Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΙΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ;


chinesemissileΗ Κίνα φέρεται να έχει εκτοξεύσει τον πύραλο, ο οποίος πέρασε από τη Δυτική Καλιφόρνια, χωρίς το Πεντάγωνο να μπορεί να εξηγήσει, τί ακριβώς έγινε.
Ένα κινεζικό πολεμικό-πυρηνικό υποβρύχιο Jin, που έφερε βαλλιστικούς πυραύλους ανέπτυξε -κρυφά- δραστηριότητα από υπόγεια βάση στη νότια ακτή της νήσου Χαϊνάν, ξεκινώντας διηπειρωτικές εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων, από τα διεθνή ύδατα, στα ανοικτά των νότιων ακτών της Καλιφόρνια.
Πηγές πληροφοριών της WMR, στην Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι οι στρατιωτικές αρχές και οι υπηρεσίες πληροφοριών της Κίνας Κινέζοι αποφάσισαν να αποδείξουν στις Ηνωμένες Πολιτείες τις δυνατότητές τους, λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνόδου των G-20, στη Σεούλ, όπου επρόκειτο να παρεβρεθεί και ο Πρόεδρος Ομπάμα.

Η αναφερόμενη κινεζική δοκιμή πυραύλων, από το Λος Άντζελες, ήρθε ως ένα διπλό πλήγμα για τον Ομπάμα. Η μέρα μετά την πυραυλική εκτόξευση, οδήγησε τον κινεζικό οργανισμό αξιολόγηση πίστωσης, Dagong Global, να υποβιβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα του χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών σε Α +, από ΑΑ.

Ο μηχανισμός του Πενταγώνου, που υποστηρίζεται από δημοσιογράφους, που καλύπτουν τακτικά τα θέματα του Υπουργείου Άμυνας, όπως επίσης και αξιωματούχοι της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) και της Aerospace Defense Command (NORAD) ανέπτυξαν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, σχετικά με την εκτόξευση του πυραύλου.
Το Πεντάγωνο, μάλιστα, μίλησε για εμπνευσμένες ιστορίες, τονίζοντας ότι ο πύραυλος ήταν στην πραγματικότητα "ερασιτεχνικός" ή μια οπτική ψευδαίσθηση.

ΠΗΓΗ: http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου