Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Και άλλη κάρτα Ιλλουμινατι γίνεται πραγματικότητα?

Φαινετε ότι παγκόσμια οι εξελίξεις έχουν μπει σε ενα φρενήρη ρυθμό! Να θυμηθούμε ελληνική προφητεία του Γέροντα Παισιου που λέει ότι όταν θα ακούσετε για τα εξαμιλια δεν θα προλαβαίνετε να ακούτε τα νέα να φθάνουν!!
Και να συγκρίνουμε πάντα  τα γεγονότα με την νεομυθολογια-συνομοσιο παράνοια των Ιλλουμινατοι! Για να δούμε λοιπόν αυτή την είδηση που πέρασε στα ψιλά και να την συγκρίνουμε με την κάρτα Ιλλουμινατοι.
"Τουλάχιστον 46 δολοφονίες στη Νέα Υόρκη από το Σάββατο" 
Και κοιτάξτε αυτήν την κάρτα
Θυμηθείτε οτι πριν λίγο καιρό είχαμε τις δολοφονίες στην Νορβηγία ...και διαβάστε
τώρα για την χθεσινή είδηση ...
Τουλάχιστον 46 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη από το Σάββατο, από πυροβολισμούς, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post. Τη Δευτέρα το βράδυ, τρία ακόμα άτομα σκοτώθηκαν και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, άγνωστος πυροβόλησε έναν αστυνομικό στο χέρι, στη διάρκεια παρέλασης στο Μπρούκλιν. Πιστεύεται ότι ένας από τους νεκρούς ήταν περαστικός, ενώ οι άλλοι δύο ήταν ένοπλοι.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά την
West Indian Day Parade, στη γειτονιά Κράουν Χάιτς του Μπρούκλιν. Νωρίτερα, άνθρωποι με πολύχρωμα κοστούμια είχαν κατακλύσει τους δρόμους για την παρέλαση.
Τεραστια ανδος εγκληματικοτητας μεσα σε μια εβδομαδα!! 
Δείτε και την κάρτα τώρα...και ερευνήστε παγκόσμια το φαινόμενο έξαρσης δολοφονιών

Πριν σκεφθείς την υπερβολή κανε μια έρευνα ..και συνέχισε να έχεις τα μάτια σου και σε αυτήν την κάρτα ...που μάλλον είναι μέσα στις επόμενες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου