Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Θ.Πάγκαλος: "Αν η Τουρκία επιτεθεί στη Κύπρο, θα πολεμήσουμε"!

Image


Στο χορό των προειδοποιητικών δηλώσεων προς την Τουρκία, εν όψει των γεωτρήσεων της Κύπρου στην Α.Μεσόγειο, μπήκε και η Ελλάδα: Eπιτέλους, δύο χρόνια μετά την έλευση της κυβέρνησης στην εξουσία ακούστηκαν από τα χείλη του αντιπροέδρου Θ.Πάγκαλου σωστές κουβέντες: Από το βήμα της Βουλής πριν λίγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, προειδοποίησε την Τουρκία ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την Κυπριακή Δημοκρατία αν η Τουρκία θελήσει να εφαρμόσει τον "Αττίλα ΙΙΙ" ή επιτεθεί με οποιαδήποτε τρόπο την Κύπρο. "Οποιαδήποτε επίθεση κατά της Κύπρου θα είναι και επίθεση κατά της Ελλάδας" τόνισε.
Mάλιστα ο Θ.Πάγκαλος προχώρησε και ακόμα πιο μακριά και χαρακτήρισε "μεγάλο σφάλμα ότι επετράπη η ίδρυση του προξενείου στη Κομητηνή", συμφωνώντας με τον κ. Καρατζαφέρη ότι χρησιμοποιείται για προπαγανδαστικούς σκοπούς της Τουρκίας! Επιτέλους!
Έριξε όμως και ένα "ιστορικού περιεχομένου" "καρφί" στην Άγκυρα: "Αποτελεί μεγάλο λάθος της

Με απειλή καταβύθισης των τουρκικών φρεγατών απαντά το Ισραήλ!

Image

Το Ισραήλ «σήκωσε το γάντι» που του πέταξε η Τουρκία και για πρώτη φορά στην μεταξύ τους διαμάχη απειλεί με χρήση στρατιωτικής δύναμης και καταβύθιση των τουρκικών πολεμικών σκαφών που θα θελήσουν να συνοδεύσουν τα τουρκικά εμπορικά που θα επιχειρήσουν να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζα.
Περισσότερο ευθεία προειδοποίηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει καθώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου απαντώντας στις απειλές μέσω του Αλ Τζαζίρα που διατύπωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν δήλωσε ότι «Το Ισραήλ για την ανατολική Μεσόγειο έχει δύο πολύ δυνατά χέρια. Το ένα είναι το Ναυτικό του και το άλλο η Αεροπορία του. Και όταν λέμε για ισραηλινή Αεροπορία, όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει»!
Το Ισραήλ φαίνεται ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει την κατευναστική πολιτική των τελευταίων δύο

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Νετανιάχου:”Δεν ήταν επιλογή μας η κρίση με την Τουρκία

Το Ισραήλ επιθυμεί να βελτιώσει τις σχέσεις του με την Τουρκία, δήλωσε χθες ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφερόμενος στη διπλωματική διένεξη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο χώρες μετά την....
ισραηλινή επιδρομή εναντίον τουρκικού πλοίου του στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Γάζα τον περσινό Μάιο.

«Τις τελευταίες ημέρες είδαμε να βαθαίνουν οι εντάσεις στις σχέσεις μας με την Τουρκία. Αυτό δεν ήταν επιλογή μας», δήλωσε ο Νετανιάχου.

«Σεβόμαστε τον τουρκικό λαό και την κληρονομιά του και θέλουμε να βελτιωθούν οι σχέσεις μας», πρόσθεσε.

ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ DENVER.

Φαντάζομαι πως όλοι μας έχουμε δει την εκπληκτική (!!!) ταινία επιστημονικής φαντασίας "Στενές επαφές 3ου τύπου" του  Steven Spielberg.  Τι κοινό όμως έχει με το αεροδρόμιο του Denver;

 Σε κάποια σκηνή της ταινίας μερικοί επιστήμονες προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν έναν αριθμό που τους ήρθε με σήμα από το διάστημα. Αυτός ο αριθμός είναι ο παρακάτω  που φαίνεται και στην φωτογραφία και στην ταινία οδηγούσε στο βουνό που θα γινόταν η επαφή με τους

