Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Απειλεί με επέμβαση το Ισραήλ από την Βηρυτό ο Ρ.Τ.Ερντογάν!

ImageEυθεία απειλή κατά του Ισραήλ σε περίπτωση που επιτεθεί στην Λωρίδα της Γάζας ή στον Λίβανο εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: "Η Τουρκία δεν θα σιωπήσει αν το Ισραήλ επιτεθεί και πάλι στο Λίβανο ή στη Λωρίδα της Γάζας", δήλωσε ο Tούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από την Βηρυτό όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.
«Θέλει άραγε το Ισραήλ να μπει στο Λίβανο με τα πιο σύγχρονα αεροπλάνα και άρματα μάχης, να

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά! "Ευτυχία το Μνημόνιο" - Μη παραγωγικοί ιερείς και ένστολοι

- Η μπάλα πήρε και τους δημοσιογράφους
- Μικρή αναδίπλωση για τους ένστολους
- Είπε επίσης: "Η φράση όλοι μαζί τα φάγαμε μπορεί να αφορούσε και φαγητό

'Η προσπαθεί να μας τρελάνει, ή να μας μπερδέψει. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε κάθε δημόσια εμφάνισή του βάζει στο στόχαστρο και άλλη μια κοινωνική ομάδα.

Κατ'αρχήν, κι ενω η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να χωνέψει τα ήδη σκληρά μέτρα που εφαρμόζονται και εκείνα που πρόκειται να εφαρμοστούν, είπε το αμίμητο οτι το Μνημόνιο είναι "ευτυχία για τον τόπο"¨.

Οι Τούρκοι έβγαλαν στο “σφυρί” εκκλησία

Έναντι 400 χιλιάδων λιρών (περίπου 200 χιλιάδες ευρώ) πωλείται εκκλησία στα Μουδανιά της Τουρκίας, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Ο ιδιοκτήτης έβγαλε στο "σφυρί" την τρίτη παλαιότερη ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο, την Εκκλησία των Ταξιαρχών που βρίσκεται στο χωριό Κούμγιακα και χρονολογείται από τον 8ο αιώνα, επί αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου (780-797).
Ο Πρόεδρος του χωριού Ραμίζ Μπατμάζ ζήτησε να αγοράσει την εκκλησία και βρίσκεται στο "παζάρεμα" ώστε να ρίξει το ποσό περίπου στα μισά. Μάλιστα όπως υποστηρίζει απευθύνθηκε και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο προκειμένου να ζητήσει χρηματοδότηση της αναστήλωσης, αλλά δεν πήρε θετική απάντηση.
Κάθε χρόνο - σύμφωνα με τις τοπικές αρχές- συρρέουν εκατοντάδες τουρίστες για να δουν την ερειπωμένη εκκλησία.

Αποδίδουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης: 20 παραβιάσεις από 36 τουρκικά μαχητικά χθές και σήμερα...

Image20 συνολικά παραβιάσεις πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο η τουρκική Αεροπορίας πάνω από το Αιγαίο, προχωρώντας σε μια ακόμη επίδειξη επιθετικότητας και αγνόησης του Εθνικού εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 16 μαχητικά αεροσκάφη –εκ των οποίων 8 έφεραν οπλισμό- σε δύο σχηματισμούς πραγματοποίησαν 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 12 παραβιάσεις του ΕΕΧ, στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Σήμερα άλλα 20 αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 10 ήταν οπλισμένα πραγματοποίησαν 4 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 8 παραβιάσεις στο κεντρικό Αιγαίο. Τα τουρκικά μαχητικά και κατά πάγια τακτική αγνόησαν επιδεικτικά τα μαχητικά της ΠΑ που επιχείρησαν να τα αναχαιτίσουν. ΠΗΓΗ:  http://www.defencenet.gr

“H συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, τα Χριστούγεννα “!

"Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να διακηρύξει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο", εκτιμά ο καθηγητής κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει ο ίδιος, τοποθετεί μέχρι τα Χριστούγεννα, το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί ένα γενικό πλαίσιο αρχών διαπραγμάτευσης με την Τουρκία!
"Σε αυτό θα περιλαμβάνεται η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και εξαίρεση του Καστελόριζου από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)", δήλωσε κατα τη χθεσινή του ομιλία του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
"Να συνταξιοδοτηθούν όλοι οι κ. υπουργοί Εξωτερικών"!
Ο κ.Μαρκεζίνης έχει και στο παρελθόν "κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου", εκτιμώντας ότι

Περιμένουν "αυξημένη κίνηση" στο Αιγαίο οι αεροπόροι...

Το Κουρμπάν Μπαϊράμι τελείωσε και μαζί τελείωσαν και οι ήρεμες ημέρες στο Αιγαίο. Όλη τη περασμένη εβδομάδα οι Τούρκοι δεν είχαν "ξεμυτίσει" στο Αιγαίο. Είναι θρήσκοι πως να το κάνουμε. Χθες εμφανίστηκαν και πάλι μαζικά. Η δική μας ΠΑ ,αναμένει αυξημένη δραστηριότητα τις επόμενες ημέρες. Γιατί; Επειδή μετά από αρκετά μεγάλο διάτημα δεν ακολουθήσαμε την τακτική να μην πετάμε κατά τη διάρκεια των θρησκευτικών εορτών των απέναντι. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε παρακάνει. Αυτή τη 

Η ισορροπία δυνάμεων στην κορεατική χερσόνησο

Επί ποδός πολέμου βρίσκεται η κορεατική χερσόνησος, μετά το βομβαρδισμό του νοτιοκορεατικού νησιού Γεοπγεόνγκ από το βορειοκορεατικό πυροβολικό.
Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατιωτική ισορροπία μεταξύ των δύο χωρών.
Ανθρώπινο δυναμικό
Η Βόρεια Κορέα έχει 1,19 εκατομμύρια στρατιώτες σε ενεργό υπηρεσία, ενώ οι έφεδροι ανέρχονται στα 7,7. Πρόκειται για μία από τις πιο στρατιωτικοποιημένες χώρες της υφηλίου, με πληθυσμό 23,4 εκατομμυρίων.
Η Νότια Κορέα έχει 655.000 σε ενεργό υπηρεσία και 3 εκατομμύρια εφέδρους. Επίσης,

18.428.430 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΑΡΣΑΣ


Εν μέσω κρίσεως, άνευ κρίσεως και διακρίσεως, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, πλήρωσε για  διακίνηση εφημερίδων και περιοδικών, το διάστημα Ιανουάριος 2010 - Αύγουστος 2010, το ποσό των 18.428.430 ευρώ !!!!, στα ελληνικά ταχυδρομεία. Τούτο σημαίνει ότι για τους δώδεκα μήνες του τρέχοντος έτους το ποσό θα υπερβεί τα 27.000.000 ευρώ. Εσείς τους ψηφίσατε...καλά κάνατε. Τώρα και αυτοί καλά σας κάνουν.

Πληροφορίες για σχεδιασμό προληπτικής επίθεσης από τη Νότια Κορέα

 ImageΠληροφορίες από τη Νότια Κορέα αναφέρουν πως η χώρα μελετά την πραγματοποίηση της μαζικότερης προληπτικής επίθεσης  από το 1953 έτος λήξης του πολέμου στη Κορεατική χερσόνησο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στόχος της επίθεσης της Ν. Κορέας θα είναι θέσεις πυροβολικού και ρουκετοβόλων σε βάθος έως και 50 χλμ. από τα σύνορα των δύο χωρών.
Οι νοτιοκορεάτες θεωρούν πως η Β. Κορέα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όπλα στη συγκεκριμένη επίθεση το οποίο θεωρούν σίγουρο πως θα γίνει μόνο στην περίπτωση που επιχειρηθεί εισβολή στη χώρα. Η επίθεση, εάν αναληφθεί τελικά θα

Δύο φωνές στην Αγκυρα για τα 12 μίλια ...

 
Ο Ταγίπ Ερντογάν επιχείρησε να διαψεύσει την ύπαρξη συμφωνίας περί αποδοχής από την Αγκυρα του δικαιώματος της Αθήνας να επεκτείνει σε αρκετές περιοχές τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, αλλά την ίδια στιγμή ο Αχμέτ Νταβούτογλου αναφέρθηκε σε «συγκεκριμένη πρόοδο» η οποία έχει σημειωθεί τους τελευταίους μήνες, αποφεύγοντας πάντως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες
Ο Ταγίπ Ερντογάν επιχείρησε να διαψεύσει την ύπαρξη συμφωνίας περί

Για "ενδοτικότητα" στο Αιγαίο καταγγέλλει η Ν.Δ. την κυβέρνηση - Αξιωματικοί: "Αποδομούν την άμυνα"

 ImageΚαθαρή διαφοροποίηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαμε πριν λίγο, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις Ελλάδος και Τουρκίας για το καθεστώς το Αιγαίου. Για πρώτη φορά τον τελευταίο χρόνο η Νέα Δημοκρατία, διαφοροποιείται πλήρως από την κυβερνητική γραμμή διαπραγματεύσεων με την Τουρκία και αφήνει σαφείς αιχμές "ενδοτικότητας" με σχετική δήλωση του αντιπροέδρου του κόμματος Δημήτρη Αβραμόπουλου. Στην αντίδραση της Ν.Δ.κρίσιμο ρόλο έχουν παίξει άτυπες ενημερώσεις ανώτατων αξιωματικών των Επιτελείων στην ηγεσία του κόμματος που αναφέρονται σε "αποδόμηση της αμυντικής διάταξης της χώρας". Στην δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτηρίζει "Βιαστική και ανεξήγητη" την πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα να συγκαλέσει σύνοδο κορυφής ΕΕ - Τουρκίας και θεωρεί ότι η κίνηση αυτή «απομακρύνεται από τις πάγιες και διαχρονικές θέσεις της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής». Επίσης καταγγέλλει τις "παρασκηνιακές διαβουλεύσεις της Ελλάδας με την Τουρκία".

Στρατιωτικές δυνάμεις συγκεντρώνει η Βόρεια Κορέα στα σύνορα με τη Νότια - Πίνακας Ε.Δ.

 Mεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις μεταφέρει η Βόρεια Κορέα στα σύνορα με τη Νότια ως συνέχεια της ανταλλαγής πυρών πυροβολικού χθες όταν το πυροβολικό της Βόρειας Κορέας βομβάρδισε νοτιοκορεάτικο νησί στα δυτικά σύνορα των δύο κρατών, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της Νοτίου Κορέας να ανταποδώσουν τα πυρά και να θέσουν σε συναγερμό την Αεροπορία.
Από το βομβαρδισμό σκοτώθηκαν δύο στρατιώτες και

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Να πώς ο Ψυχάρης άλλαξε τη στάση του υπέρ του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου.

piggybank Σειρά μέτρων από την Τράπεζα Πειραιώς για τη διευκόλυνση και την υποστήριξη των πελατών της

Η Εθνική του έδωσε ανάσα ζωής Ήθελε δάνειο από την Πειραιώς, ήθελε 100 εκατ. από την ΑΤΕ, τελικά έδωσε λύση σκανδαλωδώς η Εθνική Τράπεζα.
  Θέλουμε να δώσετε προσοχή στο δημοσίευμα γιατί είναι κάτι που έχει περάσει στα ψιλά των εφημερίδων και φυσικά έχει αποσιωποιηθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης.

  Είναι γνωστό ότι ο ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Η εταιρεία δεν μπορεί να πάρει δάνειο από κανέναν. Μπροστά σε αυτή λοιπόν την κατάσταση Εθνική Τράπεζα επέλεξε σκανδαλωδώς, κατά τη γνώμη μας, να δώσει ανάσα ζωής στο ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ. Τι ακριβώς όμως έκανε η Εθνική Τράπεζα και πού είναι

Tρεις ύποπτοι θάνατοι στη ΜΙΤ

Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ, συνταράσσεται από τρεις θανάτους στελεχών της που έχουν συμβεί σε ένα μήνα.
Ο πρώτος θάνατος συνέβη στη συνοικία Μποσταντζί της Κωνσταντινούπολης, όπου η Σεμρά Μαλίς (Semra Malis), συνταξιούχος, πρώην στέλεχος της ΜΙΤ, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, χάνοντας τη ζωή της.
Το δεύτερο θανατηφόρο γεγονός αφορά ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας, με βαθμό Διευθυντού, τον Αχμέτ Σουρέια (Ahmet Sureyya), που υπηρετούσε ως προϊστάμενος στην πόλη Κοτζάελι (Νικομήδεια), ο οποίος έχασε επίσης τη ζωή του μετά από καρδιακό επεισόδιο.
Το τρίτο θανατηφόρο επεισόδιο συνέβη προχθές στην κωμόπολη Αχμετλί της Μαγνησίας, όταν

Απίστευτες καταγγελίες από αστυνομικούς!

 Η πληροφορία-καταγγελία που λάβαμε έχει ως εξής.

Αστυνομικοί συλλαμβάνουν αλλοδαπούς στις περιοχές Άγιο Παντελεήμονα, Πλατεία Αττικής και Κυψέλη. Σε ελέγχους που τους κάνουν, βρίσκουν πάνω τους μαχαίρια με αίματα, σιδερογροθιές μέχρι και γάντζους για κρέατα και αντί να τους πάνε στο αυτόφωρο, όπως ορίζει ο νόμος, ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΥΘΕΡΟΙ!!!
Αυτόφωρο τους πάνε μόνο σε περίπτωση που βρουν όπλο πάνω τους.
Οι αστυνομικοί τραβάνε τα μαλλιά τους. Στις συζητήσεις μεταξύ τους,  λένε ότι δεν πάει άλλο…

Hurriyet: Δεν ισχύει το σενάριο πως η Τουρκία επιτρέπει στην Ελλάδα την επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια.


HURRIYET
No deal on Aegean borders, Turkish PM says

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet δημοσιεύει σήμερα τη διάψευση του πρωθυπουργικού γραφείου που αναφέρει πως η Τουρκία δεν επιτρέπει στη χώρα μας την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια. Με αυτή τη κίνηση αυτή, η τουρκική κυβέρνηση, ξανά θέτει ουσιαστικά σε ισχύ το δόγμα του casus belli.

Ι. Αχμέτ: Η ΔΗΣΥ ενδιαφέρεται για την «τουρκική» μειονότητα. Πρώτη επίσκεψη της Ντόρας στην Τουρκία

ImageΜια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ στο Πρακτορείο Ειδήσεων Τζιχάν. Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή ο ίδιος θα συμμετάσχει στο νέο κόμμα, ενώ όπως επισήμανε στην διακήρυξη του προγράμματος του νέου κόμματος που θα ανακοινωθεί στο πρώτο συνέδριο της ΔΗΣΥ τον Μάρτιο του 2011 θα περιλαμβάνονται θέσεις για την «τουρκική» όπως δήλωσε μειονότητα της δυτικής Θράκης.

Stand-off μήνυμα στην Ανατολή: Απόλυτα επιτυχημένη πρώτη βολή όπλου JDAM σήμερα στα Καράβια!

ImageΛίγα λεπτά μετά τις 10.00 το πρωί σήμερα, δύο F-16 Advanced από την 335 Μοίρα της 116 Πτέρυγας Μάχης του Αράξου, «έστειλε» ένα stand-off μήνυμα στην Ανατολή : Τα ελληνικά F-16 εφεξής επιχειρούν με όπλα μακρού βεληνεκούς (stand-off weapons) και θα πρέπει να σκεφτούν δύο φορές πριν επιχειρήσουν κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα ο συνδυασμός F-16 Adv. και JDAM να αναλάβει δράση: Τα αποτελέσματα, όπως καταγράφηκαν στην σημερινή πρώτη δοκιμή συλλογής JDAM υπό πραγματικές συνθήκες, θα είναι καταστροφικά.

«Τι να μας κάνει ένα τζαμί; Θέλουμε δέκα»!

Όχι ένα, αλλά τουλάχιστον... δέκα τζαμιά στην ευρύτερη Αττική επιθυμούν να αποκτήσουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες. Σε σχετική συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος, παρουσιάστηκαν 23 προτάσεις, που αφορούν στο σύνολό της τη μεταναστευτική πολιτική, με σκοπό τα ζητήματα αυτά να τεθούν υπόψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωβουλής, υπουργείών και κομμάτων, ανεξάρτητων βουλευτών, καθώς και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εμπρηστική επίθεση στο χώρο που θα κτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό - Κινδύνεψε ο φρουρός

ImageΠρος ένα εσωτερικό πόλεμο στο κέντρο της Αθύνας φαίνεται ότι οδηγεί η απόφαση της κυβέρνησης να κτιστεί τζαμί στoν Βοτανικό και μάλιστα στο χώρο που ανήκει στις Ένοπλες Δυνάμεις: Όπως αναφέρουν στο defencenet.gr πηγές του υπουργείου Άμυνας, μέσα στη νύχτα στις 02.00 άγνωστοι επιτέθηκαν με εμπρηστικά υλικά στο χώρο όπου πρόκειται να κτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό. Πιο συγκεκριμένα έβαλαν φωτιά σε αποθήκες του ΚΣΑΝ (Κεντρικός Σταθμός Αυτοκινήτων Ναυτικού) και προκλήθηκαν σοβαρές καταστροφές. Κινδύνεψε η ζωή ενός ναύτη φρουρού και μιας οικίας η οποία βρίσκεται δίπλα από τις αποθήκες. Αποδεικνύεται ότι το όλο εγχείρημα ενέχει σοβαρά προβλήματα εσωτερικής

ΕΚΤΑΚΤΟ: Eπίθεση πυροβολικού της Βορείου Κορέας σε νοτιοκορεατικό νησί με νεκρούς και καταστροφές

Ξαφνική κλιμάκωση στις σχέσεις των δύο κρατών της κορεατικής χερσονήσου όταν το πυροβολικό της Βορείου Κορέας εξαπέλυσε ξαφνική και σφοδρή επίθεση στις 14.34 τοπική ώρα (07.34 ώρα Ελλάδος) με 200 βλήματα πυροβολικού κατά της κατοικημένης νήσου Yeonpyeong 100 χλμ από τις ακτές της Νοτίου Κορέας.
Στο νησί κατοικούν 1200-1300 άτομα και ήδη υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες για 12 κατεστραμμένα σπίτια, φωτιές από τον βομβαρδισμό έχουν ήδη εντοπιστεί στο νησί ενώ υπάρχουν και απώλειες. Ιδού η φωτό από το νησί μετά τον βομβαρδισμό.
Image
Ένας νεκρός στρατιώτης και 5 τραυματίες εκ των οποίων οι 3 είναι ναύτες και οι υπόλοιποι δύο πολίτες. Σχεδόν αμέσως το πυροβολικό της Νοτίου Κορέας ανταπέδωσε τα πυρά με 80 βολές, ενώ μαχητικά της Νοτίου Κορέας απογειώθηκαν. Παρά το γεγονός ότι συνοριακά επεισόδια θεωρούνται ως συνηθισμένα  όμως θεωρείται ως μία από της χειρότερες περιπτώσεις κρίσεως μεταξύ των δύο κρατών από το τέλος του πολέμου το 1953.
Εκτιμάστε ότι η σημερινή επίθεση σε συνδυασμό με την παρουσίαση το Σάββατο των φερόμενων εγκαταστάσεων εμπλουτισμού ουρανίου σχετίζονται με τις προσπάθειες του νύν ηγέτη της Βορείου Κορέας Kim Jong-il να προετοιμάσει την άνοδο του γιού του στην εξουσία.

Ο Μίκης στον Παπούλια

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα συναντηθεί αύριο ο Μίκης Θεοδωράκης.
Όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, η συνάντηση θα γίνει στις 13:00.
Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατες δηλώσεις του ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης είχε προαναγγείλει τη δημιουργία Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών την 1η Δεκεμβρίου.
Εκτιμάται ότι αυτό θα αποτελέσει και το αντικείμενο της αυριανής συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Α.Νταβούτογλου: "Ή θα δεχθεί τις τουρκικές θέσεις η Ελλάδα ή θα υποστεί τις συνέπειες"!

Image"Ή η Ελλάδα θα υποχωρήσει στο Αιγαίο ή θα υποστεί τις συνέπειες"! Αυτή είναι η ουσία μιας πρωτοφανούς (ακόμα και για τον εν λόγω πολιτικό) τοποθέτησης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Α.Νταβούτογλου πριν από λίγο, για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Η ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων περνάει μέσα από την ικανοποίηση των τουρκικών απαιτήσεων στο Αιγαίο και «την διασφάλιση εγγυήσεων για τα εν λόγω συμφέροντα» ξεκαθάρισε με τον πλέον ωμό τρόπο με δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου σε δηλώσεις του στην Τουρκία πριν από λίγη ώρα.

Οι δηλώσεις του ήρθαν ως απάντηση σε δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου για τις μυστικές διαπραγματεύσεις που διεξάγονται μεταξύ των δύο υπουργείων Εξωτερικών.
Είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία δια του υπουργού Εξωτερικών της, θέτει τόσο ξεκάθαρα ότι

Έβαλαν Ελληνόπουλα να προσκυνούν τον Αλλάχ

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Είναι σχεδόν απίστευτο αυτό που έγινε στο 79ο Νηπιαγωγείο Σεπολίων, την περασμένη Δευτέρα, όταν οι μουσουλμάνοι βγήκαν στις πλατείες της Αθήνας να προσευχηθούν για τη θρησκευτική γιορτή τους, το Μπαϊράμι.
Εκείνη λοιπόν την ημέρα, οι δασκάλες του 79ου Νηπιαγωγείου Σεπολίων, είχαν την φαεινή ιδέα να διδάξουν στα παιδάκια των 4 και 5 ετών τι είναι το Μπαϊράμι, γιατί το γιορτάζουν οι Μουσουλμάνοι και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα για τα νήπια. Και όλο αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, υπήρχαν και 3 παιδιά μουσουλμάνων. Κάπως έτσι, τα νήπια - Ελληνόπουλα μυήθηκαν στη θρησκεία του Ισλάμ.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των

«Πρόεδρε παραιτούμαι. Δεν μπορώ άλλο»

Κυριακή βράδυ ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου έκανε μια δραματική κίνηση στο σπίτι του πρωθυπουργού, στο Καστρί στην έκτακτη συνάντησή τους.
Υπέβαλε την παραίτησή του, διαμαρτυρόμενος για το κλίμα εναντίον του σε κυβέρνηση και κόμμα, αλλά και για το άρθρο της υπουργού Εργασίας Λούκας Κατσέλη στο «Βήμα της Κυριακής», με τον εύγλωττο τίτλο «Το φάρμακο της Τρόικα… σκοτώνει».
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του newscode.gr , ο πρωθυπουργός ζήτησε στην πολύ κρίσιμη αυτή στιγμή να μην προχωρήσει σε

Δραματικές εξελίξεις με την Τρόικα....


Δραματικές εξελίξεις για την Ελλάδα και την οικονομία με την Τρόικα τις τελευταίες δύο ημέρες να λειτουργεί μόνο με μαστίγιο και χωρίς καρότο. Οι απαιτήσεις που προέβαλε το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι είναι τόσο σκληρές, που ορισμένοι υπουργοί είναι έτοιμοι να ανέβουν στα κάγκελα. Δεν ήξεραν τι ψήφιζαν;
Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Τροϊκανοί  ζήτησαν να γίνουν άμεσα απολύσεις από το δημόσιο τομέα και ουδόλως τους ενδιαφέρει αν πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα.
Ζήτησαν επιτακτικά κλείσιμο επιχειρήσεων του δημόσιου τομέα αλλά και μείωση του εφάπαξ από ταμεία που έχουν μεγάλο πρόβλημα.
Παράλληλα, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρές εκφράσεις στις συναντήσεις με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, απαίτησαν αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα των αλλαγών και συγκεκριμένες

Οι δέκα λόγοι για να μην ζει κανείς στην Ελλάδα σήμερα

ImageΟι δέκα λόγοι για να πάψει να ζει κανείς στην Ελλάδα, αναλύονται σήμερα από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Εμείς απλώς να σημειώσουμε ότι στην ομορφότερη και πιο ήπια χώρα του κόσμου από άποψη περιβάλλοντος και κλιματολογικών συνθηκών, μέσα σε ένα χρόνο μόλις κατέστη αφόρητη η διαβίωση, με την παράδοση της κυριαρχίας της σε ξένους έναντι κάποιων δισεκατομμυρίων ευρώ σε τόκους που έπρεπε να εισπράξουν οι άπληστοι τραπεζίτες που μας δάνειζαν ενώ ήξεραν τους υψηλούς κινδύνιες που ενείχε αυτή η ενέργεια. Στην Ιρλανδία σήμερα, η οποία επίσης θα πάρει πακέτο βοηθείας, κανείς δεν τολμά να μιλήσει για "εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας", ούτε και να διανοηθεί κάτι τέτοιο...  1 Με τον προϋπολογισμό του 2011, οι Έλληνες καταναλωτές φορτώθηκαν τον υψηλότερο φόρο

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Λος Άντζελες 1942 - Η άγνωστη μοναδική μάχη(;) κατά εξωγήινων (βίντεο)


ImageΜία πιθανή μάχη της αμερικανικής αεράμυνας και της Αεροπορίας κατά εξωγήινων κατά τη διάρκεια της νύχτας της 24ης προς την 25η Φεβρουαρίου του 1942 όταν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα προκάλεσαν απανωτούς συναγερμούς στην αεράμυνα της Νότιας Καλιφόρνια γίνεται ταινία βασιζόμενη σε πραγματικά γεγονότα. Την 24η ΓΦεβρουαρίου μια προειδοποίηση από το γραφείο πληροφοριών του αμερικανικού Ναυτικού ανέφερε πως μια επίθεση ήταν επικείμενη στις επόμενες δέκα ώρες. Το ίδιο βράδυ ένας μεγάλος αριθμός από κάτι σαν φωτοβολίδες και φώτα που αναβόσβηναν στον