Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου

Κυβερνητική σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού πραγματοποιείται σήμερα στο Μαξίμου, με κεντρικό θέμα την κατάθεση του προϋπολογισμού για το 2011. Τα στελέχη της κυβέρνησης καλούνται να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στη λήψη μέτρων και πόσο σκληρά θα είναι αυτά!
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Λούκα Κατσέλη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Δημήτρης Ρέππας, Χάρης Παμπούκης και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.
Το πρακτορείο Dow Jones -επικαλούμενο κυβερνητική πηγή- αναφέρει ότι
την εβδομάδα μετά τον β’ γύρο των εκλογών η κυβέρνηση θα ανακοινώσει πακέτο μέτρων συνολικού ύψους 4,5 δισ. ευρώ. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται μειώσεις δαπανών στις ΔΕΚΟ, όπως περιορισμός των υπερωριών και μείωση του προϋπολογισμού των υπουργείων, αλλά και συγχωνεύσεις ή κλείσιμο δημοσίων οργανισμών!
"Το σημαντικό πρόβλημα παραμένει η φοροδιαφυγή. Σε απόλυτους αριθμούς, είμαστε μείον 2 δισ. ευρώ στην επίτευξη του στόχου του τρέχοντος έτους, και έτσι το έλλειμμα του προϋπολογισμού θα αναθεωρηθεί και θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρότερα το επόμενο έτος", φέρεται να δήλωσε στο πρακτορείο κυβερνητικός αξιωματούχος.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου