Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

EKTAKTΟ:Παραίτηση ηγεσίας Τουρκικού Στρατού - Ένας μακελάρης ηγέτης των τουρκικών Ε.Δ.! - Ετοιμότητα στην Ελλάδα (ανανέωση 2)


(Ανανέωση 30/07:) Ο μέχρι πριν μία ώρα αρχηγός της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, φανατικός ισλαμιστής νεο-οθωμανός Νετζντέτ Οζέλ, έγινε ο πρώτος αρχηγός παραστρατιωτικού σώματος στην ιστορία του ΝΑΤΟ που αναρριχήθηκε στην ιεραρχία και ανέλαβε αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.
Πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρό αξιωματικό, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα κατά του κουρδικού πληθυσμού της νοτιοανατολικής Τουρκίας και έχει διαπράξει ωμότητες σε βάρος συλληφθέντων Κούρδων ανταρτών (εκτελέσεις, βασανιστήρια κλπ).
Πρόκειται για την χειρότερη δυνατή εξέλιξη σε ότι αφορά την Ελλάδα και την σταθερότητα στην

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

UFO ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (VIDEO)

Αυτές οι εικόνες που καταγράφηκαν τον Ιούλιο του 2011 από το ηλιακό Heliospheric Παρατηρητήριο της NASA.Το SOHO ξεκίνησε το 1995 για να μελετήσει τον Ήλιο και είναι μια κοινοπραξία μεταξύ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) και της NASA για να συνεχίσει την αποστολή του μέχρι το Δεκέμβριο του 2012. Τα αντικείμενα που παρατηρήθηκαν φαίνεται να εμφανίζονται και να προχωρούν σε διάφορες θέσεις γύρω από τον Ήλιο.