Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτη επίθεση Πάγκαλου στους ένστολους: "Είστε ότι πιο αντιπαραγωγικό"!


Νέο σοκ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Ως τον «πιο αντιπαραγωγικό κλάδο του ελληνικού λαού»,χαρακτήρισε το προσωπικό των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος ,μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, «Σαββατοκύριακο». Μετά το «όλοι μαζί τα φάγαμε», ο κ.Πάγκαλος «ξαναχτυπά».

«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας»,είπε ο κ.Πάγκαλος,προκαλώντας ήδη νέο κύμα οργής στους ένστολους. Η κόντρα του κ.Πάγκαλου με όποιον φοράει στολή ξεκινά ουσιαστικά από την εποχή της κρίσης των Ιμίων και όσα δραματικά ακολούθησαν . Ο κ.Πάγκαλος ανήκε σ΄ αυτούς που είχαν την άποψη ότι για την ατυχή κατάληξη της κρίσης έφταιγαν αποκλειστικά οι στρατιωτικοί και φέρεται να έχει υποστηρίξει τότε ότι μερικοί καλοί διπλωμάτες είναι χρησιμότεροι από ένα στρατιωτικό σύνταγμα. Η σύγκρουσή του με τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Χρίστο Λυμπέρη ήταν σφοδρή .
Με την έναρξη της λαίλαπας των περικοπών στους ένστολους ο κ.Πάγκαλος αρκετές φορές έχει βρεθεί απέναντι από τους ένστολους με παρόμοιες δηλώσεις. Ωστόσο μετά από περικοπή του 30% του εισοδήματός τους,με το ΜΤΣ να έχει ήδη κηρύξει «πτώχευση» και τα οικονομικά προβλήματα να πνίγουν στρατιωτικούς και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας,η νέα επίθεση Πάγκαλου χαρακτηρίζεται ατυχέστατη και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και πιθανόν αρκετές εκατοντάδες παραιτήσεων.Η απαξίωση στην οποία οδηγούν ότι φοράει στολή σ΄ αυτή τη χώρα είναι αλήθεια ότι πλέον έχει αρχίσει να ξεπερνάει τα όρια.

ΠΗΓΗ:  http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου