Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση μουσουλμάνων κατά Ελλήνων αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας!!! - Μετά το μπαιράμι πήραν αέρα οι λαθρομετανάστες...

Ένταση επικρατεί το μεσημέρι στην πλατεία Κοτζιά από συγκέντρωση περίπου 350 μουσουλμάνων οι οποίοι διαμαρτύρονται, γιατί όπως καταγγέλλουν, δημοτικοί αστυνομικοί κατάσχεσαν παπύρους που είχαν αποσπάσματα από το Κοράνι. Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ η οποία τους απώθησε, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητο ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού. Επίσης επιτέθηκαν και σε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία και προκάλεσαν φθορές στην μοτοσικλέτα του. Τελικά οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απομακρύνθηκαν από το σημείο.


Νωρίτερα μικτό κλιμάκιο αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκαναν για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στη διασταύρωση των οδών Μενάνδρου και Σοφοκλέους στην Ομόνοια άρχισαν να κατάσχουν διάφορα προϊόντα. Eνας ιρακινός κουρδικής καταγωγής άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα ότι ανάμεσα στα αντικείμενα ήταν πάπυροι με αποσπάσματα από το Κοράνι. Aλλοι μουσουλμάνοι που βρίσκονταν στο σημείο ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να πετούν πέτρες και ξύλα εναντίον των δημοτικών αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου προκλήθηκαν ζημιές από πέτρες σε διερχόμενο λεωφορείο χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ιρακινό στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως για να δώσει κατάθεση για το περιστατικό. Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι έκαναν πορεία προς την Ομόνοια και στη συνέχεια προς τη πλατεία Κοτζιά.
ΠΗΓΗ: http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου