Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

11/9/01 Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 10/6/11 Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

 
liakoΕπειδή η ημερομηνία την οποία είχα εξαγγείλει από πέρισυ πλησιάζει, θα ήθελα να σας πω με τρόπο σύντομο τα παρακάτω.
1. Στις 11/9/01 έγινε το στημένο χτύπημα στους δίδυμους πύργους, που τους κατεδάφησαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές με ταυτόχρονη ανθρωποθυσία χιλιάδων ανύποπτων συνανθρώπων μας.
Τότε πάρθηκε και η απόφαση να τελειώσει η διαδικασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης μέχρι το 2005 και ακολούθησαν πόλεμοι τρομονόμοι κτλ.
2. Στις 9/11/01 για όσους πιστεύουν σε "γραφικότητες", αποφασίστηκε και ποια κάστα της Λευκής Αδελφότητας θα έδινε το "σκεύος εκλογής της ανομίας", δηλαδή το σώμα του Αντιχρίστου.
Επρόκειτο για μίξη γενετικού υλικού του γένους του Κρόνου, από τους απέθαντους "θεούς" και το γένος του Δαν από τους ανθρώπους.
3. Το σχέδιο για το 2005 δεν τους βγήκε, γιατί τότε, το 2004, αν θυμάστε, ήταν που επαναστάτησε

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα με ΑΟΖ - Γίνεται νόμος του κράτους με προτροπή ΗΠΑ!


Image Ένα ολόκληρο γεωστρατηγικό-οικονομικό παίγνιο στο οποίο είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο – θετικό αυτή την φορά για την Ελλάδα – κρύβεται πίσω από το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει την σύσταση του κρατικού φορέα υδρογονανθράκων και την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου, με το οποία θεσμοθετείται πλέον επίσημα η έννοια της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του defencenet.gr, ενώ η κυβέρνηση, τόσο δια του πρωθυπουργού, Γ.Παπανδρέου, όσο και του υπουργείου Εξωτερικών μεταθέτουν αόριστα στο μέλλον την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), στο νομοσχέδιο που

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙA!...

Ο Πατροκοσμάς ακριβώς στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας είπε :
43. “Θά σάς ζητήσουν τά ντουφέκια· νά έχετε διπλά· νά δώσετε τό ένα καί νά κρατήσετε τό άλλο. Ένα ντουφέκι 100 ψυχές θά γλυτώση”. Μερικοί ίσως να σκεφτούν πως οι προφητείες είναι αστειότητες. Μήπως όμως πρέπει να αναρωτηθούν πόσο αστεία είναι αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα και κατά πόσο μπορούν να θεωρηθούν συμπτώσεις, όταν "ταιριάζουν" τόσο πολύ με αυτά που σήμερα βιώνουμε;
 
Πάμε στην είδηση..
Παίρνουν τα όπλα από τους Εθνοφύλακες
 
Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής