Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συγκεντρώσεις κατά του Μνημονίου στην Αθήνα!

Φθορές σε στάσεις λεωφορείου προκάλεσε ομάδα διαδηλωτών που συμμετείχε στην πορεία των πρωτοβάθμιων σωματείων, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε νωρίτερα από το Πολυτεχνείο.





Η ίδια ομάδα επιχείρησε να σπάσει τις εισόδους τραπεζών ενώ έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου κατά τη διάλυση της πορείας λίγο μετά τις 20:10.



Όταν η κεφαλή της πορείας βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος υπήρξαν φραστικές αντεγκλήσεις με την περιφρούρηση της συγκέντρωσης του ΚΚΕ.





Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το ΚΚΕ κατά του Μνημονίου με ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα.

Το ΚΚΕ καλεί σε «μαζική αγωνιστική λαϊκή απάντηση στο μνημόνιο διαρκείας που φέρνουν μαζί κυβέρνηση - ΕΕ – ΔΝΤ ώστε να διατρανώσουμε τη λαϊκή αντίθεση στα άγρια μέτρα που ήδη έλαβαν, στα χειρότερα που φέρνουν και να διεκδικήσουμε τα σύγχρονα λαϊκά δικαιώματα».

Η τροχαία προχωρά σε εκτροπές της κυκλοφορίας κατά μήκος της πορείας που ξεκίνησε από την οδό Πατησίων και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010, 20:28

ΠΗΓΗ:  http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου