Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ !! (VIDEO)

Μια τρομερά ισχυρή έκλαμψη ακτινοβολίας, –τη μεγαλύτερη της τελευταίας τετραετίας-, η οποία μπορεί να επηρεάσει τις επικοινωνίες και τα δίκτυα του ηλεκτρισμού σε ορισμένες περιοχές της γης, καθώς συγκρούεται με το γήινο μαγνητικό πεδίο, έστειλε προς την κατεύθυνση του πλανήτη μας ο ήλιος ξαφνικά σήμερα με ταχύτητα 900 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο. 
 Όσοι ερευνούν γνωρίζουν τις συνέπειες που έχει στην γη όλη αυτή οι ακτινοβολία Η συγκεκριμένη έκρηξη έχει κατεύθυνση την γη και θα μας έρθει σε 48 ώρες. Τώρα ανάλογα με το τι έχουν κατορθώσει τα λαμόγια η επίδραση αυτής της έκρηξης θα δείξει αποτελέσματα σε δυο μέρες με 11 μέρες !!!!! Μερικοί ερευνητές επιμένουν ότι οι μεγάλοι σεισμοί είναι απόλυτα συνδεμένοι με το φαινόμενο των ηλιακών εκρήξεων. Κρίνετε μόνοι σας και τα μάτια ανοικτά σε όλη την νέα πληροφορία!

Αυτού του τύπου τα ηλιακά φαινόμενα προκαλούνται από την αιφνίδια απελευθέρωση μαγνητικής ενέργειας που βρίσκεται αποθηκευμένη στην ατμόσφαιρα του ήλιου. Η NASA ταξινομεί αυτές τις μαγνητικές εκρήξεις στις κατηγορίες A, B, C, M και Χ, με κάθε μια κατηγορία να έχει δεκαπλάσια ισχύ από την προηγούμενη. Το νέο φαινόμενο ανήκει στην ανώτατη και πιο ισχυρή κατηγορία Χ. 
Σημειώνεται: ότι το 1972 μια γεωμαγνητική καταιγίδα «έριξε» το δίκτυο τηλεφώνων της πολιτείας του Ιλινόις, ενώ το 1989 ένα παρόμοιο φαινόμενο προκάλεσε ολικό μπλακ-άουτ στην επαρχία Κεμπέκ του Καναδά.
 
ΠΗΓΗ:  http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου