Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ: Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ AΠΟ ΤΙ;

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί το προηγούμενο περίεργο βίντεο στην Ιαπωνία. Χθές επαναλήφθηκε το περιστατικό, αυτήν την φορά δίπλα σε κάποια πόλη.  Το βίντεο δείχνει την πόλη καθώς δονείται απ'τον σεισμό, όταν στο βάθος φαίνεται μια τεράστια φωτεινή ενέργεια σαν μπάλα..




Σας μεταφέρουμε το παρακάτω βίντεο με επιφύλαξη: 
ΞΑΝΑΛΕΜΕ: Υπάρχει πιθανότητα το βίντεο να είναι κατασκευασμένο διότι υπάρχουν πολλοί που εκμεταλεύονται ένα πραγματικό γεγονός διασπείροντας ψεύτικα βίντεο στο διαδίκτυο.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ (VIDEO)


Τι μπορεί να είναι αυτό που ξέβρασε το τσουνάμι σε παραλία της Ιαπωνίας?
Δείτε το βίντεο:

Μια παραξενη δηλωση σε εφημεριδα... ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

(Κάντε 2 κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
 

  ή κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την εφημερίδα και να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στην σελίδα  3 !

Ισραήλ προς Ελλάδα: Καθορίστε την ΑΟΖ και αν αντιδράσει η Τουρκία θα είναι αιτία πολέμου για εμάς



«Καθορίστε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη σας με την Κύπρο, και οποιαδήποτε απειλή, αντίδραση και πρωτοβουλία της Τουρκίας εναντίον της.... Ελλάδας θα θεωρείται για εμάς Casus Belli». Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο μετέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα Ισραηλινοί αξιωματούχοι σε ανώτατα στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Όπως αναφέρει πολύ καλά πληροφορημένη πηγή στο....
 newscode.gr «Οι Ισραηλινοί είναι έτοιμοι να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει με τολμηρά βήματα».
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του newscode.gr, το Ισραήλ είναι έτοιμο να παράσχει

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Σεναρια Παγκοσμιου Πολεμου : "Μηπως ζουμε ξανα ημερες 1939;"

Τις «ημέρες του 1939» λίγο πριν ξεσπάσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος θυμίζουν οι διεθνείς πολιτικές εξελίξεις και η γεωστρατηγική του πλανήτη, σύμφωνα με ανάλυση που δημοσιεύτηκε στην ρωσική εφημερίδα Pravda. Το άρθρο αφού αναλύει την στρατηγική και την πολιτική του...


ΝΑΤΟ στην Ασία και την Ευρώπη και τον ρόλο της Ρωσίας, κλείνει με το ρητορικό ερώτημα «Μήπως όντως ζούμε ξανά «ημέρες 1939» και πρέπει οι δύο υπερδυνάμεις να υπογράψουν Σύμφωνο μη επίθεσης»;

Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει ότι:

«Το ΝΑΤΟ αυξάνει σημαντικά τη στρατιωτική παρουσία του στη λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ναύαρχο

ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε αυτό το καταπληκτικό βίντεο και αναρωτηθείτε αν αυτό που (σύντομα θα)  βλέπετε είναι αλήθεια ή ολόγραμμα.

Η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης

 
Δείτε τι δήλωσε χτές ο κ. Κακλαμάνης.
"Kαταλαβαίνετε ότι μία κατάρρευση της οικονομίας θα είναι κατάρρευση της χώρας. Και δεν είμαι καν εθνικιστής, όπως μου έλεγαν από την Αμερικανική Πρεσβεία στο CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ.
Η Θράκη όμως και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση.
Θα σημαίνει εθνική τραγωδία, αν αντί να γίνεται αυτό που είπα «τρεις λαλούν και δύο χορεύουν», όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά αλλά και ατομικά κυρίως την ευθύνη..."