Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Και όμως μας έχουΝ προειδοποιήσει για τον Ελενιν!!!

Εχω γράψει σε παλαιότερα άρθρα για το πόσο το hollywood μοιάζει να θέλει να πληροφορήσει για το Μέλλον! Κωδικοί μέσα σε κωδικούς σαν να θέλουν μόνο οι μυημένοι η οι "αφυπνισμένοι' να καταλάβουν το μήνυμα ! Πάντα είχα την απορία για το πως κάποιοι "Ιλλουμινατοι" έχουν κυρίευση απόλυτα ένα ολόκληρο πλανήτη χωρίς να υπάρχει το αντίπαλο δέος...κάποιοι που σε θέσεις κλειδιά δίνουν την δική τους μάχη για να εμποδίσουν τα σχέδια των Επικυρίαρχων! Σε πολλές έρευνες έχω καταλήξει ότι υπάρχουν ενδείξεις  από  "ομάδα" η μεμονωμένους
ανθρώπους που προσπαθούν να μας περάσουν πληροφορίες για την προστασία μας !! ΔΕς εδω για το θέμα των χαρακτών νομισματων!!

Σίγουρα θα θυμάστε όλοι την ταινία 2012 , όσοι ψάχνονται θα έχουν καταλήξει  ότι η πραγματική προφητεία των Μάγια δεν είναι για το 2012 άλλα για το 2011, ακόμα

Σε επιφυλακή η NASA - Σε ποιο σημείο της Γης θα πέσει ο δορυφόρος




Ένας δορυφόρος εκτός ελέγχου αναμένεται να μπει στην ατμόσφαιρα της Γης με ταχύτητα 18.000 μίλια την ώρα και να συντριβεί σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Το σκάφος έχει το μέγεθος ενός λεωφορείου και αναμένεται να περάσει την ατμόσφαιρα διαλυμένος σε 26 κομμάτια τα οποία το καθένα ζυγίζει περίπου 140 κιλά, όπως προειδοποίησε η NASA, χωρίς όμως οι ειδικοί να μπορούν να προσδιορίσουν τα ακριβή σημεία της συντριβής.

Όπως ανακοίνωσαν θα μπορούν να γνωρίζουν περισσότερα περίπου δύο ώρες πριν. Ωστόσο, η NASA προσδιορίζει γεωγραφικά τη συντριβή στον 57ο παράλληλο νότια – που περιλαμβάνει σημεία στην Ευρώπη – και στον 57ο παράλληλα νότια που διέρχεται κάτω από τη Νότια Αμερική.

Η τροχιά του διαφοροποιήθηκε από τη NASA σκοπίμως, προκειμένου να προκαλέσει τη συντριβή του,

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ επιστολή ενός κάτω των 55 απόστρατου:"Σας φτύνω...επώνυμα



Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας .

Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα ,με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου , δεν 'έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο .

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση

Η Εντολή της Τζώρτζια των ΗΠΑ: Να αφανιστεί το 93% του πληθυσμού της γης

b_300_0_16777215_0___plugins_content_imagesresizecache_8b625a1a753cdab0393a56c22fac4337.jpeg
Στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ υπάρχει ένα πέτρινο δημιούργημα από 6 πλάκες βάρους άνω των 100 τόνων, το οποίο μιλάει για έλεγχο της αναπαραγωγής και μείωση του πληθυσμού της γης... κάτω από τα 500 εκατ....!!!
Αυτές οι τεράστιες γρανιτένιες πλάκες με τις δέκα εντολές της νέας εποχής που ζούμε τώρα, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και αποτελούν σημείο συναντήσεων, συγκρούσεων και φυσικά τουριστική ατραξιόν.
Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 1979 όταν ένας καλοντυμένος γκριζομάλλης κύριος φτάνει στην

ΟΛοι μαζί θα πάμε apatty!!!!!!

ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ!...

Εβραίος και ο Ηλίας Μόσιαλος ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Elia Mossia... Μας κυβερνούν Εβραίοι και όχι Έλληνες "Το ΠΑΣΟΚ είναι έδώ, ενωμένο ΕΒΡΑΪΚΟ"....


Μας κυβερνούν Εβραίοι και όχι Έλληνες  "Το ΠΑΣΟΚ είναι έδώ, ενωμένο ΕΒΡΑΪΚΟ.Όλα τα ωραία ξεκινούν από το αναπάντεχο… Από το αθώο και απρόσμενο…
Είπε ο Χατζάρας στην τηλεόραση ότι ο Μόσσιαλος είναι Εβραίος και άρχισαν οι εγκάθετοι, εβραιολάγνοι να τον λοιδορούν...

Για να δούμε όμως λέει αλήθεια;

Ξεθάρεψα και άρχισα να ψάχνω τις παρέες του…. 

ΠΡΩΤΟΝ, και κάτι ύποπτο και βρομώδες συμβαίνει. Οι 95 στις 100 συναναστροφές του

O SOHO ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ UFO ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ;

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2011, ο SOHO κατέγραψε ακόμα ένα παράξενο φωτεινό αντικείμενο κοντά στον Ήλιο και αρκετές ξένες ιστοσελίδες ufo, έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν εξωγήινο μητρικό διαστημόπλοιο που παρατηρεί το ανήσυχο Άστρο μας. Και όχι άδικα, αφού ο SOHO δείχνει συνεχώς παράξενα αντικείμενα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο,

τα οποία βάση των σχημάτων τους δεν παραπέμπουν σε κομήτες ή πλανήτες, αλλά σε πολύπλοκης κατασκευής τεράστια μηχανικά οχήματα.
Βέβαια, η NASA επιμένει ότι δεν υπάρχουν μητρικά ufo στην περιοχή αλλά δυσλειτουργίες στο φακό του SOHO… όμως δύσκολα να την πιστέψει κανείς (Οι βλάβες εμφανίζονται σε τυχαία σημεία στον φακό του διαστημικού παρατηρητή και

Επιστολή στον κ. Ψαριανό....

Αξιότιμε κύριε βουλευτά,

Συγκινήθηκα ιδιαιτέρως για τις πρόσφατες ερωτήσεις σας στη Βουλή, όπου ζητήσατε την κατάργηση του αγιασμού και της προσευχής στα Σχολεία και την κατάργηση του σώματος των στρατιωτικών ιερέων. Είναι παρήγορο ότι άτομα οξυδερκή σαν και εσάς αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι δυνατόν τον ελληνικό λαό να τον απασχολούν θέματα ήσσονος σημασίας, όπως η οικονομική κρίση, οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων, η ανεργία, οι απολύσεις και λοιπά ανούσια, μικρά και ασήμαντα πράγματα, την στιγμή που το καυτό πρόβλημά μας σήμερα, είναι η αδικαιολόγητη εμμονή των Ελλήνων σε αναχρονιστικά και παρωχημένα μοντέλα που καθιστούν την σύγχρονη πολυπολιτισμική Ελλάδα ένα ‘θεοκρατικό

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΓΗ ΔΟΝΕΙΤΑΙ!!! 14 Σεισμοί >6R σε 14 μέρες (Διαβάστε όλοι!)

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί έντονη σεισμική δραστηριότητα σε όλη τη Γη.


Δείτε το διαγραμμα με τους σεισμούς πάνω από 6 ρίχτερ τον τελευταίο αιώνα:


Είχαμε 14 ΣΕΙΣΜΟΥΣ 6+R ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 14 ΜΕΡΕΣ!!!

Υπέγραψαν υφαλοκρηπίδα Τουρκία-Κατεχόμενα!



Ερντογάν και Έρογλου,υπέγραψαν στη Νέα Υόρκη ,συμφωνία για το καθορισμό υφαλοκρηπίδας,μεταξύ Τουρκίας και κατεχόμενων. Η Άγκυρα,τραβάει το σχοινί,λίγες μόνο ώρες μετά από τη συνάντηση που είχε ο Ερντογάν με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα,τον οποίο και είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα οδηγήσει τη κατάσταση στα άκρα.

Τώρα κάνει ένα ακόμη βήμα προς την ένταση.ΠΗΓΗ:  http://www.onalert.gr

STRATFOR: "Δεν αποκλείεται πλήγμα από Ελλάδα κατά της Τουρκίας"

ImageΜια ανάλυση που δημιουργεί πολλά ερωτήματα και δεν αποκλείει πρώτο ελληνικό στρατιωτικό πλήγμα στην Τουρκία  σε περίπτωση που η Τουρκία επιμείνει να στείλει σκάφη της στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ή ενοχλήσει την γεώτρηση της Κύπρου, δημοσιεύει το κέντρο στρατηγικών μελετών STRATFOR - http://www.stratfor.com/regions - (με τεράστια επιρροή στην Ουάσιγκτον και το Πεντάγωνο), το οποίο στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA, του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ κλπ. Στην ανάλυση αναφέρεται ότι «Μπορεί η Ελλάδα να είναι απασχολημένη με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης αν όμως η Τουρκία επιμείνει και στείλει πολεμικά πλοία να

Ο "θησαυρός" για τον οποίο "η Τουρκία αξίζει να κάνει πόλεμο"!


Ο εκνευρισμός της Άγκυρας με το θέμα των ερευνών στη νοτιοανατολική Μεσόγειο οφείλεται στο γεγονός ότι η Τουρκία έχει συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό τι δεν μπορεί να αρπάξει! Γιατί αυτά που θα ήθελε νε έχει απλά δεν της ανήκουν!

Στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ,το ζήτημα των ενεργειακών πόρων της Μεσογείου από τους οποίους η Άγκυρα μένει εκτός θα συζητηθεί εκτενώς ,σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah.
Τι πιστεύει λοιπόν ότι χάνει η Τουρκία και αντιδρά τόσο επιθετικά;
Η Τουρκία πιστεύει ότι τα αποθέματα που υπάρχουν στις περιοχές που γίνονται οι έρευνες ξεπερνούν σε αξία τα 7 τρις δολάρια!
Το 2010 το Γενικό Επιτελείο ζήτησε από γνωστούς και έμπειρους μ΄ αυτά τα θέματα επιστήμονες να απαντήσουν σ΄ ένα ερώτημα:
•”Αξίζει να διακινδυνεύσει ένα πόλεμο η Τουρκία για τα αποθέματα ενέργειας στην ανατολική Μεσόγειο”;

Γέροντας Ἰωσὴφ Βατοπεδινὸς ”…οἱ Ἑβραῖοι θὰ ἐρεθίσουν τοὺς Τούρκους νὰ εἰσβάλλουν εἰς τὴν Ἑλλάδα…

Πρὶν ἀπὸ μερικὲς ἡμέρες ἐπεξεργαστήκαμε ἕνα ἠχητικὸ ἀπόσπασμα ἀπὸ μία συνάντηση τοῦ Γέροντα Ἰωσὴφ Βατοπεδινοῦ μὲ Ρώσους προσκυνητές. Ἀφαιρέσαμε τὰ Ρώσικα, ὥστε νὰ εἶναι πιὸ εὔκολη ἡ ἀκρόασή του.

Ἀπὸ τὸ ἄκουσμα ξεχωρίσαμε καὶ τονίσαμε στὸ ἄρθρο αὐτὸ ποὺ λέει ὁ Γέροντας γιὰ τοὺς Ἑβραίους:”…οἱ Ἑβραῖοι θὰ ....ἐρεθίσουν τοὺς Τούρκους νὰ εἰσβάλλουν εἰς τὴν Ἑλλάδα…”
Σημειῶστε τὴν λέξη «ἐρεθίσει».
Δεῖτε τώρα τί προτείνει ἀρθρογράφος Ramatkal τῆς ἑβραϊκῆς ἐφημερίδας JSSNews (στὶς 4 .9. 2011) ἀναλύοντας τὶς κινήσεις τῆς Τουρκίας: Ἀνακαλύπτουμε, λέει ὅτι οἱ Τοῦρκοι θυμώνουν ἐξαιρετικὰ γρήγορα. Ἄρα, αὐτὸ ποὺ πρέπει νὰ κάνουμε εἶναι νὰ τοὺς ἐρεθίσουμε!
Καὶ ἀφοῦ ἀναφέρει ὅτι ὁ ἕνας τρόπος γιὰ νὰ ἐρεθίσουν τοὺς Τούρκους εἶναι νὰ ὑποστηρίξουν τὸ ΡΚΚ, δεῖτε πὼς συνεχίζει: ”Περαιτέρω, τὴν ἴδια στιγμή, θὰ μπορούσαμε νὰ προσφέρουμε τὶς ὑπηρεσίες μας στοὺς Ἕλληνες καὶ Κύπριους ποὺ θὰ μποῦν τότε στὸν πειρασμὸ νὰ διώξουν τοὺς Τούρκους ἐποίκους ἀπὸ τὰ ἐδάφη τους. Καὶ μὲ αὐτὸ τὸν τρόπο, ἡ Τουρκία θὰ ἔχανε σὲ τρία μέτωπα καὶ θὰ σταματοῦσε τὶς προκλήσεις τῆς ἐναντίον μας!”
Νομίζω ὅτι δὲν χρειάζεται νὰ τὸ ἀναλύσουμε καὶ πολύ. Τὰ πράγματα μιλᾶνε ἀπὸ μόνα τους.
…η αμέσως επόμενη κουβέντα του Γέροντα, είναι: ”Οι Τούρκοι θα ‘ρθουν εις την Ελλάδα, διότι δεν

Eρντογάν:" Στέλνουμε το Σισμίκ στην Κύπρο. Οι φρεγάτες μας είναι εκεί"

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του με τον Μπαράκ Ομπάμα μίλησε με τους τούρκους δημοσιογράφους και επιτέθηκε και πάλι στην Κυπριακή Δημοκρατία και το Ισραήλ. Ο τούρκος πρωθυπουργός τις υποθαλάσσιες έρευνες που ξεκίνησαν τις χαρακτήρισε ως «τρέλα».
« Υπάρχει το θέμα της «τρέλας» των υποθαλάσσιων ερευνών που ξεκίνησαν το Ισραήλ και οι ελληνοκύπριοι.Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το σαμποτάρισμα των συνομιλιών της Βόρειας Κύπρου και με τη Νότια Κύπρο. Επίσης είναι ένα βήμα σαμποταρίσματος της συνόδου συνεργασίας με την Ελλάδα.» δήλωσε ο Ερντογάν.
Ο τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε ότι και οι τουρκοκύριοι έχουν δικαιώματα στον πλούτο της Κύπρου και δήλωσε χαρακτηριστικά « Η Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη θα υποστηρίξει αυτά τα δικαιώματα. Με μια συμφωνία που θα κάνουμε σύντομα μεταξύ μας ακόμα κι απόψε ή αύριο κι εμείς θα ξεκινήσουμε έρευνες. Αυτή τη στιγμή ήδη στην περιοχή κυκλοφορούν φρεγάτες μας. Ηδη γίνονται ετοιμασίες για να ξεκινήσουν οι έρευνες και το σκάφος «σεισμικών ερευνών»(sismik) θα σταλεί στην περιοχή.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Προφητεία η Συνομωσία;

                                         
Παρακολουθήστε τι λέει ο Καρατζαφέρης το 2000!!!!!!

Οι Τούρκοι παίζουν με τη φωτιά στη Μεσόγειο - Έκαναν παράνομη αεροναυτική άσκηση μόλις 50 μίλια απο το γεωτρύπανο

- Οι Τούρκοι δεν τόλμησαν να κάνουν κάτι παραπάνω μιας και παρακολουθούνται από δορυφόρο του Ισραήλ
- Εκνευρισμός στην Άγκυρα από το άδειασμα των ΗΠΑ που στηρίζουν την Κύπρο
- Στην άσκηση οι Τούρκοι παραβίασαν και το FIR Λευκωσίας
- Ξαφνικά στην Άγκυρα το "αφεντικό" των μυστικών υπηρεσίων των ΗΠΑ

Οι λεονταρισμοί Ερντογάν συνεχίζονται! Μετά από το νέο αμερικανικό χαστούκι χθες στη Νέα Υόρκη η εκνευρισμένη Αγκυρα προχώρησε σε μία ακόμη πρόκληση.Εξέδωσε ΝΟΤΑΜ με την οποία ενημέρωνε

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πόλεμος νεύρων: Τουρκικό ερευνητικό σκάφος έξω από την Κω!

ImageΣτο Αιγαίο μεταφέρει τον πόλεμο νεύρων η Τουρκία και για άλλη μια φορά αιφνιδίασε: Έβγαλαν σήμερα ερευνητικό σκάφος στο Αιγαίο για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό και την ίδια στιγμή χρησιμοποίησαν τηλεγράφημα του πρακτορείου ΑNADOLU ως αντιπερισπασμό για μελλοντική έξοδο του "Sismik II" (αφού το πρώτο Sismik έχει παροπλιστεί και δεν υπάρχει πλέον).
Πριν λίγες ώρες, όπως αναφέρουν πληφορίες του ΓΕΕΘΑ στο defencenet.gr, εξήλθε από το τουρκικό

Αιφνιδιαστικό κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου - Τι φοβάται η Άγκυρα;

Image


Σε αιφνιδιαστικό κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου και στην διενέργεια μεγάλης άσκησης αντιμετώπισης έκτακτης κατάστασης προχωρά η τουρκική κυβέρνηση για δύο ημέρες, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2011. Η αιτιολογία γι' αυτή την ξαφνική κίνηση είναι η διεξαγωγή άσκησης αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων και θα γίνει σε συνεργασία με τα υπουργεία Άμυνας και Περιβάλλοντος.
Το σενάριο της ναυτικής άσκησης θα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση ακινητοποίησης πετρελαιοφόρου από εχθρικό πλήγμα, το οποίο εν

O Eρντογάν απειλεί με ναυτικό αποκλεισμό και έρευνες.


 
Την αναγγελία της έναρξης των εργασιών υποθαλάσσιων ερευνών στην περιοχή ανάμεσα στην Τουρκία και το «ψευδοκράτος» έκανε ο Ερντογάν, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση του για τη Νέα Υόρκη.
« Το ότι έκαναν  το βήμα οι ελληνοκύπριοι με το Ισραήλ και με την Ελλάδα, να κηρύξουν ΑΟΖ  , όπως έχω πει ξεκινάμε και εμείς παρόμοιο βήμα με την «Τουρκική Δημοκρατία της βόρειας Κύπρου» και  σύντομα ίσως και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε κι εμείς τις έρευνες.»

Ο Ερντογάν ουσιαστικά απείλησε με ναυτικό αποκλεισμό της περιοχής όπου ξεκίνησαν οι

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Άγκυρα: "Δική μας η υφαλοκρηπίδα" - Aπορρίφθηκε το ελληνικό διάβημα


Image


Απορρίφθηκε από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών το ελληνικό διάβημα ια την διενέργεια ερευνών στην ελληνική υφαλοκρηπίδα από τα νορβηγικά σκάφη που εκτελούν έρευνες κατ’εντολή της τουρκικής κυβέρνησης και ταυτοχρόνως δηλώθηκε ότι δεν υπάρχει ελληνική υφαλοκρηπίδα σε αυτές τις περιοχές! 
"Οι έρευνες έχουν οριστεί να γίνουν σε θαλάσσιες ζώνες τουρκικής δικαιοδοσίας", είναι η απάντηση της Άγκυρας στο διάβημα του ΥΠΕΞ.
Τουρκικά σκάφη πλέουν ανοικτά της Αττάλειας αυτή την στιγμή. Κοντά στα νορβηγικά ερευνητικά είναι μία τουρκική κορβέτα Α69. Μια πυραυλάκατο έχει αφήσει το Π.Ν. στη Ρόδο κατόπιν κυβερνητικών εντολών.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Αυτό που από την αρχή είπαμε: Η Άγκυρα ενθαρρυμένη από την υποχωρητικότητα της κυβέρνησης, «βαπτίζει» τουρκική την ελληνική υφαλοκρηπίδα σβήνει από τον χάρτη τη Μεγίστη (Καστελόριζο) και μεταφέρει πλέον 100% τον αγώνα για κυριαρχία στην

Αντ.Σαμαράς: «Έτσι θα κυβερνήσω»


Ζήτησε εκλογές και ισχυρή αυτοδυναμία, είπε όχι στη συγκυβέρνηση, στήριξε τον Κ. Καραμανλή και δεσμεύτηκε ότι θα...ξαναγράψει τα σχολικά βιβλία ο Αντ. Σαμαράς.

Με μία μακροσκελή ομιλία υπό το σύνθημα «Οι Έλληνες Μπορούμε» ο Αντώνης Σαμαράς επιχείρησε να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στην Ελληνική κοινωνία χωρίς ωστόσο να παραβλέπει τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και τις αναγκαίες αποφάσεις που θα αναγκαστεί να πάρει ως πρωθυπουργός με την επισήμανση ωστόσο ότι «οι θυσίες του λαού θα πρέπει να πιάνουν τόπο».

Περιέγραψε ωστόσο ένα «νέο συμβόλαιο με τον λαό» και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το νέο

Πώς ο Βενιζέλος έπεισε τον Γιώργο να επιστρέψει

Σκληρά μέτρα μόνιμου χαρακτήρα και δραστικές περικοπές στις δαπάνες του δημοσίου τομέα ζητούν επιτακτικά από την κυβέρνηση οι δανειστές και οι ευρωπαίοι εταίροι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκλήθηκε η έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών αργά το βράδυ του Σαββάτου υπό την προεδρία του αντιπροέδρου και αρμοδίου υπουργού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.
Αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών του Eurogroup, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου για να τού μεταφέρει τη δυσφορία που υπάρχει στην