Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Εξοργιστικό:Oι μέχρι τώρα υποψήφιοι προς απέλαση συνομιλούσαν απευθείας με κορυφαίους υπουργούς και μάλιστα ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους. (Bίντεο)


 Να μας πουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ "αλληλέγγυοι" πώς γίνεται να χοροπηδάνε σαν κατσίκια κάποιοι που...είχαν να φάνε ενάμιση μήνα:
Τον δρόμο λοιπόν μας τον δείχνουν οι μετανάστες... Αν έχετε αιτήματα και δεν σας τα ικανοποιεί η κυβέρνηση, δεν έχετε παρά να καταλάβετε ένα δημόσιο κτήριο-πανεπιστήμιο κατά προτίμηση |(μιας και έχει άσυλο) , πάρτε μαζί σας sleeping bang, dvd, πατατάκια και φροντίστε να έχετε ένα γιατρό αντιπρόσωπο που να λέει ότι θα πεθάνετε πολύ σύντομα εξαιτίας της κυβέρνησης. Απέναντι να έχει σουβλατζίδικο και ταυτόχρονα τηλέφωνάκι στην αρχιεπισκοπή να στέλνει συσσίτια καθημερινά.
Τα αιτήματα θα είναι:
Έξοδος απο το μνημόνιο
Φορολόγηση των τραπεζών και των offshore εταιριών
Μείωση του ΦΠΑ
Κλείσιμο των συνόρων και αυστηρή φύλαξή τους
Στήσιμο λαϊκών δικαστηρίων Για: Σημίτη, Καραμανλή , Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλο, Μπακογιάννη, Παπαντωνίου Παπακωνσταντίνου, Αλαβάνου, Μητσοτάκη, κτλ

Μην είστε σίγουροι όμως ότι η δήθεν αλληλέγγυοι θα είναι κοντά σας. Βλέπετε εαν βασική σας προτεραιότητα δεν είναι η νομιμοποίηση όλων των ΛΑΘΡΟμεταναστών-εκβιαστών είναι δύσκολο οι επαγγελματίες αντιρατσιστές να στηρίξουν την απεργία σας!!



Το μόνο σίγουρο ειναι οτι σε 20 λεπτα θα γίνει άρση του ασύλου και θα σας έχουν μαζέψει...


Οι μέχρι πρότινος  υποψήφιοι προς απέλαση  μετανάστες αποκτούν επίσης άδεια εργασίας και έγγραφα που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους και να επιστρέφουν στην Ελλάδα.!!
Εκτιμάται ότι περίπου 100 από τους απεργούς πείνας θα νομιμοποιηθούν άμεσα. Σημειώνεται ότι το δικαίωμα νομιμοποίησης από 12 γίνεται 8 έτη στην Ελλάδα και  θα θεσμοθετηθεί για το σύνολο των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα. Μιλάμε για απίστευτες υποχωρήσεις της κυβέρνησης!! 


Ήταν έτοιμοι να πεθάνουν από την πείνα, δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και μετά τους βλέπεις να πανηγυρίζουν και να έχουν ως δια μαγείας τόσο θετική ενέργεια... Ας κάνει ο γεωργαντάς μια διαφήμιση για την αμίτα motion χορηγός θετικής ενέργειας by λαθρομετανάστες..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου