Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αυξάνονται «ανησυχητικά» τα «κρούσματα» εμφάνισης UFO στις ΗΠΑ (βίντεο)

17-10-2010 19:05:41 ImageΜετά την «πολιορκία» της Νέας Υόρκης από τρία φωτεινά –κατά τα φαινόμενα αντικείμενα- στις 13 Οκτωβρίου, ημερομηνία την οποία είχε καταδείξει πρώην αμερικανός στρατιωτικός ως «παγκόσμια ημέρα εμφάνισης UFO», δύο ημέρες αργότερα το ανατολικό El Paso στο Τέξας βίωσε την ίδια εμπειρία τη νύχτα της 15ης Οκτωβρίου όταν τρία φωτεινά αντικείμενα αναστάτωσαν τους κατοίκους της περιοχής.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, όπου φαίνεται καθαρά αρχικά ένα φως το οποίο στη συνέχεια διασπάστηκε σε τρία μικρότερα πριν αυτά αρχίσουν να αιωρούνται και στη συνέχεια εξαφανιστούν ξαφνικά. Όπως αναφέρει και το σχόλιο του παρουσιαστή του τηλεοπτικού σταθμού που παρουσίασε το βίντεο ακριβώς ο ίδιος σχηματισμός είχε εμφανιστεί και στη Νέα Υόρκη δύο ημέρες νωρίτερα.
Παρά τα εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν με εμφανίσεις ΑΤΙΑ ανά τον κόσμο, οι δύο αυτές περιπτώσεις της 13ης και της 15ης Οκτωβρίου κρίνονται αρκετά σοβαρές, καθώς οι μάρτυρες και στις δύο περιπτώσεις είναι εκατοντάδες. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του El Paso δήλωσε πως τη συγκεκριμένη νύκτα υπήρχαν ακροβατικά αεροπλάνα στην περιοχή πραγματοποιώντας δοκιμές.
ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου