Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Ποιος τελικά προκαλεί και απειλεί την ελληνική κοινωνία;

Ερωτηματικά προκαλεί η τοποθέτηση της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ, στενής συνεργάτιδας του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, για το ζήτημα της απεργίας πείνας των λαθρομεταναστών στο μέγαρο Υπατεία. Όπως γράφει η ίδια στην ιστοσελίδα της η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποκύψει στον εκβιασμό των λαθρομεταναστών και να τους νομιμοποιήσει ενάντια στην πολιτική της ΕΕ για την απαγόρευση μαζικών νομιμοποιήσεων, διότι όπως αναφέρει η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, αν ένας από αυτούς πεθάνει θα ξανακαεί η Αθήνα.
Με λίγα λόγια η συνεργάτιδα των πρώην υφυπουργού ΠΡΟΠΟ, ξεδιπλώνει με απλά λόγια τον αληθινό εκβιασμό των λαθρομεταναστών του μεγάρου Υπατείας, όχι μόνο απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά και στους πολίτες της Αθήνας προειδοποιώντας τους για το τι θα συμβεί στην περιουσία τους και στη ζωή τους αν δεν υποταχτούν στην βούληση μερικών αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Ουσιαστικά η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ μας δείχνει το μέλλον της Ελλάδας. Μας επισημαίνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία νέα δύναμη η οποία αν δεν ικανοποιείται στα αιτήματα της από την κυβέρνηση, θα μπορεί να καταστρέψει με εξεγέρσεις την εσωτερική ασφάλεια και οικονομική ζωή της χώρας.
Αξιοποιώντας τις τεράστιες μάζες των παράνομων μεταναστών, Έλληνες και αλλοδαποί καιροσκόποι θα μπορούν να κρατούν όμηρο έναν ολόκληρο λαό με την απειλή των εξεγέρσεων. Ουσιαστικά η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ μας ξεκαθαρίζει με την εφιαλτική της πρόβλεψη ότι η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση είναι στην εξουσία θα έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την γνωστή σε όλους τουρκική απειλή, αλλά και μία δεύτερη αυτή τη φορά εσωτερική κάθε φορά που οι ινστρούχτορες των παράνομων μεταναστών πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και να κερδίσουν κάποια οφέλη.
Οι φωνές που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για εξέγερση των παράνομων μεταναστών σε περίπτωση που ένας απεργός πεθάνει επιβεβαιώνουν τις τοποθετήσεις αρκετών αναλυτών που χρόνια πριν επεσήμαιναν τον πιθανό κίνδυνο για την εσωτερική ασφάλεια από την αθρόα και ανεξέλεγκτη με την ανοχή της Πολιτείας εισροής παράνομων μεταναστών στη χώρα.  Για του λόγου το αληθές παρατίθεται το απόσπασμα του άρθρου της Αλ Σαλέχ και η διεύθυνση της ιστοσελίδας για την επιβεβαίωση των θέσεων της. Αυτά για να βλέπουμε ποιοι τελικά προκαλούν τις κοινωνικές εντάσεις σε μία χώρα που βασανίζεται από την χειρότερη κοινωνική και οικονομική κρίση μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.   

«Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι Υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρα εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο - είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi.» (http://afroditealsalech.blogspot.com/2011/03/blog-post.html)
ΠΗΓΗ:http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου