Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δίνουμε λεφτά στα Σκόπια για έργα δικά τους!

Εδώ δεν υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις και συνεχώς γίνονται περικοπές μισθών η Ελλάδα εμφανίζεται ως «δωρητής» με το ποσό των 2.000.000 ευρώ σε μεγάλο έργο που θα γίνει στον Αξιό ποταμό στα Σκόπια
Αυτό αποκαλύπτεται μέσα από δημοσιεύματα στον τύπο της γειτονικής Χώρας που αναφέρουν ότι η Ελλάδα και η Ελβετία θα είναι οι «δωρητές» στον μεγάλο σταθμό καθαρισμού του Αξιού ποταμού στην περιοχή της Γεύγελης.
Όπως γράφουν οι σκοπιανές εφημερίδες η Ελλάδα θα συνδράμει με το ποσό των 2.000.000 ευρώ και η Ελβετία με 6.800.000 ευρώ.
Ευχαριστούμε τους….δωρητές
Ο δήμαρχος της Γεύγελης Ιβάν Φράγκοφ εκτός από τις ευχαριστίες του τόνισε με έμφαση ότι πρέπει να δεχτούμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα λεφτά γιατί αν τα παραμελήσουμε θα αναγκασθούμε στο μέλλον να τα βάλουμε με δικά μας κεφάλαια.
Για το θέμα αυτό ήδη υπάρχει πολιτική αντίδραση καθώς ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος έκανε ερώτηση στην Βουλή για το εάν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα αυτά και εάν η κυβέρνηση έχει εγκρίνει τα κονδύλια αυτά και γιατί οι Σκοπιανοί μας χαρακτηρίζουν ως δωρητές
Το newsbomb.gr θα παρακολουθεί το θέμα και για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 ΠΗΓΗ:  http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου