Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Αναζητώντας το ξίφος του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Όσοι έχουν δει κάποια από τις ταινίες του Ιντιάνα Τζόουνς (INDIANA JONES), έχουν γοητευθεί από τα σενάρια και τις εικόνες της Χολιγουντιανής αυτής παραγωγής.Το σινεμά έχει την άδεια να μας μεταφέρει στο παρελθόν και στο μέλλον με τον δικό του τρόπο και να δημιουργεί φανταστικούς κόσμους που ξεφεύγουν από τα όρια της αληθινής ζωής. Όμως τι γίνεται όταν στην αληθινή ζωή ζούμε γεγονότα που υπερβαίνουν το σινεμά;
Με άκρα μυστικότητα εδώ και μία εβδομάδα μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών, επιστημόνων αλλά και τεχνικών ζει κυριολεκτικά μία περιπέτεια βγαλμένη μέσα από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς.
Πολύ γνωστός και εύπορος επιχειρηματίας από την Πάτρα ο κ. Θ.Α. είναι ο επικεφαλής ερευνητικής ομάδας που κάνει ανασκαφική έρευνα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας με την ελπίδα (και βεβαιότητα) ότι θα βρεί τον μεγαλύτερο θησαυρό που υπάρχει κρυμμένος στον κόσμο.
Ένας αμύθητος θησαυρός σε μια σπηλιά
Ας δούμε αναλυτικά την ιστορία αυτή.
Ο επιχειρηματίας από την Πάτρα εδώ και μερικά χρόνια είχε στα χέρια του ένα παλιό χειρόγραφο το

Στα 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Και νέες δηλώσεις για το γερμανικό χρέος στην Ελλάδα!
Ο Jacques Delpla, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος για μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echo εκτιμά πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ.
Καλεί την ΕΕ να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο.
«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον...

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΠΑΣΟΚ - 20 μήνες αγώνας


ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;

Δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει ότι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα θα ανακοινώσει αρκετά σύντομα, επισκέψεις ιπτάμενων οχημάτων από άλλους πλανήτες και επαφές με εξωγήινους, ίσως και μέσα στο 2011(!)
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της DARPA έχει δοθεί το πράσινο φως για να μιλήσει ο Ομπάμα και να αποκαλύψει ότι από το 1947 οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τα ufo's και την κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. 

''Οι πηγές μας αναφέρουν ότι δεν θα αποκαλυφθεί αρχικά μια ολοκληρωτική αποδοχή των επισκέψεων και επαφών με εξωγήινους, ωστόσο τα σχόλια του προέδρου θα μας φέρουν αρκετά κοντά στην αλήθεια και θα γίνουν στο πλαίσιο μιας ομιλίας σχετικά με ένα τελείως διαφορετικό θέμα. Λογικά ο πρόεδρος θα παραδεχτεί ότι υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που υποδηλώνουν εξωγήινη επισκεψιμότητα.


Όλα αυτά λέγεται ότι είναι μέρος ενός προγράμματος που θα οδηγήσει στην ενδεχόμενη

Τρισχειρότερο για τους πολίτες το «νέο» μεσοπρόθεσμο του Ε. Βενιζέλου...


Image


Πιο συγκεκριμένα τα νέα μέτρα για το μεσοπρόθεσμο που ανακοινώθηκαν είναι: 

Σας ζητάμε συγνώμη για την ολιγοήμερη απουσία μας....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9ppD3pCGVHpZVZNrByfqGVugzY-u2NgGKKbwtWx2BObGdGuqQYmu5fXvQLG2Mv4cUwBWzLruAoLbBCnUQJrmoce2BHcbqiOho8nZvRBzT8MRTctMIb4It5nPRi_odDkfKXy7B8UUmmF2q/s420/webradio.jpg

Από σήμερα ξανά μαζί.......

Κασσάνδριος