Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Γιωργάκης{jefrey}Παπανδρέου - ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ- ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ



Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο δημοκρατικός κοινοβουλευτισμός δεν έχει σαν σκοπό την συγκέντρωση μερικών σοφών ανθρώπων,αλλά την σύνοδο ενός κοπαδιού μηδενικών που η καθοδήγησή τους σε μια προκαθορισμένη κατεύθυνση θάναι πολύ πιο εύκολη όσο τα γεγονότα είναι περιορισμένα. 
Έτσι μόνο μπορούν να κάνουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ με την πιο χειρότερη σημασία της λέξης.Αλλά μόνο αυτό το σύστημα είναι ο μοναδικός τρόπος που επιτρέπει σε όποιον κινεί τα νήματα,να μείνει πίσω,χωρίς να είναι υποχρεωμένος να πάρει μια θέση.Και τότε κάθε καταστρεπτική απόφαση θα ξεφύγει από τους ώμους του πανούργου αυτού που την πήρε για να πέσει επάνω σε ολόκληρο το κόμμα που ανήκει.
Η ευθύνη πρακτικώς δεν υπάρχει γιατί μόνο σε ένα ορισμένο πρόσωπο μπορεί να αποδωθεί και όχι σε μία φλύαρη κοινοβουλευτική ομάδα.Και για να φτάσουμε σε ένα συμπέρασμα,το κοινοβουλευτικό σύστημα δεν μπορεί παρά να αρέσει σε καταχθόνια πρόσωπα που φοβούνται να παρουσιαστούν στο δυνατό φως-βλέπε Μασωνία-. 

Κάθε καθαρός άνθρωπος γνώστης των δικαιωμάτων και των ευθυνών του πρέπει να το απορίψει.
Ακόμη αυτό το δημοκρατικό σχήμα έγινε αγαπημένο μόνο σε αυτό το είδος των ανθρώπων που κινούνται με κρυφούς σκοπούς-βλέπε εβραίους έλληνες-και έχουν λόγους να φοβούνται,τώρα και πάντοτε το φώς.
Μόνο οι εβραίοι μπορούν να υποστηρίζουν ένα πολίτευμα τόσο βρώμικο και τόσο δόλιο όσο αυτό.....ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αντίθεση αυτής της παραπάνω επινόησης στάθηκε μόνο η αληθινή Ελληνική Δημοκρατία της οποίας ο πρόεδρος εκλέγεται ελεύθερα και πέρνει επάνω του ολόκληρη την ευθύνη των κινήσεων και των πράξεων του.Μια τέτοια δημοκρατία δεν παραδέχεται ότι τα διάφορα θέματα μπορούν να ανακινηθούν με την ψήφο της πλειοψηφίας,αλλά με μια και ενός ΑΝΔΡΟΣ και μόνη απόφαση που αναφέρεται στο καλό και στην επιβίωση της χώρας.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αν υπάρχει αντίρρηση στο γεγονός ότι,κάτω από παρόμοιες συνθήκες είναι δύσκολο να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα δεχθεί να θυσιαστεί για έν τοσο βαρύ έργο,η απάντηση είναι μία..
Ο Θεός θα τον προμηθεύσει!Γιατί αυτή είναι η αληθινή έννοια της Ελληνικής Δημοκρατίας:Δεν επιτρέπει στον πρώτο τυχόντα αρριβίστα που θα φανεί,όσο και να τον βοηθήσουν οι συνθήκες,να κυβερνήσει τους συμπολίτες του.Ο φόβος της ευθύνης είναι τόσο μεγάλος ώστε να απομακρύνει τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και τους ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.
Α.Χ 1925
fonriche

Σχόλιο: Το συγκεκριμένο βίντεο το είχαμε αναρτήσει τον Μάρτιο και το κατέβασαν. Ευτυχώς ο φασισμός και η ψευτιά έχουν κοντά ποδάρια και το βίντεο ξαναανέβηκε. Δείτε εδώ:
Η Ελλάδα του Όργουελ. Κατέβασαν από το Youtube βίντεο με την πασχαλινή πρόκληση του ΓΑΠ!
Εμείς θα το βάζουμε ξανά και ξανά για να ΥΠΕΜΘΥΜΙΖΟΥΜΕ οτι ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ που τους ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ.

ΠΗΓΗ: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/jefrey.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου