Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Χμμ...Μόνο 6,5 μονάδες διαφόρα δίνει το βαρόμετρο στο ΠΑΣΟΚ !

Γράφει ο αιχμηρός

Καλά εκεί στην public issue τι πίνουν και δεν μας δίνουν ; Nέο δημοσκοπικό χτύπημα από το περίφημο βαρόμετρο του ΣΚΑΙ και της "Καθημερινής" : δίνει μόλις 6,5 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ ενώ ο κόσμος είναι τόσο ευχαριστημένος από την εθνική πολιτική του Γεωργίου Παπανδρέου του Β΄. Γυρνάς ανά την Ελλάδα και βλέπεις παντού πολίτες πεπεισμένους για το όραμα του στιβαρού ηγέτη που έλαχε να χει η χώρα τούτες τις δύσκολες ώρες.

Εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές με λίστα στις 17 Απριλίου!

Τις εισηγήσεις να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, εμφανίζεται έτοιμος να υιοθετήσει ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές. Μάλιστα σκέφτεται, να προχωρήσει και σε αλλαγή του σχετικού νόμου, ώστε οι εκλογές να γίνουν με λίστα, προκειμένου να μην κατηγορηθεί ότι σύρει τη χώρα σε μια ευρωβόρα διαδικασία, τη στιγμή κατά την οποία η οικονομική κατάσταση είναι τραγική.
Προκειμένου να πετύχει την αλλαγή του σχετικού νόμου- λένε οι ίδιες κυβερνητικές πηγές,

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΙΣΧΥΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ TASK FORCE ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;

Πανίσχυρη αμερικανική δύναμη ναυτικού και πεζοναυτών κινείται πάσει δυνάμει προς την Ιαπωνία για να ενισχύσει την άμυνά της πληγείσας χώρας..
Τίθεται το μεγάλο ερώτημα που μας δικαιώνει:
Θεωρεί ο Ομπάμα ότι η Ιαπωνία δέχτηκε επίθεση;
Η αμερικανική task force, περιλαμβάνει το αεροπλανογόρο USS RONALD REAGEN, το ελικοπτεροφόρο USS ESSEX, το.....

αποβατικό ελικοπτεροφόρο USS TORTUGA, το σκάφος διοίκησης και ελέγχου USS BLUE RIDGE και μία ακόμη πλειάδα σκαφών.
Η δύναμη αυτή μπορεί από μόνη της να διεξάγει ένα μικρό πόλεμο.
Ποιός είναι ο εχθρός;
Στον Πούτιν πουτινιές και τσαμπουκάδες δεν περνάνε.


Ιαπωνία, Τσουνάμι και HAARP

1
Πριν τον σεισμό, και το τσουνάμι, προηγήθηκαν έντονοι διασταυρούμενοι αεροψεκασμοί, και ακόμη πιο έντονη δραστηριότητα του HAARP στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Προηγήθησαν απειλές από τους διεθνείς τραπεζίτες για Οικολογική Καταστροφή, Τι γίνεται; Τι παιχνίδι παίζουν στις πλάτες των ανθρώπων που καθόλου μα καθόλου δεν τους ενδιαφέρουν; Είμαστε πιόνια στην μεγάλη σκακιέρα των επικυρίαρχων και των υποτακτικών τους; Σίγουρα έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και κάνουν ολέθρια και οφθαλμοφανή λάθη. Γιατί άραγε βιάζονται; Τι επιφυλάσσουν για τους βροτούς;

Ελ Σεντάι ή El Shaddai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/92/Map_of_Sendai_Earthquake_2011.jpgΣεισμός 8.9 στην Ιαπωνία και αν αυτα που δηλωσαν απο το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων μάλλον μιλαμε για ΤΗΝ καταστροφή στην πόλη του ΣΕΝΤΑΙ


88.000 οι αγνοούμενοι από τα 8,9 Ρίχτερ - Εκατόμβες νεκρών, 300 πτώματα σε παραλία της Σεντάι - Συναγερμός στον Ειρηνικό


- Σοκάρει ο αριθμός των αγνοουμένων που μετέδωσε το επίσημο ιαπωνικό πρακτορείο Κιόντο
- Υγρός τάφος η πόλη Σεντάι - 117 οι νεκροί από τον σεισμό - Συνεχίζονται οι μετασεισμοί έως και 5,8 Ρίχτερ
- Αδειάζουν τα ράφια των σουπερ μάρκετ οι κάτοικοι του Τόκιο, χάος στους δρόμους
- 53 χώρες σε συναγερμό από το τσουνάμι που απειλεί ολόκληρο τον Ειρηνικό
- Στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ για τις έρευνες ζήτησε η Ιαπωνία - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

NewsIt.gr: Whats Hot

Παρακάτω διεύθυνσεις με τους σεισμούς που συμβαίνουν ανα πάσα στιγμή
σ' ολοκληρο τον κόσμο και στην πρώτη διεύθυνση με χάρτη
Latest Earthquakes in the World - Past 7 days
Latest Earthquakes M5.0+ in the World - Past 7 days
αλλα εκει που θα σταθώ ειναι στην ονομασία της ΠΟΛΗΣ ΣΕΝΤΑΙ

Έκρηξη σε πυρηνικό εργοστάσιο - 20 φορές πάνω η ραδιενέργεια - Εικόνες φρίκης στην Ιαπωνία

-Να μείνουν στα σπίτια τους σε περίμετρο 10 χλμ γύρω από το εργοστάσιο ζητούν οι αρχές
- 20.000 εγκαταλείπουν τις εστίες τους
- Πάνω από 1.400 νεκροί και αγνοούμενοι - Μέχρι στιγμή έχουν σημειωθεί 200 μετασεισμοί
- Εικόνες φρίκης κάνουν το γύρο του κόσμου - Δείτε βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες

Εφιάλτης χωρίς τέλος στην Ιαπωνία που ζει από μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορία της. Εικόνες φρίκης κάνουν το γύρο του κόσμου μετά τον σεισμό των 8,9 Ρίχτερ και το τσουνάμι 10 μέτρων που όπως είπαν επιστήμονες έτρεξε με την ταχύτητα αεροπλάνου τζάμπο. Εκατοντάδες πτώματα σε παραλίες, σκηνές που θυμίζουν την "Αποκάλυψη", κατεστραμμένες υποδομές.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

8,8 ρίχτερ στην Ιαπωνία - Άγνωστος ο αριθμός των τραυματιών - Δεν υπάρχει διαρροή ραδιενέργειας από τα πυρηνικά εργοστάσια (VIDEO)





Ο σεισμός που σημειώθηκε στην Ιαπωνία ήταν μεγέθους 8,9 ρίχτερ σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Η λειτουργία των πυρηνικών εργοστασίων στις περιφέρειες Μιγιάτζι και Φουκουσίμα στην πλευρά του Ειρηνικού διακόπηκε αυτομάτως μετά τον σεισμό, ενώ όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ναότο Καν δεν υπάρχει διαρροή ραδιενέργειας από τα πυρηνικά εργοστάσια της Ιαπωνίας.

Προειδοποίηση για τσουνάμι εκδόθηκε για την Ιαπωνία, τη Ρωσία, της Νήσους Μαριάννες , τις Φιλιππίνες. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Κιόντο, από το τσουνάμι 10 μέτρων που έπληξε το λιμάνι Σεντάι στη βόρεια Ιαπωνία, έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Εξοργιστικό:Oι μέχρι τώρα υποψήφιοι προς απέλαση συνομιλούσαν απευθείας με κορυφαίους υπουργούς και μάλιστα ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους. (Bίντεο)


 Να μας πουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ "αλληλέγγυοι" πώς γίνεται να χοροπηδάνε σαν κατσίκια κάποιοι που...είχαν να φάνε ενάμιση μήνα:
Τον δρόμο λοιπόν μας τον δείχνουν οι μετανάστες... Αν έχετε αιτήματα και δεν σας τα ικανοποιεί η κυβέρνηση, δεν έχετε παρά να καταλάβετε ένα δημόσιο κτήριο-πανεπιστήμιο κατά προτίμηση |(μιας και έχει άσυλο) , πάρτε μαζί σας sleeping bang, dvd, πατατάκια και φροντίστε να έχετε ένα γιατρό αντιπρόσωπο που να λέει ότι θα πεθάνετε πολύ σύντομα εξαιτίας της κυβέρνησης. Απέναντι να έχει σουβλατζίδικο και ταυτόχρονα τηλέφωνάκι στην αρχιεπισκοπή να στέλνει συσσίτια καθημερινά.
Τα αιτήματα θα είναι:

ΚΟΙΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ


1627835Στη Δυτική Θράκη, βρέθηκε σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος σε συνομιλία που είχε με Έλληνες δημοσιογράφους, πρότεινε να αρθούν -παράλληλα- οι αποφάσεις του ελληνικού και του τουρκικού κοινοβουλίου, σχετικά με την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.
Ο Νταβούτογλου διευκρίνισε ότι η πρόταση της ...

"Επανάσταση" στο Ιράν βλέπει ο Σόρος

Ο διαβόητος δισεκατομμυριούχος κερδοσκόπος Τζόρτζ Σόρος μας προέκυψε εσχάτως και «κομμουνιστής»! Μιλώντας στο BBC με αφορμή τον εμφύλιο πόλεμο στη Λιβύη και τις εκτεταμένες εξεγέρσεις στις χώρες της Βορείου Αφρικής, δήλωσε πως τα καθεστώτα των πετρελαιοπαραγωγών χωρών θα πρέπει να μοιράζονται τα τεράστια κέρδη με τους λαούς.
Όπως ανέφερε οι επαναστάσεις είναι εν’μέρει αποτέλεσμα της απέχθειας που έχει συγκεντρωθεί κατά της μεγάλης διαφθοράς που έχει επικρατήσει στις απολυταρχικές κυβερνήσεις των χωρών αυτών εξ’αιτίας της κακοδιαχείρισης του πλούτου από τα τεράστια ενεργειακά αγαθά.
Μέσα στην κριτική του συμπεριέλαβε τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία, καλώντας για περισσότερη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ...


Τι κυβερνητικός τσάτσος είναι αυτός οΚαψής; Σου έρχεται αναγούλα μόλις μιλάει. Τι έκανε σήμερα; Για να σώσει το γόητρο της κυβέρνησης έλεγε και ξανάλεγε ότι η κυβέρνηση ΔΕΝ έδωσε τίποτα στους απεργούς πείνας! Δεν ντρέπεται...
λιγάκι; Ότι ρόλο του αναθέσουν τον διεκπεραιώνει με τέτοιο εμετικό τρόπο
ΠΗΓΗ:  http://anti-ntp.blogspot.com

Νέα εποχή για την ΔΥΚ: Προμήθεια υπερ-ταχέων σκαφών για τα "βατράχια" - Αποκλειστικές φωτό

ImageΝέες επιχειρησιακές ανάγκες, νέα δόγματα δράσης, νέα υλικά και συστήματα για τις ειδικές δυνάμεις, τα οποία πριν λίγα χρόνια τα βλέπαμε όλοι μας μόνο στον κινηματογράφο: Κατόπιν μελέτης των διδαγμάτων πολλών ασκήσεων, αλλά και πραγματικών καταστάσεων κρίσεων (από αυτές που κάποιες φορές δεν έρχονται στην δημοσιότητα) η ΔΥΚ (Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών) στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των δυνατοτήτων της μονάδας πρόχώρησε στην προμήθεια "περισσότερων από 15 ειδικών ταχύπλοων σκαφών Jet Ski"!

  
Μέσα από την καθημερινή εκπαίδευση των στελεχών της μονάδας και ιδιαίτερα των Ομάδων

Ο εκβιασμός των παράνομων μεταναστών πέρασε! - Κυβερνητική αναξιοπιστία στο έπακρο!!!

ImageΆλλη μία υποχώρηση κατέγραψε η ελληνική κυβέρνηση αυτή τη  φορά όχι απέναντι στην «φοβερή» τουρκική στρατιωτική ισχύ και διπλωματία αλλά απέναντι στους 280 παράνομους μετανάστες οι οποίοι απεργούσαν για 44 ημέρες ζητώντας την νομιμοποίησης τους παρά το γεγονός ότι από τους 280, μόνον οι 14 έχουν χάσει την νομιμότητά τους λόγω λιγότερων ενσήμων. Όλοι οι υπόλοιποι είναι παράνομοι, διότι εισήλθαν στη χώρα μετά την 31η Δεκεμβρίου του 2004.
Και ενώ μέχρι χτές η κυβέρνηση δήλωνε ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος και ότι δεν θα νομιμοποιηθούν οι

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Φανταστείτε Κύριοι καταστροφείς του Ελληνισμού, 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται κατευθυνόμενα εναντίον της χώρας!



Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
Αυτοί που τόσα χρόνια βρίζανε τον Ελληνικό λαό, ως ρατσιστή, εθνικιστή, ξενοφόβο κτλ, για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά αλλά ηλίθια σχέδια των γαυγιζόντων σήμερα Δασκαλοπουλαίων, λουφάξανε μετά το μάλλον μη αναστρέψιμο κακό που προξένησαν στον Ελληνισμό.
Λουφάξανε επίσης οι Σημίτηδες που καλούσαν με διαφημίσεις τον Χασάν να έρθει στη χώρα μας και οι διάφοροι Νάκοι του Κωστάκη Καραμανλή που με «υπερηφάνεια» διοργάνωναν συνέδρια «μεταναστών» με τη παρουσία του πλέον ηλιθίου πρακτορίσκου Γραμματέα του ΟΗΕ που υπήρξε ποτέ. Λουφάξανε επίσης οι διάφοροι ηλίθιοι και ηλίθιες που ευχαριστούσαν τους μετανάστες που «διάλεξαν» την χώρα μας. Μέχρι εκεί είχε φτάσει η ηλιθιότητα.

Τι να πεί επίσης για τη «διεθνιστική» ή νεοταξική ή «ανθρωπιστική» ή «φιλανθρωπική» στάση,

Κόντρα Ρωσίας στους Δυτικούς για τον έλεγχο της Λιβύης

ImageΚάθετα αντίθετες εμφανίζονται οι επιδιώξεις και οι στόχοι ΗΠΑ και Ρωσίας στην Λιβύη με την Μόσχα να απαντά στις "ανησυχίες" του Μ.Ομπάμα διά στόματος του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος διαμήνυσε ότι "Η Ρωσία είναι αντίθετη σε κάθε ενδεχόμενο ξένης στρατιωτικής παρέμβασης στη Λιβύη. Μόνοι τους οι Λίβυοι θα πρέπει να επιλύσουν τις διαφορές τους". Από τον Αμερικανό πρεσβευτή στο ΝΑΤΟ ανακοινώθηκε πάντως ότι τα αναγνωριστικά αεροσκάφη τύπου E-3 AWACS άρχισαν ήδη να εποπτεύουν τη Λιβύη επί 24ώρου βάσης, επτά μέρες την εβδομάδα. Κάποια από αυτά τα αεροσκάφη επιχειρούν από την βάση του Άκτιου, όπως ακριβώς έγραψε από χθες πρώτο το defencenet.gr.
Εν τω μεταξύ, υπέρ του σχεδίου επιβολής ζώνης εναέριου αποκλεισμού της Λιβύης τάσσεται ο

Ζήτησαν να φάνε και δεν τους άφησαν οι... αλληλέγγυοι! Η ευθύνη για την κατάστασή τους είναι στους γιατρούς, λέει η εισαγγελέας


Δύο νεαρές φοιτήτριες, μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης, που συνόδευαν μετανάστες στον Ερυθρό Σταυρό, συνελήφθησαν από αστυνομικούς με την κατηγορία της παρεμπόδισης σίτισης των νοσηλευόμενων μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον των δύο γυναικών υποβλήθηκε μήνυση από το διευθυντή της Β' Παθολογικής Κλινικής, Δημήτριο Ζαχάρωφ, όταν εκείνος διαπίστωσε ότι οι δύο συνοδοί των απεργών πείνας δεν τους επέτρεψαν, μολονότι εκείνοι το ζήτησαν, να δεχθούν φαγητό από το νοσηλευτικό προσωπικό. Μάλιστα, οι δύο νεαρές δεν επέτρεψαν στον ίδιο τον κ. Ζαχάρωφ να χορηγήσει ορό στους μετανάστες και διαπληκτίστηκαν μαζί του.

Οι δύο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ εκεί έχει μεταβεί και η

Επιβεβαίωση της βρωμιάς που μας κρύβουν για τη Λιβύη.... — Gordon Duff: Το ΙΣΡΑΗΛ παρεμβαίνει στη Λιβύη …Υπέρ του Καντάφι! ΒΙΝΤΕΟ

  Ενώ το ελιμενισμένο “USS Kearsarge” περιμένει εντολές, 50.000 μισθοφόροι θα αναπτυχθούν κατά των ανταρτών.
Μαχητές της Αλ Κάιντα συμπεριλαμβάνονται στην Ισραηλινή Πολεμική ….βοήθεια (στον Καντάφι)!

 Με μια κίνηση που ξαφνιάζει όλους, αλλά στη Μέση Ανατολή (τα πάντα γίνονται, λένε) οι εμπειρογνώμονες, το Ισραήλ υποσχέθηκε στον για πάνω από 40 χρόνια δικτάτορα της Λιβύης, στον συνταγματάρχη Καντάφι, 50.000 στρατιώτες, για να τον ενισχύσει να συντρίψει τους αντάρτες, οι οποίοι επιδιώκουν την ανατροπή του δολοφονικού καθεστώτος του. Σύμφωνα με πηγές ειδήσεων μέσα από το Ισραήλ, τα μισθοφορικά στρατεύματα “πρόκειται” να προσληφθούν από ολόκληρη την Αφρική, όπως από την Ουγκάντα, από το Σουδάν, από

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Η ΕΛ.ΑΣ. «Κλειδί» το αποτύπωµα σεσηµασµένου κακοποιού

Λίγα  λουλούδια  στο σηµείο  όπου οι δύο  αστυνοµικοί  της οµάδας  ΔΙΑΣ  έχασαν τη  ζωή τους  από τα πυρά  κακοποιών  στην  περιοχή  του Αγίου  Ιωάννη Ρέντη
ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ αποτύπωµα ενός σεσηµασµένου κακοποιού από την Αλβανία, στο αυτοκίνητο που χρησιµοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας των δύο αστυνοµικών, είναι το δυνατό στοιχείο που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισµό των κακοποιών. Το αποτύπωµα βρέθηκε σε εργαλείο στο πορτ µπαγκάζ του κλεµµένου Volvo. Οι αστυνοµικοί εκτιµούν πως ο 35χρονος σεσηµασµένος, και καταδικασµένος στο παρελθόν για ληστείες, Αλβανός θα οδηγήσει στους δράστες του µακελειού. Οι διωκτικές αρχές µάλιστα δεν αποκλείουν ο κακοποιός να βρισκόταν µέσα στο αυτοκίνητο που καταδίωκαν οι αστυνοµικοί της ΔΙΑΣ. Πιο πιθανό όµως θεωρούν να είχε χρησιµοποιήσει το όχηµα σε κάποια από τις ληστείες που είχε διαπράξει η συµµορία τις προηγούµενες ηµέρες.
Σύµφωναµε αξιωµατικούςτης Ασφάλειας Αττικής ο κακοποιός αυτός συµµετείχε σε συµµορία αλβανών

Δεν είμαστε στο εγώ, είμαστε ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

Αναρωτιέσαι …….γιατί κάποιοι δεν νιώθουν όπως και εσύ;
Σκέφτεσαι….. καλά αυτοί οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν τίποτα;
Συλλογίζεσαι….. τι άλλο θα γίνει;
Πιστεύεις……. ότι δεν υπάρχει λύση;
Νιώθεις …..ότι είσαι ο μόνος που αντιλαμβάνεται;
Νομίζεις …… ότι όλοι κοιτούν μόνο το συμφέρον τους;
Τι έγινε και φτάσαμε εδώ;

Είμαστε εδώ γιατί δεν έχουμε ταυτότητα!!!!! Όλοι θα μου πεις έχουν!!!
Όχι δεν έχουμε!!! Γιατί μας έμαθαν ότι πρέπει να ανήκουμε κάπου!!!!
Είναι κόμμα ή ομάδα .Θα προσθέσω και την κατηγορία της πίστης που το τελευταίο καιρό βλέπω μια επίθεση σε οτιδήποτε ορθόδοξο χριστιανικό από κάποιους!!!!!

Λοιπόν δεν το λέω εγώ το είπε ο Μακρυγιάννης….
Δεν είμαστε στο εγώ είμαστε στο εμείς!!!!
Τι σημαίνει αυτό;

Sedat Laciner: Ο φιλο-ισραηλινός που κρύβεται πίσω από τον Νταβούτογλου



Του Δημήτρη Μπεκιάρη
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος από σήμερα πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, είναι ο εμπνευστής του νέο – οθωμανικού δόγματος της τουρκικής διπλωματίας και ένας από τους εκφραστές της σύγκρουσης συμφερόντων στην ανατολική μεσόγειο.
Τον Νοέμβριο του 2010 η Ισραηλινή εφημερίδα Maariv δημοσίευε άρθρο με τίτλο μία φράση, η οποία αποδιδόταν στον Κίσινγκερ της τουρκικής διπλωματίας: «Το Ισραήλ, θα εξαφανιστεί ως κράτος». Όμως, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πίσω από τον Αχμέτ Νταβούτογλου, βρίσκεται ένας διανοούμενος, ο οποίος, τουλάχιστον μέχρι πολύ πρόσφατα έχαιρε της εκτίμησης της Ουάσιγκτον, του Τελ Αβίβ και του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπι. Ο λόγος για τον ο Sedat

Την Πέμπτη αποφασίζεται η επέμβαση των δυτικών στη Λιβύη

ImageΠρος άμεση επέμβαση στην Λιβύη οδεύουν οι δυτικοί με την Γαλλία και την Βρετανία να "μπαίνουν μπροστά" και να ζητούν από τα Ηνωμένα Έθνη την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων με την προοπτική να συζητηθεί η πρόταση την Πέμπτη σε συνάντηση των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ. Την πρόταση έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν οι χώρες του Κόλπου, ενώ έχουν συγκαλέσει έκτακτη σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου.

Μνημειώδες θράσος από Αχμέτ Νταβούτογλου: "Τα ελληνικά μαχητικά κάνουν υπερπτήσεις στο Αιγαίο"!

 Image«Τα ελληνικά αεροσκάφη κάνουν υπερπτήσεις και προκαλούν στο Αιγαίο»! Και «Είναι ελληνική άποψη ότι τα τουρκικά μαχητικά πετούν επάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο». Αυτές οι απίθανες και θρασύτατες δηλώσεις εκφράστηκαν πριν λίγα λεπτά από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου σε συνέντευξή του στο MEGA. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην συνέντευξή του ο Αχμέτ Νταβούτογλου όχι απλώς επέμεινε σε όλες τις αναθεωρητικές-επιθετικές απόψεις της Τουρκίας και του νέο-οθωμανισμού κατά της Ελλάδος, αλλά δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα, υποστηρίζοντας ότι όποια δικαιώματα έχει η Ελλάδα στο Αιγαίο, έχει και η Τουρκία. Μίλησε γενικά και αόριστα για «ανάγκη διαλόγου», εννοώντας βέβαια διάλογο επί των απαιτήσεων της

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΒΑΡΟ: Σημαίες της Ανεξάρτητης Κρήτης Πωλούνται Πλέον στα Καταστήματα.

  Η σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης κυματίζει πλέον στις Βιτρίνες των Διεθνών Ηλεκτρονικών Καταστημάτων.

Στην εικόνα θα δείτε την ιστοσελίδα Γερμανικού ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο πουλά την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης.


Είναι σίγουρο ότι η παρούσα ενέργεια έχει ως απώτερο σκοπό την προέκταση της προπαγάνδας που ξεκίνησαν από το διαφημιστικό της SPOT της Vodafon . Για την διαδικτυακή Διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος πατήστε εδώ.

Η Τιμή Πώλησης ανέρχεται στην φιλική τιμή των 9,90€ μετά τα μεταφορικά από Γερμανία. Η τιμή είναι πολύ δελεαστική γεγονός που αποδεικνύει την συγχρηματοδότηση της παραγωγής.

Ποιος τελικά προκαλεί και απειλεί την ελληνική κοινωνία;

Ερωτηματικά προκαλεί η τοποθέτηση της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ, στενής συνεργάτιδας του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, για το ζήτημα της απεργίας πείνας των λαθρομεταναστών στο μέγαρο Υπατεία. Όπως γράφει η ίδια στην ιστοσελίδα της η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποκύψει στον εκβιασμό των λαθρομεταναστών και να τους νομιμοποιήσει ενάντια στην πολιτική της ΕΕ για την απαγόρευση μαζικών νομιμοποιήσεων, διότι όπως αναφέρει η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, αν ένας από αυτούς πεθάνει θα ξανακαεί η Αθήνα.