Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΣΤΟΛΟΙ UFO ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011.

Αρκετοί στόλοι ufo που εμφανίστηκαν πάνω από πολλές μεγάλες πόλεις του πλανήτη, από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου του 2011, κίνησαν το ενδιαφέρον πολλών ερευνητών ufo που πιστεύουν ότι αυτές οι μαζικές εμφανίσεις δεν είναι διόλου τυχαίες. Συγκεκριμένα…
Στις 2 του μήνα, πολλαπλά κόκκινα φωτεινά αντικείμενα καταγράφηκαν πάνω από τη βόρειο-ανατολική μεριά της Μόσχας, πιθανώς στο εθνικό πάρκο "Losiny Ostrov".
Στις 3 Ιουλίου στις 9:30 το πρωί, 5 μπάλες φωτός καταγράφηκαν πάνω από το Σικάγο για περίπου 2 έως 3 λεπτά, ενώ την ίδια μέρα στις 22:00 το βράδυ είχαμε ακόμα μια εμφάνιση στόλου ufo’s στον νυχτερινό ουρανό πάνω από Ουράλσκ του Καζακστάν.
Ενδιαφέρον βίντεο έδειχνε άγνωστα φωτεινά αντικείμενα που αιωρούνταν σε σχηματισμό πάνω από την Ομάχα της Νεμπράσκα των ΗΠΑ στις 4 Ιουλίου, ενώ ακόμα ένας στόλος εμφανίστηκε πάνω από το Ιλινόις το βράδυ της ίδιας μέρας.
Στις 5 Ιουλίου, μία ακόμα μαζική εμφάνιση αγνώστων φωτεινών αντικειμένων εντοπίστηκε πάνω από το Νιου Τζέρσεϋ των ΗΠΑ, ενώ η τελευταία κοντινή καταγραφή ήρθε μετά από δύο μέρες (7 Ιουλίου) από το Τόκιο της Ιαπωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου