Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Επιβεβαίωση της βρωμιάς που μας κρύβουν για τη Λιβύη.... — Gordon Duff: Το ΙΣΡΑΗΛ παρεμβαίνει στη Λιβύη …Υπέρ του Καντάφι! ΒΙΝΤΕΟ

  Ενώ το ελιμενισμένο “USS Kearsarge” περιμένει εντολές, 50.000 μισθοφόροι θα αναπτυχθούν κατά των ανταρτών.
Μαχητές της Αλ Κάιντα συμπεριλαμβάνονται στην Ισραηλινή Πολεμική ….βοήθεια (στον Καντάφι)!

 Με μια κίνηση που ξαφνιάζει όλους, αλλά στη Μέση Ανατολή (τα πάντα γίνονται, λένε) οι εμπειρογνώμονες, το Ισραήλ υποσχέθηκε στον για πάνω από 40 χρόνια δικτάτορα της Λιβύης, στον συνταγματάρχη Καντάφι, 50.000 στρατιώτες, για να τον ενισχύσει να συντρίψει τους αντάρτες, οι οποίοι επιδιώκουν την ανατροπή του δολοφονικού καθεστώτος του. Σύμφωνα με πηγές ειδήσεων μέσα από το Ισραήλ, τα μισθοφορικά στρατεύματα “πρόκειται” να προσληφθούν από ολόκληρη την Αφρική, όπως από την Ουγκάντα, από το Σουδάν, από το Τσαντ και από την  (Δείτε το βίντεο)...

Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, καθώς και από μαχητές της …..Αλ Κάιντα (!!!!!!!), που θα αναπτυχθούν κατά των διαδηλωτών και των δυνάμεων ανταρτών συμμετέχουν σήμερα σε σφοδρές μάχες, στην επί μια εβδομάδα αντεπίθεση, κατά της προσπάθειας ανατροπής του καθεστώτος της Λιβύης, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν χιλιάδες (Λίβυους). Κατά τις τελευταίες 72 ώρες, οι ηγέτες των ανταρτών, έχουν έρθει σε επαφή με τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, χώρες που έχουν υποσχεθεί βοήθεια και έχουν αναπτύξει τις δυνάμεις τους στη Μεσόγειο για ένα αποφασιστικό πλήγμα κατά του Καντάφι.

 Πρόσθετες δυνάμεις πεζοναυτών των ΗΠΑ, έχουν σταλεί για την ενίσχυση των καταδρομικών ομάδων (που βρίσκονται) στο (αεροπλανοφόρο) USS Kearsarge, ενώ πλοίο με επιθετικά ελικόπτερα, που περιμένει έξω από τη Τρίπολη (της Λιβύης) περιμένει εντολές για να αρχίσει τις πολεμικές αποστολές του. Ο εναέριος χώρος της Λιβύης είναι σήμερα ανοικτός όπως είναι τα λιμάνια της, και οι προβλήτες περιμένουν την ….προγραμματισμένη εισροή στρατιωτικής υποστήριξης από το ….Ισραήλ, (και αυτό φυσικά) αποτελεί σαφή παραβίαση των ….κυρώσεων του ΟΗΕ. Οι εξαγωγές πετρελαίου, από τις περιοχές που είναι στη κατοχή των ανταρτών συνεχίζονται, αλλά οι τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν, πράγμα που αποτελεί απειλή για την αμερικανική οικονομία.

 Αν και οι Ισραηλινοί σύμβουλοι και το προσωπικό των υπηρεσιών πληροφοριών έχουν εδραιωθεί για τον λόγο αυτόν στην Τρίπολη για κάποιο χρονικό διάστημα, υπάρχουν ερωτήματα για το κατά πόσον το καθεστώς του Καντάφι μπορεί να κρατήσει, έως ότου φτάσει σ’ αυτό σημαντική βοήθεια, ιδίως υπό το πρίσμα της αυξανόμενης πίεσης, για μια δυναμική επέμβαση των ΗΠΑ (….αναντίον του Καντάφι), που είναι ευρέως γνωστό ότι ζήτησαν, να επέλθει ένα απότομο τέλος στο καθεστώς Καντάφι, είπαν διάφορες πηγές από τη περιοχή!!!!!

«Οι ισραηλινοί στρατιωτικοί σύμβουλοι έχουν έχουν ήδη πάρει θέσεις (μάχης) και κατά πρώτο και κύριο λόγο οι ομάδες της Mossad, οι οποίες έχουν χρησιμοποιήσει από πολύ καιρό τη Λιβύη σαν ορμητήριο για ολόκληρη την Αφρική και δουλεύουν σκληρά για να ….αποκεφαλίσουν την ηγεσία των ανταρτών» ….!

ΠΗΓΗ: veteranstoday.com
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης 
ΠΗΓΗ: http://epirus-ellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου