Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Προοιωνίζονται εξελίξεις για την υφαλοκρηπίδα

Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Ζαμάν" υποστηρίζει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξουν αποτελέσματα σε κάποια από τα ζητήματα που αφορούν στην υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο, επικαλούμενο τουρκικές διπλωματικές πηγές. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι "τους τελευταίους μήνες σημειώνεται πρόοδος στις διερευνητικές επαφές, όπου εξετάζονται θέματα, όπως η υφαλοκρηπίδα, ο εναέριος χώρος και τα χωρικά ύδατα. Είναι άξια προσοχής η μείωση των αναφορών των ελληνικών ΜΜΕ και των παραπόνων των Ελλήνων πολιτικών σχετικά με το Αιγαίο.

Εντείνονται οι φήμες -από Τουρκία- για την υφαλοκρηπίδα

Σε μάκρος τράβηξε η συνάντηση Παπανδρέου-Ερντογάν στον Αστέρα. Κοντά τρεις ώρες κουβέντας. Μέχρι στιγμής το μόνο θέμα που δείχνει ότι πάει προς ρύθμιση είναι ο καθορισμός της υφαλοκρηπίδας. Κάτι που γράφτηκε και στο σημερινό τουρκικό Τύπο,σύμφωνα με τον οποίο μέχριι το τελος του χρόνου ίσως να έχει βρεθεί λύση. Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε μπροστά στις κάμερες "φίλο τον Ταγίπ".

Σαρώνει το "αντιμνημονιακό" μέτωπο - 65 με 70% παίρνει στον β' γύρο ο Γ.Δημαράς

 ImageΣαρώνει το "αντιμνημονιακό μέτωπο" στις δημοσκοπήσεις σε όλης την Ελλάδα. Στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Δημαράς περνάει πλέον καθαρά μπροστά από την πρώτη Κυριακή και όλα δείχνουν ότι την δεύτερη Κυριακή ο λαός θα επιβραβεύσει την ψήφος του κατά του επαίσχυντου Μνημονίου με μία περιφανή νίκη και την θέση του "μικρού πρωθυπουργού" ως Περιφερειάρχη Αττικής.  Έρευνα της εταιρείας Marc δείχνει ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γ. Δημαράς πήρε κεφάλι με προβάδισμα 2% στον πρώτο γύρο από τον Γιάννη Σγουρό (21,7% έναντι 19,7%), ενώ στον δεύτερο γύρο φαίνεται να υπερισχύει τόσο του Γιάννη Σγουρού όσο και του Βασίλη Κικίλια με ποσοστό 53,2%.

Ο Υμνητής των μολότωφ Αλαβάνος, καταδικάζει τα γιαούρτια και ζητά την επέμβαση του Κορκονέα!

Ο Υμνητής των μολότωφ Αλαβάνος, καταδικάζει τα γιαούρτια και ζητά την επέμβαση του Κορκονέα!

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Αποδείξεις για το οτι οι Αρχαίοι Έλληνες προφήτεψαν αναλυτικότατα την έλευση Του Χριστού. Η Ορθοδοξία δεν είναι εβραικο κατασκέυασμα όπως ισχυριζονται τα φερέφωνα της Νέας Εποχής. Είναι η Αλήθεια. ΈΛΛΗΝΕΣ ή ΡΩΜΙΟΙ ή ΓΡΑΙΚΟΙ (γιά όλα είμαστε περήφανοι) ξυπνήστε και διαφυλάξτε τη αδιάλειπτη συνέχεια της Φυλής μας που κάποιοι θελουν να την κομματιάσουν (εν γνώσει ή εν αγνοία τους)….


Πάτρα: Αλλοδαποί βίασαν 25 χρονη Ελληνίδα στο λούνα παρκ της Αγίας Σοφίας.

Μια γυναίκα 25 χρονών κατήγγειλε σήμερα το βράδυ στην Ασφαλεια ότι στις 9 βιάστηκε από δύο αλλοδαπούς στο λούνα παρκ που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στη διασταύρωση με την Αθηνών.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι όπως είπε η κοπέλα είναι λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 25 χρονη, οι αλλοδαποί την έσυραν μέσα στο χώρο του λούνα πάρκ με τη βία και την βίασαν και οι δύο.
ΠΗΓΗ: the Best.gr
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ! Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Δυστυχώς οι περρισότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν τα βασικά γεγονότα της 28ης Οκτωμβρίου 1940...

Μυστικά ραντεβού για τις αεροµαχίες!!! Η άγνωστη διαπραγµάτευση που ναυάγησε

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αριστοτελία Πελώνη 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010


Η πρώτη σελίδα  του απόρρητου  τηλεγραφήµατος  για τις συνοµιλίες  του γ.γ. του ΥΠΕΞ  µε τον υφυπουργό  Σινιρλίογλου στις  18 Ιουνίου.  Μυστικό δίαυλο διαλόγου για το Αιγαίο - ανεξάρτητο από τις διερευνητικές επαφές - για τα αεροναυτικά θέµατα επιχείρησε να ανοίξει η Τουρκία τον περασµένο Ιούνιο, όπως προκύπτει από απόρρητο τηλεγράφηµα που παρουσιάζουν «ΤΑ ΝΕΑ».

Η Αγκυρα πρότεινε µυστική διαπραγµάτευση για τη µείωση της έντασης στον αέρα και υπέβαλε προτάσεις που επιχειρούν να µετατρέψουν το Αιγαίο σε ουδέτερη ζώνη, όπου τα τουρκικά µαχητικά θα µπορούν να πετούν ανενόχλητα, την ώρα που έβγαζε τα πλοία «Τσεσµέ» και «Πίρι Ρέις» για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Μπορεί ο τούρκος Πρωθυπουργός να δήλωσε πριν από λίγες µέρες (µιλώντας στον Σκάι) ότι δεν επιθυµεί να γίνονται υπερπτήσεις στο Αιγαίο και να άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνησή του έχει προβεί σε συστάσεις για το ζήτηµα στις ένοπλες δυνάµεις, οι προτάσεις όµως που έχει υποβάλει η Αγκυρα στην Αθήνα για τα αεροναυτιλιακά θέµατα στο Αιγαίο δεν διαφέρουν από θέσεις που έχουν διατυπωθεί το 2006 και το 2009 και επιχειρούν να διαµορφώσουν καθεστώς συνδιαχείρισης στο Αιγαίο.

Στο στόχαστρο φανατικών ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας

Θορυβημένοι είναι οι ορθόδοξοι Προκαθήμενοι και οι ηγέτες των διεθνών χριστιανικών οργανισμών από τις επιθέσεις που εξαπολύονται το τελευταίο διάστημα κατά του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου και κατά ιεραρχών της Εκκλησίας της Αλβανίας. Πολλοί κληρικοί κάνουν λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του κ. Αναστασίου επειδή στα τραγικά γεγονότα της Χειμάρρας, τον περασμένο Αύγουστο, με τη δολοφονία του 37χρονου Αριστοτέλη Γκούμα, στάθηκε δίπλα στους ορθοδόξους της περιοχής.

Τριήμερος εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα του τριήμερου εορτασμού της 26ης και 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκε χτες. Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στη Θεσσαλονίκη θα είναι ολιγόωρη, ενώ η μαθητική παρέλαση θα διεξαχθεί την Τετάρτη και η στρατιωτική την Πέμπτη. Στη διάρκεια του τριημέρου θα σημαιοστολιστεί ο νομός και θα φωταγωγηθεί κατά τις βραδινές ώρες. Τη Δευτέρα, το πρωί, θα γίνει η λιτάνευση της εικόνας του αγίου Δημητρίου και το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης «Το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων 1912 - 1913» στο Πολεμικό Μουσείο.

Την Τρίτη, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη δοξολογία στον Αγιο Δημήτριο και στις 6.30 μ.μ. η καθιερωμένη εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ με κεντρικό ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή Δημήτρη Μαρωνίτη. Την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, θα γίνει η μαθητική παρέλαση, ενώ το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η επίσημη υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Το πρόγραμμα του κ. Παπούλια περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού, καθώς και παρακολούθηση της στρατιωτικής παρέλασης στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο κ. Παπούλιας θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα.

 ΠΗΓΗ: Αγγελιοφόρος

Εκρήξεις σε μυστική βάση - Διαψεύδει το Ιράν


Μία άκρως μυστική ιρανική στρατιωτική εγκατάσταση επλήγη από τριπλή έκρηξη, στις 12 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ισραηλινές δημοσιογραφικές πηγές, στη συγκεκριμένη τοποθεσία βρίσκονταν αποθηκευμένοι οι περισσότεροι από τους εκτοξευτήρες πυραύλων SHAHAB-3, μέσου βεληνεκούς, οι οποίοι θα χρησιμοποιούνταν κατά των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ και κατά του Ισραήλ, σε περίπτωση πολέμου. Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, 18 στρατιώτες σκοτώθηκαν από τις εκρήξεις, ενώ άλλοι 14 τραυματίστηκαν. Η βάση Imam Ali όπου σημειώθηκε το περιστατικό, βρίσκεται στο όρος Zagros, κοντά στην πόλη Khorramabad, στη δυτική ιρανική Επαρχία Lorestan.

Στην Αθήνα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Έφτασε στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να συμμετάσχει στο Διεθνές συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο που πραγματοποιείται στη Βουλιαγμένη την Παρασκευή. Στο αεροδρόμιο τον κ. Ερντογάν, τη σύζυγό του Εμινέ, και την διπλωματική αποστολή, υποδέχθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παραθέτει ιδιωτικό δείπνο τον τούρκο ομόλογό του το βράδυ της Πέμπτης, ενώ δείπνο προς τιμήν του ομολόγου του Υπουργού Εξωτερικών Αχμέντ Νταβούτογλου, παραθέτει και ο κ. Δρούτσας στο εστιατόριο ''Διόνυσος'' κοντά στην Ακρόπολη.

αντίδραση (ανανέωση) Πειρατική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ εξήγγειλε η Τουρκία - Αναμένεται ελληνική αντίδραση

21-10-2010 19:15:50
ImageΗ Τουρκία "τραβάει το σχοινί" στην Ανατολική Μεσόγειο και εξήγγειλε σήμερα την απόφασή της να προχωρήσει σε πειρατική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ και εν συνεχεία εκμετάλλευσή των κοιτασμάτων που θα βρει. Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ενέργειας Taner Yildiz "Η Τουρκία θα ξεκινήσει την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στη θαλάσσια περιοχή γύρω από την Κύπρο και μέσα στην αποκλειστική ζώνη της νήσου και εν συνεχεία αν μπορεί να εφοδιάζει αυτή με πετρέλαιο και φυσικό αέριο τον ελληνοκυπριακό τομέα"!

Απόπειρα εσχάτης προδοσίας στο Αιγαίο αποκαλύπτεται από ΤΑ ΝΕΑ - Κυριαρχία υπό διαπραγμάτευση!



21-10-2010 10:10:23
ImageΤην ύπαρξη μυστικού ελληνοτουρκικού διαλόγου για τον επιχειρησιακό διαμοιρασμό στο Αιγαίο αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με την δημοσιοποίηση του περιεχομένου ενός τηλεγραφήματος όπου εμφανίζεται η ελληνική πλευρά να παραιτείται από τις αναχαιτίσεις "μακριά από τις ελληνικές ακτές" και "να αποφεύγει να εμπλέκεται σε αερομαχίες όταν τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μεταξύ 6 και 10 μιλίων". Πρόκεται για την πρώτη επιβεβαίωση αυτού που πρώτο είχε γράψει το defencenet.gr, ότι τα ελληνικά μαχητικά πλέον - και σίγουρα κατόπιν εντολών - δεν εμπλέκονται σε αερομαχία με τους εισβολείς!

Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Ζαμάν", υποστηρίζει ότι ως το τέλος του έτους θα υπάρχει αποτέλεσμα στο ζήτημα της υφαλοκρηπίδας των νησιών

Μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξει αποτέλεσμα σε κάποια ζητήματα αναφορικά με την υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο,υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα “Ζαμάν”, επικαλούμενη "διπλωματικές πηγές". Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι "τους τελευταίους μήνες σημειώνεται πρόοδος στις διερευνητικές επαφές, όπου εξετάζονται θέματα, όπως η υφαλοκρηπίδα, ο εναέριος χώρος και τα χωρικά ύδατα. Είναι άξια προσοχής η μείωση των αναφορών των ελληνικών ΜΜΕ και των παραπόνων των Ελλήνων πολιτικών σχετικά με το Αιγαίο. Παρ' ότι η Αθήνα χρησιμοποιεί συγκρατημένη γλώσσα, διπλωματικές πηγές υπογραμμίζουν ότι μέχρι το τέλος του έτους, θα σημειωθεί πρόοδος σε κάποια ζητήματα αναφορικά με την υφαλοκρηπίδα.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον του Ιράν στην Ελλάδα;

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Το Ισραήλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια πιθανή επίθεση εναντίον του Ιράν, πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες αεροπορικές ασκήσεις ανεφοδιασμού αεροσκαφών από ελληνικές αεροπορικές βάσεις. Οι ασκήσεις παρουσιάστηκαν ως ασκήσεις ρουτίνας στο πλαίσιο των κοινών ασκήσεων «διάσωσης» που πραγματοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ από το 2008 και έλαβαν τέλος στις 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο, έγινε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για κοινές αεροπορικές ασκήσεις. Πληροφορίες από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία αναφέρουν ότι χρησιμοποιούν τις βάσεις της Νέα Αγχίαλου, του Άραξου και της Ανδραβίδας για ασκήσεις ανεφοδιασμού με αεροσκάφη που είναι εξοπλισμένα με πρόσθετες δεξαμενές καυσίμων. Επίσης στην Ελλάδα σταθμεύουν αρκετά Ισραηλινά ελικόπτερα τύπου CH-53. Πηγές αναφέρουν ότι το Ισραήλ είναι πλήρως προετοιμασμένο για να επιτεθεί στο Ιράν, απλώς περιμένει μία πρόφαση. Σε πρόσφατη περιοδεία του στη Μέση Ανατολή ο Ιρανός Πρόεδρος Αχμαντινετζάν, επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι το Ισραήλ πρέπει να καταστραφεί. Κύκλοι του ΝΑΤΟ, περιμένουν να δουν εάν η συγκεκριμένη έκκληση του Αχμαντινετζάν, θα αποτελέσει την πρόφαση για ενδεχόμενη επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.


Πηγή: «Το Ισραήλ κάνει σε ελληνικό έδαφος ασκήσεις επίθεσης από αέρος κατά του Ιρανικών στόχων»
http://www.info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/redaktion/israel-uebt-luftangriffe-auf-iranische-ziele-in-griechenland.html;jsessionid=16288EFD69D83F4C7E3B681D796C02BC

Περίεργοι νυκτερινοί «επισκέπτες» σε στρατόπεδα

Προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στην ΔΥΚ
Προβληματισμός επικρατεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις «περίεργες» προσεγγίσεις αγνώστων σε στρατόπεδα της περιοχής Αττικής, των οποίων οι κινήσεις δείχνουν ότι επιχειρούν να εισέλθουν λαθραίως αλλά μέχρι τώρα έχουν αποτραπεί, καθώς έχουν γίνει αντιληπτοί από τα εφαρμοζόμενα μέτρα ασφαλείας κι έχουν σπεύσει να εξαφανιστούν μέσα στην νύκτα.

Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στον Σκαραμαγκά και ειδικότερα στην περιοχή του στρατοπέδου της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού

Οι Τούρκοι μας πάνε... Καβάλα!

Νέα φοβερή τουρκική πρόκληση, την ώρα που ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν μας λέει ότι «η οικονομική κρίση της Ελλάδος οφείλεται στις εξοπλιστικές της δαπάνες, για την αντιμετώπιση ενός φανταστικού εχθρού». Είναι όντως «φανταστικός» ο εχθρός; Φυσικά ΟΧΙ! Η κατάσταση στην Κύπρο, μιλά από μόνη της! Και τώρα αυτό: το υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας μοίρασε έναν επίσημο χάρτη σε όλα τα δημοτικά της χώρας, όπου εμφανίζεται η ελληνοτουρκική μεθόριος στην Καβάλα. Δηλαδή, εμφανίζει όλη τη Θράκη και τμήμα της Ανατολικής Μακεδονίας, υπό τουρκική κατοχή, όπως και η Ρόδος, η Σάμος, η Κρήτη και η Κύπρος! «Θύμα» όμως της όλης εξέλιξης, δεν είναι μόνο η Ελλάδα! Στο χάρτη, παρουσιάζεται η Τουρκία να κατέχει και μέρος της νοτιοανατολικής Βουλγαρίας, δηλαδή τα μέρη όπου διαβιεί η μουσουλμανική μειονότητα της χώρας.

Άγκυρα: "Τουρκικός εναέριος χώρος το Αγαθονήσι - Τον παραβιάζουν τα ελληνικά μαχητικά"!

18-10-2010 19:16:46  
ImageΤουρκικό εναέριο χώρο χαρακτήρισε για πρώτη φορά επίσημα η Άγκυρα, όπως αποκαλύπτει σήμερα για πρώτη φορά το defencenet.gr, την εναέρια περιοχή του Αγαθονησίου! Κατ’αυτό τον τρόπο θεωρεί ότι τα δύο ελληνικά F-16C που έσπευσαν στην περιοχή για να αναχαιτίσουν τα τουρκικά αεροσκάφη που έκαναν υπέρπτηση στο Αγαθονήσι( για την οποία σήμερα σε συνέντευξή του ο Τούρκους πρωθυπουργός δηλώνει με κροκοδείλια δάκρυα ότι "Λυπάται που συνέβη") παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο και μάλιστα σε μεγάλο βάθος, όπως υποστηρίζει το τουρκικό ΓΕΕΘΑ! Η Άγκυρα υποστηρίζει ότι τα ελληνικά μαχητικά εισήλθαν στον τουρκικό εναέριο χώρο κατά 4 ν.μ.!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Επικίνδυνη ομολογία του Ρ.Τ.Ερντογάν: "Δεν ελέγχω τους στρατιωτικούς - Απλά κάνω συστάσεις"!

19-10-2010 12:00:19
ImageΕπικίνδυνες θέσεις εκφράζει σήμερα σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ουσιαστικά «νίπτει τα χείρας του» και ομολογεί ότι δεν μπορεί να ελέγξει τις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας προχωρόντας απλώς σε … «συστάσεις» (!) προς το στρατιωτικό κατεστημένο "να μην πετάνε επάνω από ελληνικά νησιά" και  (άκουσον-άκουσον!) ότι "λαμβάνει σαφείς αποστάσεις από τις επιλογές που ακολουθούν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του". Που σημαίνει ότι δεν έχει καμία δύναμη να ελέγξει τους στρατιωτικούς. Άρα τι ακριβώς μπορεί να εγγυηθεί ο Τούρκος πρωθυπουργός πέρα από τις επικοινωνιακές αερολογίες του;

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΤΟΥΡΚΙΑ: Πρόκληση µε προκάλυµµα το ΝΑΤΟ

ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ προκλητική τακτική αµφισβήτησης Ελληνικών δικαιωµάτων και αρµοδιοτήτων εφήρµοσε δύο φορές την προηγούµενη εβδοµάδα η Αγκυρα στον εναέριο χώρο του Αιγαίου αξιώνοντας από ελληνικά µαχητικά αεροσκάφη µε επίκληση του ΝΑΤΟ να φύγουν από τον διεθνή εναέριο χώρο όπου πραγµατοποιούσαν αναγνώριση – αναχαίτιση τουρκικών F-16 στο FΙR Αθηνών χωρίς σχέδια, έχοντας νωρίτερα παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο.

Έρχεται ο Ερντογάν

«Ανταλλαγή απόψεων σε διμερή και πολυμερή ζητήματα υπό το φως της πρώτης συνεδρίασης του ανωτάτου συμβουλίου συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Μαΐου στην Αθήνα, αλλά και των θετικών εξελίξεων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις» θα έχει ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν με τον Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του στην Άγκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ! - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ο Yuri Alexandrovich Bezmenov, γιός υψηλόβαθμου σοβιετικού αξιωματικού γεννήθηκε το 1939 στην Μόσχα. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Novosti Press και ως πράκτορας στην KGB (Κα Γκε Μπε) αλλά και στο Κεντρικό Κομμουνιστικό Συμβούλιο τα χρόνια της Σοβιετικής Ενώσεως. Ειδικότητα του ήταν η προπαγάνδα. Λόγω διαφωνίας του με το σοβιετικό καθεστώς, τον Φεβρουάριο του 1970 διέφυγε στη Δύση και μάλιστα από την Αθήνα όπου είχε έρθει ως τουρίστας.

Ο ξεσηκωμός των αγανακτισμένων Ελλήνων ξεκινάει από την πλατεία Αττικής


Νύχτα τρόμου εκτυλίχθηκε χθες στην πλατεία Αττικής, με γεγονότα που έφεραν στο νου ανάλογα περιστατικά που έχουν σημειωθεί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ομάδα «αγανακτισμένων» πολιτών επιτέθηκε σε μίνι μάρκετ, ιδιοκτησίας μετανάστη από το Μπαγκλαντές, τραυματίζοντας τον ιμάμη της περιοχής και έναν ακόμη μετανάστη. Οι συμπλοκές γενικεύτηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί μετανάστες και Έλληνες.

Και άλλες εμφανίσεις σφαιρικών αντικειμένων μεγέθους πλανήτη κοντά στον Ήλιο

18-10-2010 13:23:45


ImageΑπό τις 10 Ιανουαρίου περίπου το διαδίκτυο κατακλύζεται από το φαινόμενο των διαστημικών σφαιρών που βρίσκονται κοντά στον Ήλιο, όπως το defencenet.gr είχε τότε αναφέρει.
Όπως πάντως προσπαθεί να διευκρινίσει η NASA σε ειδική σελίδα τέτοιες απεικονίσεις οφείλονται όταν οι κοσμικές ακτίνες παραμορφώνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης της ψηφιακής εικόνας με αποτέλεσμα τη δημιουργία ανάλογων παραμορφώσεων οι οποίες απεικονίζονται ως σφαίρες. Οι οπαδοί πάντως της θεωρίας των σφαιρών οι οποίες έχουν το μέγεθος ολόκληρου πλανήτη, επιμένουν πως δεν πρόκειται για υπόθεση «compression artifacts» αλλά για κάτι άλλο, έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Πάντως κανείς μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει μια αξιόπιστη απάντηση στο τι μπορεί να είναι τα αντικείμενα αυτά.

Αυξάνονται «ανησυχητικά» τα «κρούσματα» εμφάνισης UFO στις ΗΠΑ (βίντεο)

17-10-2010 19:05:41 ImageΜετά την «πολιορκία» της Νέας Υόρκης από τρία φωτεινά –κατά τα φαινόμενα αντικείμενα- στις 13 Οκτωβρίου, ημερομηνία την οποία είχε καταδείξει πρώην αμερικανός στρατιωτικός ως «παγκόσμια ημέρα εμφάνισης UFO», δύο ημέρες αργότερα το ανατολικό El Paso στο Τέξας βίωσε την ίδια εμπειρία τη νύχτα της 15ης Οκτωβρίου όταν τρία φωτεινά αντικείμενα αναστάτωσαν τους κατοίκους της περιοχής.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, όπου φαίνεται καθαρά αρχικά ένα φως το οποίο στη συνέχεια διασπάστηκε σε τρία μικρότερα πριν αυτά αρχίσουν να αιωρούνται και στη συνέχεια εξαφανιστούν ξαφνικά. Όπως αναφέρει και το σχόλιο του παρουσιαστή του τηλεοπτικού σταθμού που παρουσίασε το βίντεο ακριβώς ο ίδιος σχηματισμός είχε εμφανιστεί και στη Νέα Υόρκη δύο ημέρες νωρίτερα.
Παρά τα εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν με εμφανίσεις ΑΤΙΑ ανά τον κόσμο, οι δύο αυτές περιπτώσεις της 13ης και της 15ης Οκτωβρίου κρίνονται αρκετά σοβαρές, καθώς