Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

H Aστυνομία μπαίνει στη Νομική - Αποκλεισμένη η περιοχή

 ImageΑπό στιγμή σε στιγμή αναμένεται είσοδος των αστυνομικών δυνάμεων στη Νομική Σχολή προκειμένου να εκκενωθεί ο χώρος από τους 250 λαθροεμετανάστες που έχουν καταλάβει το χώρο. Πριν λίγο έφτασε στην Εισαγγελία Αθηνών αίτημα να επιτρέψει την παρέμβαση της Αστυνομίας για την εκκένωση του χώρου της Νομικής από την πρυτανεία του Πανεπιστημίου. Κλειστοί αυτή την ώρα οι δρόμοι γύρω από τη Νομική, όπου υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία, αφού φοβούνται επεισόδια τόσο από την πλευρά των γνωστών-αγνώστων, όσο και από μάζες

Τουρκική φρεγάτα στη πορεία του τουρκικού υποβρυχίου - Πέρασε ανοικτά της ... Κύμης (φωτό)

ImageΑκολουθώντας την ίδια πορεία που είχε ακολουθήσει πριν δύο εβδομάδες το τουρκικό υποβρύχιο που εντοπίστηκε στις 13 Ιανουαρίου ανατολικά-βορειοανατολικά της Κέας, η τουρκική φρεγάτα TCG F-243 "Yildirim", κλάσης MEKO-200T (φωτό), μέσα στη νύχτα απέπλευσε από τα Δαρδανέλλια και έφτασε περίπου στην ίδια περιοχή ανατολικά βορειοανατολικά της Κέας σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ η φρεγάτα εξερχόμενη των Δαρδανελίων, κινήθηκε με δυτική

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σχέδιο άλωσης της Ελλάδας από ισλαμιστές!

Αξιωματικοί της FRONTEX (της ευρωπαϊκής δύναμης ελέγχου των συνόρων για είσοδο λαθρομεταναστών σε Έβρο και νησιά Αιγαίου) αποκάλυψαν στο newsbomb.gr όλο το σχέδιο που ήδη εφαρμόζεται για την άλωση της Ελλάδας από ισλαμιστές.
Στόχος των ισλαμικών κρατών (κυρίως Λιβύης, Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Αφγανιστάν και Πακιστάν) είναι η Ελλάδα σε δύο 2-3 χρόνια να έχει κατακλυστεί από 2.000.000 ισλαμιστές λαθρομετανάστες και έτσι να καταστεί προγεφύρωμα για τη μεταφορά του Ισλάμ στην κεντρική Ευρώπη.
Οι αξιωματικοί της FRONTEX αποκαλύπτουν στο newsbomb.gr ότι οι πυρήνες των ισλαμιστών

Κινεζικό ενδιαφέρον για το σχεδιασμένο από Έλληνες Ταχύπλοο Καταδυόμενο Σκάφος Επιφανείας!

  ImageΈντονο ενδιαφέρον εξέφρασε η κινεζική πολεμική βιομηχανία για το Ταχύπλοο Καταδυόμενο Σκάφος Επιφανείας που ανέπτυξε ελληνική σχεδιαστική ομάδα και παρουσιάζει στο τεύχος που κυκλοφορεί κατ’αποκλειστικότητα η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και τον ερχόμενο μήνα αναμένεται παρουσίαση του σκάφους σε αντιπροσωπεία της κρατικής κινεζικής εταιρείας NORINCO, η οποία θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να διερευνήσει ευκαιρίες συνεργασίας με την εγχώρια αμυντική βιομηχανία. Οι Κινέζοι δείχνουν εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες του σκάφους και ειδικά από την

Οργή στους πιλότους του Π.Ν. για την επιχείρηση απαξίωσής τους - Ευθύνες για την γκάφα Γ.Παπανδρέου

 Image«Βράζει» η 2η ΜΕΛ στο Κοτρώνι όπου εδρεύουν τα S-70-B6 Aegean Hawk από την συστηματική προσπάθεια απαξίωσης και γελοιοποίησης τους γιατί «τόλμησαν» να εγκλωβίσουν το τουρκικό υποβρύχιο στις 13 Ιανουαρίου 2011 και τώρα προσπαθούν να τους βγάλουν ανίκανους και κρετίνους, ότι δήθεν επί ώρες κυνηγούσαν ένα ναυάγιο! Στην αρχή τα επιτελεία κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας έλεγαν ότι δεν συνέβη τίποτα, μετά ανακάλυψαν ανθυποβρυχιακή άσκηση «Γοργόνα» και όταν αποκαλύφθηκε ότι ψεύδονται γιατί ουδέποτε υπήρξε «Γοργόνα» στις 13 Ιανουαρίου, σκαρφίστηκαν το σενάριο του … ψευδοστόχου!
Δηλαδή ότι τα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα του Π.Ν. είχαν εντοπίσει ένα … ναυάγιο(!) βορειοανατολικά της Κέας και αυτό … κυνηγούσαν. Αντιλαμβανόμενοι ότι υπάρχουν σήματα, υπήρχε δεδομένη κινητοποίηση, υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες, θέλησαν να προλάβουν την δημοσιοποίηση όλων ή κάποιων από αυτών των στοιχείων με το αιτιολογικό ότι επρόκειτο για … «ψευδοστόχο» και αυτό χρειάστηκε να περάσουν ώρες μείζονος κινητοποίησης μέχρι να το αντιληφθούν. Δηλαδή ότι οι χειριστές των S-70-B6 δεν είναι ικανοί να ξεχωρίσουν ένα ναυάγιο από ένα υποβρύχιο, επί ώρες ολόκληρες!

Ο «ψυχολογικός πόλεμος» της Τουρκίας και η γενικευμένη σύρραξη με την Ελλάδα

Του Μανώλη Κυπραίου
Η αναπαραγωγή της είδησης από τα ελληνικά μμε, ήταν απόλυτη. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ετοίμαζαν επίθεση κατά της Ελλάδος με το σχέδιο «Βαριοπούλα». Εισβολή στην ελληνικό τμήμα της Θράκης, κατάληψη ελληνικών νησιών στο Αιγαίο και ούτω το καθεξής. Κι όμως κανένας δεν μπήκε στον κόπο να εξετάσει δύο πτυχές αυτού του θέματος:
Πρώτον, γιατί έγινε η «διαρροή» από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο και την κυβέρνηση Ερντογάν και δεύτερον ποιά θα ήταν η αντίδραση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Ας αναλύσουμε βήμα-βήμα λοιπόν, αυτές τις πτυχές που δεν «φωτίστηκαν» ξεκινώντας από το πρώτο ερώτημα που είναι η «διαρροή».
Είναι κοινό μυστικό και το γνωρίζουν άπαντες όσοι ξέρουν καλά πως λειτουργεί το τουρκικό Γενικό

Φοβάμαι προβοκάτσια…

Αυτό που κυρίως φοβάμαι με ότι γίνεται στον χώρο της Νομικής Αθηνών είναι ότι οι 300 καταληψίες, όχι μόνο ήρθαν διασχίζοντας την μισή χώρα, αλλά ότι ήταν και είναι δασκαλεμένοι για το τί θα κάνουν, πού θα πάνε, τί θα πουν. Σε αυτήν δε την περίπτωση οι μάσκες έπεσαν, αφού από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι αριστερές παρατάξεις, αυτές που δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους στις φοιτητικές εκλογές, αλλά έχουν το δυναμικό να πρωτοστατούν σε κάθε κινητοποίηση και να διαθέτουν στους κόλπους τους άτομα που πάντα έχουν μαζί τους μια κουκούλα για παν ενδεχόμενο. Ακόμα, είδαμε πως εμπλέκεται η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, το “ αδελφάκι” της ΔΙΚΤΥΟ, που το θυμάμαι ως φοιτητής να οργανώνει ημερίδες και συζητήσεις υπέρ των νεοσυλληφθέντων τότε μελών της 17Ν, καθώς και άλλες ΜΚΟ και αντιρατσιστικές οργανώσεις των οποίων πρωτοστατεί όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών σήμερα στο MEGA η γνωστή δικηγόρος της 17Ν κα Ι. Κούρτοβικ. Τι συμπτώσεις κι αυτές!!!

Τρόμος από την προκήρυξη νέας τρομοκρατικής οργάνωσης

alvanoi

Η ACTOSH ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Τρόμο έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας, στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».
Οι ευρωπαϊκές αρχές και οι μυστικές υπηρεσίες διαφόρων χωρών έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικές

Mεταδίδεται η εξέγερση στον αραβικό κόσμο;

ImageΦαίνεται ότι αυτό που έχει ξεκινήσει στην Τυνησία μεταδίδεται με την ταχύτητα της φωτιάς στον αραβικό κόσμο: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Σουέζ, ανατολικά του Καΐρου, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων με αίτημα την παραίτηση του προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές. Επιπλέον, η κρατική τηλεόραση της χώρας μετέδωσε πως τη ζωή του έχασε και αξιωματούχος της αστυνομίας σε άλλη διαδήλωση στο κέντρο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.
Επίσης, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν άνδρες των

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΕΥΝΑ - ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ-PHIL SCHNIEDER-ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ - ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ " ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ " - ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - ΓΚΡΙΖΟΙ - Α.Τ.Ι.Α




ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
( 6ος αιώνας μ.χ )


"...Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται. ..."

Μετάφραση:

Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία

Ημερομηνία: Παρασκευή, 21 Ιανουάριος 2011, 12:33

http://alithinapsemata.files.wordpress.com/2011/01/antvnioy.jpg?w=257&h=300 Από τη σελίδα της Νελλυ Ψαρού παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση των όσων διαδραματίστηκαν χθες στη Χαλκίδα , όπου ο Εισσαγελλέας εξέτασε την μήνυση για Αισχάτη Προδοσία, που κατέθεσε ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, κατά των πολιτικών και βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο. Η μήνυση τελικά έγινε δεκτή, διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες των όσων έγιναν χθες στη Χαλκίδα:
Είχαμε όλοι(;) ακούσει ότι κάποιος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση για έσχατη προδοσία, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Λίγο αργότερα ακούσαμε ότι ο εισαγγελέας την έκανε δεκτή. Τότε είναι που κανείς μας δεν πίστευε στ' αυτιά του - και στα μάτια του. Έτσι κι εγώ. Kαι, φύσει περίεργος άνθρωπος, έψαξα και βρήκα τον ίδιο τον μηνυτή, και παραβρέθηκα στην αρχή της διαδικασίας, στον ανακριτή στην Χαλκίδα. Κι απ' ότι είδα, δεν ήμουν η μόνη.

Ο κ. Δημήτρης Αντωνίου, 56 ετών, χειρούργος-ογκολόγος κάτοικος Χαλκίδας, κατέθεσε τον Μάιο μήνυση κατά των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου