Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μια ανακάλυψη που με έκανε να μην μπορώ να κοιμηθώ! Το illuminati game μας μιλά απευθείας!!Η απολυτή σύνδεση με το κίνημα "Αγανακτισμένοι!!"

Σας έχω ίσως συνηθίσει σε παράξενες έρευνες (για τους μη εξερευνητές) που συνήθως οδηγούν σε παράξενα άλλα πραγματικά αποτελέσματα και διαπιστώσεις! Στα σχόλια του Κατοχικά Νέα πριν λίγες μέρες έλαβα ένα σχόλιο που με οδηγούσε να κοιτάξω λίγο την θεωρία ότι το μέλλον μας και τουλάχιστον μέχρι τις 21 - 12 -2012 είναι ήδη προδιαγεγραμμένο και μάλιστα κάποιοι κύκλοι γνωρίζουν ακριβώς τι θα συμβεί μέχρι εκείνο το διάστημα!! Μετά από αυτό το διάστημα δεν μπορούν να κοιτάξουν ποιο μπροστά! (Άλλα για αυτό όλο το θέμα θα κάνω άλλο άρθρο) . 

Ασχολούμαι με αυτό το ζήτημα αρκετά χρόνια μιας και σαν ερευνητής-αιθεροβάμων του παράξενου και απαγορευμένου δεν μπορούσα ποτέ να
συνειδητοποιήσω την έννοια "η κότα έκανε το αυγό η το αυγό την κότα" ! Σε όλα τα θέματα που περιείχαν είτε προφητεία είτε σημάδια ότι κάποιος μπόρεσε και άνοιξε την κουρτίνα του χρόνου πάντα μέσα μου είχα μια σκέψη " το είδε η το έκαναν να γίνει ακολουθώντας την προφητεία -σημάδι"?.
 
Πάντα ακομα σκέπτομαι και ίσως θαυμάζω με φόβο την δυνατότητα των επικυρίαρχων να μπορούν να δημιουργούν τις καταστάσεις και τα γεγονότα που θέλουν η τους συμφέρει και μάλιστα πολλές φορές επειδή το θεωρώ σχεδόν ασύλληπτο να μπορεί μια ομάδα να ελέγχει τόσο απόλυτα το χάος των γεγονότων έχω σκεφθεί ότι μπορεί όλο αυτό να είναι και παρέμβαση έξω από την γη ! 
Μάλιστα για να κλείσω αυτο τον μεγάλο πρόλογο ίσως όλες οι έρευνες μου να έχουν ανοίξει τόσα πολλά μονοπάτια γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω τον μηχανισμό έλεγχου μας !

Έτσι λοιπόν έχω ασχοληθεί με ατια,με χωροχρονικα ταξίδια,με αλλοδιαστατικες οντότητες, με θρησκείες, με αρχαίους εξωγήινους και με οτι μπορεί να κατεβάσει ο νους του ανθρώπου για να καταφέρω να φτάσω σε μια πραγματική απάντηση ..τελικά γίνεται η μας το δημιουργούν?..τελικά κάποιος βλέπει-γνωρίζει το μέλλον η μας το κάνουν να φαίνεται έτσι? 


Χτες λοιπόν ήμουν πάλι από πάνω από τα χιλιάδες χαρτάκια  ,βιβλία και ανοιγμένα παράθυρα ψάχνοντας να βρω ένα σημείο μια νέα αρχή του μίτου! 
Έτσι έπεσα σε αυτήν εδώ την κάρτα 



Η οποία αν μεταφραστεί ελεύθερα σημαίνει "αρκετά πια" η ακριβός μετάφραση είναι "αρκετά το αρκετά" για όσους γνωρίζουν αγγλικά είναι η κλασική εκφράσει ενός "Αγανακτισμένου" . Όταν κάποιος θέλει να δηλώσει Αγανάκτηση στην αγγλική χρησιμοποιεί αυτή την  φράση!!!  
Άλλα δεν είναι μόνο εδώ η διασύνδεση ...έρχεται και από το κείμενο...και δώστε σας παρακαλώ προσοχή ...Αν θυμηθείτε οι περισσότερες κάρτες  έχουν μια επεξήγηση για το παιχνίδι ,δηλαδή σου λέει ότι την παίζεις όταν συμβεί αυτό και κερδίζεις αυτό!! Εδώ δεν έχει καθόλου επεξήγηση και έχει ένα μήνυμα...Ενα μήνυμα που με έχει κάνει να ξενυχτίσω χτες το βράδυ!
Το μήνυμα λέει  ..."Ανα πάσα στιγμή , οποιαδήποτε μέρα , οι ελεύθεροι σκοπευτές μας μπορούν να σας ξαπλώσουν!!!!Να έχετε μια καλή μέρα  "

Και τώρα να εξηγήσω το τραγικό του μηνύματος . Γνωρίζουμε όλοι από τα γεγονότα Αιγύπτου,Συρίας κλπ οτι το φαινόμενο των ελεύθερων σκοπευτών δούλεψε πάρα πολύ!! Γνωρίζουμε οτι σήμερα οι κυβερνήσεις των χωρών δηλωνουν άστους να ξεφουσκώσουν ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!!
Πως από το παρελθόν έρχεται μια κάρτα η οποία έχει σε νόημα το όνομα του κινήματος των αγανακτισμένων?! Πως η κάρτα δίνει την απόλυτη κατάσταση σήμερα και μάλιστα με μήνυμα ξεκάθαρο που δηλώνει κάντε ότι θέλετε άλλα μην ξεχνάτε ποιοι είμαστε και τι μπορεί να κάνουμε?!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου