Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Νέο θύμα ρατσιστικής βίας από πακιστανό …μαζί με ένα ομοεθνή φίλο του έδεσε, χτύπησε και στο τέλος βίασε την εργοδότρια του


Δράστες αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού  ήταν 2 ρατσιστές πακιστανικής καταγωγής.
Μία τρομακτική νύχτα πέρασε η ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν σκύλων, η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα του πακιστανού υπαλλήλου της, ο οποίος το μεσημέρι σχόλασε και επέστρεψε το βράδυ προσποιούμενος ότι θέλει να φέρει τροφές για τα σκυλιά.
Τότε, ο πακιστανός υπάλληλός της μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα, την έδεσαν, την ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος τη βίασαν.

Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο πακιστανοί απέσπασαν 6.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Το σκηνικό τρόμου έγινε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Κερατέα και οι δύο πακιστανοί αναζητούνται από την αστυνομία.
Ο κακόμοιρος ο ρατσιστής με τις γυναίκες και τους αλλόθρησκους  πακιστανός,δεν άντεξε και είπε να εξισλαμίσει και να πάρει και τα 6 χιλ της εργοδότριας του..
Πότε θα βάλετε μυαλό όλοι εσείς που δίνετε δουλειά σε αυτά τα ζώα; Αφού δεν έχει κανένας τους κανονικά χαρτιά,σε καθαρίζει στην ψύχρα σε κλέβει και άντε να τον βρούνε μετά…
Καλό παιδί και εργατικό.ο Αχμέτ..στην αρχή…και μετά  κλαίγεστε στα κανάλια…
Πάρτε το χαμπάρι..Βάση της θρησκείας του,που τυγχάνει να είναι και πιστός ή φανατικός,σε βλέπει για εχθρό του. Φίλο θα σε έχει για όσο θα σε χρειάζεται..
Μετά θα «καλοπεράσεις».
ΠΗΓΗ: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_7046.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου