Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κομμήτης Elenin και η ιστορία του & τι να περιμένουμε στο 2011 !!!!(Videos)

Κομήτης Elenin: Υπεύθυνος για φυσικές καταστροφές;

Ο Elenin είναι ένας απο τους πολλούς κομήτες των οποίων η τροχιά περνάει αναμεσα απο τη Γή και τον Ήλιο.
-Ωραία, και;
-Θα μου πεις.....
Έλα όμως που με λίγο ψάξιμο πολύ εύκολα μπορεί ο καθένας μας να βγάλει κάποια συμπεράσματα... Τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους εξάλλου γι'αυτό ας τα πάρουμε απ'την αρχή η οποία και βρίσκετε λίγο πίσω..

Συγκεκριμένα, στις 27 Φεβρουαρίου 2010 η Χιλή επλήγη από έναν από τους μεγαλύτερους σεισμούς που καταγράφονται στην ιστορία της ανθρωπότητας με 8,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Την συγκεκριμένη ημερομηνία (τυχαίο;) ο κομήτης Elenin βρισκόταν σε τέλεια ευθυγράμμιση με τον πλανήτη μας και τον ήλιο. Ψαχτήκαμε λίγο και βρήκαμε στην ιστοσελίδα της NASA ένα Java Applet που δείχνει την τροχιά του elenin και των υπόλοιπων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Δείτε και μόνοι σας ότι στην παρακάτω εικόνα φαίνεται η ευθυγράμμιση στην οποία βρίσκονταν ο Ήλιος, η Γη και ο Elenin την ημέρα του καταστροφικού σεισμού..(Ο Κομήτης Elenin κατά την NASA, C/2010 X, σε μπλε χρώμα, ο πλανήτης μας με πράσινο χρώμα και ο ήλιος με πορτοκαλί, ενώ κάτω αριστερά φαίνεται η απόσταση από τον ήλιο και την γη και κάτω δεξιά φαίνεται η ημερομηνία)




27 Φεβρουαρίου 2010 εικ. 1
Στις 11 Μαρτίου 2011 ο εγκέλαδος χτυπάει ξανά, αυτή το φορά στην Ιαπωνία δημιουργώντας το απόλυτο χάος και σαν να μην έφτανε αυτό χτυπήθηκαν και από φονικό τσουνάμι που που άφησε την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 80 μίλια ανατολικά της πόλης Sendai σε μια λωρίδα φλοιού στον ωκεανό που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούνταν απίθανο να εξαπολύσει τέτοια ενέργεια, με λίγα λόγια... το επίκεντρο του σεισμού ήταν σε γεωλογικά ασυνήθιστο μέρος... Ξανά, αν δει κάποιος την τροχιά του Elenin θα παρατηρήσει εύκολα πως την συγκεκριμένη ημερομηνία ο κομήτης Elenin, η Γη και ο Ήλιος βρισκόταν σε τέλεια ευθυγράμμιση...

11 Μαρτίου 2011 εικ. 2
Μάλιστα στις 8 Μαρτίου μια κοπέλα είχε δημοσιεύσει video στο YouTube όπου ανέλυε το τροχιά του Elenin προειδοποιώντας τον κόσμο πως από της 11 με 23 Μαρτίου ίσως να έχουμε κάποιο τρομερό συμβάν. Όπως και έγινε με τον σεισμό στην Ιαπωνία..

Την αμέσως επόμενη ευθυγράμμιση τους εμείς την εντοπίζουμε στις 25 - 27 Σεπτεμβρίου 2011 με τον Elenin να περνάει αυτή τη φορά ανάμεσα από τη Γη και τον Ήλιο.

27 Σεπτεμβρίου 2011 εικ. 3
Εκτός Ελλάδος στο διαδίκτυο γίνετε πολύ συζήτηση επ'αυτού και όλο και περισσότερος κόσμος θέλει να μάθει περισσότερα για τον Elenin. Ψάξετε από το διάγραμμα τροχιών της Nasa και εσείς μόνοι σας. Δεν είμαστε επιστήμονες και δεν γίνεται να γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο ισχύει πραγματικά. Βρήκαμε όμως κάποια πραγματάκια που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον και με την σειρά μας σας τα παρουσιάζουμε για να ακούσουμε και την δική σας γνώμη.. Αλήθεια.. Εσείς τι λέτε;
Για τον Κομήτη Ελενιν και τι μπορεί να συμβεί από σήμερα έως και 26 – 28 Σεπτεμβρίου ίσως και το Νοέμβρη του 2011...

Ο κομήτης ονομάστηκε Ελενιν, από αυτόν που υποτίθεται ότι τον ανακάλυψε, τον Λέονιντ Ελενιν...

Κάποιοι πιστεύουν πως δεν πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο, αλλά ότι το όνομα είναι ένας κωδικός.

Οι Λεονίδες, είναι βροχή μετεωριτών που έχουν σχέση με την πρόσθια πλευρά του κομήτη. Παίρνουν το όνομά τους από τον αστερισμό του Λέοντα. Οι μετεωρίτες φαίνεται να ακτινοβολούν από εκείνο το σημείο και φτάνουν στο peak το Νοέμβρη. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ο κομήτης Έλενιν βρίσκεται κοντά στον αστερισμό του Λέοντα αυτή τη στιγμή.

Το επίθετο ELENIN:

Το ELE σημαίνει Extinction Level Event (γεγονός επιπέδου εξαφάνισης) και το ΝΙΝ προέρχεται από 2 διαφορετικές ερμηνείες. Η μία είναι National Identification Number (Εθνικός Αριθμός Ταυτότητας) και ο άλλος ορισμός του είναι η σουμεριακή λέξη ΝΙΝ, που σημαίνει και "θεά" - πολλές θεές ονομάζονται ΝΙΝ. Επίσης, σχετίζεται με τον θεό ΝΙΝΟΥΡΤΑ, από το έπος του Γκιλγκαμές, που όσοι δεν το γνωρίζουν, είναι η ακριβής ιστορία του Νώε. Πολλοί πιστεύουν ότι η ιστορία του Νώε στη βίβλο, προήλθε από το έπος του Γκιλγκαμές. Είναι πανομοιότυπη ιστορία (πολύ παλαιότερη φυσικά). Η ιστορία του κατακλυσμού επαναλαμβάνεται σε πολλούς λαούς και σε πολλές εποχές της Γης...

Όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη συζητάνε για μετατοπίσεις (πόλων) και αλλαγές... το Associated Press μιλάει για την ευθυγράμμιση του κομήτη Ελενιν με τη Γη και τον Ήλιο...

Μετά τον φονικό τρομερό σεισμό των 9 ρίχτερ της Φουκοσίμα, τον περασμένο μήνα, είχαμε 5 νέες εκρήξεις ηφαιστείων στη Χαβάη, τις Φιλιππίνες, τη Ρωσία και την Ιαπωνία. Είχαμε σεισμό στη Νέα Ζηλανδία, κατολίσθηση ολκής στη Βολιβία, και μια μεγάλη ρωγμή στο φλοιό της Γης στο Περού. Είχαμε εκρήξεις φυσικού αερίου ανά τον κόσμο, και πολλαπλές εκρήξεις στο Οχάιο- μέχρι που εκκενώθηκε ολόκληρη πόλη εκεί.

Η ταινία 2012 μιλάει για την ευθυγράμμιση του Κρόνου, του Ελενιν και της Γης... τι άλλο περιμένουμε άραγε να γίνει για να κατανοήσουμε ότι δεν συμβαίνουν όλα αυτά τυχαία …

ΚΙΝΑ, ΕΣΣΔ, NASA φαίνεται να ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ(;) για επέλαση UFO

Την ουρά του κομήτη Elenin συνοδεύουν εννέα αντικείμενα UFO(;) σε σχηματισμό, γεγονός που, από όσο γνωρίζουν οι επιστήμονες, δεν συμβαίνει στην φύση. Το ένατο φαίνεται να είναι επικεφαλής των άλλων 8 που είναι μοιρασμένα σε 4+4 και σε παράλληλες γραμμές αναμεταξύ τους.
Ο κομήτης Elenin (C/2010 X1) ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στις 10/12/10, από τον Ρώσο Leonid Elenin, στις 4/5/11 βρισκόταν σε απόσταση 274.000.000 χιλιόμετρα και αναμένεται να φτάσει πίσω από την Γη (σε απόσταση ασφαλείας) κοντά στις 8 Νοεμβρίου.

Με βάση τις εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν από την Διαστημική Υπηρεσία της Κίνας, ο Sergio Toscano, διευθυντής για την Αστρονομική Έρευνα, είπε ότι πίσω από τον κομήτη Elenin θα μπορούσε να πλησιάζει ένα UFO.
«Πίσω από τον κομήτη, που ανακαλύφθηκε το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, οι Κινέζοι επιστήμονες λένε ότι υπάρχει κάτι που ονομάζεται σύμπλεγμα, το οποίο σημαίνει σφαιρωτό σμήνος, ή ίσως εξωγήινο σκάφος», δήλωσε ο Toscano.
Σύμφωνα με την έκθεση, μυστηριώδη σήματα που έφτασαν δείχνουν έναν άγνωστο σχηματισμό «παράξενο και σκοτεινό».
Με τα λόγια του Toscano, οι Κινέζοι έχουν πει ότι το διαστημικό σκάφος βρίσκεται στο ίδιο μέρος για ενενήντα ημέρες ενώ «πριν από αυτό έμοιαζε σαν να έβγαινε από ένα εξωγήινο πολιτισμό», δήλωσε ο επιστήμονας της Αργεντινής.
Μια ανατριχιαστική έκθεση, που εκπονήθηκε για τον Πρόεδρο Μεντβέντεφ (Medvedev) από τον Υπουργό Σερντιούκοφ (Seryukov) του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας για την κατασκευή ενός ακόμη υπόγειου καταφυγίου στη Μόσχα, προειδοποιεί ότι, παρά την πρόοδο που σημειώνεται, η εμφάνιση του νέου κομήτη Elenin στο Ηλιακό μας σύστημα, σημαίνει «επιπλέον πόρους» οι οποίοι θα πρέπει να προστεθούν «άμεσα» καθώς το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του 2012, «δεν φαίνεται σύντομο (άμεσο)». Πυροδοτώντας φόβους στον Υπουργό, ο Σερντιούκοφ λέει ακόμα σε αυτή την έκθεση, ότι σύμφωνα με τους νέους υπολογισμούς της τροχιάς του κομήτη, υπάρχει «τεράστια πιθανότητα» ότι αυτό το ουράνιο αντικείμενο είναι κάτω από κάποιο είδος «ευφυούς ελέγχου» και πως θα προσεγγίσει τη Γη μας «πολύ κοντύτερα» από όσο πιστεύαμε αρχικά, για το ερχόμενο φθινόπωρο.
Το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι ότι εν λόγω κομήτης προσδιορίζεται να έχει κάποιο είδος «επαφής» με τον πλανήτη, μεγέθους του Δία, που ανακαλύφθηκε πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα (και ονομάστηκε Τύχη).




ΠΗΓΗ: http://enimerwsilykos.blogspot.com 
               http://gadgetnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου