Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Παζαρεύει με την Τουρκία η κυβέρνηση το Καστελόριζο;


Από το Καστελόριζο ήταν που ο πρωθυπουργός την αποφράδα ημέρα της 23ης Απριλίου 2010, ανακοίνωσε το δέσιμο της χώρας μας στο άρμα του ΔΝΤ. Για το ξεπούλημα του Καστελόριζου πληθαίνουν τώρα ανησυχητικές πληροφορίες, ότι διεξάγονται παρασκηνιακές διεργασίες ανάμεσα στην Αθήνα και την Αγκυρα.
Ως γνωστόν, όπως επισήμανε πρόσφατα κατά τη διάρκεια συνεδρίου για ενεργειακά θέματα, ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Περιβαλλοντικής Ερευνας και Κατάρτισης του Παντείου Πανεπιστημίου, Γρηγόρης Τσάλτας, «από το 2001 έως το 2010, βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα μονομερούς τουρκικής οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας της περιοχής νοτίως των τουρκικών

17 τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο σήμερα...όταν οι Έλληνες απολαμβάνουν το ΚΙΣΜΕΤ

17 μαχητικά αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα ήταν οι "μουσαφήριδες" στο Αιγαίο σήμερα. Οι περιοχές που εκδηλώθηκαν οι τουρκικές προκλήσεις ήταν το βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Τρεις μόνο οι παραβιάσεις και εννοείται πλέον μηδέν εμπλοκές. Επειδή ρωτάτε τι σημαίνει 0 εμπλοκές ας πούμε ότι οι εντολές της ηγεσίας προς τους πιλότους μας προβλέπουν...διακριτικότητα. ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ 2 ΔΕΚ 2010 ΗΤΑΝ:

«Ανακαλύψαμε την Κόλαση»


Το 1989 έγινε στη Σιβηρία μία βαθιά γεώτρηση, 16 χλμ., υπό την διεύθυνση Σοβιετικών και ξένων επιστημόνων (ιδιαίτερα Νορβηγών), για να βρεθεί ένας τρόπος ειδοποιήσεως επικείμενου σεισμού. Ο σκοπός ήταν να τοποθετηθεί στο βάθος της γεωτρήσεως ένα ειδικό μικρόφωνο συνδεδεμένο σε μαγνητόφωνο, για εγγραφή θορύβων που προέρχονται από την αρχή μιας μετακινήσεως των ηπειρωτικών πλακών, για πρόβλεψη σεισμών…
«Ανακαλύψαμε την Κόλαση»
Αυτή η είδηση δημοσιεύθηκε πρώτα στις Νορβηγικές και Φινλανδικές εφημερίδες και κατόπιν στις ΗΠΑ, στην «Weekly World News» της 24ης Απριλίου 1990. ιδού αποσπάσματα: «Η Φινλανδική εφημερίδα Ammenusastia δημοσιεύει την κατάθεση του γεωλόγου δρος Dimitri Azza Cov, που λέει: Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον παράδεισο, ούτε στην Βίβλο, αλλά σαν επιστήμων πιστεύω τώρα στην κόλαση. Θα ήταν ανώφελο να σας εξηγήσω

Ετοιμάζεται εξέγερση στο κέντρο των Αθηνών

Διασυνοριακή περιοχή εμπόλεμων κρατών θυμίζουν οι πλατείες Αττικής, Αγίου Παντελεήμονα...
 
Ετοιμάζεται εξέγερση στο κέντρο των Αθηνών
και Βικτωρίας, αφού αρκεί μόνο μία σπίθα, μία πρόκληση ή ένας μικροκαβγάς για να φουντώσει ο πόλεμος ανάμεσα σε μετανάστες και κατοίκους. Σε ρόλο διαιτητή –ή «κυανόκρανων» του ΟΗΕ–, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να ακροβατήσουν προστατεύοντας πότε την περιουσία και τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και πότε τα παράνομα τζαμιά.
Οι επιθέσεις οπλισμένων Αφγανών εναντίον πολιτών στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν πάρει διαστάσεις καθημερινού φαινομένου. Όσοι Έλληνες κάτοικοι παραμένουν στην περιοχή αντιδρούν, είτε απαντώντας στις προκλήσεις είτε κατηγορώντας την αστυνομία για την παθητική της στάση, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν θα ανεχτούν άλλο την αυξανόμενη εγκληματικότητα των αλλοδαπών αλλά και την ύπαρξη υπόγειων τζαμιών. Μέλη της «Χρυσής Αυγής» βρίσκουν πρόσφορο

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Συγκλονιστικό! Υπάρχουν και άλλες μορφές ζωής...


Σοκαριστική ανακάλυψη ενός "έξυπνου οργανισμού", του βακτήριου GFHJ! Η χημική του υπόσταση δεν βασίζεται στις ενώσεις του άνθρακα. Έχει την ικανότητα να υποκαθιστά ένα από τα έξι γνωστά στοιχεία που συγκροτούν τις έμβιες χημικές ενώσεις.
Ανακαλύφθηκε στη λίμνη Μόνο της νότιας Καλιφόρνια.

Τραγωδία στο Ισραήλ – 40 νεκροί από δασικές πυρκαγιές – 4 CL-415 στέλνει η Ελλάδα

ImageΤουλάχιστον 40 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε τεράστιας έκτασης πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο δάσος Carmel κοντά στο λιμάνι της Χάιφας στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ, ενώ δεκάδες είναι και οι σοβαρά τραυματίες.Τα 40 άτομα που κάηκαν ήταν αστυφύλακες που κατευθύνονταν σε φυλακή για την εκκένωσή των 500 περίπου φυλακισμένων.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι "ένα λεωφορείο που βρέθηκε στο δάσος έπιασε φωτιά και εικάζεται ότι κάηκαν όλοι οι επιβαίνοντες, πιθανώς τη στιγμή που ο οδηγός προσπάθησε να γυρίσει πίσω και να βγει από την περιοχή της πυρκαγιάς. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά που

Τι θα ανακοινώσει σε λίγο η NASA

Σε λίγες ώρες η NASA θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στην οποία -όπως ήδη σας ενημέρωσε από χθες το newsbomb- θα παρουσιαστούν στοιχεία σχετικά με μία σπουδαία ανακάλυψη!
Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της διαστημικής υπηρεσίας, ανακοινώνεται ότι «θα συζητηθεί μια ανακάλυψη της αστροβιολογίας που θα έχει συνέπειες στην αναζήτηση αποδείξεων για την εξωγήινη ζωή».
Οπως είναι φυσικό η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε όργιο φημών, αφού οι λάτρεις των εξωγήινων, άρχισαν να κάνουν σενάρια για την πρώτη δημόσια εμφάνιση... alien στην συνέντευξη! Αν και είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, εν τούτοις στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες παίζονται ακόμη και στοιχήματα σχετικά με το τι μπορεί να αφορά η ανακάλυψη.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

WikiLeaks: ΗΠΑ - "Ναι, η Τουρκία ετοιμαζόταν για επίθεση στην Ελλάδα και μπορεί να το επαναλάβει"!

ImageΜε εμπιστευτικό τηλεγράφημά της προς διάφορους αποδέκτες στις 27 Ιανουαρίου 2010 η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα επιβεβαιώνει τα σχέδια των κεμαλικών νε προκαλέσουν προβοκάτσια στα σύνορα με την Ελλάδα και να επιτεθούν με σκοπό την κατοχή του Βορείου Έβρου, αποκαλύπτεται σε ένα από τα έγγραφα του WikiLeaks που ήρθε πριν λίγο στην δημοσιότητα. Στο τηλεγράφημα αναφέρεται ότι "οι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι τα πραξικοπήματα δεν είναι πλέον αρεστά στη κοινή γνώμη και γι΄ αυτό έφτιαχναν σενάρια που θα δικαιολογούσαν την επέμβασή τους. Ένα απ΄ αυτά το πιο ενδιαφέρον ήταν η «Βαριοπούλα». Οι στρατιωτικοί είχαν σχεδιάσει αυτή την

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Διαρροές από το πρωθυπουργικό γραφείο δείχνει το WikiLeaks - 1758 έγγραφα για Ελλάδα & South Stream

ImageΣυνολικά 1758 "καυτά" έγγραφα για τις ελληνοτουρκικές και ελληνοσκοπιανές σχέσεις έρχονται τις επόμενες ώρες στην δημοσιότητα από το Wikileaks αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Ένα από αυτά με ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου 2009, αναφέρεται στη "νέα κυβέρνηση που θα προέκυπτε από τις εκλογές στην Ελλάδα, η οποία θα επιδείκνυε μεγαλύτερη ευελιξία και θα λυνόταν το Σκοπιανό"! Περίπου 1250 έγγραφα αφορούν την Κύπρο. Όλα θα έρθουν στην δημοσιότητα τις επόμενες ώρες ή μέρες.
Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν το περιεχόμενο της απόρρητης αλληλογραφίας Παπανδρέου-Ερντογάν, γιατί σε ένα από αυτά τηλεγραφήματα αναφέρεται σε φράσεις που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.