Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η εκτοξευση του μεγαλυτερου κατασκοπευτικου δορυφορου και τα συμβολα των Illuminati


Ένας τεράστιος τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος που μεταφέρει ένα νέο μυστικό κατασκοπευτικό δορυφόρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες πέταξε στο διάστημα την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τον «μεγαλύτερο δορυφόρο του κόσμου» σε τροχιά, ο οποίος είναι σχεδιασμένο να υποκλέπτει εχθρικές επικοινωνίες.
Ο δορυφόρος της Εθνικής Υπηρεσίας Αναγνωρίσεων (NRO, μια από τις 16 υπηρεσίες πληροφοριών στις ΗΠΑ) εκτοξεύτηκε από το ακρωτήριο Κανάβεραλ.

«Η αποστολή αυτή βοηθά να εξασφαλιστεί ότι οι ζωτικοί πόροι της NRO θα συνεχίσουν να ενισχύουν την εθνική μας άμυνα», δήλωσε ο Γεν. Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας, Ed Wilson, διοικητής 45ης Διαστημικής Πτέρυγας, μετά την επιτυχημένη εκτόξευση.

Ενδιαφέρον έχουν τα μυστικά μηνύματα. Η ιστοσελίδα Spaceflight Now έχει μία αναφορά από το National Reconnaissance Office: "Πάντα σε εγρήγορση, τα μάτια και τα αυτιά της NRO δίνουν στους διαμορφωτές της πολιτικής της Αμερικής, τους αναλυτές της ασφάλειας, τους μαχητές του πολέμου και τους ειδικούς της ασφάλειας τις κρίσιμες πληροφορίες που χρειάζονται για να κρατήσουν την Αμερική ασφαλή και ελεύθερη." Με άλλα λόγια, θα σας κατασκοπεύει.

Ο δορυφόρος αυτός θεωρείται από τους εμπειρογνώμονες μια ηλεκτρονική συσκευή υποκλοπών με «μια τεράστια κεραία συλλογής» σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS, και αναμένεται να "ξεδιπλώσει μια τεράστια, ελαφριά κεραία για να παγιδεύσει συγκεκριμένα στρατιωτικά ή πολιτικά δίκτυα επικοινωνιών." Ο δορυφόρος αποτελείται πιθανόν από ευαίσθητους δέκτες ραδιοφώνου και μια κεραία που πιστεύεται ότι καλύπτει μέχρι 100 μέτρα (328 πόδια) για να συγκεντρώσει ηλεκτρονικές πληροφορίες για την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (National Security Agency, την περίφημη NSA).
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνεχούς και αυξημένη διείσδυσης της κυβέρνησης και επιτήρηση των πολιτικής ζωής στις ΗΠΑ, της ελευθερίας και της ιδιοκτησίας, φυσικά, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά όχι μόνο με τις δυνατότητες του NROL-32, αλλά για τους ακριβείς σκοπούς για τους οποίους μπορεί να έχει τεθεί σε λειτουργία.
Οι Συμβολισμοί των Illuminati γύρω από την εκτόξευση
Οπότε τι είδους συμβολισμούς εσείς περιμένετε να δείτε στο μεγαλύτερο κατασκοπευτικό δορυφόρο που εκτοξεύθηκε ποτέ; Σε αυτόν που έχει σχεδιαστεί για να κατασκοπεύει τις επικοινωνίες των πολιτών και να παρέχει περαιτέρω κυβερνητικό οργουελικού τύπου έλεγχο επάνω στους πολίτες; Συμβολισμό των Illuminati, φυσικά.
Επίσημο έμβλημα της Αποστολής του NROL-32. Δείτε πώς φαίνεται να "δίνει δύναμη" στο Μάτι που Τα Βλέπει Όλα (All-Seeing Eye).

Άλλο επίσημο σήμα της αποστολής. Μια άλλη παραλλαγή στο θέμα του All-Seeing Eye σε μια πυραμίδα.




Πηγή: The Vigilant Citizen / Μετάφραση: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου