Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ξενάγηση στο αεροδρόμιο του θανάτου! Αεροδρόμιο Ντένβερ καλώς ήλθατε στο κολαστήριο!! (βίντεο)

Κατά τη γνώμη σας είναι πιθανόν αυτό να μην  είναι ένα αεροδρόμιο;  Έχετε διαβάσει τίποτα γι 'αυτό το  μυστηριώδες project  , που  έχουν ρίξει 5 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι άγνωστης λειτουργίας ..; Θα προσπαθήσω να σας πω ...
Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε το 1995 στα 34.000 στρέμματα.Η κατασκευή του ανάγκασε το Stapleton το πρώην Διεθνές αεροδρόμιο να κλείσει.
Το αρχικό κόστος κατασκευής ήταν 1,7 δισ. δολάρια, αλλά το τελικό σχέδιο ανέδειξε το κόστος σε 4,8 δισεκατομμύρια: 3,1 δισ. παραπάνω $ έναντι του προϋπολογισμού. Πολυάριθμες παρατυπίες  έχουν αναφερθεί σχετικά με την κατασκευή του.

Xρησιμοποίησαν πολούς Διαφορετικούς εργολάβους που είχαν προσληφθεί για διαφορετικά τμήματα του αεροδρομίου.Αυτό οδήγησε τους παρατηρητές να πιστεύουν ότι ήταν μια στρατηγική για να βεβαιωθούν ότι κανείς δεν θα είχε την πλήρη έκταση και επίβλεψη  του έργου.110 εκατομμύρια κυβικά μέτρα παραπάνω χώματος μεταφέρθηκαν από ό, τι συνήθως απαιτείται . Αυτό έβαλε σε υποψίες πολλούς ότι κάπου  λαμβάνει χώρα μια κατασκευή υπογείου.
5300 μίλια από οπτικές ίνες εγκαταστάθηκαν για τις επικοινωνίες. (Η ΗΠΑ απο ακτή σε ακτή είναι 3000 μίλια σε σύγκριση).


Συστήμα τροφοδοσίας καυσίμου που μπορεί να αντλήσει 1000 γαλόνια  καυσίμων
αεριωθούμενων αεροσκαφών ανά λεπτό.Το ποσό αυτό είναι εντελώς παράλογο για ένα εμπορικό αεροδρόμιο.
Χρησιμοποίησαν πολύ Γρανίτη που εισήγαγαν από όλο τον κόσμο, ακόμη και αν το έργο είχε ήδη ξεφύγει  πέρα από τον προϋπολογισμό.

Ένα 32 πόδια άλογο υψηλής ποιότητας fiberglass με φλέβες έξω από ολόκληρο το σώμα του και δαιμονικά μάτια που λάμπουν κόκκινο.Ενδιαφέρον γεγονός: το άλογο σκότωσε τον δημιουργό του, Luis Jimenez, ενώ εργαζόταν σε αυτό.Ένα τμήμα του γλυπτού θρυμματιστηκε και έπεσε πάνω του προκαλώντας του  θανατηφόρα τραύματα.Οι φίλοι του Luis Jimenez λένε τώρα ότι το άλογο είναι καταραμένο.
Το 1ο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα αυτό το φοβερό κομμάτι (για ντεκορ αεροδρόμιου) είναι: το άλογο Πάλε της Αποκάλυψης.Είναι το τέταρτο άλογο στο βιβλίο της Αποκάλυψης στη Βίβλο και  ονομάζεται «Death».
“And I looked, and behold a pale horse;
and his name that sat on him was
Death, and Hell followed with him. And
power was given unto them over the
fourth part of the earth, to kill with
sword, and with hunger, and with
death, and with the beasts of the earth”.
-Revelation 6:7-8
Με άλλα λόγια, το άλογο «Death» έφερε τη θανάτωσή τους με όπλα, με την πείνα, και με την ασθένεια.Αυτός είναι αρκετά ακραίος αερολιμένας για οικογένειες, έτσι;Δεν φαίνεται πως το άλογο δεν πρέπει να είναι εκεί ?

 

 Πάμε τώρα στα σχέδια του αεροδρομίου..

Η κατασκευή ενός τεράστιου συστήματος από σήραγγες (που τα φορτηγά μπορούν να κυκλοφορούν σε αυτές άνετα) και υπόγειο σιδηρόδρομο.Οι περισσότερες σήραγγες δεν χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή.


 Λίγο πολύ αυτό είναι το κατασκεύασμα που μας καλωσορίζει στης πύλες της κόλασης … συγγνώμη, εννοούσα τις πύλες του αεροδρομίου.

 



Επιλέχθηκε περιοχή με ιδιαίτερα θυελλώδεις ανέμους!! , γεγονός που συχνά οδηγεί στην απομάκρυνση και την εκτροπή των πτήσεων.Κάποιοι ερευνητές λένε ότι  παρουσιάζονται  μαγνητικές δίνες πάνω από το αεροδρόμιο.Μεγάλο κομματι  του συγκροτήματος, επίσης, παραμένει αχρησιμοποίητο. Το σχέδιο του αεροδρομίου είναι ιδιαίτερα  περίεργο, για να το πούμε ευγενικα, μιας και αν το παρατηρήσει κανείς από τον ουρανό  , θα δει ότι το συγκρότημα σχηματίζει  μια σβάστικα!




Στην κύρια είσοδο που είναι φτιαγμένη  από μάρμαρο  είναι το σύμβολο των  Τεκτόνων και η πυξίδα!
 Μήνυμα προς το λαό του Ντένβερ, το οποίο θα ανοίξει το 2094;
Oι Νέα Παγκόσμια Επιτροπή?-Ot New World COMMISION??? 



 

 
Μασονικά σύμβολα παντού στο πάτωμα!!








 
και ενα , όμορφο "θηρίο για αγαλμα... ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΜΑ ?
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πραγματικά τον λόγο του εδω ....

1Όροφος-το πάτωμα



 Αυτές οι φωτογραφίες είναι από μια περίεργη σειρά σχεδίων από το νότιο άκρο του κεντρικού σαλονιού στο επίπεδο 5 και στα βόρεια του κεντρικού σαλονιού .Σημειώστε το μαύρο δίσκο, που είναι τελείως καλτ μαγείας.Είναι αυτό μια αναφορά στο μαύρο ήλιο, σύμβολο που  λάτρευαν οι Ναζί;
 
Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το πολύπλοκο συγκρότημα δυσοίωνο, άλλα υπάρχει ακόμα πολύ ενδιαφέρον στο εσωτερικό του, ιδίως σε μια σειρά έργων που  έχουν το καθήκον να διακοσμήσουν διάφορα δωμάτια. Ο Καλλιτέχνης Leo Tanguma ήθελε να εισαγάγει το θέμα: «Όνειρο παιδιών για την παγκόσμια ειρήνη" και ήθελε να παρουσιάσει τις καταστροφές του πολέμου και ΤΗΝ ελπίδα για το μέλλον με ειρήνη και αδελφοσύνη. Τουλάχιστον έτσι έχει πει ..το αν συνάδουν τα λεγόμενα του με την εικόνα θα το κρίνετε εσείς!!Στην πραγματικότητα, αυτές οι εικόνες είναι ανησυχητικά απειλήτικες , και αυτό το αίσθημα το αισθάνονται πολλοί επισκέπτες που είναι μπροστά τους. Η σύνθεση αποτελείται από τέσσερα μέρη.Και πείτε μας αν νιώσατε κάπου την ειρήνη η το όμορφο μέλλον!



Φανταστείτε! Πηγαίνοντας προς επιβίβαση στο αεροπλάνο να κάνετε check in. ..Και πριν μπείτε να βλέπετε τρία ανοικτά-φέρετρα με τρία νεκρά παιδιά! Ένα παιδί από την Αφρική , ένα βρέφος αμερικανοινδού, και μια ξανθιά χριστιανή που κρατάει την Βίβλο στο χέρι της .. περιτριγυρισμένη από έξι παιδιά και ζώα και στο φόντο σκηνές Αρμαγεδδών με φωτιές και έκρηξης
Πόσο ειρήνη σας έβγαλε αυτό?..πόσο είδατε το μέλλον πιο όμορφο?







 Πίσω από τα φέρετρα υπάρχει ένα κορίτσι που κρατά μια πινακίδα με το σύμβολο της πτώσης του 5ου Ηλίου που σύμφωνα με την διδασκαλεία των Μαγιάς αυτή η πλανητική αναστάτωση τους έχει οδηγήσει στην προφητεία του 2012 !





Για την παρακάτω ανάλυση τι να πούμε ...καρφωμένο περιστέρι!! Αξιωματικός λυσσασμένος πολεμοχαρής,τα παιδιά κοιμούνται?! Νεκρά απάνω στο δρόμο?! Οι μανάδες να κλαίνε ..και στον ουρανό ουράνιο τόξο σε στυλ chemtrail...Ίσως και για αυτό η μάσκα !!



 Παρακάτω μέσα στην φώτο υπάρχει ένα γραμμα από ένα παιδί που έχει πεθάνει ..και λέει ότι πια δεν είναι παιδί ..έμαθε να μισεί ...που γνώρισε το φόβο κοκ..με χαλάει ακόμα και να το μεταφράσω!! Τελειώνει έτσι πάντως....


Hama Herchenberg

 14 χρόνων, πέθανε στις 18 Δεκέμβρη του 1943 σε στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς

Λίγο ενοχλητικό;





 Επόμενη φώτο με τον στρατιώτη νεκρό και παντού παιδιά ..άπω πάνω ουράνιο τόξο chemtrail?!!
Τα όπλα κατατεθονται από παιδιά όλων των χωρών μέσα σε σημαίες συγκεκριμένες...μια εικόνα ένωσης και ειρήνης ..άλλα γιατί μου θυμίζει ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ!! π.χ Γιατί το παίδι από την Γερμάνια κυριαρχεί σε όλη την εικόνα?
Σε αυτό το στάδιο τα παιδιά είναι περιτριγυρισμένα από πολλά ζώα, γιορτάζουν, κάτι σαν ιερή τελετή! Σύμβολο της Νέας Εποχής;




Βεβαία η εικόνα αν την δει κάποιος μεμονωμένα μπορεί να δει κάτι κάλο..άλλα σε συνδυασμό με την ιστορία και την διπλανή της φώτο δημιουργεί τεράστια ερωτήματα..ποιοι γιορτάζουν μετά από το θάνατο εκατομμυρίων από τοξικά αέρια? Γιατί είναι όλοι χαρούμενοι που έφυγαν τόσες ψίχες και τώρα μπορούν να ζήσουν το όνειρο τους?...Ποιοι αγαπούν αυτές τις ιδέες?..


 Τώρα που οι περισσότεροι την έκαναν για να μείνουν οι λίγοι εκλεκτοί όλοι γιορτάζουν...
Και να σου και ο λωτός ...η αφύπνιση του πνεύματος..άλλα μετά !! Η είναι κάποιο τροποποιημένο φυτό της Monsanto?!!





 Αλλά και στην εποχή της "χαράς" αν είμαστε προσεκτικοί στις φώτο θα δούμε τις παγίδες...παιδιά που κλαίνε ..ζώα σε κλουβιά...φωτιά στο παρασκήνιο...τι θέλει να πει ο ποιητής..ότι κάποιοι θα θυμούνται ...ότι κάποιοι θα έχουν τύψεις ????














 Και εδώ τι είναι?...επέμβαση σε DNA ?! Ο άνθρωπος διαχωρισμένος από την φύση σε ένα νέο τεχνολογικό χουντικό περιβάλλον??





Σχετικα βίντεο




ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου