Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΓΑΠ: ΑΙΧΜΑΛΩΤΊΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ...

«Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό,τι παλαιά. Πέρα δηλαδή από τις ενδογενείς τους ατέλειες, που πρέπει και αυτές να αλλάξουν για να αντιμετωπιστούν, αιχμαλωτίζονται από παγκόσμιες εξουσίες και από τις αδυναμίες ενός παγκόσμιου ή περιφερειακού συστήματος»
Λέω εγώ τώρα μήπως προσπαθούν να παρουσιάσουν ως λύση στους αγανακτισμένους, την παγκόσμια διακυβέρνηση;;


 ΠΗΓΗ:   http://anti-ntp.blogspot.com

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ - Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

liako
Εδώ και ενα μήνα περίπου, δεν μιλάω, δεν γράφω στο liako.gr, δεν κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές και απλά παρατηρώ το τι συμβαίνει γύρω μου. Ίσως και να απολαμβάνω την ηλιθιότητα του αγελαίου πλήθους, που ανέκαθεν πήγαινε εκεί που του έλεγαν τα πραγματικά και παγκόσμια αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα.
Στα αφεντικά αυτά ανήκουν οι ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες που διορίστικαν μέσω εκλογών σε όλα τα κράτη και στα ίδια αφεντικά ανήκουν και οι προγραμματισμένοι "επαναστάτες" που κάνουν λέει ένα αυθόρμητο ξεσηκωμό σε όλη την Ευρώπη και σταδιακά σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να φύγουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να έλθουν εκείνοι που με μία

Παίρνουν τα όπλα από τους Εθνοφύλακες - Φοβούνται ταραχές;


Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.
Η αφαίρεση του οπλισμού γίνεται εξαιρετικά εσπευσμένα και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν παραδίδονται τα πυρομαχικά (που θα απαιτούσαν προετοιμασία υποδοχής και ειδικές συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης, αλλά

TAZMANIA: 6 ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.. Βίντεο


Ένας έφηβος skater στην Τασμανία (Μayfield) καταγράφει ένα από τα πιό εκπληκτικά βίντεο που έχουμε δει ποτέ!


Ξαφνικά απ'το πουθενά εμφανίστηκαν 6 άγνωστα αντικείμενα σε ευθεία γραμμή αναβόσβηναν για αρκετά λεπτά μέχρι που εξαφανίστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Σε συνέντευξη του που έγινε σε τοπικό ραδιοσταθμό δήλωσε πως στο συγκεκριμένο σημείο που πηγαίνει μαζί με την παρέα του δεν υπήρχε ποτέ κάτι

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μια ανακάλυψη που με έκανε να μην μπορώ να κοιμηθώ! Το illuminati game μας μιλά απευθείας!!Η απολυτή σύνδεση με το κίνημα "Αγανακτισμένοι!!"

Σας έχω ίσως συνηθίσει σε παράξενες έρευνες (για τους μη εξερευνητές) που συνήθως οδηγούν σε παράξενα άλλα πραγματικά αποτελέσματα και διαπιστώσεις! Στα σχόλια του Κατοχικά Νέα πριν λίγες μέρες έλαβα ένα σχόλιο που με οδηγούσε να κοιτάξω λίγο την θεωρία ότι το μέλλον μας και τουλάχιστον μέχρι τις 21 - 12 -2012 είναι ήδη προδιαγεγραμμένο και μάλιστα κάποιοι κύκλοι γνωρίζουν ακριβώς τι θα συμβεί μέχρι εκείνο το διάστημα!! Μετά από αυτό το διάστημα δεν μπορούν να κοιτάξουν ποιο μπροστά! (Άλλα για αυτό όλο το θέμα θα κάνω άλλο άρθρο) . 

Ασχολούμαι με αυτό το ζήτημα αρκετά χρόνια μιας και σαν ερευνητής-αιθεροβάμων του παράξενου και απαγορευμένου δεν μπορούσα ποτέ να

“Θά ξεκινήσουν νά 'ρθουν για να εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος…”


"Στο ίδιο μήκος κύματος, χθεσινό πρωτοσέλιδο των «Financial Times» υποστηρίζει ότι «οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία που θα οδηγούσε σε πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία, στην οποία θα περιλαμβάνεται διεθνής ανάμειξη στη συλλογή φόρων και την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας, με αντάλλαγμα νέο πακέτο βοήθειας προς .....την Αθήνα». Τύφλα να ‘χει ο διεθνής οικονομικός έλεγχος του 1898 (!)."

 
Δείτε τι είχε πει ο Πατροκοσμάς:
"Θά ξεκινήσουν νάρθουν γιά νά εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος…"

 
( Μιά ανέκδοτη προφητεία του Αγίου Κοσμά τού Αιτωλού πού τελευταίως

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ποιο ξεκαρδιστική στιγμή του Συντάγματος (Αγανακτισμένος Μπόμπιρας)

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ  ....

Ξενάγηση στο αεροδρόμιο του θανάτου! Αεροδρόμιο Ντένβερ καλώς ήλθατε στο κολαστήριο!! (βίντεο)

Κατά τη γνώμη σας είναι πιθανόν αυτό να μην  είναι ένα αεροδρόμιο;  Έχετε διαβάσει τίποτα γι 'αυτό το  μυστηριώδες project  , που  έχουν ρίξει 5 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι άγνωστης λειτουργίας ..; Θα προσπαθήσω να σας πω ...
Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε το 1995 στα 34.000 στρέμματα.Η κατασκευή του ανάγκασε το Stapleton το πρώην Διεθνές αεροδρόμιο να κλείσει.
Το αρχικό κόστος κατασκευής ήταν 1,7 δισ. δολάρια, αλλά το τελικό σχέδιο ανέδειξε το κόστος σε 4,8 δισεκατομμύρια: 3,1 δισ. παραπάνω $ έναντι του προϋπολογισμού. Πολυάριθμες παρατυπίες  έχουν αναφερθεί σχετικά με την κατασκευή του.

Xρησιμοποίησαν πολούς Διαφορετικούς εργολάβους που είχαν προσληφθεί για διαφορετικά τμήματα του αεροδρομίου.Αυτό οδήγησε τους παρατηρητές να πιστεύουν ότι ήταν μια στρατηγική για να βεβαιωθούν ότι κανείς δεν θα είχε την πλήρη έκταση και επίβλεψη  του έργου.110 εκατομμύρια κυβικά μέτρα παραπάνω χώματος μεταφέρθηκαν από ό, τι συνήθως απαιτείται . Αυτό έβαλε σε υποψίες πολλούς ότι κάπου  λαμβάνει χώρα μια κατασκευή υπογείου.
5300 μίλια από οπτικές ίνες εγκαταστάθηκαν για τις επικοινωνίες. (Η ΗΠΑ απο ακτή σε ακτή είναι 3000 μίλια σε σύγκριση).

Συμφωνα με τις καρτες Ιλλουμινατι βρισκομαστε καπου μεταξυ.....

Οι «συνδυασμένες καταστροφές» και οι «φόνοι για την …ειρήνη» είναι δύο κάρτες που αν και
τρέχουν πολύ καιρό τώρα στο παιγνίδι, προβλέπεται να τρέξουν και στην πραγματικότητα αν τα πράγματα συνεχίσουν να οδεύουν στον γενικό κατήφορο.(πολλοί πιστεύουν πως ήδη τρέχουν αυτή την στιγμή)

Μετά τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας και την κάρτα που δείχνει ακόμα την ώρα που έγινε ο σεισμός...

Μια τρομακτική προφητεία, ολοκληρωμένη κατά 99%


Γεννήθηκε το 1094μχ στο Αλμαρ.  Ήταν ένας μεταρυθμιστής της καθολικής εκκλησίας.  Όλα άρχισαν όταν σε μια επίσκεψη του στην Ρώμη είδε ένα όραμα.. Πέρασαν μπροστά απο τα μάτια του πολλές και διάφορες Λατινικές φράσεις, όπου ανάμεσα σ αυτές εμφανίστηκαν τα ονόματα απο 111 πάπες που θα κυβερνούσαν την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία μέχρι το τέλος του κόσμου.

Πολλές απο τις φράσεις ήταν..