Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Έπιασαν ομάδα αλλοδαπών ληστών “τραμπούκων” στον Άγιο Παντελεήμονα...Έλα Κούλογλου τρέχα στο τμήμα να δεις μήπως τους στραβοκοίταξε κανένας αστυνομικός των 699 ευρώ.

Ημέρες τώρα οι αστυνομικοί έκαναν περιπολίες για να εντοπίσουν την ομάδα 30 αλλοδαπών που επιτίθεται με λοστούς, καδρόνια και πέτρες σε ανυποψίαστους πολίτες
Γύρω στις οκτώ το βράδυ σήμανε συναγερμός. Στη συμβολή των οδών Περγάμου και Αριστομένους άνδρες της ασφάλειας είδαν κάποιους από τους Ασιάτες να συγκεντρώνονται. Προφανώς είχαν σκοπό να κάνουν νέα επίθεση.
Οι αστυνομικοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Κύκλωσαν την περιοχή. Δεκάδες μηχανές και περιπολικά έκλεισαν τα στενά και τελικά κατάφεραν να συλλάβουν εννέα άτομα.
Πρόκειται για την ομάδα που έχει επιτεθεί κατά καιρούς σε άλλους αλλοδαπούς, έχει δώσει “μάχες” με ομάδες άλλων εγκληματιών, ενώ έχει στείλει στο νοσοκομείο και έναν πατέρα με την ανήλικη κόρη του που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο τους.

 Σχόλιο
Αυτές τις συλλήψεις που κάνουν τώρα πριν τις επαναληπτικές εκλογές,να τις σκεφτείτε καλά,για πιο λόγο τις κάνουν και για πιο λόγο έμαθαν ξαφνικά όλοι στα ΜΜΕ πως υπάρχει εγκληματικότητα αλλοδαπών και Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.
Εντύπωση προκαλεί πως θυμήθηκαν ακόμα και την πλατεία Βάθης..στα ΜΜΕ..

ΠΗΓΗ: http://eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου