Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ DENVER.

Φαντάζομαι πως όλοι μας έχουμε δει την εκπληκτική (!!!) ταινία επιστημονικής φαντασίας "Στενές επαφές 3ου τύπου" του  Steven Spielberg.  Τι κοινό όμως έχει με το αεροδρόμιο του Denver;

 Σε κάποια σκηνή της ταινίας μερικοί επιστήμονες προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν έναν αριθμό που τους ήρθε με σήμα από το διάστημα. Αυτός ο αριθμός είναι ο παρακάτω  που φαίνεται και στην φωτογραφία και στην ταινία οδηγούσε στο βουνό που θα γινόταν η επαφή με τους
εξωγήινους:




Τα πάντα στον κόσμο της οθόνης είναι σκηνοθετημένα προκειμένου να περάσουν κάποιο μήνυμα. Από μια  διαφήμιση κάποιου αγαθού μέχρι τον κομπάρσο που κινείται "αθώα" πίσω από τον πρωταγωνιστή.  Έτσι και αυτοί οι αριθμοί μόνο τυχαίοι φαίνεται πως δεν ήταν.  

Αν πάρετε τώρα αυτούς τους αριθμούς και τους τοποθετείσετε ως συντεταγμένες στο Google Earth τότε ίσως εκπλαγείτε μια και η τοποθεσία που αντιστοιχούν είναι στους ψαγμένους γνωστή!   Πρόκειται για το αεροδρόμιο του DENVER με τις μυστηριώδεις τοιχογραφίες, τις υπόγειες βάσεις του αλλά και τα σιδηροδρομικά δίκτυα που υπάρχουν υπογείως.  
Να επισημάνουμε πως η ταινία είναι του 1977 και το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε 16 χρόνια αργότερα, αν σας λέει κάτι αυτό. 

Σημείωση:
Σε παλαιότερη έκδοση του Google Earth οι συντεταγμένες οδηγούσαν απευθείας στο αεροδρόμιο του Denver ενώ στην τωρινή έκδοση οδηγούν σε μία φάρμα 50 μίλια Βόρεια του αεροδρομίου.


Να επισημάνουμε επίσης την ("τυχαία") προσθήκη ενός αγάλματος του Θεού των Αιγυπτίων Ανούβη που συμβόλιζε την Κρίση και τον Θάνατο.




Για ποιον λόγο αυτή η επιλογή; 



ΠΗΓΗ:  http://worldjudge2012.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου