα δειχνει 2:55 στο ρολόι... την ωρα ακριβώς που εγινε ο σεισμός...

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Κρίση με ασύλληπτες συνέπειες στην Πορτογαλία - Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας - Ανοίγει ο δρόμος να συρθεί η χώρα στον μηχανισμό

- Τα μέτρα λιτότητας απορρίφθηκαν από την Πορτογαλική Βουλή
- Μετά την παραίτηση του πορτογάλου πρωθυπουργού η έλευση της τρόικας φαίνεται σίγουρη
- Αρνητικές οι συνέπειες για την Ελλάδα - Η Ευρώπη θα ζητά μέτρα "πνιγμού"
- Πυροδοτεί η εξέλιξη αυτή νέα κρίση χρέους σε όλη την Ευρώπη

Ο Σοσιαλιστής Πορτογάλος πρωθυπουργός Ζοζέ Σόκρατες υπέβαλε αργά σήμερα την παραίτησή του στον πρόεδρο της χώρας , Ανιμπαλ Καβάκο Σίλβα, δύο ώρες μετά την ομόφωνη απόρριψη από το κοινοβούλιο της χώρας το σχέδιο λιτότητας που παρουσίασε η κυβέρνησή του, ανακοινώθηκε από την πορτογαλική προεδρία, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Lusa.
 
Τα πέντε κόμματα της αντιπολίτευσης, από την Αριστερά έως την άκρα Δεξιά, ψήφισαν ομόφωνα την

Έρχεται ένταση στο Αιγαίο !


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEispWvzoeD9cUfm70ccYeJbaeaKgqHOUb2D-yKWjUHyfswJ8QSLai7Og3hwCtAjp7S8h2TBDpUIC0qWafC70Zf9-q9wRQM9DBs04gX-OaJrzsY_VOXAwMyyzVpUW4dTD2pjbHE1OQNcmiES/s1600/ae.JPG 

Του Μενέλαου Τασιόπουλου
Όταν όλες οι αρμάδες του κόσμου είναι μαζεμένες στη Μεσόγειο, πλην της Ρωσικής, με στραμμένη την προσοχή στη Λιβύη, είναι μια κατάλληλη στιγμή η Τουρκία να επιδιώξει να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο Αιγαίο. Το κρίσιμο σημείο είναι έξω από το Καστελόριζο στο σημείο που ενώνονται η νόμιμη Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδος με την Κυπριακή άρα και με την Ισραηλινή , αλλά και η επιδιωκόμενη , εκτός Διεθνούς Δικαίου, Τουρκική με την Αιγυπτιακή.
Απόψε συγκεντρώνεται στον ναύσταθμο απέναντι από την Ρόδο, οι περισσότερες δυνάμεις Ναυτικού και Αεροπορίας της Τουρκίας. Μέσα στις επόμενες μέρες και ενώ θα εξελίσσεται η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε, όπου το ελληνικό ενδιαφέρον είναι επικεντρωμένο στα ζητήματα οικονομίας, η Άγκυρα με μεθοδολογία Ψυχρού Πολέμου, θέλει να δείξει ότι η περιοχή έξω από το Καστελόριζο

Την μεγαλύτερη αεροναυτική άσκηση ετοιμάζει η Τουρκία στο Καστελόριζο

Για την μεγαλύτερη αεροναυτική άσκηση των τελευταίων ετών στην περιοχή νότια και νοτιοανατολικά της Ρόδου, προετοιμάζεται η Τουρκία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newscode.gr.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μεγάλη είναι η κινητικότητα, η οποία λαμβάνει χώρα στον τουρκικό ναύσταθμο Ακσάζ, ο οποίος βρίσκεται ανατολικά της Ρόδου.
Η προετοιμασία της άσκησης, η οποία εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί -ενώ θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη- έρχεται σε συνέχεια της ανοιχτής πρόκλησης στην οποία προχώρησε το βράδυ της 12ης Μαρτίου τουρκική φρεγάτα, που παρενόχλησε ιταλικό ερευνητικό σκάφος. Οι Ιταλοί έκαναν έρευνες για λογαριασμό του Ισραήλ νότια του Καστελόριζου, ενημερώνοντας το πλήρωμα του ότι βρίσκεται «εντός της τουρκικής ΑΟΖ».
Το περιστατικό αυτό συνέβη, λίγα μόλις 24ωρα μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα και τις προκλητικές δηλώσεις του ότι «το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο, αλλά στη Μεσόγειο».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newscode.gr οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν δεσμεύσει πολύ

Ο κύβος ερρίφθη: Στόχος τα ελληνικά πετρέλαια

Το υπουργικό συμβούλιο έλαβε την απόφαση να προχωρήσει η Ελλάδα στην έρευνα για την ανεύρεση του ορυκτού της πλούτου.
Με κατεπείγουσα εντολή του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, στέλνει την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή να ψηφιστεί ο νόμος για τη δημιουργία του φορέα που θα δώσει εγκρίσεις σε ξένες εταιρείες να αναζητήσουν κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στον ελληνικό χώρο.
Οι πρώτες εγκρίσεις θα δοθούν για έρευνα στα παράλια της Πελοποννήσου (από το Κατάκολο), στη Δυτική Ελλάδα, καθώς και στο Ιόνιο μέχρι τα θαλάσσια σύνορα με την Αλβανία.
Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει απόλυτα τις προσπάθειες του Κώστα Χαρδαβέλλα μέσα από την

Πειρατές και "ποντίκια": De facto εκχώρηση ΑΟΖ στην Άγκυρα

ImageΔραματική εξέλιξη στο θέμα του ιταλικού σκάφους «Explora» (φωτό) και της πειρατείας μέσα στην ελληνική υφαλακρηπίδα από την τουρκική κορβέτα "Badirma" - που επιβεβαιώνει, δυστυχώς, τον χαρακτηρισμό που έδωσε το defencenet.gr για «Ίμια νο2» - είχαμε τις τελευταίες ώρες: Η εταιρεία του ιταλικού σκάφους για να πλεύσει και να ολοκληρώσει την αποστολή της εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας (αυτονότητα και της ελληνικής ΑΟΖ), εντός των νοητών ορίων του FIR Αθηνών, ζήτησε και πήρε … άδεια από την Τουρκία η οποία υποστήριζε ότι η θαλάσσια περιοχή νότια της Καρπάθου είναι τουρκική ΑΟΖ! Και η Τουρκία της έδωσε την άδεια! Εξέδωσε NAVTEX, η οποία επιτρέπει στο ιταλικό σκάφος να επιχειρήσει εντός της μιας περιοχής καθαρά ελληνικής από κάθε άποψη: Ακόμα και αν δεχθούμε ότι η υφαλοκρηπίδα είναι σε αμφισβήτηση από την