Ο 12ΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ GOOGLE SKY.Βίντεο

Ο Πλανήτης με τα πολλά ονόματα μπορεί πλέον να εντοπιστεί και μέσω του Google Sky. Είναι γνωστός ωςΝιμπίρου, Πλανήτης Χ, Ερκόλομπους, Γοργόνειο, Αντιχθών κλπ. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν όλα αυτά ταυτίζονται αναμεταξύ τους. Ούτε μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα εαν κατοικείται ή όχι, ούτε αν στην περίπτωση που υπάρχουν "προθέσεις" από αυτόν είναι εχθρικές ή φιλικές.
Το βέβαιο είναι ότι μπορούμε να τον εντοπίσουμε και στον υπολογιστή μας:
α) Πάμε στο Google Sky

ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΑΣΕ "ΟΝΤΑ" ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ FRESNO ΤΗΣ CALIFORNIA

Φάντασμα κοριτσιού τρομοκρατεί μια γειτονιά...Βίντεο

Μια ολόκληρη γειτονιά τρομοκράτησε το φάντασμα ενός κοριτσιού, στην πόλη Κουκουτά της Κολομβίας. 
Η εμφάνιση της λευκοντυμένης νεαρής κοπέλας κυκλοφόρησε γρήγορα από στόμα σε στόμα, μεταξύ των εφήβων της πόλης, οι οποίοι ξεκίνησαν ένα πραγματικό κυνήγι φαντασμάτων.

Πιο πριν, μάρτυρες του περίεργου φαινομένου είχαν γίνει όλοι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς.
Οι νεαροί κατέγραψαν στα κινητά τους την αχνή μορφή, η οποία περιπλανιόταν στους δρόμους από τις 12 τα μεσάνυχτα, για μία ολόκληρη ώρα.
 

Το θέμα έγινε είδηση και σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, από τον οποίο είναι παρμένο και το βίντεο:




Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Και άλλη κάρτα Ιλλουμινατι γίνεται πραγματικότητα?

Φαινετε ότι παγκόσμια οι εξελίξεις έχουν μπει σε ενα φρενήρη ρυθμό! Να θυμηθούμε ελληνική προφητεία του Γέροντα Παισιου που λέει ότι όταν θα ακούσετε για τα εξαμιλια δεν θα προλαβαίνετε να ακούτε τα νέα να φθάνουν!!
Και να συγκρίνουμε πάντα  τα γεγονότα με την νεομυθολογια-συνομοσιο παράνοια των Ιλλουμινατοι! Για να δούμε λοιπόν αυτή την είδηση που πέρασε στα ψιλά και να την συγκρίνουμε με την κάρτα Ιλλουμινατοι.
"Τουλάχιστον 46 δολοφονίες στη Νέα Υόρκη από το Σάββατο" 
Και κοιτάξτε αυτήν την κάρτα
Θυμηθείτε οτι πριν λίγο καιρό είχαμε τις δολοφονίες στην Νορβηγία ...και διαβάστε

Περίεργα φώτα στη Πορτογαλία, τραβηγμένα από τον Rafael Perroni‬‏

Ο Τέσλα κάποτε είπε πως θα μπορούσε να μεταφέρει τεράστια ποσά ηλεκτρισμού μέσω του αέρα σε ένα συγκεκριμένο μέρος, ακόμα και να το χρησιμοποιήσει ως; όπλο. Περίπου 100 χρόνια μετά, κάποιος φαίνεται πως αποφάσισε να "τσεκάρει" αν οι υπολογισμοί του Τέσλα ήταν αληθείς.

ΠΗΓΗ: http://www.nwo.gr

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΕΛΕΝΙΝ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Στο μέρος που φημολογείται πως βρίσκονται τα μεγαλύτερα καταφύγια και ο έλεγχος διαχείρησης κρίσεων σε περίπτωση συμβάντων..  Σε υψόμετρο πολλών χιλιάδων μέτρων μακρυά από θάλασσες και άλλους κινδύνους βρίσκεται το απόλυτο φυσικό καταφύγιο.
Εκεί που βρίσκεται το διάσημο αεροδρόμιο  και έχει σχήμα σβάστικας και πολλά άλλα περίεργα.. Εκεί που μεταφέρθηκαν τα κεντρικά γραφεία των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής CIA και FBI.  Εκεί που βρίσκεται το Northern Command και το US Space Command που βρίσκεται μέσα στην αεροπορική βάση Peterson .  Εκεί που φημολογείται πως είναι η καρδιά των υπογείων σιδηροδρομικών τούνελ D.U.M.BS που εκτείνονται σε όλη την χώρα. 

Ναι, ο Ομπάμα στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο κομήτης Ελενίν  ευθυγραμμιστεί με την γη και

Επί ποδός πολέμου το Ισραήλ

Διέκοψαν τη ροή προγραμμάτων τους όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια του κόσμου. Η είδηση – σοκ που μεταδίδουν αφορά την τουρκική ναυτική δύναμη που βγήκε στην ανατολική Μεσόγειο.

Επί ποδός πολέμου βρίσκεται σήμερα (απόγευμα της Τρίτης 6/9/2011) το Ισραήλ. Τρεις τορπιλάκατοι, ένα....
πυρηνικό υποβρύχιο και δύο αντιτορπιλικά του Ισραήλ έχουν ξεκινήσει αυτή τη στιγμή από Χάιφα, προκειμένου να τοποθετηθούν στην περιοχή που αναμένεται να καταλήξουν και τα τουρκικά πολεμικά πλοία.

Ο Ραμίς, του Εβραϊκού λόμπι της Αυστραλίας, έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις στις 2 τα ξημερώματα (7 το

Ιδρύεται Κόμμα Ελλήνων Αξιωματικών

Γεγονός είναι πλέον το Κόμμα των Ελλήνων Αξιωματικών. Δεκάδες αξιωματικοί εν αποστρατεία (ειδικά νέοι σε ηλικία) έχουν ήδη συγκεντρωθεί σε Αθήνα και Λάρισα απ’ όλη την Ελλάδα και έχουν προχωρήσει στην σύσταση Κίνησης Ελλήνων Αξιωματικών, η οποία λίαν προσεχώς διευρρύνεται σε πανελλήνιας εμβέλειας κόμμα.
Ήδη στην εφημερίδα Press-Time (3/9/11) ο εκ των 22 αξιωματικών-ιδρυτών της κίνησης Ταξίαρχος (εα) Νίκος Αλικάκος παραχώρησε συνέντευξη και έθεσε με σαφήνεια τους στόχους της....
κίνησης εν’ όψει των προσεχών εκλογών.
Πληροφορίες του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή», φέρουν την Κίνηση να

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τα γεγονοτα του 2012 μαλλον (ΙΣΩΣ) ειναι για να γινουν το 2011.... (ΒΙΝΤΕΟ)

 Δεκέμβριο του 2012 ή νωρίτερα; Ναι, πολύ νωρίτερα, ο χρόνος τρέχει...  25ης Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Οι κυβερνήσεις του κόσμου κρατούν μυστικό . Το σεμινάριο παρουσιάζεται από τον Alex Retrov και Krystal Αλέξανδρος-Hille και θα σας ξυπνήσει με την αλήθεια πίσω από την προφητεία 2012 Doomsday. 21 Δεκέμβρη 2012 είναι μια πλαστή ημερομηνία που δημιουργήθηκε από τους «Illuminati», για να μας πιάσει εντελώς απροετοίμαστους για τα τρομερά γεγονότα για να έρθουν φέτος το Σεπτέμβριο. Ο χρόνος τρέχει πρίν το έτος 2012. Θα μπορούσε αυτό να είναι αλήθεια; Μετά απο αυτό το βιντεο μπορείτε να το κρίνετε μονοι σας , δείτε τα συντριπτικά στοιχεία..... !

δυστυχως ειναι στα Αγγλικα..
παντως λεει οτι οι καταστροφες του 2012 θα γινουν .... το 2011,
απο τον Σεπτεμβριο του 2011 εως τον Ιανουαριο του 2012....

Π.Ν. για απειλές Ερντογάν: "Λόγια του αέρος. Δεν έχουν αρκετό στόλο"

Image"Aν η Τουρκία κάνει το στρατηγικό λάθος και μεταφέρει μόνιμα ναυτικές δυνάμεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τότε θα έχει χάσει ολοκληρωτικά την μάχη του Αιγαίου στο οποίο ούτως ή άλλως λόγω γεωγραφικών περιορισμών, έχει ντεζαβαντάζ" ανέφερε στο defencenet.gr ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη εξαγγελία του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ.Ερντογάν ότι οι βάσεις της Μαρμαρίδας και ης Αλεξανδρέτας θα χρησιμοποιηθούν ως εφαλτήριο για την Α.Μεσόγειο.
Όπως σημείωνε η ίδια πηγή: "Την Μαρμαρίδα ήδη την χρησιμοποιούν για τις επιχειρήσεις στο Αιγαίο. Η Αλεξανδρέτα δεν έχει μεγάλες αποθήκες όπλων και καυσίμων. Έτσι ή αλλιώς, ο τουρκικός στόλος είναι μάλλον περιορισμένων δυνατοτήτων για να καλύψει ένα τόσο μεγάλο μέτωπο και