Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

«Σπάει ταμεία» στο YouTube το video clip του Σουηδικού συγκροτήματος "Sabaton", που εμπνεύστηκε από τον αγώνα της Ελλάδας!

Το όνομά του "Sabaton". Είναι ένα "power metal" συγκρότημα από τη Σουηδία με ζωή 12 ετών. H μπάντα «ειδικεύεται» σε σκληρά μουσικά κομμάτια εμπνευσμένα από την ιστορία και μεγάλους πολέμους. Έτσι πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Coat of Arms» με το ομότιτλο φιλελληνικό τραγούδι. Το συγκρότημα με αφορμή τον ελληνοϊταλικό πόλεμο δημιούργησε ένα τραγούδι που...ξεχειλίζει Ελλάδα!

Από την ημέρα της κυκλοφορίας μέχρι σήμερα, το YouTube έχει πάρει «φωτιά». Ήδη το video clip το έχουν δει και σχολιάσει 400.000 άνθρωποι.

Υ.Γ: Πάλι καλά που στις σημερινές δύσκολες μέρες εμπνέουμε και κάποιους... εκτός συνόρων!



Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η Ευρώπη αναγνωρίζει ελληνική ΑΟΖ, αν και οι κίνδυνοι δεν εξέλειπαν...

Όταν τα συμφέροντα των ισχυρών και οι σχεδιασμοί τους εξυπηρετούνται, αίφνης όλα γίνονται σύννομα και απολύτως ξεκάθαρα...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2sJzINilOj9rtzK6tZwvnCyxqNT8utPdxtRVPU0xCGCPc3Md7tLxu5Uxo3gQCap5x4XeO0gGDMan3sblmsvztkih9D3XOVLn9yUYvo8F8rqBsDOHi2iNBdLonMZgm3jTVlW7_b6dJT8g/s1600/hellenic_exclusive_economic_zonelarge.bmpΣύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), η οποία καθορίζεται από τις προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου, και του Δικαίου της Θαλάσσης. 
Η  απόφαση αυτή ελήφθη κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, ενώ αποφασίστηκε πως για την ώρα δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί επισήμως, αφού το μέγα ζήτημα πλέον είναι η «διαχείριση» του παράγοντα Τουρκία. Με τη συγκεκριμένη απόφαση, η Δύση αναγνωρίζει πως τα νησιά του Αρχιπελάγους του Αιγαίου, το Καστελόριζο και η Κύπρος διαθέτουν ΑΟΖ, άρα οι ζώνες Ελλάδας και Κύπρου έχουν κοινό σύνορο, ενώ η αντίστοιχη ζώνη του Ισραήλ εφάπτεται με αυτήν της Λευκωσία και της Αθήνας. 

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Το νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι στους Μολάους - Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε νεαρή δασκάλα με μαχαίρι και διέρρηξαν την ιστορική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου

Φασαρίες μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών σημειώθηκαν 4/2/2011 βράδυ στην πόλη των Μολάων. Όλα άρχισαν προχθές, όταν μετανάστες κάτω όπως όλα δείχνουν από την επήρρεια αλκοόλ, επιτέθηκαν σε νεαρή δασκάλα με μαχαίρι για να της αφαιρέσουν την τσάντα, ενώ χθες διέρρηξαν και έκαναν ζημίες στην ιστορική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Έπειτα απ’ όλα αυτά, χθες βράδυ ομάδα 40 περίπου Ελλήνων άρχισαν να γυρνάνε στα σπίτια των μεταναστών και να τρομοκρατούν (sic, μην μας πούνε και ακραίους…) τους μετανάστες. Η ομάδα των Ελλήνων εισέβαλε σε αρκετά σπίτια μεταναστών στην πόλη των Μολάων, καθώς και σε 2 σπίτια στο γειτονικό χωριό των Πακίων.
Οι κάτοικοι της πόλης των Μολάων, φοβούνται τώρα την κλιμάκωση της αναταραχής, ενώ η αστυνομία της πόλης χθες βράδυ διενεργούσε περιπολίες διαρκώς, με ομάδες 3 αστυνομικών ανά όχημα.

ΠΗΓΗ:  http://greeknation.blogspot.com

Ε.Βενιζέλος: "Υπήρχαν τουρκικά υποβρύχια στην περιοχή, αλλά ήταν στην Άνδρο όχι στην Κέα"!

Image“O κόσμος το’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το τουρκικό υποβρύχιο που εγκλωβίστηκε βορειοανατολικά της Κέας από τα S-70-B6. Σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο πρώην διοικητής και της ΕΥΠ, Ι.Κοραντής  για το θέμα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλος ο υπουργός υποστηρίζει κάπως αδέξια, είναι γεγονός ότι υπήρχαν τουρκικά υποβρύχια στην περιοχή, αλλά βρισκόντουσαν ... 75 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά κοντά στην Άνδρο! Ας ρωτήσει για να μάθει ότι για τριήμερες ασκήσεις υποβρυχίων, όπως ήταν η τουρκική, η

Τουρκική αεροναυτική άσκηση«ACIK DENIZ»: Αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ «σκιά» στο Καστελόριζο!


Ασυνήθιστη αμερικανική ενέργεια κατά τη διάρκεια τουρκικής αεροναυτικής άσκησης καταδεικνύει ότι οι εποχές έχουν αλλάξει...

Το Αμερικανικό Ναυτικό (USN) που εστιάζει την προσοχή του στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, αλλά και το Αιγαίο, έστειλε το αεροπλανοφόρο USS Enterprise (CVN 65) για να παρακολουθήσει από απόσταση αναπνοής τουρκική άσκηση η οποία αρχίζει τις επόμενες ημέρες.
Πρόκειται για την αεροναυτική άσκηση των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων «ACIK DENIZ» η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διάστημα 7-11 Φεβρουαρίου στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο. Μέρος της άσκησης έχει προγραμματιστεί να

Ο ΓΑΠ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΝΤ! (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΣΦΑΛΩΣ)

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΡΥΟΣ ΑΕΡΑΣ...ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ 3 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ "ΑΥΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

Δεν θα περάσει η κάρτα του πολίτη, φώναξαν χιλιάδες ορθόδοξοι Έλληνες

karta_syntagmaΤην πρόθεσή του να αγωνιστεί κατά της κάρτας του πολίτη και να μην την παραλάβει ΠΟΤΕ, εξέφρασε το ορθόδοξο ποίμνιο, με τη μαζική του συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά της κάρτας του πολίτη, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος.
Σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς, πάνω από 10.000 Έλληνες, με γαλανόλευκες στα χέρια, συγκεντρώθηκαν μπροστά στη Βουλή, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην εξουσία ότι θα αντισταθούν στην αριθμοποίηση του ανθρώπου και ότι δεν σκοπεύουν να υποδουλωθούν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην παγκόσμια διακυβέρνηση.