Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πανίσχυρη ηλιακή έκλαμψη κατευθύνεται στη Γη


Προς τη Γη κατευθύνεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλαμψη των τελευταίων τεσσάρων ετών, η οποία καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στις 4.56 (ώρα Ελλάδος).
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι εκλάμψεις αναμένεται να χτυπήσουν το μαγνητικό πεδίο της Γης τις επόμενες 1-2 ημέρες προκαλώντας αύξηση της γεωμαγνητικής δραστηριότητας, ενώ προειδοποιούν για πιθανές βλάβες στις τηλεπικοινωνίες.
Η ηλιακή έκλαμψη είναι μια βίαιη έκρηξη στην ατμόσφαιρα ενός άστρου, όπως είναι ο Ήλιος για το δικό μας ηλιακό σύστημα, με την οποία απελευθερώνονται τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Η ενέργεια απελευθερώνεται μέσω της χρωμόσφαιρας και προς την κορώνα, από όπου ξεφεύγει σαν κυματισμός με τον ηλιακό άνεμο.
Οι περισσότερες εκλάμψεις αναπτύσσονται μέσα σε μερικά λεπτά και υποχωρούν κατά τη διάρκεια μιας ώρας ή και δύο. Επειδή στις εμφανίσεις τους εμπλέκονται μαγνητικά πεδία, ίσως οι εκλάμψεις να συνδέονται και με τις ομάδες ηλιακών κηλίδων, όπου εμφανίζονται τα ισχυρότερα μαγνητικά πεδία.
Η Βρετανική Γεωλογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποιητικό σήμα για γεωμαγνητικές καταιγίδες,

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ένταση με ιρανικά πλοία στο Σουέζ


Σε συναγερμό βρίσκεται το Ισραήλ που παρακολουθεί δύο ιρανικά πλοία να βρίσκονται στην Ερυθρά Θάλασσα και να σχεδιάζουν να περάσουν την διώρυγα του Σουέζ.

Σύμφωνα με το CNN, πρόκειται για δύο πολεμικά πλοία του Ιράν που σχεδιάζουν να περάσουν την διώρυγα του Σουέζ προκειμένου να φτάσουν στην Συρία. Το CNN μεταδίδει ότι το Ιράν αναφέρει ότι πρόκειται για εκπαιδευτική επιχείρηση.

«Είναι κάτι που δεν έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια» είπε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ,

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Κατάληψη της Βουλής στις 20 Φεβρουαρίου ;;;

Το κίνημα «Δύναμη του Πολίτη», με επιστολή του καλεί όλους τους πολίτες σε συγκέντρωση και κατάληψη της Βουλής στις 20 Φεβραουαρίου. Το κάλεσμα αρχικά είχε ξεκινήση μέσω της κοινωνικής δικτύωσης ιστοσελίδας «FaceBook», ενώ στη συνέχεια με τη μαζική αποστολή mails.

Στην εν λόγω επιστολή, το κίνημα αναφέρει ότι «ο μεγάλος φόβος των πολιτικών είναι να μην καταλάβει ο λαός τη δύναμή του και να ενωθεί». Συγκεκριμένα, το έγγραφο λέει τα εξής:

Α. Σχέδιο και διάρκεια κατάληψης
Θα είμαστε έξω από τη Βουλή την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 12:00 έως τις 18:00. Στις 18:01 της θα μπούμε στη Βουλή και θα παραμείνουμε μέσα, μέχρι τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου έως τις 23:30 οπότε θα αποχωρίσουμε. Ειρηνικά πάντα.
Β. Αιτήματα
1. Δικαιοσύνη και φυλάκιση των ανθρώπων που καταχράστηκαν τα λεφτά της πατρίδας μας , δηλαδή

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Κοιτάσματα πετρελαίου ίσα με το 75% των αποθεμάτων της Σ.Αραβίας εντόπισαν οι ΗΠΑ στην ελληνική ΑΟΖ!

 ImageΑυτή την στιγμή στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου έχει διαμορφωθεί μία συμμαχία που ένα μόλις χρόνο πριν, θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο πολιτικού θρίλερ και μάλιστα ευφάνταστου σεναριογράφου και όχι πραγματικότητα. Αλλά ο εντοπισμός των μεγαλύτερων ενεργειακών αποθεμάτων που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή αυτή το έκανε πραγματικότητα: Ένας πολύ ισχυρός πολιτικο-στρατιωτικός άξονας Ελλάδος-Ισραήλ-Κύπρου με τις ευλογίες και την "ομπρέλα" ασφαλείας των ΗΠΑ. Τι συνέβη (πέρα από το γεγονός ότι η Τουρκία πλέον δείχνει να τραβάει τον "δικό της δρόμο", απέναντι από τις ΗΠΑ για πρώτη φορά εδώ και μισό αιώνα); Τα αποτελέσματα δύο επίσημων μελετών του USGS που στηρίζονται σε μελέτη στοιχείων από

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο 4ος ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ? BINTEO ΣOK!

"Και όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου ζώου να λέει: Έλα και βλέπε. Και είδα, και να, ένα άλογο, ωχρό κι εκείνος που καθόταν επάνω σ' αυτό ονομαζόταν θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του" και τους δόθηκε εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία της γης" Αποκάλυψη 6:7,8.


Βασικά υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες ανθρώπων οι οποίες συμβολίζονταν από τέσσερα άλογα,