Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πραξικόπημα ετοίμαζε το τουρκικό ΠΝ.

Σοκ έχει προκληθεί στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό καθώς από την έφοδο που έκαναν οι εισαγγελείς στη ναυτική βάση Γκιόλτζουκ, βρέθηκαν ντοκουμέντα που δείχνουν πως υπήρχαν σχέδια της ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης. Αυτά τα σχέδια είναι μέρος του σχεδίου «Κλωβός» που έχει αποκαλυφθεί από την τουρκική αστυνομία και είχε στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης Ερντογάν.
Η αιφνιδιαστική έφοδος των εισαγγελέων αν και αρχικά

Xαμός από τις δηλώσεις της Ν.Μπακογιάννη για "ένοπλες ελληνοτουρκικές συγκρούσεις"

ImageΜείζον πολιτικό θέμα έχει δημιουργηθεί με την φράση της προέδρου της ΔΗΣΥ Ντόρας Μπακογιάννη στην ομιλία της στην Κωνσταντινούπολή όπου αποκαλεί την μάχη του Ματζικέρτ το 1071 με την οποία επικράτησαν οι Τούρκοι στην Μικρά Ασία, την Άλωση της Πόλης του 1453 και την ελληνική επανάσταση του 1821 απλώς ως "ένοπλες συγκρούσεις του Ελληνισμού με την Τουρκία". Μάλιστα προσπέρασε την μικρασιατική καταστροφή του 1922 και για την Κύπρο, προσδιόρισε το πρόβλημα περίπου ως θέμα εσωτερικό της Τουρκίας με τους Τουρκοκύπριους! Η ίδια αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί καθώς το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε μεγάλο αριθμό βουλευτών.
Μιλώντας στον ρ/σ Real FM για «φθηνές επιθέσεις» υποστήριξε ότι «Χάνω τον Θεό μου από αυτόν τον λαϊκισμό. Μίλησα για έναν αιώνα συγκρούσεων» τόνισε και συνέχισε: «Και αυτά που είπα εγώ

Ασκήσεις ανακατάληψης "μικρού νησιού" την ίδια μέρα που αποκαλύφθηκαν τα τουρκικά σχέδια! (φωτό)

ImageΑσκήσεις ανακατάληψης βραχονησίδας και μικρού νησιού της από ειδικές μονάδες του ΕΤΑ και των αμφίβιων καταδρομένων, έδωσε ξαφνικά σήμερα στην δημοσιότητα το ΓΕΣ, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των σχεδίων για κατάληψη μικορύ νησιού από το τουρκικό Ναυτικό! Ένα μεγάλο μέρος της συγκεκριμένης άσκησης εντάσσεται στο πλαίσιο της ανακατάληψης βραχονησίδων και νήσου με ταχεία κίνηση άφεσης φουσκωτού από ελικόπτερο Chinook αλλά και ελεύθερη πτώση μονάδων αλεξιπτωτιστών στη θάλασσα. Σίγουρα η σύμπτωση είναι πολύ μεγάλη και δείχνει ότι το ΓΕΣ είχε την σχετική πληροφόρηση...
Η εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων του Στρατού της 13ης Διοίκησης Ειδικών

Νέα "Βαριοπούλα": "Κατάληψη μικρού ελληνικού νησιού" ετοίμαζε το τουρκικό Ναυτικό!


ImageΝέο σχέδιο "Βαριοπούλα" εντόπισε η ισλαμική κυβέρνηση στην Τουρκία, το οποίο περιελάμβανε πολλά στοιχεία του αρχικού σχεδίου, αλλά και την πρόκληση ναυτικού επεισοδίου με την Ελλάδα, το οποίο θα βασιζόταν στις πλόες των τουρκικών σκαφών επιφανείας "πολύ κοντά στην ελληνική ηπειρωτική χώρα" όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Τουρκία. Προφανώς αναφέρονται στις πλόες των φρεγατών και των κορβετών που ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια και φτάνουν μέχρι το Σαρωνικό!
Τα σχέδια, που αποτελούν ακόμα ένα κτύπημα στους κεμαλικούς εντοπίστηκαν σε έφοδο που

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας διατάσσει η νέα έκθεση του ΔΝΤ


Αφού ήρθε να μας τα πει από κοντά ο Ντ. ΣτροςΚαν μας τα στέλνει τώρα και εγγράφως μέσα από την τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο.
«Η πικρή αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούν νέες περικοπές μισθών και συντάξεων προκειμένου να διατηρηθεί το σημερινό ποσοστό συμμετοχής του δημοσίου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς» αναφέρει συμπερασματικά η έκθεση και μας αφήνει όλους άναυδους.
Ό,τι φοβόμασταν έρχεται σε λίγο αλλά να δούμε που θα κρυφτεί η κυβέρνηση και ειδικά ο Γ. Παπακωνσταντίνου που μας διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες περικοπές.
Το ΔΝΤ επιμένει στην ανάγκη να γίνουν οι διαρθρωτικές αλλαγές, να ανοίξουν τα κλειστά

«Ένας Έλληνας που επιθυμεί να κάνει ευτυχισμένους τους Τούρκους»

Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σχεδιάζει να εξασφαλίσει τη μετάβαση στην πόλη του 300.000 Τούρκων τουριστών ετησίως, αναδεικνύοντας τα οθωμανικά μνημεία στην γενέτειρα των Κεμάλ Ατατούρκ και Ναζίμ Χικμέτ.
Με τον πιο πάνω τίτλο παρουσιάζει ιστοσελίδα του τουρκικού καναλιού NTV αποκλειστικές δηλώσεις του νέου Δημάρχου της Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη στον ανταποκριτή της Sabah και του NTV στην Αθήνα κ Στέλιο Μπερμπεράκη.
Στην πρώτη σελίδα της Sabah εμφανίζεται ο τίτλος «Το καινούργιο αφεντικό της Θεσσαλονίκης» και υπογραμμίζεται ως υπότιτλος η φράση του κ. Μπουτάρη: «Είναι σημαντικό ότι ο Ατατούρκ και ο Ναζίμ Χικμέτ γεννήθηκαν στην πόλη αυτή».
Σε ερώτηση σχετικά με το ότι η Θεσσαλονίκη έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Τούρκων λόγω του Ατατούρκ και τι νόημα έχει ο Ατατούρκ για τον κ Μπουτάρη, ο Δήμαρχος είπε: «Για μένα ο Ατατούρκ είναι ο ηγέτης του νέου τουρκικού κράτους που ξεσηκώθηκε την περίοδο εκείνη κατά της

Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν...

Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου - Τα Γάδηρα ή Γέργεσα της Δεκάπολης, ήταν μία από τις δέκα Ελληνικές πόλεις στην Παλαιστίνη. Κοντά στα Γάδηρα ο Ιησούς θεράπευσε έναν δαιμονισμένο ο οποίος βρισκόταν σε θηριώδη κατάσταση. O Ευαγγελιστής Μάρκος γράφει γι΄αυτόν: " Ήταν δαιμονισμένος και κατοικούσε στα μνήματα. Δεν μπορούσε κανείς να τον δέσει ούτε με αλυσίδες. Πολλές φορές του είχαν βάλει σιδερένια δεσμά στα πόδια και τον είχαν δέσει με αλυσίδες, αυτός όμως είχε σπάσει τις αλυσίδες κι είχε συντρίψει τα δεσμά. Κανείς δεν μπορούσε να τον δαμάσει. Νύχτα μέρα συνεχώς έμενε στα μνήματα και στα βουνά, έβγαζε κραυγές και κατακοβόταν με πέτρες.

Δήλωση-κεραυνός του ΣΥΣΜΕΔ για Ε.Βενιζέλο - Εκδιώκουν τα στελέχη των ειδικών μονάδων!

Image"Στρίμωξε" άγρια τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών ΕΔ (ΣΥΣΜΕΔ), καθώς ζητά επισήμως και εγγράφως μία συγκεκριμένη απάντηση για τις προθέσεις της κυβέρνησης στο θέμα της μονιμοποίησης 15.000 ΕΠΟΠ κρίνοντας ότι οι δηλώσεις του υπουργού για το θέμα, περισσότερο επιβεβαιώνουν την πρόθεση εκδίωξής τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις παρά παραμονής τους. Γενικά οι δηλώσεις του υπουργού έχουν δημιουργήσει όχι απλώς αναταραχή, αλλά μείζονα αναστάτωση στον νευραλγικό χώρο των ΕΠΟΠ οι οποίοι σήμερα αποτελούν και τον κορμό των ειδικών δυνάμεων στελεχώνοντας όλες τις κρίσιμες μονάδες: Το κορυφαίο τμήμα επιλέκτων του Στρατού, ΕΤΑ, τις ΜΥΚ του Ναυτικού, την ΜΕΕ της Αεροπορίας, τις Μοίρες αντιαεροπορικών Patriot PAC-3, Tor-M1 κλπ.